![]() |
Re: Tulcea
Sarbatori Fericite si un an nou plin cu bucurii!
Eh, si , ma rog, rezervoare pline, gume noi si presiune in turbine :P La Multi Ani! |
sauceanu bine ai venit pe topicul TULCEA .sarbatori fericite si tzie la fel si daca mai stii lume din tl care sunt pasionati de tuning sa le zici si lor sa isi faca user sa marim comunitatea asta care vad ca incepe sa se mareasca pe zi ce trece :)
|
Quote:
Astept provocari de la voi pe 400 de metrii.... masini pana in 100 de cai. Data trecuta cand am fost in Tulcea am plecat victorios.... Si au fost ceva masini care m-au provocat :p Ce-i drept.... mi-a dat-o FLY-ul....dar el este doua clase mai sus :-) P.S. Nu ma laud.....spun doar adevarul :D:lol: Numai bine, Radu |
https://www.youtube.com/watch?v=XmX5LLx-VXE pt cunoscatori.. MonDragon colindator =))) apropo cica ii merge treaba cu microbuzele de minune =)))
|
MauS ink 1 an mai asteapta ca te provoc eu cu un seat cordoba 2005 are 101 cai benzina motor 1.4 .
|
cordoba 1,4 16v 101 cai:D.....da ...merge;) sper sa mai fie masina mea in toate mintile peste un an..... oferta mea de "acceptat provocari" se limiteaza si in functie de starea in care se gaseste masina....acum e pe taxi si se plimba cam 200 - 250 de km pe zi:(
|
este chiar audi s4 ala , nu kit de s4...am vazut cum i-a dat praf unui 530XD .... la semafor la flori la diana....
|
in orash mai e un golf gti si mai e si subaru impreza sti unu albastru da nu l`am mai vazut
|
oare w12 touareg ce spune? :P face cam ce vrea el cand vine ...
|
cmz tulcea.....cand mai puneti si voi poze sau filmari cu curse din oras sau afara lui ???
|
LA MULTI ANI tulcenilor...bun venit in UE ... pe unde ati petrecut ce ati facut etc etc?
|
respect tulcea-europa !!! cmz tulcea nou pe aci cf baietii ???
|
gata mah ovidiu teai inregistrat c zici iti place pe acia ???
|
da mah ai avut o idee buna sa ma inreg, e belea nam c zice !!!
|
Quote:
|
aaa m-am incurcat eu in scheme inseamna=))) oricum fuge ... dar oare 650-ul cum fuge :)
|
back din vacantza :) asta e primu post pe anu asta :) LA MULTI ANI TULCEAA !!! am fost plecat la munte
|
Fuge da am inteles ca nu e a lu` Mihai ,cica e a lu` unu de la Buc
|
touareg w12 in romania daca sunt vreo 2-3 ca cica s`au facut doar cateva sute in toata lumea
|
un touareg w12 am vazut eu la bac la galati,a faqt un demaraj de ma lasat prost prea tare era masina aia !!!
|
voi nu face-ti curse pe aici?
|
pe forum nu se fac curse :) da inafara orasului se fac
|
pey la sat a ma refeream....nu la curse pe forum:))
|
asta*...sry graba
|
dc scrieti doar de dragu de a scrie ceva?:)
Anca asl pls :P |
ce stiti despre cursele din e3 ,am vazut aseara 1q o opel vectra si altu q dacie sport faceau liniute p 1848 , cand mai fac si oamenii dp forum o liniuta prin e3 ???
|
pana una alta cerculete in curtea liceului MOISIL cu 3 berbeci :)
|
frate am vazut prin e3 un volkswagen polo mai vechi da avea un sunet zici ca era subaru impreza . stiti ceva de el ? de cateva zile incontinuu il aud p`aici :)
|
vlade polo ala e in fata , la mine la bloc si a lu unu din strainatate care a venit in vizita la un vecin ,a plekt q un scartait d roti aseara d au iesit toti vecinii la balcon ,prea tare e soferu ala !!!
|
frate deci ala de 2 ori m`a trezit din somn :) zilele astea m`a inebunit
|
nush de asta dar are o tipa tot din afara un audi negru frumos foc(numar spate astupat,bari,praguri eleron leduri,geamuri,jenti,faruri xenon,stopuri,cpaota prelungita etc etc )
|
app,cine stie cei cu audi ala negru din fata d la pedagogic,tipu carel conduce chiar face parte din midnight racers sau sia lipit aia d masina numai ca sa se dea mare, zi u tuningboy,k u esti la pedagogic,k si mine:lol: de altfel !!!
|
eu am inteles ca cica ala a cumparat masina cu tot cu stikeru ala pe ea
|
sa fie asa nush oriqm astept sa vad c zice tuningboy,vlade c zici knd iesim la un suc ceva sa mai vb despre tuning???
|
nush frate cand vrei tu sambata e oke ?
|
loool..tu la sc cu mine ? ia baga o poza cu tine poate te stiu din vedere... pai olaras asa il chema a cumparat masina asa de la un tip pe nume ady din ct care era membru mid. si aici pe forum daca nu ma insel...eu vb cu un prieten de-al lui ady imi spusese mai multe de masina..cum a luat-o asa a lasat-o doar ca vad ca a spart bara spate, a schimbat un far ca l-a spart si acum unu e nou si altu vechi se vede diferenta,din bara fata a scos sitele in fine nu spun mai multe ..cine stie stie cum sta treaba
|
Quote:
|
Quote:
|
da ...chira acolo e clasa si ea e diriga :P baga si tu un sal daca ma stii ca yo-s mai aiurit asa ..umblu cu obraznick care tot in clasa aia bantuie :)
|
ba tuningboy u ai vazut g-ul ala q o stea d la u din clasa in banca a 3-4 ,sa stii k de je e faqt e prea tare ,cine dintre u si obraznick deseneaza masini pe foi ca ma gasit vreo 2 foi desenate,app dami si mie un pm ,q idu tau sa mai vb p mess k eu am impresia cine ejti u da,nus singur asa ca pune si u o poza sa fiu sigur!!!:lol: !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:52. |
- Copyright 2026 4Tuning