![]() |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
Dar cei de la facultate nu le urati bafta in sesiune:D :D
|
ba da ma > bafta in sesiune ;)
sa fie si la noi si la voi :D |
back from exam...
am ramas putin cu un gust amar... desi am scris 3pag...ION...cica nu pe ion trebuia sa il caracterizam, ci pe Titu Herdelea (profu` la scoala)...dap...Ion era tzaranu...profu` era intelectualu` am povestit Ion, si am aburit io acolo despre Ion, si am incercat sa aburesc referitor la cerinte. Sa vedem ce iese... si cand ma gandesc ca...si colega de clasa care o fost sefa de promotie cu 10 curat o facut si ea caracterizarea lu` ion... :):):) |
am scris despre moromete ... e bine oare ?
|
e bine...pt ca reprezenta tipu` intelectualului in satu` ala amarat
in juru` lui se adunau aia cand citeau ziaru` in gradina` lu` ocan sau cum il chema, fara el nu incepeau sedintele, etc, etc... si eu vroiam sa scriu despre moromete...dar cum nu stiam sa povestesc tot` romanu....am renuntat la ideea asta:) |
hahah ce scandal la radio/tv cu bacu` , s-a spus ca .... au fost chiar si elevi care nu stiau sa scrie :)) la bac, si ca ieri seara se vindeau subiectele ... in victoriei =)) jur , acum , mint aia, mint si eu , in fine , d *** ... ca n`or sa faca decat sa mareasca "securitatea" la anu :) si deci am pus-o ..
|
dap...
am vazut si eu la tv... ar fi fain sa se mai dea odata la romana scris:):):):) |
probabil ca la anu vine si duba de interventie in clasa ... la noi au pus in fiecare clasa cate un reprezentant de la prefectura:evil: :evil: :evil:
|
Quote:
in fine ... subiectele au fost refacute de *** ... asta e ... sa speram ca ne da macar un punct amarat pe balivernare :) la I pct 7 ce plm trebuia sa scriem ca habar n-am avut :) |
care era intrebarea 7?
ca io nu mai am subiectu...ca mi l'o cerut o tanti supraveghetoare...:):):)HOTZII:):):) |
Quote:
|
ma...nu prea ma...
au fost destul de OK tipii...dar totusi nimeni nu s-a riscat sa puna cartea pe banca, sau ceva de genu`. un schimb de idei...pareri...consultare discreta...s-a facut |
moromete e bine ...
doar ca si el e un intelectual ratat .. dar e bine ... si una de la mine din cls care se stia cu romana l-o caracterizat pe ion eu am preferat stefan gheorghidiu din ultima nopte .... si in rest am facut tot ... sper sa nu ma depuncteze prea mult si sa iau o nota buna :D |
Quote:
|
bai eu am facut ION 3 pagini dar am bagat multa vrajeala despre opera, despre subiectul operei si oleak ion si celelalte personaje :S sper sa fie bun
bafta in continuare |
ma...io n'am dat nici un plic.
astia au strans banii de protocol pe ascuns...sa nu aflu` eu...ca vai...ca io am bacu rezolvat...si chestii din astea eu n-am dat nimic, nici pe altii n-am vazut dand la inceputu` examenului. p.s: eu numa de ion am amintit in caracterizare... da am amintit de metodele de caracterizare, conflicte in opera, incipit, final... un 20 puncte sper sa dea pt ca am intre 2-4pag si ceva maruntzis pe acolo... |
Quote:
acuma o ajuns is vara-mea si ii tare happy ca o zis ca o stiut :) acuma imi bag si eu nasul prin el sa vad daca scoteam un 5 =)) |
in principiu nu a fost greu.
faza e ca subiectul a fost conceput aiurea... adica...tipu` intelectualului...am facut doar la morometii... dar era mentionat acolo 'opera apartinand oricarui autor canonic(M. Preda, L. Rebreanu, si naiba mai stie cine era)' si pac...ce stii mai bine...ion...caracterizarea lu` ion...ca aia am facut'o zi si noapte... |
eu m-am uitat o data peste toata proza azi dimineatza ..
asa fugitiv ... si bine ca am mai retzinut cate ceva ... |
Quote:
|
e bun romanu` ion...
dar trebuia caracterizat profu` titu herdelea...ca ala e intelectualu` satului sursa sigura...o gagica profa de romana |
Quote:
|
asa e:)
ma bucur totusi ca nu am reusit sa il caracterizez pe ion cum trebuia, ci doar am amintit pe ici pe colo cate o trasatura, un mod de caracterizare:) ma duc sa dorm...relaxing... have fun:):)pana mai puteti... |
eu am inteles ca stefan ghiorghidiu era bine ...el era pers inteligent ...ultima noapte de sex ....
eu cel putin asa am scris ... am rezolvat toate cele 3 sub ...;) |
in romanu` ion....titu herdelea
in romanu` ultima noapte de sex...ghiorghitza nost` in romanu morometii...nea` ilie... si mai era unu... |
ILIE II BUN SAU NU ... cica nu ii bun ..
|
ba...cum sa nu fie bun?
cine o fost intelectualu` in romanu` lu` marin preda? nu nea` ilie?...ca el citea ziaru` si dadea sfaturi, fara el nu incepeau discutiile, el era cel cult pe acolo...toti ascultau de el |
la nea` moromete sunt destule elemente despre intelectualitate ..
da el in sine nu`i intelectual ... daor o tentativa ... un intelectual ratat ... da ii bun ... ;) |
ma profa mea a zis ca restu autorilor adica ...rebreanu si preda erau de dickoi :D
|
cica nu era intelectual ci taran filozof ... la mine is multi in aceasi ciorba ca si mine (adik morometii)
|
ati puso ;)
|
:):):):)
tare... :):):):) stiti ce? om trai...si om vedea:) in cel mai rau caz...iau 6 la romana scris... |
Quote:
Da oricum..eu am facut ceva ceva...exact ca sil4tuning....am facut tot si la III am scris despre Stefan Gheorghidiu :D |
in cel mai bun caz iau 5 bagamias picioru in sus :(
|
la pariu pe o bere ca iei mai mult ... :D
|
bha.. eu am facut o prezentare la toate personajele din ion... ca era singura chestie care o stiam =)) ..acuma..ce`o fi o fi .. mai da`i `ncolo ca puteau sa pastreze si ei sb alea bune... ca le invatasem toata noaptea :)) au bagat porcarii de rezerva :(
|
deci pana la urma e bine ilie ?! :)
|
ilie moromete ... cam da ... e bine ..
dak l-ai fi caracterisat pe ion nu era bine ... dar porbabil si de acolo se poat scoate ceva puncte ... ;) |
nu cred ca e bine. cica trebuia ori ghiorghidiu ori herdelea ion ori ala din cel mai iubit dintre pamanteni
|
ma io nu stiu...
cica la tv l-o intrebat reporteru` pe unu despre Ion...ce fel de om era... :):):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning