Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - OZZY (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/191661-golf-3-ozzy.html)

Chriss-T 22-03-14 17:30

Re: Golf 3 - OZZY

Quote:

Originally Posted by cotto (Post 5683397)
Se potrivesc, dar trebuie unele adaptari...eu am pus pe bara de america semnale europe, falsuri si proiectoare, bineinteles cu ajutorul lui "andrei:)".

a raspuns alex... :D

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 5683104)
Cu semnalizarile/falsurile ce vei face?
Cele de europa nu potrivesc la suporti si pozitia lor este foarte urata/ciudata.

da,la proiector sa-l pui trebuie sa tai din bara acolo la prindere...
la semnal am polizat putin spatele la prinderea aia de intra in gaurile de la bara,falsuri inca nu am pus...DAR astea de europa sunt mai intrate decat cele de america,adica ramane un gol de 2cm intre el si marginea de la bara.

Auras 26 22-03-14 18:59

Super culoarea , succes pe mai departe

Alex_19Mig 22-03-14 19:35

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 5683401)
a raspuns alex... :D

da,la proiector sa-l pui trebuie sa tai din bara acolo la prindere...
la semnal am polizat putin spatele la prinderea aia de intra in gaurile de la bara,falsuri inca nu am pus...DAR astea de europa sunt mai intrate decat cele de america,adica ramane un gol de 2cm intre el si marginea de la bara.

Am vazut la mai multi cu bari fata de America ca au montat accesorii de Europa si nu au potrivit.Am ajuns sa montez bara fata si am doar un semnalizator/pozitie de America celalalt este de Eu,dar este diferenta imensa+ca si pentru a pune semnalizari de Eu trebuie taiat din bara pentru a le pune,deoarece nu poti sa le prinzi din cauza clemei,dar nu se gasesc pe comanda de Mexic?
La proiectoare am preferat sa tai la reglaj decat sa tai bara.
Tu nu ai nici macar unul din semnalizatoare cele oem?
Bara fata si fagurele(poliesterul) sau potrivit pe intaritura metalica de la fosta bara sau o avea pe cea de America?
Ps:mama ditamai textu.:lol:

cotto 22-03-14 20:24

Se potriveste pe armatura, doar ca la suruburile de sub bara trebui sa te chinui, eu am prinso doar in cele 3 suruburi de sus (alea de sub grila).
Intradevar semnalele de europa stau putin mai impinse fata de cele america, dar mie imi place cum s-a asezat la mine. :rolleyes2

Este vorba aia: Romanul se pricepe la toate :lol: Romanul este inventiv.

Chriss-T 22-03-14 21:17

eu am bara fata cu armatura si spuma daia toate de america,semnalele sunt europa...le-am taiat putin in spate si s-au potrivit,dar nu sta fix acolo,caut de 2luni si nu am gasit:)) macar falsuri,nu proiectoare.semnale de usa si falsuri.

Chriss-T 27-03-14 17:22

8 Attachment(s)
si am iesit la aer :D si o mica proba :D

Rulez 27-03-14 21:02

Imi place la nebunie cum a iesit masina , dar un singur lucru as schimba eu personal , farurile , parca nu se potrivesc . Asta e parerea mea .

Bafta cu masina , te urmaresc de cand te-ai apucat .

geo_gee2005_xxx 27-03-14 21:55

Arata intr-un mare fel! Cauta niste proiectoare votex si ai terminat treaba cu bara fata!

Chriss-T 28-03-14 08:42

Quote:

Originally Posted by Rulez (Post 5685925)
Imi place la nebunie cum a iesit masina , dar un singur lucru as schimba eu personal , farurile , parca nu se potrivesc . Asta e parerea mea .

Bafta cu masina , te urmaresc de cand te-ai apucat .

Multumesc mult de tot.farurile am in plan sa fac ceva,dar inca nu am tot ce-mi trebuie.sunt ok pt un proiect.(ma gandeam sa le fac negre total cu lupe pe scurta si lunga cu tot cu carcasa pt lupa sa se vada ok,dar mai vedem).
Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5685963)
Arata intr-un mare fel! Cauta niste proiectoare votex si ai terminat treaba cu bara fata!

multumesc,la fel si a ta:D am rezolvat problema cu golurile din bara:)) mai am nevoie doar de o plasa daia de mai jos,una am.

lalyus 28-03-14 14:29

Imi place cum a iesit :D maxim :D mai motoru sa`l faci si gata spor la treaba incontinuare .

Chriss-T 28-03-14 15:21

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5686198)
Imi place cum a iesit :D maxim :D mai motoru sa`l faci si gata spor la treaba incontinuare .

ce era mai greu,am scapat:D...vopseaua ca arata jalnic,la motor deja am inceput usor usor,discuri fata in 4 prezoane de 280,etrieri,placute,furtune de turbo,de ulei,ceasuri de presiune ulei/temp ulei/boost/afr...si mai avem compresorul care este rezervat la bucuresti si intercoolerul,apoi soft si e piesa :D
dar avem timp...usor usor :D o sa fie ce trebuie.

Chriss-T 09-04-14 20:29

7 Attachment(s)
ceva poze de la SAMB.ro bucuresti si...
ne apucam de treaba zic :D

Chriss-T 10-04-14 09:25

4 Attachment(s)
hai cu baiatu :)) sa-l facem sa faca psss psss :D
- compresor eaton de mercedes slk din 2004
- coturi de silicon noi
- 3m de teava de ionx pe 63 :D

Chriss-T 10-04-14 19:22

10 Attachment(s)
ceva poze de la salonul auto moto bucuresti :d

lalyus 10-04-14 22:04

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 5692041)
ceva poze de la salonul auto moto bucuresti :d

Spor la treaba abea astept sa vad cum va trage :D

Chriss-T 14-04-14 20:04

3 Attachment(s)
Am mai adus si alte chestii :
- ulei motul 15w50 + filtru
- suport motor stanga spate febi
- garnitura capac culbutori Victor R.

Chriss-T 25-04-14 21:41

16 Attachment(s)
se lucreaza...:)

Chriss-T 27-04-14 17:09

7 Attachment(s)
usor usor...
- montat intercooler
- montat radiator de rally
- montat radiator racire ulei
- mai avem traseul la intercooler si inca ceva piese apoi soft si e gata :D

Chriss-T 18-05-14 19:50

4 Attachment(s)
ceva poze...

si o filmare:D

https://www.youtube.com/watch?v=Hqk2...=youtube_gdata

Chriss-T 29-05-14 11:59

14 Attachment(s)
mai revenit cu ceva poze...masina a devenit si mai low si alte jante si camber :D
Se pregateste pentru bucuresti wheels arena :D

retro_renault 30-05-14 20:42

Imi place tot ce ai facut la masina pana in punctul asta incepand cu scaunele, culoarea si compresorul, mi-ar fi placut sa fii reusit si eu asa ceva cu a mea inainte sa renunt la ea... de culoarea actuala a jantelor nu sunt sigur dar astept sa o vad live la BWA, oricum mi-a placut cum arata cu cele vechi la salonul din Constitutiei. Bafta cu proiectul !

PS: cred ca toata lumea mai asteapta cateva filmulete cu ce poate motorul acum.

Chriss-T 30-05-14 23:19

multumesc mult.jantele inca sunt in "lucru"...am avut alte chestii mai importante de facut,decat culoarea de la jante.adica montat punte spate cu discuri,fuzete fata cu discuri de 280 in 4prezoane,mici modificari si reglaje la motor sa fie perfect pt bwa.te astept la bucuresti la un pahar sa vorbim mai multe,daca vrei.poate te dau si o tura.masina trage grav grav,1-2-3 rupe aderenta blana,dar am mai facut niste vacum-uri,niste conducte,dastea si nu am mai scoso din garaj.maine fac si evacuarea,serpi inox si teava pe 63 pana in finala sport,am mai facut pe la camber,am mai reglat suspensia...dastea:)) vreau sa fie mai ok decat la salonul trecut.

Chriss-T 19-07-14 08:35

5 Attachment(s)
Nu prea am mai postat de mult...
- jante r15 latee:D
- pregateala pentru un nou motor.
- modificari interior.

Chriss-T 28-07-14 19:43

3 Attachment(s)
deci...din cauza turelor de la compresor,motorul meu a "TURBAT"...si acu ce sa-i facem,il dregem cum trebuie.
- 1.8t 20v auq 180cai stock,turbina noua totul gata pt swap :D
si iubita mea care m-a sustinut si la propriu si la figurat,ca motorul l-am luat in masina in spate si se mai misca :))

Chriss-T 29-07-14 19:02

7 Attachment(s)
hmmm...pofta de munca :D

All times are GMT +2. The time now is 12:53.

- Copyright 2026 4Tuning