Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Golan "BRABUS" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/193799-golan-brabus.html)

RIcKO 05-09-10 13:58

Re: Golan "BRABUS"

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3635806)
Zi zau cu limba scoasa:lol:

eu zic sa iti vezi de treaba ta ,,,,mai ai de mancat o paine pana sa ajungi sa mi te adresezi ,,,,,si hai sa nu stricam topicul omului ,,,,,eu mi-am spus parerea personala ,,,,ca deaceea este forum public , nu trebuie sa se supere nimeni

B-99-SAA 05-09-10 14:33

Ce s-au incins spiritele de la niste proiectoare :twisted: Mie unu imi place, e diferit fata de stilu pe care sa axeaza toti. Plus ca ca daca lui ii place... si mai arata si bine... nu vad de ce sa nu fie :D Ce anume te face sa compari Brabusu cu un 1310?? Cred ca tu mai ai de mancat un covrig, prietene, ca tot ai vrut sa ne dam in barci :lol:

@Mateho: Poate o sa-l admir si eu maine live, cand vine Zuz sa facem treaba... sper doar sa scap repede de la servici :rolleyes2

RIcKO 05-09-10 15:52

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3635902)
Ce s-au incins spiritele de la niste proiectoare :twisted: Mie unu imi place, e diferit fata de stilu pe care sa axeaza toti. Plus ca ca daca lui ii place... si mai arata si bine... nu vad de ce sa nu fie :D Ce anume te face sa compari Brabusu cu un 1310?? Cred ca tu mai ai de mancat un covrig, prietene, ca tot ai vrut sa ne dam in barci :lol:

@Mateho: Poate o sa-l admir si eu maine live, cand vine Zuz sa facem treaba... sper doar sa scap repede de la servici :rolleyes2

acum chiar ca m-am enervat , bah covrig ,,,, unde am facut io comparatie intre brabus si 1310 ,,,,,,???????????,,,,,nu citi numai pe sarite , daca lui ii place foarteee bine , sa ii ajute d-zeu , si dupa ce vad aici la voi ,,,,daca ai 4 proiectoare inseamna ca esti brabus ????????? sau daca esti low cum zicea ala mai sus ,,,,,esti brabus ???????????
asa i-a dat el nume ,,,foarteee bine ,,,,e foarte frumos loganul dar mie mi se pare ca partea de jos arata ca si cand ar avea fatza de 1310 ,,,,si inca ceva matheo a zis frumos ca lui ii place si e ok ,,,,,eu ii apreciez munca ,,,,mi-am spus parerea pt ca ATENTIE : este un forum public , asa ca nu va mai tot aprindeti voi restul ,,,,,nu inteleg luati bani pt chestia asta cu gargara ? ,,,,nu astept raspuns pt ca alte discutii pe tema asta chiar nu isi au rostul si chiar nu vreau sa stricam topicul omului

Alex30 05-09-10 17:19

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3636066)
acum chiar ca m-am enervat , bah covrig ,,,, unde am facut io comparatie intre brabus si 1310 ,,,,,,???????????,,,,,nu citi numai pe sarite , daca lui ii place foarteee bine , sa ii ajute d-zeu , si dupa ce vad aici la voi ,,,,daca ai 4 proiectoare inseamna ca esti brabus ????????? sau daca esti low cum zicea ala mai sus ,,,,,esti brabus ???????????
asa i-a dat el nume ,,,foarteee bine ,,,,e foarte frumos loganul dar mie mi se pare ca partea de jos arata ca si cand ar avea fatza de 1310 ,,,,si inca ceva matheo a zis frumos ca lui ii place si e ok ,,,,,eu ii apreciez munca ,,,,mi-am spus parerea pt ca ATENTIE : este un forum public , asa ca nu va mai tot aprindeti voi restul ,,,,,nu inteleg luati bani pt chestia asta cu gargara ? ,,,,nu astept raspuns pt ca alte discutii pe tema asta chiar nu isi au rostul si chiar nu vreau sa stricam topicul omului

"ALA" asa cum sustii tu, are un nume care se vede frumos la user... si tu mai ai mult de mancat pana sa mi te adresezi mie cu "prietene" si cu "ala" asa cum ai facut-o in primul post. Nu cred ca esti frate cu mama ok?sau nu ne cunoastem de undeva. Asta asa ca tot ziceai tu de altii ca mai au de mancat multa paine dar tu nu te uiti in curtea ta. Si eu nu am zis ca daca e low=brabus ci era o intrebare pentru tine in caz ca nu ai vazut ? iar faza cu 4 proiectoare, dai un simplu search pe google la brabus si apoi mai vorbim ;). Ca nu i se zice brabus doar asa de dragul de a i se zice.

LE: Incearca sa scrii si tu sa intelegem si noi se pun .... nu ,,,,, si 3 sunt de ajuns nu 100. Iar un singur semn de intrebare cred ca e de ajuns. Vezi ca s-au afisat azi rezultatele dai o fuga poate ai trecut la romana. Te-am salutat.

Matheo, scuze pentru off-topic. Hai sa facem treaba maine :D...liviu si eu sper sa scap devreme de la munca

RIcKO 05-09-10 17:22

ai pm

_Cox_ 06-09-10 22:12

Inainte era cam "ciudatica" bara fata dar acum arata de miloane nu mai zic de restul masinii.

fares 06-09-10 22:38

foarte frumoasa masina.btw..mie chiar imi plac cele 4 proiectoare:D da bine,parerea mea:twisted::twisted:

Andreea13 09-09-10 15:59

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3636066)

lasa`i ma in pace , astia nu au auzit de libera exprimare , sa`r de c&r in sus cand zice lumea ceva negativ la masina altuia.
asa o sa fie mereu , pupicuristi si bagatori pe seama altuia.

pwr_bz 09-09-10 16:04

A tratat.o foarte bine doctorul mihai pe cea mica!!
A iesit frumos.
Hai sa o vedem finalizata.

matheo66c 22-09-10 22:24

Pragurile au sosit,dupa ce vor fi modificate voi pune pozele..CURAND ..:D

Alex30 23-09-10 18:41

Suna bine...hai matheo cu pozele. Ai terminat cu portbagaju de finisat ? O vopsesti sau...?

matheo66c 23-09-10 22:28

1 Attachment(s)
Am fost la "doctor" cu ea..si concluzie:

trebuiesc scurtate cu 2,5 cm sa fie la nivel cu bara fata:)

@Alex30..o sa mai dureze ..dar am votat...Vopsea:)

dog99 23-09-10 22:34

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3679208)
Am fost la "doctor" cu ea..si concluzie:

trebuiesc scurtate cu 2,5 cm sa fie la nivel cu bara fata:)

@Alex30..o sa mai dureze ..dar am vota...Vopsea:)

mai bine pui o prelungire de cauciuc pe bara fata si o lasi asa;) sa fie si joasa joasa dc tot faci ceva calumea.bafta

matheo66c 23-09-10 22:39

@dog99....nu se potriveste cu stilul clean :)...ar fi mers mai jos..dar drumurile lasa de dorit:sad:..as fi putut sa le fac mai joase de cand le-am dus la Mihai Ghetto.
Mai trebuie sa si merg cu ea:)

SV25MBN 23-09-10 22:39

Nu-i ca si cum masina lui e foarte inalta.:D
Oricum dog, stiu ca si tu esti obsedat sa stea masina pe burta, si felul in care arata masina ta e exemplul perfect. :)
Eu nu va inteleg cum puteti sa circulati cu garda la sol cum aveti voi 2.

matheo66c 23-09-10 22:40

Dovada e ca circulam :)))))))...si sunt masinile intregi nenea:)))))))

dog99 23-09-10 22:44

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3679243)
@dog99....nu se potriveste cu stilul clean :)...ar fi mers mai jos..dar drumurile lasa de dorit:sad:..as fi putut sa le fac mai joase de cand le-am dus la Mihai Ghetto.
Mai trebuie sa si merg cu ea:)

tu le sti pe ale tale,asteptam produsul final care prevad ca o sa fie super.
Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3679244)
Nu-i ca si cum masina lui e foarte inalta.:D
Oricum dog, stiu ca si tu esti obsedat sa stea masina pe burta, si felul in care arata masina ta e exemplul perfect. :)
Eu nu va inteleg cum puteti sa circulati cu garda la sol cum aveti voi 2.

:lol: e bine,se putea mai jos:lol:.

Alex30 24-09-10 06:13

Finute rau pragurile, chiar imi plac. E bine ca ai votat pentru vopsea dar ramai la aceeasi culoare sau ceva surprize ? :-). Mama ce low e :oops:

B-99-SAA 24-09-10 08:30

Daca pune prelungiri nu se incadreaza la "clean", oricum eu unul nu suport prelungirile!!! Mai ales la Logan, am impresia ca nu-i de-acolo, nu stiu de ce :???: Ar merge scurtate pragurile (cum a zis si el), ca masina oricum e joasa rau si la gropi sa nu rupi bara pe fata si/sau pragu... totusi, e masina de zi cu zi, si pe "minunatele" drumuri ale patriei e cam nasol. Mai ales iarna :lol:

matheo66c 24-09-10 12:02

@Alex30..culoarea probabil va fi un derivat din albastru :)
@B-99-SAA..iarna..ma fac stock :D
Pragurile nu raman asa...se modifica :)

sandugolanu 24-09-10 12:55

bravo nene sa fie primite

matheo66c 26-09-10 16:40

2 Attachment(s)
Azi am mai surubarit putin la masina si am reusit sa montez si grila dintre proiectoare:-)

roby wws 26-09-10 19:41

in primul rand bafta cu masina;si in al doilea as vrea sa te rog sa imi spui si mie de unde ai procurat si cat te-a costat grila tip fagure dintre proiectoare...imi poti trimite un pm daca nu vrei sa scri aici.

SV25MBN 26-09-10 20:04

S-ar putea sa imi ramana mie o bucata destul de mare de plasa din aia dupa ce imi fac si eu bara fata, dar nu stiu daca esti din Buc sau nu. :)

nelutz69 26-09-10 20:49

...imi plac pragurile noi, dar trebuie scurtate cum ai si spus, astept finalul si cred ca e spectaculos, bara spate cred ca nu va fi prelungita, asai? ... grila ma obsedeaza, poate imi fac si eu o bara cu 2 proiectoare ca e faina rau :twisted:
Succes.....

Alex30 26-09-10 21:21

A fost prelungita si bara spate...niste poze in postul 152

https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post3634980

mihai.ghetto 26-09-10 21:34

mariuse, maine termin de masacrat pragurile tale, poti sa vii sa le lipim... adu' niste preladez, o sa iasa fitza

Alex30 27-09-10 06:07

Opa...suna bine doctore :-). Bafta la munca acolo si sa puneti poze

NXdev 29-09-10 19:26

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3684254)
Azi am mai surubarit putin la masina si am reusit sa montez si grila dintre proiectoare:-)

Ce bine arata :shock:.Pragurile au iesit super, adica ce intra pe mana lui Mihai nu are cum sa nu iasa frumos.Asteptam pragurile gata puse si o sedinta foto.Succes cu Golanul in continuare.

mihai.ghetto 30-09-10 22:21

1 Attachment(s)
marea dezvaluire... brabusu tunat si rasturnat cu praguri pe el

NXdev 30-09-10 22:29

Foarte bine arata.

bib_andrey 30-09-10 22:31

Frumos,frumos :-P

NXdev 30-09-10 22:34

Toate creatile lui Mihai sunt reusite ;).Matheo nu vrei 2 distantiere de 20 mm :-s?

dog99 30-09-10 22:38

misto ;) rotile tot ale, sau ceva mai special?

matheo66c 01-10-10 19:00

5 Attachment(s)
@mihai.ghetto..multam nenea pentru seriozitatea de care ai dat dovada :)....oricum..nu ne oprim aici :)
@NXdev;bib_andrey..multam baieti :)
@dog99..nu stiu sigur..oricum..rotile raman ultimile:)

Si cate poze cu "ligheanu" :)

bib_andrey 01-10-10 19:06

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3696077)
@mihai.ghetto..multam nenea pentru seriozitatea de care ai dat dovada :)....oricum..nu ne oprim aici :)
@NXdev;bib_andrey..multam baieti :)
@dog99..nu stiu sigur..oricum..rotile raman ultimile:)

Si cate poze cu "ligheanu" :)

Ce mai urmeaza acum?

matheo66c 02-10-10 10:19

probabil..vopseaua:...mai am una alta de rezolvat dupa care..paintjob:)

NXdev 02-10-10 23:48

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3696958)
probabil..vopseaua:...mai am una alta de rezolvat dupa care..paintjob:)

Vopseaua ramane aceeasi , sau urmeaza ceva custom ?

Cosmin-SNR 03-10-10 12:23

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3698542)
Vopseaua ramane aceeasi , sau urmeaza ceva custom ?

banuiesc ca ceva gen cum are DSIGN(DANY) CUP...:twisted:

matheo66c 09-10-10 15:46

1 Attachment(s)
Si daca a venit frigul..exteriorul stationeaza..4ever under contruction (sariti amatorilor de caterinca).. am inceput fabricarea suspensiei reglabile pentru fata,posibil sa o pun cu un arc stock pentru un plus de confort...sau cu un arc sport .
Testam amandoua variantele :-)

All times are GMT +2. The time now is 14:34.

- Copyright 2026 4Tuning