![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
@Sb.01uli:Frate, tu trebuia sa participi cu masinuta, io nu stiu de ce nu te ai bagat....
@sharky: cel mai de efect lucru: FERNANDO NU E GAY, FERNANDO E IDOLU` LA FEMEI PE SISTEM SE STIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Restu-i Marachuca :ciggy: |
Quote:
|
Quote:
Dar cel mai bine zice sharky.... cand s-o trezi. |
uite magnetu de fetite unde era:D:D. felicitari chiar ai o masina super
|
lupalb, fratioare eu inca am numere rosii, dar data viitoare promit ca o sa fiu coleg cu voi acolo:X cu pisy a mea pusa la treaba, cum ziceam...inca mai am mult de munca:( naveam ce arata pentru moment`
bvo lui sharky ca lam sunat si a luat o cupa !! la mai multe:X |
3 Attachment(s)
hai sa ii pun si eu o serie mica de poze omului` cu rechinii....urmeaza si 2 3 filmulete cu fernando idolu` la femei....da sa se ia de pe 3310 le meu....
Restu-i Marachucaaaaaaaaaaa :ciggy: L.E. Filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=PJJmxCx8ZZ8 |
VL 11 CAT
76 Attachment(s)
In primul rand imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult cu nimic dar acum o sa postez pentru tot timpul pierdut:D
Vreau sa multumesc tuturor care au postat aici si va multumesc pentru toate complimentele adresate! danyutz: Multumesc, am suspensie JOM coilover, nu scot nici rotile si gumele raman astea ca imi plac la maxim! B0by13: Multumesc si eu sunt bucuros ca ne-am intalnit si ne-am si vazut la eveniment :D lucian_bmw: Multumesc! Provenzano: Multumec barbule de aprecieri si in legatura cu Andreea .. nu stiu ce sa zic.. s-au inteles ele ca intre fete ... DIN PRIVIRI! :)))) trafy-vr6: Multumesc pentru poze! SV25MBN,Sent18: Am sters cu acetona si chiar foarte usor... luci4n_vl: Multumec Shoby, te asteptam la eveniment ... nu ai aparut! paulzzz: Multumesc! privat4u2: Multumesc! SB 01 U L I: Multumesc,nu am luat premiu... am luat o CUPA (best entertainment gen) ca mi-am lasat toate coardele vocale la TRIDENT! :D lupalb: Multumesc SE STIE! SA MOARA GIBILAN! :)) Am uitat sa precizez ca intre timp am intrat in clubul SHADOWS RACING TEAM Rm. Valcea! https://www.youtube.com/watch?v=oO53Rnm3_xs Si sa pun si cateva poze ca nu am pus de mult :D Restu e CanCan! :paper: |
frumoase pozele ... :lol:
|
Quote:
|
felicitari sharky pt aderare,pt show,pt trofeu,si da... nu am ajuns la eveniment pt k masina mea a fost gata sambata dupamiaza,si nu avea rost sa mai vin.....am sa ma duc la satu mare poate vi si tu k este si expo...din cate am inteles...
PS.mai ai numarul meu de tel? sau l`ai sters "din gresala" k un tel nu ai mai dat si tu......:-j...... |
Nu inca o PISICA!!!
Quote:
Am numaru` tau ;) nu l-am sters :)) :* Restu` e CanCan! :paper: |
felicitari pentru cupa si pt aderare in club.
|
Re: VL 11 CAT
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu l-am sters cand am pus muzica la PVH`u acasa ... in 15 min max cred! Restu` e CanCan! :paper: |
greu de tot..am frecat vreo 4 ore adunate...si aveam bashici la toate degetele
|
Quote:
Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
Restu e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
Ca nu inteleg :)) |
Quote:
|
Quote:
Si daca imi place il sterg :D Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
Masina nu iti place deloc?! decat pozele ? ;)) "glumita" Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
Restu` e PlayBoy :oops: |
Quote:
|
felicitari...superba masina ..superbe pozele...succes in continuare..ai mare grija de ea ca merita:P
|
JusT_SaY_BoBo & EmyM6: Multumesc pt complimente! :D am mare grija de masina si abia astept sa ii pun motoru` :twisted:
Restu e CanCan! :paper: |
Quote:
|
vii la etapa a 2 la alexeni?
|
cand este ?:lol:
|
mydream: Vreu un 2.8 sau 3.2 ///M :D sa vedem cand am bani ce gasesc..
geo@tfk: Nu cred ca o sa vin ... Restu` e CanCan! :paper: |
bun bun ... :)
|
Quote:
|
salutareeeee de la vaaaallceeaaa........hai cu motoruuull alllaaaaa pe micutzzaaaa beeestieee.....inca te asteeepttt laaaaaaa una mica!!!! coffe ma cu lapte :))))0
|
Quote:
Motoru` vine si el ... incet incet,momentan mai trebe bagata o data la vopsit si dupaia.. nu prea sunt nici firfirei ... dar vin si aia :D Si prima line oficiala cu tine ma dau ;) :D daca pun 2.8 cu pisica daca pun ///M cu ursu :) Sanatate sa fie ca restu` e facut de noi! Tare statusu` ala cu keep talking... :)) Restu` e CanCan! :paper: |
iara la vopsit mah?
|
el se referea la una mica (pana in 18 ani)... si dupa la o cafea cu lapte:)
Acum stii ca daca vede SOTIA (hehehe) mananci hrana rece 2 luni. Ai noroc ca ai prieteni prin sibiu care te ar putea caza...sau gaza:) Restu i Marachucaaaaaaaaaaaa :ciggy: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning