![]() |
Re: Tico - B 44 ZXN
nu las masina :) si asa imi rup dintii cu arcurile astea:))
|
Mergem intro noapte si io taiem:))
|
Quote:
|
Ar fi prea tampita faza:lol:...Pacat ca stie cine ia putut face asa ceva:D
|
ar trebui sterse posturile astea ca va vin idei si imi luati vreo 4 oameni masina pe sus =))
ideea este ca nu vreau sa tai arcurile deoarece mi se pare destul de rigida si asa pe strazi (la gropi ma refer) si daca as merge doar eu cu masina nu ar fi nici o problema dar cand mai merg cu cineva in masina e cam aiurea :P (si merg destul de des) |
vesti bune... s-a rupt o planetara :))
|
1 Attachment(s)
Dar măcar ai un manga pixel car! :)
Enjoy! |
Quote:
|
masina este iarasi pe sosea :)
schimbat capete de planetara stanga dreapa , placute frana fata , rulmenti pe spate :) |
N-ai mai dat si tu un telefon.... :rolleyes2 Nici la PM n-ai raspuns. :oops:
|
Quote:
sunt cam suparat ca nu imi merge player-ul :)) ... deci caut HU de vanzare (astept oferte pe PM) ma intereseaza sa fie cat mai ieftin si sa fie cu 2 seturi de rca-uri (pt 4 boxe). momentan nu am bani de unul nou asa ca ma gandesc si la varianta cu sh :) ... sau inchiriat pe o luna :)) ... :D |
am rezolvat treaba cu muzica :) (a fost curatat player-ul si asezate niste piese la locul lor pe acolo si acum merge perfect :X )
acum bubuie "linistita" masina :) momentan totul e ok ... sambata o spal si poate fac niste poze :D |
E forta boss! :D Ai cu ce sa facem poze?? Ca de spalat vii la mine si facem interior-exterior :lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
dupa aproape un an cu masina si cateva mii de km nu pot spune decat ca sunt foarte multumit de masina mea :twisted:
urmeaza asigurare noua si cam atat momentan :( nu prea sunt bani de modificari noi :( pana alta o noua plafoniera (cu multumiri pt alex :D ) |
Daca stai cu lumina aprinsa prea mult te bronzezi:lol:
|
6 Attachment(s)
poze noi cu masina. fara schimbari la exterior.
am schimbat curelele de la ac si alternator (cam 30lei amandoua). erau foarte uzate :-o (cred ca erau cele originale :)) ). culmea e ca nu scartaiau mereu, doar atunci cand era motorul foarte cald sau cand se udau dar nici atunci mereu. pozele :D : |
Masina arata extrordinar de bine.
Nu inteleg de ce la tine se murdaresc jantele. La mine de ex. nu se pune praf din ala negru pe janta. Eu cred ca este de la placute. |
Acel praf negru este de la uzura placutelor de frana:)...Arata destul de bine la exterior:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa e el mai sportiv in trafic :lol: Jantele io zic sa iei ceva aliaje, lasa vrajeala :lol: (ai zis ca ma scoti la o shaorma :-P)
|
Quote:
de refacut nu prea stiu cand ca ma omoara astia cu facultatea :( pana pe 10 iulie sunt doar cu facultatea :( Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
90 000km de o saptamana si mai bine cred :) insa alta e vestea buna :)
enkei r13 5j et46 :) caut anvelope acum :) jantele ajung luni si am ceva emotii sa fie ce trebuie :)) p.s.: nu mai cumpar oglinzile ... momentan stau asa :D urmeaza schimbat radiator :) saptamana viitoare |
Te sun maine cu anvelopele si-ti zic exact cum e treaba. La 5j iti tb 155/65, e exact ce am avut eu, si ce are sorin acum. Trust me, mergem sa punem una de proba sa vezi ce bine da :) Sa le stapanesti sanatos :D
(ps: imi donezi mie tablele tale :lol:) |
Misto jantele. M. Colt cumva? :D
|
Frumoase rau! Sper ca te vedem vineri cu ele pe masina :)
Sper ca ti-a dat si capacelele de mitsubishi. |
Quote:
|
da :) jantele sunt de colt
cred ca mi-a pus si capacelele (ca doar asa sunt jantele :d) maine ar trebui sa vina si jantele :) abia astept :D (mai am si examen... dar trece repede examenul :)) ca trebuie sa vina jantele ... :D ) deci pana vineri am tema de cautat anvelope :)) |
Bafta la examen! Si cu jantele :D:D sa fie ce trebuie!
|
Ma gandeam la o chestie. Trebuie sa inventezi alt sistem de franare, fiindca asta iti va murdari jantele si e pacat. :))
|
Quote:
si jantele sunt ok. am doar 3 capacele cu mitsubishi dar e ok ... nu stiu sigur daca o sa le pun si cred ca voi gasi in targ ceva de genul... o sa vad cu asta pt ca nu e prioritar. imi trebuie prezoane acum :-s aveti idee? si anvelope dar in principiu ma astept undeva la 300-350 ron cu echilibrat si montat. astept niste sugestii pt prezoane :) Quote:
|
Quote:
Daca vrei neaparat prezoane gasesti informatii aici despre cum sa rezolvi ieftin problema: https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ml#post4441873 |
hai ca azi surpriza .... cand sa dau jos o roata sa imi pun si eu roata de aliaj 3 piulite au iesit una a inceput sa se invarta in gol :-S ... sa vad ce trebuie schimbat :( daca e fuzeta e cam 1mil jumate noua :(
|
Decat sa schimbi fuzeta , mai bine nu te duci tu si iei de dezmembrari macar 8 prezoane de audi sau orice altceva mai groase decat alea de tico si le inlocuiesti si rezolvi si problema cu piulitele pt jante.
|
Quote:
Cauta la dezmembrari bolturi d'alea de la fuzete SH. |
1 Attachment(s)
gasisem prezoane de tico la king auto cu pretul de 3lei bucata + 3 lei piulita... ideea este ca nu stiu sigur care caneluri sunt duse alea de la prezon sau alea de pe fuzeta :) (am pus si o poza cu prezonul cum arata)
fuzeta e cam 140 si prezonul 3 lei.. acum sa vedem cat noroc am avut pana una alta astazi am incercat sa pun jantele pe spate pt ca acolo merg deschise toate piulitele si surpriza :| jantele sunt 4 x 100 ... si o sa le vand :( (nu le incercasem pe masina pana acum pt ca am avut si treaba si cand am vazut ca se invarte ala in gol nu mi-a mai venit sa incerc sa alta roata :P ) |
Quote:
Daca jantele sunt 4x100 masoara cat au gaura de centrare ca s-ar putea sa te scap eu de ele. LE: Daca la fuzeta aia , prezonul are probleme la baza , adica s-au ros striatile , ii dai frumos 2 afturi de sudura si e sfant acolo, numai misca neam. |
Quote:
|
Cat scandal pt. 1 surub :) . A fost azi masinutza la garaj unde lucrez si in mare parte e ca si rezolvata prooblema. Se va taia acel prezon cu tot cu piulita(cu grija sa nu stricam janta) se va da roata jos, se va da fuzeta jos pentru ca altfel nu ai cum sa pui un alt prezon si acum daca s-au stricat striatiile de pe fuzeta, se va pune alta (noua sau sh) iar daca s-au stricat striatiile de pe prezon, se va pune unu nou (sunt cumparate deja), problema este ca in momentu in care dau fuzeta jos, automat trebuie si alti rulmenti. Case closed !
PS: Jantele am constata amandoi cu stupoare ca sunt 4x100 asa ca se vor pune 4sale ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning