Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico GR 26 ALE (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/187123-tico-gr-26-a.html)

pustiu_FUG 12-07-10 10:37

Re: Tico GR 26 ALE

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3511942)
bad-boy huh? 85% sanse :) Daca reusesti sa treci de identificare sau ce e, zici si pe aici. poate reusesc si eu ceva... Eu aveam de gand sa trec fara manere, dar... nu am mai trecut :rolleyes2

cauta un prieten cu o capota de tico normala si gataaaa:D

banzay 12-07-10 10:41

Daca faceti asta, sa faceti intai semne cum veneau la inceput sa nu va chinuiti dupa sa le aranjati. sper ca ai prieteni cu ticozauri visinii :lol:

apropo, a iesit bine masina, imi place cum da negrul asta mat1

aXXo 12-07-10 11:07

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3511942)
bad-boy huh? 85% sanse :) Daca reusesti sa treci de identificare sau ce e, zici si pe aici. poate reusesc si eu ceva... Eu aveam de gand sa trec fara manere, dar... nu am mai trecut

85% sanse sa nu trec sau sa trec? :|
Iar tu nu ai trecut fara manere de rar? sau? :-s
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3511981)
Sper ca ai prieteni cu ticozauri visinii.
apropo, a iesit bine masina, imi place cum da negrul asta mat1

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3511971)

Nu aaam pe nimeni cu capota visinie ! :(((
La 13:30 am programare, ce sa fac baieti???

Ca o consolare... la mine nu e asa fioroasa, poate nu baga de seama astia.... :D Dar-ar norocu' peste mine!

valitataye 12-07-10 11:26

succes axxo sa il treci:) le spui ca asa ai luat masina cu capota prelungita:lol:

aXXo 12-07-10 11:29

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3512102)
succes axxo sa il treci:) le spui ca asa ai luat masina cu capota prelungita:lol:

De parcă le-ar păsa lor. cum am luat eu maşina...
Mulţumesc, sper să nu bage de seamă totuşi ! ...mama lor ! :D

Robert_MNW 12-07-10 11:31

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3511971)

Cum dracu sa caute pe unu' cu capota visinie cand el vrea sa treaca alta culoare in certificat la masina:rolleyes2 ba jur, voi cateodata dati numai sfaturi tampite! m-am distrat la faza asta...:lol:
Si nici nu merge sa le spui ca 'asa ai luat masina'...astia nu stau la discutii esti la mana lor, din pacate!

B-99-SAA 12-07-10 11:37

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3512117)
Cum dracu sa caute pe unu' cu capota visinie cand el vrea sa treaca alta culoare in certificat la masina:rolleyes2 ba jur, voi cateodata dati numai sfaturi tampite! m-am distrat la faza asta...:lol:
Si nici nu merge sa le spui ca 'asa ai luat masina'...astia nu stau la discutii esti la mana lor, din pacate!

Mare dreptate ai... poate cu un Tico negru, sa puna capota la el sa nu aibe bad-boy... altfel n-are logic. Man ce sa zic, iti urez bafta! Politia stiu ca nu comenteaza mult, sunt 50% sanse la politai, dar la RAR nu stiu ce sa zic... Oricum, iti tin pumnii! Sper sa reusesti :D

aXXo 12-07-10 11:43

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3512117)

Probabil s-a referit ca am capota neagra si fiind un 20-30% din culoarea masinii as putea trece-o pe talon... si cu o capota normala... Posibil asa.
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3512131)
Mare dreptate ai... poate cu un Tico negru, sa puna capota la el sa nu aibe bad-boy... altfel n-are logic. Man ce sa zic, iti urez bafta! Politia stiu ca nu comenteaza mult, sunt 50% sanse la politai, dar la RAR nu stiu ce sa zic... Oricum, iti tin pumnii! Sper sa reusesti :D

:| Mai bine nu m-as duce pana nu am capota... :|

L.E. Băieţi, ce poate să-mi facă. Am ITP valabil, am verificare... am totul. Ce poate să îmi facă acum: amendă, suspendare de talon, ceva?

Robert_MNW 12-07-10 11:49

Eu zic sa incerci ca nu pierzi nimic, din cate stiu eu daca e ceva ce nu le convine te dau afara imediat si nu comenteaza si nu pierzi decat drumul si timpul pana acolo ca nu platesti nimic...in caz contrar te alegi cu ce ai vrut!:-) Eu zic ca se merita un drum pierdut, tu nu?!

aXXo 12-07-10 11:50

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3512169)
Eu zic sa incerci ca nu pierzi nimic, din cate stiu eu daca e ceva ce nu le convine te dau afara imediat si nu comenteaza si nu pierzi decat drumul si timpul pana acolo ca nu platesti nimic...in caz contrar te alegi cu ce ai vrut!:-) Eu zic ca se merita un drum pierdut, tu nu?!

Exact Robert, chiar intrebarea asta mi-o puneam acum... Nu le convine, mă dă afară... nu?

Robert_MNW 12-07-10 11:54

Exact! Nu platest nimic si merita sa incerci, zic eu!

B-99-SAA 12-07-10 12:22

Omule nu-ti da amenda! In cel mai rau caz ai cheltuit benzina pana acolo, si nu iti da omologarea. Ori e de bine, dai banu si pleci cu omologare, ori sunt ei bulangii si te trimit acasa fara costuri suplimentare. Asteptam verdictul :D

aXXo 12-07-10 13:08

Deci, şi veşti bune şi veşti proaste:
Vestea proastă e că m-am întors nerezolvat :(
Vestea bună este că nu din pricina capotei :D ci din cea a jantelor, chifteaua mă-sii, că sunt pe 13 şi "nu am voie" dacă nu am hârtie de la Daewoo. Shit! Diseară montez tradiţionalele jante de tablă şi refac iar o programare... pentru mâine.
Taxele sunt aşa: omologare culoare (roşu+negru) şi taxa de talon :|

pustiu_FUG 12-07-10 13:23

ROBERT: poti sa pui pe masina si un cerc negru pe usa, daca am chef sa ma duc sa imi trec pe talon, negru cu visiniu imi trec. daca el se ducea cu, capota visinie si plafon negru ii trecea in talon...replici gratuite.. nu trebui sa te duci la rar cu toata masina aproape neagra ca sa iti treaca..poti sa te duci si 5% cu ea, ei iti vor spune doar ca nu are rost, dar nu este problema lor iti omologheaza oricum..crede-ma sunt afirmati adevarate, am destule cunostite in domeniile astea ca sa stiu ce spun.

exemplu tavisor, si-a trecut in talon si negru pe langa culoarea originala a masini pentru niste decaluri sau ce avea el, dar nu depaseau alea de 30%, deci va rog inainte sa comentati, uitati-va si in jur nu la povesti de adormit copii!!

on. axxo, bafta, acum trebui sa mearga:twisted:

Robert_MNW 12-07-10 13:46

Off topic!
Dute tu la R.A.R cu o bara neagra, 5% culoare diferita, sa vedem ce zic aia de acolo daca iti omologheaza, esti plin de cunostinte...am observat:lol::rolleyes2
Vinilurile sau decalurile sunt alta mancare de pesti, intra in alta categorie doar stii asta nu?!...;)
On topic!
Imi pare rau ca s-a intamplat asa, sa speram ca nu mai intampinii si alte probleme, astia sunt nesimtiti rau de tot se leaga de orice!
PS: Vezi ca se pot lua si de folii ca nu le ai omologate chiar si de xenon...se leaga de ORICE!;)

aXXo 12-07-10 14:14

Baieti, nu va mai contraziceti pe ceva ce momentan nu are sens, in orice caz... tot stam la mana astora de la RAR, fie ca vrem sau nu. Al naiba, "inginerul" ala s-a tot belit la a mea masina... si nu stia de ce sa se lege. S-a uitat pe carte, s-a uitat la masina... si, sa-l ia naiba (ca sa nu zic altfel), i s-a aprins becul, i-au sarit jantele in ochii si mi-a zis ca... normal, nu-s "bune"... Ma mir totusi cum de nu s-a legat de capota... (era deschisa si poate n-a observat, ceea ce e grav) :D
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3512517)
PS: Vezi ca se pot lua si de folii ca nu le ai omologate chiar si de xenon...se leaga de ORICE!;)

Robert, asta sa nu fie cumva la autentificare sau itp... dar la schimbat culoare, nu cred...
PS. Am foliile omologate.

NXdev 12-07-10 14:18

imi pare rau pentru cele intamplate..astia ar trebuii impuscati X_X

Robert_MNW 12-07-10 14:37

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3512595)

Robert, asta sa nu fie cumva la autentificare sau itp... dar la schimbat culoare, nu cred...

Daca e cum spui tu, de ce s-a luat de jante? Ca nu avea motiv...
Dar asa e ti-am mai spus cauta absolut orice motiv sa te dea afara parca ai avea datorii la ei!:rolleyes2

banzay 12-07-10 14:37

Quote:

Se iau de orice. cel putin la C-ta :) Tu vii pt gaz de exemplu ei incep... jante, toba, pleoape, etc... :) Deasta am zis, mai bine las masina culoarea asta si nu mai imi bat capul cu toti dobitocii...
Apropo si eu sunt de acord cu Robert...ce sa mai umbli la omologat/identificat sau cum ii zice. Mergi asa si daca e ceva, o scoti pe loc :) Asta daca nu zice nimic de bb-look :rolleyes2

B-99-SAA 12-07-10 15:10

Quote:

Nu are treaba pt ce anume te duci, ei sunt bulangii de fel. E exact cum zice banzay, te duci pt identificare si vede ca ai x,y, sau z element pe masina care nu corespunde cu bla bla bla. Si-ti da respins te trimite acasa doar ca asa au ei chef. Stii de ce anume sunt mirat? De faptul ca, ei nu inteleg o chestie: pt ce sa ma duc sa pun jantele de tabla si sa vin inapoi, daca tot nu merg cu ele si le schimb imediat cu cele de aliaj... Ca ma prinde cap de creta la colt si-mi da amenda, asta e treaba mea, dar poate sa-mi dea amenda si cand ma duc la RAR, si cand merg pur si simplu, deci nu ar trebui sa-i deranjeze. Asta e, ce sa le faci, le place sa te vada venind si plecand de la ei... Sper sa se rezolve maine.

banzay 12-07-10 16:43

Sa ii mai vorbesc un pic de bine pe astia de la RAR? La firma unde lucram s-au pierdut cartile masinilor. Vreo 8-9. Intru pe siteul lor, printez formularele, le completez, ma duc cu ele si ratonii si ei ma pun sa le cumpar formularele lor, ca ale mele aveau chenar si ca cine stie de unde le-am luat eu. Deci va puteti da seama ce oameni cu capul pe umeri gasiti acolo.

Axxo, nu lasa micile probleme de genul sa te enerveze, da-i inainte cu masinuta!

B-99-SAA 13-07-10 08:17

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3512942)
Sa ii mai vorbesc un pic de bine pe astia de la RAR? La firma unde lucram s-au pierdut cartile masinilor. Vreo 8-9. Intru pe siteul lor, printez formularele, le completez, ma duc cu ele si ratonii si ei ma pun sa le cumpar formularele lor, ca ale mele aveau chenar si ca cine stie de unde le-am luat eu. Deci va puteti da seama ce oameni cu capul pe umeri gasiti acolo.

Axxo, nu lasa micile probleme de genul sa te enerveze, da-i inainte cu masinuta!

Vai ce oameni... nu mai zic nimic, ca tre sa ne abtinem.... plus ca poate vede vreunu de la RAR ca zic de naspa de ei. In concluzie, sunt niste oameni "speciali" :lol: atat!

Buei tu ce faci?? Ai refacut programarea? Hai sa te vad cu omologarea... Si la sfarsit sa ne zici toate taxele care "se plateste", si pt ce anume :lol:

aXXo 13-07-10 12:59

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3512604)
imi pare rau pentru cele intamplate..astia ar trebuii impuscati X_X

Ţărani, ce să le faci...:|
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3512648)
Daca e cum spui tu, de ce s-a luat de jante? Ca nu avea motiv...

Păi, le-a văzut mai diferite (e singura maşina din oraşul giurgiu, care a ajuns aşa :D) şi... şi-a dat seama că sunt mai mari, apoi a verificat anvelopele, şi cum ele sunt tot pe 13, de matiz... iar cum ei sunt RAR, au avut şi cartea la îndemână, iar in carte scrie mărimile jantelor.. (în noul talon, nu), şi ca să "pot" să circul cu ele îmi trebuie "foaie" de la Daewoo care atestă acest lucru...:|. E ca naiba, după ei...
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3512652)
Se iau de orice. cel putin la C-ta :) Tu vii pt gaz de exemplu ei incep... jante, toba, pleoape, etc... :) Deasta am zis, mai bine las masina culoarea asta si nu mai imi bat capul cu toti dobitocii...
Apropo si eu sunt de acord cu Robert...ce sa mai umbli la omologat/identificat sau cum ii zice. Mergi asa si daca e ceva, o scoti pe loc :) Asta daca nu zice nimic de bb-look

Mama lor... sper totuşi să nu se lege mâine, de capotă...
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3512942)

Mâine, banzay, mâine mă reprogramez iară...
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3514396)
Vai ce oameni... nu mai zic nimic, ca tre sa ne abtinem.... plus ca poate vede vreunu de la RAR ca zic de naspa de ei. In concluzie, sunt niste oameni "speciali" atat!
Buei tu ce faci?? Ai refacut programarea? Hai sa te vad cu omologarea... Si la sfarsit sa ne zici toate taxele care "se plateste", si pt ce anume

În seara asta, schimb jantele...şi le bag menta în gât mâine, dacă nu vor să mă rezolve... Faza e că, în oraş aici, nu mi-aş face probleme cu poliţia... dar fac multe drumuri în provincie...şi cu "ăi" d-afar' nu prea pot să stau la taclale... :(

NXdev 13-07-10 13:07

Multa bafta maine si speram sa nu zica nimic de capota..

aXXo 13-07-10 20:43

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3515007)
Multa bafta maine si speram sa nu zica nimic de capota..

Am schimbat jantele astă seară și mâine e marea mahmureală :))
...și încă două poze :D
(Mititica e surioara, m-ajuta și ea)

NXdev 13-07-10 20:46

sa-ti creasca mare si sanatoasa surioara..si sa-ti calce pe urme :D..multa bafta maine , sa vi cu vesti bune.

aXXo 13-07-10 21:06

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3515960)
sa-ti creasca mare si sanatoasa surioara..si sa-ti calce pe urme :D..multa bafta maine , sa vi cu vesti bune.

:D Mulțumesc, legat de asta, o să revin mâine cu feedback.

Deși majoritatea nu mă cunosc și nici n-am pus o poză cu mine, acum o voi face :) (oricum, mulți dintre voi mă veți vedea la meeting)

PS: Mi-e dor de mașina albă 8->

STREET 14-07-10 00:28

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3516028)
(oricum, mulți dintre voi mă veți vedea la meeting)

asta o fost cea mai buna replica:twisted::lol::lol:

B-99-SAA 14-07-10 10:11

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3516028)
:D Mulțumesc, legat de asta, o să revin mâine cu feedback.

Deși majoritatea nu mă cunosc și nici n-am pus o poză cu mine, acum o voi face :) (oricum, mulți dintre voi mă veți vedea la meeting)

PS: Mi-e dor de mașina albă 8->

te-ai mai schimbat ma putin fata de poza aia :-P apropo... in poza cu tico alb, era cumva afisu de vanzare in geam??? sa-ti fie rusine...:evil:

aXXo 14-07-10 10:56

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3516588)
asta o fost cea mai buna replica:twisted::lol::lol:

:D, adică?
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3517097)
te-ai mai schimbat ma putin fata de poza aia :-P apropo... in poza cu tico alb, era cumva afisu de vanzare in geam??? sa-ti fie rusine...

În ce sens m-am schimbat? :D
Pe vremea aia, voiam sa ma upgradez la tico cu AC... dar m-am decis în abilitarea maşinii, după cum am scris în primele posturi ale thread-ului :D

B-99-SAA 14-07-10 11:03

Cred ca erai mai mic, poate d-aia pare poza asa.... parca erai mai tanar :lol: sau aveai mai putine grijuri pe cap...:???: Ai facut programare? Sper sa fie bine. Succes!

aXXo 14-07-10 11:10

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3517235)
Cred ca erai mai mic, poate d-aia pare poza asa.... parca erai mai tanar :lol: sau aveai mai putine grijuri pe cap...:???: Ai facut programare? Sper sa fie bine. Succes!

Acuma, la 13:30. Şi eu sper..să nu mă refuze în a le da bani... Dacă nici acum nu vor să omologheze... nu-mi rămâne decât să le urez de... bine! :D

PS. Poza aia are un an şi ceva!

aXXo 14-07-10 13:41

Citez: "Ce ai făcut? Ai schimbat jenţile? Dar de ce ai vrut tu s-o faci cu negru?"
De tura asta a fost cumsecade omu' ... Nu mă aşteptam, chiar mi-a lăudat maşina... am rămas mască.

Şi, taxele:
-taxa modificare CIV - 85 lei
-taxa talon - 37 lei
-taxa poliţie - 20 lei

Deci, schimbare culoare = 142 lei + benzina cheltuită... :|

...trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul...

B-99-SAA 14-07-10 13:44

CIV stiu ca se face pe loc de ei la RAR, dar in talon ai fost la politie? Si aia se face tot pe loc. Eu zic ca e bine... macar acu e trecuta in doua culori :D Felicitari!

pustiu_FUG 14-07-10 13:47

Felicitari, acum ai cu ce sa te lauzi cand te opresc :lol::lol:

valitataye 14-07-10 13:58

felicitari ai 2 culori acuma in talon:lol:dar totusi,nui cam mare CIV?:???:

aXXo 14-07-10 14:01

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3517594)
CIV stiu ca se face pe loc de ei la RAR, dar in talon ai fost la politie? Si aia se face tot pe loc. Eu zic ca e bine... macar acu e trecuta in doua culori :D Felicitari!

(postez de pe telefon)
Acum sunt la politie, iau adeverinta provizorie până vine talonul prin poştă.
Da, CIV-ul se face direct la Rar. Dar mare tevatură e...

aXXo 14-07-10 14:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3517597)
Felicitari, acum ai cu ce sa te lauzi cand te opresc

:D , Daaaaaaaaa!
Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3517624)
felicitari ai 2 culori acuma in talon:lol:dar totusi,nui cam mare CIV?:???

Cum adică să fie mare?

LE: What's next? :D

B-99-SAA 14-07-10 15:10

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3517624)
felicitari ai 2 culori acuma in talon:lol:dar totusi,nui cam mare CIV?:???:

In ce sens mare? E tot cartea aia... :lol: doar ca are o stampila in plus, si o semnatura...

@aXXo: nasol cu talonu, ma gandeam ca au si ei o metoda mai rapida si simpla. Dar, de ce ma mir??? E romania... si vorbim despre politie :D

NXdev 14-07-10 15:30

Felicitari :D

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning