![]() |
Re: Scoala de soferi !
Care e faza cu intrebarile la chestinoar ... sunt mai multe , mai putine ?
|
tot 26 numai ca sunt si din noul cod...
|
scoala de soferi se poate incepe cu 3 luni inainte examenul(cu politia) il poti da cand ai 18 ani si o zi... cu scoala banuiesc ca poti sa il dai si cu 3 luni ianinte da nu te ajuta cu nimic... si chestionarele sunt tot la fel procedura e tot la fel doar ca sunt unele mici modificari in codul rutier :)
|
deci sa inteleg ca nu dai sala si nici traseul?
|
Vlad poti da traseul park inaite cu 3 luni , dar doar cu instructorul . Sala nush :D
|
imposibil ce ai zis tu..
|
Ce-i aia "traseul doar cu instructorul" ? :lol:
|
asta-i romania :(
|
mai unchimiu are sc de soferi , si l-am intrebat cat de cat cate ceva ... e foarte ocupat si nu il pot deranja ... il mai intreb cand il vad prin oras ... asa mia zis ...
|
mai copilashi... nu aberati... ce e asa greu:
scoala de soferi se paote incepe cu max 3 luni inainte de a face 18 ani (nici nu merita mai repede!!) !! punct. examenul cu politia se poate da la 18 ani si o zi!!! punct. acuma ce faci tu in timpul ala... cand iti dai examenu cu scoala cu instructoru cu buna nu intereseaza pe nimeni... chestiile astea 3 sunt scrise in lege si batute in cuie! in rest ramane la decizia scolii a instructorului si a elevului... punct. p.s. astazi am dezvirginat treapata a 5-a ! :D |
^ dreptate :)
apropo De la 1 februarie se trece la un singur raspuns ! |
De unde ai aflat ?
|
ne profesorul de legsilatie de la scoala..cica s-a apucat deja sa le faca
|
Quote:
moaaa.....nu imi aduce aminte :D:lol: prima sedintza a fost meserie. i-am dat talpa la greu in afara orashului. cat de adevarat a putut sa fie :D |
Quote:
|
3222903 scoala tomina e f buna si are un peugeot 107 superb rosu iar instructorii sunt supermaestrii
|
Quote:
18 ani si-o luna . |
si-o zi ;) mai informeaza-te ! arata-mi si mie unde scrie in codul rutier ca 18 ani si o luna :lol:
ca sa iti depui dosarul trebuie sa ai 18 ani si o zi,mai departe conteaza cum iti e norocu' la programare,un prieten la 18 ani si o saptamana a avut permisul |
stie el ce stie, dar cu noul cod rutier nu prea mai stie bine :D
inainte puteai sa dai examenu la 18 ani si o luna intrucat la 18 ani si o zi incepeai scoala iar o luna era minimul cat dura scoala propriu-zisa. deci de asta 18 ani si o luna ;) |
Quote:
Cine stie,stie frate! Inloc sa sara la gatul meu cu "mai informeaza-te" a explicat ce si cum si a facut-o perfect. Bravo frate,te salut! |
ma oameni buni..scoala se putea face inainte de 18 ani si inainte..ca nu era perfect legal asta nu conteaza..deci si inainte o puteai da fara sa ai 18 ani si o luna ! prietenul de care ziceam ca a avut permis la 18 ani si o sapt inainte de 1 dec 2006 a facut scoala/luat permis
|
Fiindca a dat banu' sa-l bage repede sa nu apuce noul cod rutier....
|
happiest man alive here :D:D:D:D tocmai mi-am luat sala+practica deci poimaine am carnetul in mana :D:D acuma sper sa ma abtzin pana atuncea... chiar asa ca nu se mai considera caz penal? :D
haha fuckin good day :D |
nu cred sa mai fie penala treaba insa daca te prinde tot nasol e pentru ca nu ai actele la tine.
cel mai bine.....ai rabdare ... toti am avut :D |
Quote:
|
Quote:
Sa tii de el, sa nu-l dai la nimeni... |
Quote:
sper ca ai glumit :D am obs. ca ptr majoritatea .. ziua in care iau carnetu e la fel ca , sau chiar mai tare decat ziua in care au f prima data :)) de fapt noaptea :)) |
cam asa ceva :)
|
Quote:
|
Quote:
ps: felicitari RA_2fast4u |
Quote:
nu noaptea :D felicitari ;) |
ce greu ii sa astepti juur!!! deci azi cred ca o sa fie cea mai lunga zi... :/
mersi mah baieti :D deabea astept sa dezvirginez carnetu :lol: :twisted: |
vezi ca era pe youtube o chestie tare cu .......
in fine, cuvinte vulgare.. suna la modu ... "nu-ti baga pwla in blender, nu vei rezolvat nimic !" se aplica si la carnet deci lasa-l virgin :) |
https://www.youtube.com/watch?v=bNoOu...elated&search=
asta e linkul de pe youtube cu blenderul..;) sa va uitati la toate celelalte alaturate(din cafe deko) k sunt super tari felicitari RA_2..!! da..nu ai voie fara plasticul respectiv sa conduci puteai sa ceri sa iti elibereze o adeverinta care dovedea faptul ca ai dobandit permisul auto.. o sa vina el..ai rabdare..si ai grija ce faci dupa aia! |
mai voi nu ati auzit ce spune omu acolo?... nu sunt un vulgar sunt doar eficient in vorbire! :) =)
|
Quote:
|
sa te uiti si la celelalte cu teo..sunt acolo mai in dreapta
si cu voi si ceilalti;) super tare...le-am ascultat de 2 ori si am tot ras |
primii 160 trecuti :D sa fie cat mai multi de acuma incolo...
|
l-am luat si eu azi
25 la sala!!! si la traseu a fost cu emotii rau.. imi venea sa borasc de emotii si m-a enervat o baba kre era cu mine in masina..dar am trecut intr-un final.. sapt viit iau plasticul:) yuppy!! bafta baieti! cartea galbena este baza ! |
felicitari man, bravo ...
cum au fost intrebarile la sala ? vad k ai luat cam multe puncte .. :) .. bv BAFTA MIE :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning