![]() |
Re: Provocari
Quote:
Nu sunt contabilul nimanui .. doar al meu ... atat ... si cand am zis 250 , am zis pentru mine , nu ptr DMX ... |
Quote:
|
va provoc la un paintball, maine dupa amiaza...cine vrea sa vina, sa sune intre 12-16 la 0724.281.564 ca sa stim cum ne programam (eu oricum ma duc cu o mica "armata").
terenul este undeva la iesire din constanta (pe b-dul tomis, imediat dupa intersectia cu aurel vlaicu, spre palazu mare). bilele costa 2000 lei vechi bucata, iar noaptea se plateste si iluminatul (~50 mii / persoana). terenul este rustic, dar bine gandit. echipamentul este corespunzator. per total, distractie garantata ;) (PS: nu vreau sa fac minute, deci puteti sa dati si sms) |
eu abea acuma am citit ... daca shtiam veneam si eu :(
|
inca nu e tarziu, avem programare la 19.00
da un telefon pe numarul de mai sus si stabilim ;) daca nu, mai sunt si alte zile libere :-) |
acum insa e mult prea tarziu :)) a fost fain mai ales ca a venit dupa meciuri un amic din strainatate johnny....baietii il strigau walker iar eu il alintam parfumatul:P
|
dar ce sa intamplat cu forumul acesta de provocari .. nimeni nu mai posteaza pe el ... ??
|
nope, ca sunt toti plecati la curse...au mai ramas acasa doar cei care n-au curaj sau n-au cu ce....
|
:)
nu se face si una in cta ? poate..poate...:roll: |
O sa se faca stai linistit doar ca merge greu cu aprobarile si nu suntmulti care stau sa se chinuie sa alrge ca sa faca o cursa. Nu vreau sa creez cearta dar intreb doar cluburile din Constanta de ce nu fac curse ca inafara de X-team nu cred ca anul asta a mai facut altul ceva. S-au ma insel??? Poate imi zice si mie cineva...
|
Ce treaba ai tu cu ce fac ceilalti din celelalte cluburi? Eu zic fiecare sa isi vada de particica lui si totul este ok.
|
Ery daca ai citit bine am zis ca nu vreau sa creez cearta ci doar intreb pentru ca toti critica dar nimeni nu face (ma refer la cei care nu sunt in cluburi) sa sti ca am amici in toate cluburile si nu am de ce sa creez discutii repet DOAR AM INTREBAT
|
Numai exista provocari ?,v-ati dus toti la hibernare?
|
Quote:
Sau vrei sa faci vreo provocare ? |
cu ce cu "BICLA"?
UFFFFFFFFF ce rau am fost |
uffff pacat ca am masina, auuu cred ca te doare ct77pia am dreptate cumva??:))
|
ce masina?
ce motor? :) |
1.4 SuperNova :D
|
ok! :)
perfect stock? sau ai modificat ceva la ea? sincer dak se poate :> |
am modificat, in special pe exterior, vreau ca pana la sf anului sa o termin:D
|
mai am barile si finish:D
|
aaaaa ma provoci? daca da astept pe privat ... dar te sfatuiesc sa te gindesti bine
|
uite ma simt ... marinimos iti dau 2 aaaaaaaaaa nu 3 masini avans
|
Ce masina ai ma ?(ct77pia)
|
ma dau eu cu tine ma pia.....vineri seara...sper sa nu mai uiti esp-ul pus.....nu o sa mai ai scuze
|
ma dau si eu cu el dar sa nu planga dupa aceea cand va auzi ca inca nu am carnet :D dar ma PIA de tine mai mult e gura cu DMX vrei de mult sa te faci dar ti-e frica, iti da rusine :D
|
deme vineri dar o facem cum tre cu start si 400 m ok 2 din 3 e bine si tu copile taci ca nu stii nimic |
:lol:
mai pia ce incordat esti... lasa baiatu` in pace :) ti`ai luat si tu in sf MASINA si gata esti suparat pe toata lumea? :lol: |
Quote:
Volvo ... Dar nu prea erau pretendenti atunci ... |
EDITAT :
Vezi ca o cam iei pe aratura ... si vorbeste asha cu aia de la tine din cartier sau cu cine iti permiti , OK ? |
bine bine te rog sa stergi ultimele 2 posturi, inclusiv asta.
|
ba da ce serios o iei....2din 3......in mod normal tre sa-mi dai una bucata masina cel putin....esti cu capu...era la caterinca....dar stii ca nu te refuz.....
|
stiu ca nu refuzi tacmai de aia esti "costi costita" (cine stie cunoaste) 87ADY vrei sa te scot pe interval????/ sau mai bine nu ca iar te faci praf ca atunci cu romeo ....
|
ce costi costita ma unflatule.....
|
plm ce are bidon mazgalit pe mina? acum te-ai prins sau tre sa iti mai dau o fisa?
|
bah omu se simte bine asa....chiorule ...acum 2 seri ai trecut la 1 m de mine si nu m-ai vazut....mareste-ti driobdriile :) :D
|
bah, voi va dati sau doar faceti posturi????
|
Quote:
cu posturile ai nimerit`o bine :) |
Saptamana viitoare scot masina. PIA este primul pe care il provoc. Sa nu iti fie frica....ai multi cai in plus.;)
|
ery sunt de acord
accept provocarea...sunt chiar curios sa vad diferentele dintr-o masina stoc de 170 si una modificata....oricum chiar daca as pierde nu m-as ofica asa ca astept un sms,tel,offline,mail si semnale de fum (aici poti acpela la SLC) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning