![]() |
Re: E46 - Stanced
Quote:
|
da, sunt polishate si sunt de vanzare :)
le vand cu cauciucuri foarte bune, sunt cu valve ascunse, la pachet dau si 2 seturi de distantiere omologate de 15mm si 20mm cu prezoanele incluse mai multe informatii va pot oferi pe privat :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca nu mi-a ajuns laptop-ul dar voi posta de pe telefon o poza cu ce am terminat (provizoriu :) pt ca trebuie sa le copiez inca odata sa fie mai 'curate' :D )
in mare am facut pragurile, am vopsit stopurile rosii, am eliminat liniile de sub stop-uri pe care aveam eu boala de multa vreme :), portbagaj tip csl cu emblema pastrata. cred ca urmatoarea lucrare va fi la bara spate, refacut oglinzile si o buza suplimentara pe fata :d , sper pana de sarbatori sa finalizez cat mai multe din ce mi-am propus va doresc un inceput de saptamana placut :) |
2 Attachment(s)
inca 2 poze :)
|
praguriile nu dau bine deloc:|
si eventual ar fi ok o toba subtila dar sa se vada... parerea mea bafta |
eu chiar sunt foarte multumit de praguri cum arata, oricum daca ma deranjeaza ceva la aspect mai incolo, modific :D
acuma fiecare are parerea lui :) si cu tobe mie numi place :)) glumesc, e data jos sa pot lucra la bara spate |
Pragurile astea impreuna cu toata masina cu aceste praguri arata asa :
"Care este de un comic excesiv prin aspectul caricatural, neobișnuit de caraghios; ridicol, burlesc; bizar. ◊ Categorie, ipostază estetică reflectând realitatea în forme fantastice, bizare, disproporționate, caricaturale" Praguri mai urate nu puteai pune :rolleyes2 spre deosebire de astea, masina arata superb cu pragurile STOCK |
deci io am lucrat mult la pragurile astea, tu miai dat de miai jiulit :))
eu probabil vad masina cu bara spate facuta, cu buza pe fata, probabil nu au nici o legatura acum cu masina dar dupa ce le voi finisa la vopsitor si le voi mai turna odata, o sa fie altceva, pentru mine e importanta linia de sub masina sa fie continua si pt asta am nevoie sa cobor un pic bara spate si o idee fata :) |
CLAR!!
Nu se imbina bine deloc pragurile. Nu pastreaza linia. Trb altfel lucrate daca era . Cum gusturile nu se discuta...a alegerea ta. Eu mi am spus parerea. Numai bine. |
Quote:
Sa speram ca o sa arate...mai bine deocamdata:rolleyes2 Spor la modificat!:-) |
Man, daca tu esti impacat cum arata nu pot decat sa ma bucur pt tine! Pt asta te felicit, insa cu ce vroiam sa vad nu m-ai castigat! :lol:
Dar mai e timp... |
2 Attachment(s)
Mai frumoasa e cu pragurile stock sincer.Ar iesi ceva frumos sa pui pe ea pachet M sau de CSL.Un model, chit ca cel din poza e facelift.
|
2 Attachment(s)
parerea mea e ca dau bine pragurile..dar ce stiu eu? n-am numa cateva premii la activ :lol: asteptati sa fie gata tot proiectu..apoi va apucati de comentat aiurea..stock is for ()s ;)am atasat ceva poze cu sursa d inspiratie..banuiesc
|
:)) cam modest, dar adevarat ce spui
sunt hamann-uri gtr, am luat linii importante de la ele, probabil forma din mijloc nu se vede din cauza negrului, dar 'eu am muncit mult sa fac partea aia' :)) asta e, multi din care comenteaza nu au citit tot topicul, nu dau nume :P, oricum nu sunteti la subect, daca erati atenti, ati fi inteles ca e in shantier masina :P nu da la linii pentru ca inca nu am facut bara spate si buza suplimentara pe fata, dar nu m-am obosit sa comentez zilele astea ca nu are rost si nu va speriati, pe fata nu cobor mai mult, schimb doar liniile, un pic mai accentuate ca si pragurile :) o seara minunata sa aveti ! |
apropo, in poza a doua nu-s hamann-uri bogdan :)
|
nu-s..dar nu am gasit sa fie cu negru pe mijloc altceva:P
|
sa dau si eu cu bata-n balta....nu mergea mai bine ca la partea din spate a preagului sa fie mai drept, in loc sa continue linia aripii spate. pe fata asa vine, aproape drept, dar pe spate e mai retras fata de roata, urmarind aripa.
oricum cand vei face prelungirea si la bara spate va avea continuitate ca nivel. bafta |
bafta cu masina. sunt nerabdator sa vad cum integrezi pragurile ... adik sa faci bara spate si buza suplimentara pe fata. oricum, gusturile nu se discuta.
@bogdan - lauda de sine, nu miroase a bine. |
Quote:
dar toate pe rand, ca nici vremea nu tine cu noi (drept ii ca pana acum o fost vreme buna thank god) si nici Boc :)) Eu ma mir ca mai am rabdare dar is convins ca la final imi va placea ce am lucrat. va doresc un 1 decembrie frumos :) |
2 Attachment(s)
Uite ce am gasit.. :lol:
|
1 Attachment(s)
graffiti-u? :)) gllumesc
am vazut si eu e46le asta, sunt hamann-uri originale si prelungire spate si praguri si din cate tin minte si bara fata :D atat ca tipu o vopsit pe langa linia de pe praguri, aia parerea mea nu e asa estetic, nu imi plac culori diferite pe o suprafata fara margine, linie... ceva, cred ca stii ce zic :D bara spate e in lucru, iese super, am lucrat si azi ca nu m-am putut abtine :D si apropo de lucrat, ieri am facut o bara stabilizatoare pentru spate, e vorba de bara dintre telescoape bara sincer am facut-o din placere in primu rand :)) da nu sunt sigur daca va fi montata :| vreau sa rigidizez un pic caroseria pentru simpla idee ca, cu suspensia sport rigida sa nu primeasca shocuri mari caroseria , dar nici nu vreau sa incarc masina cu tot felu de bari, oricum cutia de la bass e imensa si grea (mdf destul de gros) si nu vreau sa ingreunez si mai mult ce ziceti merita sau nu? :D |
Merita in conditia in care ii rupi franele zi de zi .... daca mergi in mare parte a timpului linistit si nu prea ii dai pe linie sau pe lat iti bati capul degeaba.
|
o mai omor eu, dar in llimita bunului simt :) am grija de ea
imi bat capu pentru siguranta ei, ca nu o dau si vreau sa ma tina, e sanatoasa dar preventiv, probabil o sa dau bara la cineva, poate pentru fata :D |
1 Attachment(s)
update, am vandut jantele mele pretioase :))
si cred ca mi-am gasit un model care imi place, is foarte late, de 5er cred trebuie neaparat sa le reconditionez, am vreme iarna asta :D |
Quote:
Frumos modelul.........ce tine de classic e tub!Sunt curios cum vor iesi dupa ce le reconditionezi!:-) |
Faina achizitie.
Daca te ocupi de ele ca si de celelalte sigur vor iesi speciale. Bafta!!! |
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))) funny
|
ce razi domnu? ceva probleme?
|
Ne dai si niste dimensiuni ?! Sunt curios cat de late sunt.
|
astea-s alea de care mi-ai zis? ca nu par:D
|
nu mai bine asteptai sa mai pui ceva sa iei style 5 ?
|
daca pui style 5 sper ca dai pragurile alea hamann jos !!!
ori iei tot kitul ori renunti la ele !!! parerea mea ! nu sunt ironic ! imi place masina ta;) singurul lucru care nu-mi place ! si la care pot reprosa ceva PRAGURLE !!!atat !!! :D ! IN REST MASINA E FRUMOASA;) !!!SI IMI PLACE CA E BLANA JOS :D ! |
Quote:
@marian, te rog sa mai astepti sa termin tot exteriorul chiar nu sunt fan stock e46, ca daca eram, imi bagam ceva in tuning, oricum e mare bataie de cap era frumoasa si inainte, dar vreau ceva mai unic, sincer, inca e in santier masina, inca nu are 4 roti :)). bara spate e la atelier, bara fata inca nefacuta, asta e care are ceva de vanzare asptep un pm, caut ceva 10j spate, ceva et sa inceapa cu 1 (15-19spate) chiar 0, etc, am vazut niste rondell 058, chiar pe 18 ar fi minunate :) |
sincer,astept cu interes primavara...sa vedem cum va iesii ... cu barile facute, nu cred ca va arata rau .....:-? chiar nu cred...
marine ..stai bre cuminte :))):)) imi plac rotile de 5-ar..:-? 16" nu? spor la munca;) |
Quote:
in primul rand daca tot ai luat atatea premii ar fi trebuit sa sti sau sa vezi ca pragurile alea sunt mult prea mari si nu au nici o treaba cu masina. am ramas eu in urma cu tuningul asta incat acum la moda pragurile sunt mai coborate decat bara fata ? hai ca asta e tare :lol: @tupeu In legatura cu proiectul ce pot zice unul f frumos, ceva interesant si aici ma refer la usile fara manere, scoaterea bandourilor, etc etc. Este f ok si iti urez bafta dar la praguri eu zic sa te mai gandesti numai bine.. |
cred k dak ai da intamplator pe ce pagina vrei tu, din acest topic, vezi k zic 'proiect in desfasurare' inca nu e gata dragilor, m-am urat deja sa dau explicatii la fiecare,
de praguri vreau sati spun k gresesti, totusi tre sa sti un pic ce inseamna linie, umbra, culoare si de ce gresesti, pragurile nu le-am coborat deloc fata de cele originale, atat k am schimbat liniile lor pt a arata vizual inaltimea masinii, ce te mai induce in eroare, bara fata neagra care spre deosebire de pragurile majoritar argintii(culoare deschisa), in partea de jos mai ales, e o culoare inchisa care se pierde in umbra si normal nu vezi aceeasi inaltime, alta problema care iar nu o sti cu toate k am zis, bara spate nu e gata, momentan nici nu e pe masina nu mai zic nimic k nu are rost si nu mai am ce criticile astea fara o baza nu au sens, asta e problema de fapt si asta e motivu pt care ma aprind pe alte forumuri, aveti rabdare k nu sunteti singurii care aveti 2ochi k si noi le vedem(poate aveti 3ochi, stiu eu?!), dar trebe timp k nici eu si nici colegii mei nu au 3000 de euro venit pe luna numai bine |
chiar nu inteleg de ce iei foc.
criticile ca sa le zic asa le iei ca atare, nu e nevoie sa raspunzi la fiecare in parte Toata lumea vede si cred ca stie ca masina nu e gata. Chiar mai mult de atat am laudat proiectul dar daca tu imi spui mie ca pragul ala nu vine mai jos decat bara din fata in poza din lateralul masinii inseamna ca ar trebui sa ne si spui din ce pozitie sa ne uitam la poze de acum in colo:doh: |
te rog sa mai citesti odata ultimul meu post, nu mai am rabdare cu forumu asta
apropo, nu am luat foc, ca nu ma mai intereseaza asa tare ce zice unu altu, asta e motivu pt care nu mai postez modificarile doar dupa ce fac mai multe, dar nu prea merita, nu stiu, vad eu cand voi mai posta |
vai k de o ora nu mai gat sati citesc topicu ....si totusi nu ma puteam opri din citit pentru ca mi sa parut foarte interesant de citit , si de observat ambitia care o ai , si pasiunea pentru tuning.frumoasa masina, iti doresc spor la modificari in continuare si is curios ce jante o sa pui pe ea ...despre praguri ...prefer sa fiu no comment pentru ca ma gandesc ca ai muncit o gramada la ele, si oricum nu is batute in cuie bmw-urile sa fie cu packet(ex e36 -mpacket, e46-mpacket sau ecc ...)is ceva mai aparte pragurile tale ....bafta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning