![]() |
Re: vand pocket bike
2 Attachment(s)
Motor:un cilindru,2 timpi,racit cu aer
Capacitate cilindrica :49cc Putere maxima :2.5kw la 7500rpm Cuplu maxim :3.5Nm la 6000Rpm Carburant :Benzina fara plumb in amestec cu ulei 1:25 Frana:disc Capacitatea rezervorului:1L Roti de 4",cauciucuri tubless Greutate :30kg Greutatea maxima pe care o suporta:95Kg Dimensiuni: Lungime:1000mm Latime :590mm Inaltime:670mm poze |
up ..................
|
upppp mai am doar 9 bucati
|
up 7 bucati
|
1 Attachment(s)
up am si piesa asta
|
sus...........doar 7 bucati mai am
|
mai vinzi?:)
|
up doar 6 bucati
|
up 5 bucati pret noi 1100ron
|
in curat pocket bike speer si corss
|
Salz ma intereseaza si pe mine un mini atv din acela.
Viteza maxima care este si daca are vrun limitator ceva ???? |
viteza maxima este undeva pe la 50km/h depinde de greutatea conducatorului
de limitari nu stiu ce sa zic... AU VENIT POCKET BIKE SPEED SI CROSS |
pocket bike speed 49cm 250 euro
pocket bike cross 49cm cu racire pe apa..si ceva mai mari 300 euro mini quad 49cm 300 euro preturi la telefon 0724 461 943 id alexutzzz_ok |
oferta la pocket bike speed 220 euro
|
up doar 4 mini quad
|
up doar 3 mini quad/atv
|
up preturi discutabile
|
1 Attachment(s)
Dasta mai aduci dak da, la ce bani ?
|
si dak nu mai aduci genu asta de pocket as vrea ceva tot asa nu chiar mic un pic mai mare,si astept si poze ms (am avut probleme cu netu, si nu am mai prins "editu":D)
|
am dinaia pe stoc dar alta culoare... am si ceva mai mari de cross racite pe apa...
|
Unde Sunt Facute? Germania sau China? Dami Raspuns Pe Private
|
up faddidraghici ai pm
|
uppppppppppp.... am din fiecare pe stoc
|
up mini quad/atv mai am doar negru cu alb 300euro
pocket bike speed rosu/gri,rosu/negru,galben/negru 220euro pocket bike cross racit cu lichid negru/verde,negru/rosu,negru/mov 300euro |
salut am o intrebare mai ai poket-uri ? daca arata ca alea din imag .. astept sa-mi ai add pe mess .. vreau si eu unul
|
am luat prin februarie-martie unu de la tine.. ai niste abtipilde in plus sau ceva ? si ghidonu ala sa mor de nu e facut din cel mai naspa metal. nu se strange deloc, se deregleaza in mers :-|
|
Quote:
in primu rand nu imi aduc aminte sa fi cumparat tu de la mine...cred ca ai incurcat persoana...stickere nu am decat pentru pocket care le vand |
Nu, nu am incurcat persoanele :)
e unu albastru cu flacari albe, si l`a ridicat cineva cu un bmw albastru. think about it |
aha...gata mi am adus aminte...ce sa zic de ghidon eu nu am nici o vina...ai putea sa pui si tu o saiba inainte de piulita si nu o sa mai faca asa
|
salut... as dori si eu sa vb cu tine despre o comanda de vreo 4-5 pocket bike`uri dar in cta nush sigur dak pot sa ajung prin bucuresti sa le iau dar o sa incerc ... intre timp intra si tu mai des pe mess si incearca sa rezolvi ceva cu cosmoteu` :D hai k ne mai gasim
|
salut...cosmote nu mai am pe mess sunt destul de mult timp in perioada asta(deh am stricat motoru:P) 4-5 pai cel mai rentabil e sa vi tu in bucuresti daca ai masina decat sa ti le trimit cu(,) curier...pentru ca la 4-5 bucati ajunge undeva pe la 4-5 mil benzina/motorina mai mult de 1.5-2 mil pana in buc si retur nu ajunge...cel mai bine vb pe mess
id ALEXUTZZZ_OK |
Salut
Vreau si eu o jucarie... Poti sa-mi trimiti pe mail poze cu ce ai acum? Nu sunt din Bucuresti dar pot veni in weekend sa o iau. Fabricate DE sau CN? Poti sa dai raspuns aici sau pe PM. Multam fain |
vreau sa stiu dak primesc un discount :>:> pt ca mai stiu un magazin prin bucuresti unde se vand dastea ori...de transport nui problema k am duba d l munk si pot sa fak rost si d papuk...dar ma int pretzu mai mult
|
sp1r1dusu am discutat ai parte si de o reducere la cele 5 bucati acum te astept in buc sa le ridici
UP mai am doar 2 mini quad/atv 2 pocket bike cross cu racire pe aapa si suspensie fata+spate pocket bike nu stiu cate mai am dar am culorile..:rosu cu negru ,negru cu galben, gri cu rosu |
doar 1 mini quad/atv negru cu alb nou
|
up..la sfarsitul saptamni aduc iar mini quad/atv
|
uppp mai am
10 pocket bike speed 220 3 pocket bike cross cur acire pe apa 300 ruro 1 mini atv ca cele din poze negru cu rosu 300 euro 4 mini atv model nou .....poze curand 300 euro |
Quote:
inca de actualitate:pistoles: :bunch: |
1 Attachment(s)
uppp mai am
9 pocket bike speed 220 3 pocket bike cross cu racire pe apa 250 euro 1 mini atv ca cele din poze negru cu rosu 300 euro 2 mini atv model nou .....poze curand 300 euro am atasat poza cu noul model de mini atv ..are suspensie fata + spate si toate sunt negre |
uppp mai am
10 pocket bike speed 220 3 pocket bike cross cu racire pe apa 300 ruro 1 mini atv negru cu rosu 300 euro 2 mini atv model nou ..... 300 euro |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning