Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPORT Fans (https://forum.4tuning.ro/652-sport-fans.html)
-   -   Fitness şi bodybuildig (culturism) (https://forum.4tuning.ro/652-sport-fans/194568-fitness-bodybuildig-culturism.html)

Al3xInn0 15-12-10 15:35

Re: Fitness şi bodybuildig (culturism)

salut , luna asta m`am apucat de sala ca sa ma mai formez , am inceput in prima saptamana cu excercitiile obisnuite

piept-biceps
spate-triceps
picioare-trapez
umeri-abdomene

acuma dupa 2 sapt de excercitii de genu vreau sa fac cate o grupa pe zi ca am auzit ca se dezvolta mai bine muschiu daca fac pauza si o sa fac
piep spate biceps triceps umeri picioare trapez si abdomene la finalu antrenamentelor vad de care sunt in stare..

am 1.78 si 58kg :/ ce as putea sa fac ca sa prind si forta si sa ma ingras.. zic sa fac 1 luna 2 asa si dupa sa iau niste proteine ca mancare nu se prinde de mine oricat as manca .. momentan iau protein bar(batoane) ca imi plac si cica ar fi si bunicele :-??

Astept ceva pareri/opinii

dony ddc 15-12-10 16:59

Quote:

Originally Posted by Al3xInn0 (Post 3900103)
salut , luna asta m`am apucat de sala ca sa ma mai formez , am inceput in prima saptamana cu excercitiile obisnuite

piept-biceps
spate-triceps
picioare-trapez
umeri-abdomene

acuma dupa 2 sapt de excercitii de genu vreau sa fac cate o grupa pe zi ca am auzit ca se dezvolta mai bine muschiu daca fac pauza si o sa fac
piep spate biceps triceps umeri picioare trapez si abdomene la finalu antrenamentelor vad de care sunt in stare..

am 1.78 si 58kg :/ ce as putea sa fac ca sa prind si forta si sa ma ingras.. zic sa fac 1 luna 2 asa si dupa sa iau niste proteine ca mancare nu se prinde de mine oricat as manca .. momentan iau protein bar(batoane) ca imi plac si cica ar fi si bunicele :-??

La varsta ta esti ok cu inaltimea dar esti slab pentru 18 ani 58kg.....iei proteine la cutie sunt mai bune decat batoanele,le mananci ca niste cereale....;)

mitza mtb 15-12-10 17:31

Quote:

piept-biceps
spate-triceps
picioare-trapez
umeri-abdomene

Un singur lucru : Abdomenele nu se fac de 5x pe saptamana ..maxim 2 x si la intervale mai mari .. 3 zile - 4 zile.. din cate stiu.
Protein-R mancam eu in vara , si ajunsesem la 64 de kg. Acum am revenit la 60.. ca nu am mai facut sala si nu am mai mancat batoane .

Razvan-CT 15-12-10 21:02

Quote:

piept-biceps
spate-triceps
picioare-trapez
umeri-abdomene

eu iti suferez sa faci piept, biceps, triceps, spate, umeri cu trapez in aceeasi zi, picioare .. abdomene de 2 ori pe saptamana.. iar ca sa te ingrasi.. hmm..incearca sa mananci seara dupa 9.30..

Al3xInn0 16-12-10 12:00

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 3900318)
La varsta ta esti ok cu inaltimea dar esti slab pentru 18 ani 58kg.....iei proteine la cutie sunt mai bune decat batoanele,le mananci ca niste cereale....;)

ce proteine imi sugerezi ? si la ce bani :-?

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3900387)
Un singur lucru : Abdomenele nu se fac de 5x pe saptamana ..maxim 2 x si la intervale mai mari .. 3 zile - 4 zile.. din cate stiu.
Protein-R mancam eu in vara , si ajunsesem la 64 de kg. Acum am revenit la 60.. ca nu am mai facut sala si nu am mai mancat batoane .

abdomene nu fac chiar in fiecare zi .. fac asa cand imi vine mie

Quote:

Originally Posted by Razvan-CT (Post 3900997)
eu iti suferez sa faci piept, biceps, triceps, spate, umeri cu trapez in aceeasi zi, picioare .. abdomene de 2 ori pe saptamana.. iar ca sa te ingrasi.. hmm..incearca sa mananci seara dupa 9.30..

sa fac toate grupele intr`o zi .. pai eu de abia fac 2 grupe/ zi si dupa sunt rupt si tu imi spui sa le fac pe toate.. si de ingrasat creca decat proteinele ma salveaza ca mananc mult , foarte mult si dimineata si seara si nimic..

Tazmaniak 16-12-10 15:25

Ma "copii" :) . O sa vreti voi sa puneti asa greu pe voi mai tarziu :-P

Pentru pus pe tine,eu iti recomand niste shake-uri proteice,si Milk&Eggs este foarte ok pentru primele 2-3luni si nici nu e scump ;)

dony ddc 16-12-10 18:32

Quote:

Originally Posted by Al3xInn0 (Post 3902468)
ce proteine imi sugerezi ? si la ce bani :-?

XXL Pro ciocolata 5 kg......costa intr-e 100-150 ron

Al3xInn0 16-12-10 20:17

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3902920)
Ma "copii" :) . O sa vreti voi sa puneti asa greu pe voi mai tarziu :-P

Pentru pus pe tine,eu iti recomand niste shake-uri proteice,si Milk&Eggs este foarte ok pentru primele 2-3luni si nici nu e scump ;)

da`mi PM cu mai multe detalii despre shake`uri si oua cu lapte la blender zici nu ?
Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 3903406)
XXL Pro ciocolata 5 kg......costa intr-e 100-150 ron

mhm , mersi o sa tin cont =)

Razvan-CT 16-12-10 21:07

Quote:

Originally Posted by Al3xInn0 (Post 3902468)

sa fac toate grupele intr`o zi .. pai eu de abia fac 2 grupe/ zi si dupa sunt rupt si tu imi spui sa le fac pe toate.. si de ingrasat creca decat proteinele ma salveaza ca mananc mult , foarte mult si dimineata si seara si nimic..

nu ai inteles.. ce ti-am zis e ordinea in care sa faci..adica luni piept.. marti biceps.. miercuri triceps.. joi spate.. vineri umeri si trapez ... sau ai putea sa dai 2 grupe pe zi.. si anume.. piept cu biceps..spate cu triceps.. umeri trapez.. a.. si sa nu uiti sa dai si picioare..

si apropo de proteine.. eu iti recomand.. mass tech.. sau un gainer ceva, eventual si niste creatina..in rest.. nu te apuca de steroizi sau alte prostii

Radu. 16-12-10 21:17

Sunt o gama variata de proteine..dar sfatul meu este sa pui mana sa mananci...mancare e baza..suplimentele de ce crezi ca se numesc suplimente ? suplimenteaza alimentatia...baga tata mancare si odihna.:-)

Abdomenu e tot o grupa de muschi ce se lucreaza odata pe saptamana ..maxim de 2 ori. restu grupelor odata pe saptamana.

Nu ratati micul de jun, minim 4 mese pe zi, 8-9 ore somn pe noapte, antrenament 6 serii grupa mica, 12-14 grupa mare...si cam atat.

dreaq 16-01-11 00:03

De unde scoateti frate cifrele astea ? Pentru un incepator 6 serii grupa mica o sa fie clar supra-antrenament , sa nu mai zic de alea 12-14 pentru grupele mari ( ps: cand faci grupele mari automat lucrezi si grupele mici , rezulta ...supra-antrenament iar ) .

Nu exista niste reguli clare cate serii sa faci . Important e sa-ti asculti corpul , daca simti ca muschiul e lucrat suficient te opresti , daca nu ii dai bataie .

Mai zicea cineva de forumul getfit , il recomand si eu drept sursa de informatii corecte .

xgeox 16-01-11 11:13

1 Attachment(s)
Hai sa pun si eu o poza ca acum am vazut threadul. 177,84kg 37ani

cs28katy 16-01-11 23:26

Cine imi spune si mie ce grupe in ce zi ar fi indicat sa lucrezi ? Ma duc Luni, Miercuri si Vineri la sala si pana in momentul de fata faceam Luni: biceps, triceps, antebrat si detloid; Miercuri: piept, abdomen, trapez iar Vineri: spate, gambe si coapse. Cum ar fi corect sau in ce ordine sa lucrez grupele ?

JuST_GiuGiu 17-01-11 19:15

Eu iti spun programul meu!!!E pt 3 zile
Ziua 1: spate+triceps
Ziua 2: piept+biceps
Ziua 3: picioare+umeri+trapez
Poti incerca sa bagi abdomen in ziua 1 sau 2!!!
Sper sa iti fie de ajutor;)

cs28katy 17-01-11 20:15

Ai obtinut si ceva rezultate ? Saptamana asta o duc pana la capat cu vechiul antrenament iar de saptamana viitoare incerc. Ms.

JuST_GiuGiu 17-01-11 20:51

Sincer ,da sau vazut rezultate ,dar trebuie sa tragi din greu;)
Daca vrei cu adevarat sa obtii ceva ;)
As dorii sa iau arzatori de grasimi, ce imi recomandati?:D

Rob3rt_espero 26-01-11 17:37

Salutare,

Care mai este situatia la acest thread, se mai duce cineva la sala ?
As vre sa va intreb ce parere aveti de Animal Pak ?

Merci.

cs28katy 26-01-11 21:28

Chiar nu mai intra nimeni pe aici ?

xgeox 27-01-11 07:09

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 4023204)
Salutare,

Care mai este situatia la acest thread, se mai duce cineva la sala ?
As vre sa va intreb ce parere aveti de Animal Pak ?

Merci.

Animal Pak este unul din cele mai bune suplimente complexe de vitamine.De altfel cu gama Animal nu ai de ce sa gresesti daca le ei.

nea_gogu_de_la_gaze 27-01-11 10:19

E cel mai bun supliment de vitamine de pe piata.Totusi majoritatea il privesc ca pe "Sfantul Graal al BB-ului",se asteapta ca de la AP sa creasca cati altii in 10 ani sau mai stiu eu ce alte minunatii auzite.
Dupa cum a spus si xgeox,nu ai cu ce sa gresesti cu gama Animal daca iei ceva.Dar repet nu te astepta la progrese majore,e doar un supliment cu complex de vitamine(cel mai bun de pe piata).
Singurul efect mai neplacut ar fi acela al urinei de o culoare mai verzuie,asta fiind excesul de vitamina B(corectati-ma daca gresesc) eliminat de corp.

Predator 27-01-11 10:22

E de culoare maron. Nicidecum verde.

O alternativa mai buna la animal PAK este Orange Triad de la Controlled Labs.

nea_gogu_de_la_gaze 27-01-11 10:36

Ma,la mine a iesit galben-verzui,efectele pot varia:lol:

Rob3rt_espero 27-01-11 13:02

Salutare,

Am inceput sa fac sala cam de 2 luni de zile, si de aproape 1 luna am inceput sa iau Animal Pak, 1 pliculet inainte de sala si acum nu stiu daca este ceva psihic sau chiar da roade acest supliment, referitor la culoare e un portocaliu fosforescent :)).
Deci sa inteleg ca este ok animal-ul, mai recomandati ceva pe langa pentru luare in greutate ?
Am 1.80 si vreo 68kg (cam uscat), as vrea sa mai pun ceva...

merci.

Predator 27-01-11 13:06

Ai dat banii pe ceva ce nu aveai nevoie.

In primele luni de sala, castigi in greutate cel mai usor. Era un lucru mai intelept sa investesti in niste proteine si niste lapte. Castigurile erau mai mari !

JuST_GiuGiu 27-01-11 15:00

Ce arzatori de grasimi imi recomandati?
A mai luat cineva se vad ceva rezultate?:-)

Rob3rt_espero 27-01-11 16:49

Am luat animal pak la recomandarea unui prieten, eu zic ca este bun decat nimic...ma gandeam la niste proteine sau carbohidrati inca nu sunt decis, voi ce recomandati ?

Multumesc.

Predator 27-01-11 17:01

Mai bine sa nu faci totul la recomandarea unui prieten.

Intai iti afli somatotipul, dupa care stabilesti planul de nutritie.

Daca vrei doar sa iei proteine, incearca California Fitness, Optimum Nutrition, Muscle-Tech.

Am incercat si Redis, si au fost OK ! Mai ales batoanele.
Pro-Nutrition nu stiu cum mai sunt acum, inainte erau plini de indulcitori. Singurul lucru bun era Dynamite-Pak.

Rob3rt_espero 27-01-11 17:26

Se pare ca tipul meu se aseamana cel mai bine cu ectomorful, am urmarit si cateva tipuri de antrenamente recomandate pentru acest tip si sunt asemanatoare cu cele care le fac eu.
Acum problema este ca trebuie sa gasesc alimentatia potrivita acestui tip.
Merci frumos de ajutor, mi-au ajutat sfaturile tale :)

Bafta

Predator 27-01-11 17:31

Ectomorf fiind trebuie sa mananci. Mult.

Inainte si dupa sala incearca Serious Mass de la Optimum.Cu lapte mi s-a parut cel mai bun gainer. Ca pret este bun.

Daca-mi lasi un numar de telefon pe privat iti pot face cunostiinta cu un distribuitor de astfel de produse.

cs28katy 27-01-11 21:17

As vrea si eu sa iau ceva proteine si creatine, ajuta la ceva ? Sau ce-mi recomandati ? Am 1,89 si 80kg.

SMocKey21 28-01-11 17:56

M-am apucat si eu mai demult de sala, facusem 90 de kg si ditamai burtoiul...in vara prin regim si antrenamente ajunsesem la 78 de kg :), in momentul de fata am 85 de kg, antrenament de luni pana vineri...sambata si duminica odihna.Ca suplimente iau 2 cupe de PRO Gain cu o ora inainte de antrenament..si dupa 1 cupa de PRO GAIN amestecata cu 1 cupa de PRO WHEY...rezultatele n-au intarziat sa apara dar pana sa ajung unde-mi doresc mai am mult de mancat :).

sebby_kiss 30-01-11 21:06

2 Attachment(s)
Buna. Sunt Sebby Am 13 ani 1,70 inaltime si 65kg si fac sala de vreo 2 luni nu foarte intens.
Cam astea sunt rezultatele de pana acum :Mai am de lucrat foarte mult abdomenul si mai mult sport.
Pareri ??!!

JuST_GiuGiu 30-01-11 23:03

Parerea mea e ca inca esti mic!!!Eu zic ca de sala e bine sa te apuci la 15-16 ani!!
De ce nu e bine:
1.Iti trebuie un profesor sau prieten sa iti explice ce si cum
2.Nu e bine sa faci de capul tau!Pe viitor te poate afecta(gen te opresti din crestere,riscul de accidentare e mare atunci cand nu stii)
E o simpla opinie ;)NU o lua in nume de rau:-)

sebby_kiss 30-01-11 23:54

Da stiu eu sincer nu m-am apucat de capul meu m-am documentat foarte mult si nu vreau sa exagerez cu greutatile si miau si explicat unchi mei din partea mamei ce si cum se mananca treaba asta. Unu are 6 ani de sala si celalalt are 8 deci cred ca sunt destul de capabil sa fac cea ce fac si cu cresterea ar cam fi o problema :oops:

Hestilo 02-02-11 20:50

A probat cineva cynostane ? Pareri ?

Predator 02-02-11 21:12

Prohormon. E eficace in combinatie cu un altul.

dreaq 03-02-11 00:17

Da . Iti cade putza de la amandoua . Lasati prostiile si faceti natural !

Predator 03-02-11 00:27

Ai vreun material sa-ti demonstrezi afirmatia ?

Te rog sa te limitez la ce cunosti si ai incercat, nu la ce ai auzit de la altii.

xgeox 03-02-11 07:28

Bai baieti eu nu stiu daca se merita sa bagi steroizi si hormoni daca nu tragi pentru performanta.Eu sunt multumit cu ce am realizat si nu am trecut nici o data de Animal Pak+Flex si ceva creatine.In general vad ca vor sa bage in ei cei mai pustani pe la 17,18,19 ani care nu au rabdare sa astepte rezultatele.Daca te tii de sala si ai o alimentatie si somn ca lumea nu se poate ca in cativa ani sa nu reusesti sa faci ceva din corpul tau.Chiar si cu steroizi si anabolizante daca nu tragi ca lumea la sala,degeaba.

dreaq 03-02-11 12:15

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4047442)
Ai vreun material sa-ti demonstrezi afirmatia ?

Te rog sa te limitez la ce cunosti si ai incercat, nu la ce ai auzit de la altii.

DA AM, tot forumul getfit + sute de mii de studii internationale .Steroizii ii folosesti pentru performanta , sa-ti depasesti limitele impuse de genetic daca vrei sa mergi pe calea asta in mod profesionist , nu sa mai pui 3 cm pe brat in 2 luni sa te placa fomeile , apoi te lasi de sala ca vine toamna .

Stii si tu ca in scurt timp se duce si castigul de masa si de putere iar efectele negative se vad pe parcusul vietii .

All times are GMT +2. The time now is 23:14.

- Copyright 2026 4Tuning