![]() |
Re: Vânzari - Cumparari
Mar intere si pe mine o Aprilia rs 49......sa nu fie nici de pe pasvanti chioru...da nici nou noutz:P......pretz si ..poze..plz`u:P:lol: :D
|
4 Attachment(s)
Vand Aprilia Rs 125
an fabricatie: 2000, km in bord : 18500, 5kW in acte(22kw real), carburator de 34mm(DellOrto), set motor schimbat in germania acus 1000km, consumabile schimbate recent tot in germania, top speed : 175km/h:twisted: pt mai multe detalii : 0741 75 11 60 sau ge0rgel2k pe yahoo messanger PRET NOU: 2200e ... sapt trecuta a primit placutze de frana noi!! |
care ma ajuta cu niste carene spate pt aerox... urgent !!!
|
Quote:
|
Vand Suzuki SV 650 '02 detalii--> https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/47827-vand-suzuki-sv-650-a.html
|
Cumpar Scuter de 50 CMC ofer maxim 1000 de euro astept oferte vreau sa fac si eu un cadou frumos unui nepot preferat!!(Aprilia, Yamaha ,Peugeot ,Malaguti F12-F15 ,Gilera ETC.!
|
vand kawasaki ninja zx-6r verde din 98 ! detalii aici http://www.bikeshop.ro/handler.php?a...ip=am&ID=40850 !
multumesc ! |
Quote:
|
mai multe detalii...?firma model... ani .. km .. acte.. pret.. etc..
|
4 Attachment(s)
Quote:
Uppppppp........ |
FULL THROTTLE SHOP Magazin de echipamente moto cu reprezentanta pentru SPOOL, HJC, CABERG. Casti, Geci, Pantaloni, Protectii, Cizme, Manusi, Cagule si mai nou vanzare de Motoscutere.
Zilnic in str. MIHAI EMINESCU nr. 162 program 11-18 SAMBATA 11-15 TEL. 0721 72 72 21 |
FULL THROTTLE SHOP Magazin de echipamente moto cu reprezentanta pentru SPOOL, HJC, CABERG. Casti, Geci, Pantaloni, Protectii, Cizme, Manusi, Cagule si mai nou vanzare de Motoscutere.
Zilnic in str. MIHAI EMINESCU nr. 162 program 11-18 SAMBATA 11-15 TEL. 0721 72 72 21 |
Quote:
|
de vanzare honda cbr 900 rr '99, sc 33
- carenaj original, culori originale, - bujii ngk iridium NOI, - filtru de aer sport k&n NOU, - toba de carbon mivv, - furtune de frana racing fata + spate NOI, - placute de frana nissin fata + spate NOI, - monopost, - scarite lsl NOI, - crash pad-uri rizoma NOI, - pinion + foaie NOI VORTEX, (le am si pe cele vechi care au 500 de km rulati) - cauciuc fata metzler rulat 800 km, cauciuc spate brigestone uzat 60%, - amortizor de ghidon, - baterie NOUA (are 2 luni), - manete click-n-roll NOI - distributie NOUA si altele ...................... - ulei folosit motul pret 4500 eur 0723.294.509 Mihnea nu a fost cazuta, motocicleta se da si cu pinioanele vechi, toba originala, manete originale. |
4 Attachment(s)
Aprilia Rs 125 Replica - Full power
5kw in acte(22kw real) se poate conduce cu A1 consumabile recent schimbate set facut in germania acus 1000km km in bord 18500 stare impecabila tel: 0741 75 11 60 sau id`u mess: ge0rgel2k |
Quote:
|
mers normal(fara power valve) cam 6L.. mers in forja 8L
|
pret :rolleyes2 ?
|
Quote:
pret :rolleyes2 ? |
Quote:
|
Quote:
|
Cumpar Aprilia RS 50 cmc ofer pana in 1200 E :) ID dany4chyo
|
3 Attachment(s)
vand urgent - moto de inceptaro - cross PROXIMA HI-bird...
200 cm3 . 4 timpi... 500 km p bord. 2 luni vekime 2 ani garantie factura 3000 ron mi-a venit motoru..nou... GSxR 750 :) |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
asa arata motoru dupa ce o proasta nu a acordat prioritate!
|
Quote:
|
Quote:
|
nu eu l`am condus.. ca norocu :|
|
care stie pe unde pot gasi o garnitura de chiulasa pentru Aprilia RS50?
noua... |
@valib: este in ungaria set de garnituri ;)
|
unde mai exact domle?
iaaa.....ar fi super, ca tot ma duc in ungaria. in Bekescsaba am gasit un magazin de scutere italienesti, dar aia aduc piese doar pe comanda. |
@valib: da in Bekescsaba sunt mai multe magazine.. de ItalMondo stiu eu.. ca de acolo aduce mecanicu meu..
|
|
3 Attachment(s)
De vanzare: GSX-R 750cc , 2004 , 17.000km , stare impecabila!Pret: 6600E
|
ceva la 1000 euro ? de 125 macar dar dupa 1993 este ceva?
|
@STREET: stiu eu un rs 125 la 1200e neg.. daca te intereseaza .. vb pe mess ge0rgel2k sau dami un mesaj privat!
|
1 Attachment(s)
Vand sau schimb cu auto ..... BMW f650 ST an `94 km 40000 reali , lant nou , pinioane noi , gume 80% . Astept oferte .... .
id mess : vio4you |
Salut la toti .. as fi si yo interesat de un RS 50 ..pana in 1200-1500 Eur :D dak e ceva cantacatatima la id Lucy_te_iubeste :lol: :lol:
|
Salut la toata lumea as avea si io o rugaminte
sant din timisoara si as vrea sa stiu de unde pot sa imi achizitionez piese de tuning pentru un aerox :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning