![]() |
Re: Ce urasti cel mai mult?
Quote:
Le uraste cineva? http://4.bp.blogspot.com/_RB-7SRLCzM...0/lesbiens.jpg :love: |
Quote:
Eu nu urasc homosexualii. Si nu-s gay. Doar mi se rupe de ei, am lucruri mai importante de facut cu energia si sentimentele mele, nu le "consum" pe nimicuri. Iar lesbienele nu-mi plac, de ce m-ar atrage niste femei care nu ar simti niciun interes in ceea ce ma priveste? Sau e interesant sa stii ca li se rupe de faptul ca existi pe planeta, ca barbat? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dai pe google, search images "like", save as picture, quote, attach image,submit. Tre sa fie la fel de bolnav ca mine sa faci asta :lol::lol::lol: |
Tiganii, manelistii si manelele, cocalarii, politicienii, gaborii, mincinosii, hotii, zdrentele profitoare si ca sa fie lista completa, URASC RETARDATII...care se cred inteligenti. "Aha aha aha BUNA GLUMA ASTA, DOMNULE TIGAN! AHA AHA AHA AHA"
|
Pe colega mea de banca, crizata si nebuna, Oana!
|
am uitat sa mai adaug, ca desi eu sint pe jumatate ungur, URASC UNGURII. si asta am scris-o cu litera mare s-o vada toata lumea.
|
fetele care isi dau cu fond de ten.. in asa hal.. in cat cred ca e stratul 2-3 mm:no:
|
Fetele care poarta decolteu mare si se cred ca au tatele mari dar ele au doar 2 bube pe acolo:cry:...M-ai urasc minciuna....A da....Si pe toti oameni care se cred cineva dar ei nici nustiu cum ii cheama:))...Bafta!
|
eu le urasc p-alea de vin cu dita' decolteu' , pantaloni mulati ,eventual de latex , si dupa se uita urat la tine daca te holbezi :))
|
Quote:
astea sunt alea de se imbraca dupa cum zice vb aia: "in ciuda p... " |
de ce le urasti alexandru asa rau? ar trebui sa le iubesti in fiecare seara:lol:
urasc gropile....cel mai mult pe lumea asta eu asta urasc. cu toate celelalte ma pot impaca. |
ce urăsc cel mai mult? greu de spus.. manelele, țiganii, muzica românească popcorn ..adică INNA,Alexandra Stan,Anya și toate astea
|
Urasca Vagabontismul.
|
Quote:
|
Pe Ponta si Antonescu.
|
Quote:
|
Urasc soferii de Duminica !
|
Quote:
|
Urasc Bucurestiul si alte orase unde-s plini de corcituri. Tigani, asiatici, sarbi, bulgari, nergii, etc.
Urasc Bucurestiul pt ca in circulatie se baga ca prostii, si se injura. Asa ceva n-am vazut in viata mea ce-i acolo. Urasc Bucurestiul pt ca-s plini de bruneti pe care tot tigani a-i numesc, si sint plini de smecheri. Urasc Bucurestiul pt ca toti au numele cu terminatia ESCU. Cu parlamentarii in frunte. Degeaba a-i tiganime mare in Bucuresti. Cel mai mult urasc strainatatea. Mai ales Austria in care traiesc. De vad un austriac in Romania, l-am spart fara motiv. Austriecii sint niste tarani prosti. Primitivi. Urasc galbejitii. Niste jumatati de oameni care nu stiu ce-i respectu. Le-as da o bataie de numa orez caca. Urasc femeile frustrate. Una din motive ar fi ca 80% vor sa slabeasca. Boala femei. Cate femei am cunoscut, toate au zis ca trebuie sa slabeasca. Deja m-ii groaza sa mai vorbesc cu femei numai din cauza ca sa nu-mi mai zica ca vor sa slabeasca. Deja a-mi urca tensiunea de nervi. Mai ales pe alea care nu se stiu intretine singure. Trebuie sa-mi prind un fraier cu bani, care sa si stie sa faca de mincare, ca doara n-or fii ele fraiere. |
Quote:
iti recomand o bucata de funie,niste sapun si un scaun cat mai srubed.succes! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
80% din populatie sint frustrati. Indiferent ca e barbat sau femeie. Ba barbatii ca au ... mica. Ba femeile ca n-au tite. Ba unu are bani multi si celalalt moare de foame. Ba unu n-are noroc in viata si devine alcolist. Invidia si gelozia. De fapt eu urasc pe toata lumea. Dela mic la mare. Mai ales pe cei care profita dupa tine, indiferent de sex. Sa fii bun inseamna sa fii fraier. Asta-i adevaru. PAMINTUL E GRADINA DOMNULUI. |
Quote:
|
Pe Satan il urasc bata-l vina.
|
Quote:
La stiri la canal D s-a zis, ca s-a furat telefonul lui fiul lui Sharon Ston. Am zis eu ca in Bucuresti e tiganime. Se fura, se inseala unii pe altii, se omoara intre ei ma frate. Ca romanu nu-i nici unu. Cind aud de Bucuresti, a-mi vine sa vomit. Nu m-as duce in Bucuresti nici prin vizita. Si Cheloo de la Parazitii zicea la Tv, ca s-ar muta din Bucuresti. Incredibil ce se intimpla in Bucuresti. Nici in corcitura asta de Viena in care traiesc nu vezi asa ceva. Eu cred ca deja i s-a urit la Sharon Ston de Romania. Asa ceva numai la romani vezi. Si mai ziceti ca sinteti mandrii ca sinteti romani. Sinteti mandrii ca umblati la ciordeala, si minciuna e idolul vostru. N-am nimic cu voi, ca doara nu mi-ati facut nimic. Doar a-mi spun si eu parerea, si ce ma apasa pe suflet. |
Pai, sa citez:
Să mă trezesc dimineaţa când e frig afară – Million Dolar Baby Persoanele care nu vorbesc corect limba română, dar au pretenţii de genii - EMH Si de-ale mele: Oamenii care incearca sa profite de tine cand vad ca esti baiat bun, Oamenii care urasc lucruri pe care nu le inteleg, Televiziunea din ziua de azi, Oamenii politici pentru ca au uitat sa fie oameni, pentru oameni, Oamenii care se duc la biserica pentru a-si spala pacatele, nu pentru a iubi, Ar mai fi, dar sa va zic si ce iubesc: Iubesc nevestele celor care au uitat de bunul simt, Iubesc mamele celor care injura pe strada cand treci cu copii de mana, Va iubesc ma, si atunci cand gresiti... |
Quote:
poate pt ca nu ai capitala la BUDAPESTA,acolo e mai bine pentru tine. acolo nimeni nu fura,nimeni nu inseala. nimeni pe nimeni. sau........... |
Quote:
Dar acuma mi-am adus eu aminte, ca cel mai mult urasc pe aia care sint obsedati de vorbirea si scrierea corecta in limba romana. Aia care se tin profesori si profesoare in a vorbi si a scrie corect limba romana. Asta urasc eu cel mai mult. Parerea mea e ca acei oameni sint bolnavi mintal, niste obsedati. Mai sint si oameni care-s obsedati de curatenie, oameni care-s obsedati de limba si litaratura romana, etc. Plini de vampiri in lumea asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-r...ba-romana.html |
Quote:
|
Eu urasc serpii. Si aberatiile de pe forumuri :D
|
urasc masinile adp care uda strazile exact dupa ce imi spal eu masina
|
Urasc ciuflungarii ( mucosii ) si bucurestenii. Cum am sanse, le dau in freza ca la carte.
|
Impresarii ,cei ce fac parte din turme de diferite feluri si gandesc altii pentru ei, oamenii batuti in cap si fixisti si castanierii! Cei care nu sunt pasionati de nimic altceva decat de castane:-)
Nu urasc obiecte ,plante , masini e.t.c. ci doar pe cei care le lauda peste masura :) E plina tara de toate categoriile de mai sus asa ca urasc Romania mai nou si ma gandesc sa plec . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning