![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
ti-am tr p.m sa nu poluam topicul. bafta cu masina andrei si daca poti incearca niste jante mai mari
|
Quote:
si eu am inteles ceva de reducerea consumului dupa cip dar daca mergi batraneste... eu asta vreau... merg usurel si sa-mi consume putin cand ma dau la ea prin oras sau pe aero, poate sa imi consume cat vrea, nu ma intereseaza consumul in momentul ala... sa suga in ea cat vrea :lol: am inteles ca asa e si cu turbo... daca mergi calm iti ia mai putin... corectati-ma daca gresesc |
ai ajuns la 15% ma?:))
|
sper ca nu... :))
am sa-i fac odata consumu` vineri plec la drum lung cu ea si am sa-i fac exterior si are cineva idee cum pot lega termocupla pe direct? am sa urc cu ea offroad si imi fierbe apa in ea... |
2 Attachment(s)
smd-uri pe pozitii :D
|
pui te rog o poza cu farurile pe poziti din fata de la distanta(4-6 metri)seara ? Cu cate leduri ti becul ? pret ? imi plac cum iti da :) frumos golfuletul ,bafta cu el
|
1 Attachment(s)
nu era foarte seara... daca vrei, ma duc acum in garaj si ii mai fac 2-3 poze :D
30 lei cu 5 smd-uri pe pozitie |
sa le stapanesti sanatos andrei. hai acuma sa vina si xenon-u sa fie complet:lol::lol:
|
ms andrey,vreau sa schimb si eu lumanarile mele :D
|
nu ai pt. ce...
iti dau un sfat ! prima data scoate pozitiile tale sa vezi ce fel de montura ai.. eu nu am facut asta, am cumparat smd-uri care se infig si... surpriza, eu aveam montura pt bec asemanator celor din triple... adica apesi pe el si rasucesti... si am mai cheltuit ceva bani sa imi iau alte monturi pe care abia le-am pus in far... si vezi sa infigi bine smd-ul in montura ca mie mi-a picat odata in fac:oops: abia l-am scos cu o sarma, pe gaura de la becul principal bafta! |
o sa scot sa vad,azi aveam de gand sa fac si cu negru marginea la faruri dar de la atata timp in care lucrii nu mai realizezi cursul zilelor,si am aflat ca e sarbatoare :(
|
da, e sarbatoare azi... si eu aveam multe de facut pe aici... dar macar profit de ziua de azi si STAU :shock: ... de cand nu am mai stat si eu linistit in pat.. of of
|
aflat ceva de pe net, dus la masina, testat, filmat, postat :D
incercati si voi :D https://www.youtube.com/watch?v=Cc_JpnMawCY |
las ca incerc si eu sa vad :D
se intelege mai bine aici https://www.youtube.com/watch?v=aBPeK...eature=related |
stiu ca se vede mai bine, dar aia postata de mine, eu o filmai... :P
|
Quote:
Curiozitate : De ce mai toata lumea se laudă cu vitezele magnifice pe care le-au prins ? Nu īntreb cu răutate sau alte gīnduri ascunse , ci pur şi simplu nu īnteleg de ce . E ceva greu de realizat sa apeşi pe o pedala să vezi pīnă unde duce ? Īn rest , toate bune cu maşina , să ai baftă ! |
Quote:
a fost prima data cand am condus un golf si de curiozitate "am apasat pedala sa vad pana unde duce" cu treapta 2. de exemplu, cu un matiz (depinde de masina) am luat 70 cu treapta 2... deci viteza variaza de la masina la masina... apoi am venit aici si am zis cat a luat pt. altii care probabil sunt curiosi ... aceiasi chestie este si cu viteza maxima atinsa (ultima treapta) cu diverse masini... nu m-am laudat... pt ca sincer, nu sunt foarte incantat de aceasta masina... e puturoasa rau ! ms si tie bafta cu masina ta ! |
ai prins tu cu matizu 70 la ora ? ma frate da macar nu mintii :))))) eu nu stiu ce am condus ? mai mult de 50 nu merea in a 2`a si tu ii dai 70 =)))) poate cu a 3`a i`ai dat 70
ma Andrei ma dezamagesti :)) |
cu a 3-a era la 110 :))))
uite o sa filmez =)) |
Quote:
|
da ma :lol: si are 3 pistoane:lol:
|
Quote:
:lol::D |
Quote:
|
Quote:
cam 60 merge |
|
sefule , nu te supara , dar filmu asta contrazice bantuiala postata in urma .
90 km/h in a 2 a cu 5 si tu pe film ai 70 ? :))) + iti lua 50 de secunde sa ajungi la 120 ? + era sa ti-o dea o gagica cu un logan ? :)))))) :)))))) :)))))) :))))) hai bafta ! |
sefule, nu te supara, 90 am luat cu golfu`... de matiz am zis 70 :)
+daca mi-o "dadea o gagica" , care era problema? macar m-am dat... + ce sa fac cu 75 cai? :???: si nici aia nu prea mai sunt... |
tu cred ca ai ceva limitator pe la motor.
pentru ca am stat atent si cand ajungea la o anumita turatie, nu reusea sa treaca peste. ia sa fi mai atent la turometru cand te mai dai! |
nu stiu... mai degraba nu o duceam eu pana pe rosu...
nu eram atent la turometru sau km... daca are cineva poze de aseara, il rog sa le puna ! |
Quote:
|
In loc sa pui o suspensie pe masina, o chinui cu viteze mari in trepte mici.... :D Ai strans banii? Sau... mai ai de plecat pe undeva...? Hai bafta cu masina, asteptam noutati. Si apropo, cam scumpe pozitiile... eu am dat 11 lei pe d-alea cu 4 smd.
|
5 Attachment(s)
imi este si rusine sa raspund...
chiar nu stiu ce sa fac cu suspensia... pana la urma, am 17 ani, mai am cam un an pana iau permisu... pana atunci nu merg numai eu cu masina... mi-e sa nu o f**a pe sub ea... eu stau pe o strada off road... apoi vine iarna... zapada... raman suspendat :lol: sa vedem ce mai visez noaptea, ca daca mi se pune pana pe ceva... aia fac :lol: pana atunci... un photoshop :D si niste poze cu starea actuala a masinii... i-am tras un interior - exterior |
ce bine arata in prima poza:D
|
5 Attachment(s)
more and more pictures :D
|
Quote:
|
cum credeti ca ar arata mai bine jantele?
buza polish, interior gri (gri acela original) alb perla toata buza polish , interior alb perlat sau alte idei? :D |
buza polish interior negru lucios... zic eu :D
ceva de genu ..http://img.youtube.com/vi/HsLeGQXlerI/0.jpg |
interior negru perlat , buza alb mat :) app pune`i si pe luneta folie ca arata urat asa .
|
interioru ce culoare vrei tu dar buza neaparat polish:D
|
da buza neaparat polish, dar interiorul eu as zice sa il faci alb, cu negru o sa arate mai mica janta si ii strici tot farmecul
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning