![]() |
Re: Adunarea audiofililor
De ce nu faceti sambata dimineata? La ora aia e omor pe strazi.
|
sambata e ziua libera.... stam cu familia :)))
|
Ramane vineri la 6? as trece si eu...
|
eu vin la 6
|
Zaheyu are dreptate, simbata ar fi cel mai bine !!
Swat-cat, zii-o p-aia dreapta ca nu te poti trezi.....:lol: :lol: :lol: Whatewer, ramine cum vreti voi. Eu vin, numa' sa ziceti cind. |
Sincer si eu daca o sa stabiliti simbata nu o sa pot sa vin ca deja aveam programata o plecare!
|
Eu vin oricand, dar prefer vineri la 6 pt ca si eu am o problema cu trezirea de dimineata :)
|
tot vineri ramane..zic eu...dupa asta merge la pescarus la alte adunarii :)
samabata e aiurea...nus dc dar asa mi se apare...si la 6 seara e aiure ca e bezna |
Deci ramine pe vineri la 6?
|
dap...veniti cu fanfara ca ne adunam vineri la 6.
|
Imi spuneti si mie unde exact la Casa Poporului ? In mijloc acolo ?
Multumesc ! |
Acolo in mijloc.
Asadar ramine pe miine. |
Ghinion nu pot sa mai vin mine fac 6 ani de casatorie si diseara la 17:30 nevastamea ma scoate in oras:sad: :sad: :sad:
Auditie placuta celor care vin!:oops: :oops: :oops: |
Este azi sau nu ?
|
Eu voi fi acolo.
|
pe cand urmatoarea intalnire?:D
|
Cat mai repede sper :) Masina lui saxo suna incredibil, a fost o experienta noua pentru mine, se aude clar fiecare instrument, vocea, eu n-am mai auzit asa ceva, adevarul este ca nici n-am avut ocazia :( Nu cunosc pe nimeni cu instalatie mai serioasa in masina si in casa toata lumea pe care o cunosc are combine de-alea care nu fac mare lucru, nu se compara. Puteam sa jur ca are subwoofer :) Incredibil ce se poate face dintr-un sistem de componente.
Cam putina lume :( Sa fi fost vreo 10-20 oameni asa ar fi bine. Poate in viitor. |
Au fost si vremuri mai bune la intalnirile audiofililor...acum e nasol din cauza anotimpului , si bineinteles depinde de cum ii prinde intalnirea pe toti ...ocupati ...sau nu ..intelegi ?
Intradevar , eeee...cam tare masina lui saxo ...;) Dar sa stii ca nu numai a lui este in materie de SQ , mai sunt destui la noi in Buc. , poate totusi o sa prinzi si alte masini ,pentru ca marea majoritate, axate cu adevarat, exclusiv pe SQ, se aud impresionant pentru marea majoritate a oamenilor...intradevar a lui saxo este cea mai bine pusa la punct... Parerea mea , sunt 4 masini exclusiv SQ ale caror sisteme se aud excelent+++ cel putin din pct. meu de vedere Saxo/Fuscobal/Radu dbDrag/Radu BabyBlue... Deabia astept sa mai vin si eu la o intalnire ... |
se aude ceva saptamana asta?
|
nu stiu...ideea e ca nu pre merge sa facem adunare cu 4 pesoane... :(
|
Poate acum ne strangem mai multi, e si vremea mai buna. Mi-a venit sub-ul si as vrea sa asculte cineva cu mai multa experienta sist meu sa vad daca il mai pot imbunatati din reglaje. Eu votez pt vineri la ora 18:00, sper sa nu fiu singurul :)
|
Eu cum ma uit in principiu pe sectiunea sisteme audio nu am vazut ca va intalniti ... mai ales ca am sis pe la 90 % facut (las 10 % ca e loc de mai bine intotdeauna).Sper sa pot ajunge si eu la urmatoarea intalnire.
|
Pana la urma vine cineva maine ???
bulu, sunt foarte curios cum suna sub-ul meu la tine, pe acel amp pioneer. Este vorba de un GZ radioactiv de 500W@4ohm. Daca se tine vreo intalnire poti sa-l pui un pic la tine in portbagaj ? Sa vad si eu ce poate ca acum il tin pe un GTO 75.2 :( |
ar trebuii sa mai facem o adunare pt orice sistem spl/sq...adica sa poata sa vina oricine sa vb sau sa ne dam cu parerea....adica sa fie dupa adunarerea audiofililor.... ar mai interesant.... azi nu cred ca se face nimic...dar sa ne gandin in legatura cu cea de-a 2 adunare universala... poate o sa vina mai multa lume..
|
deci pana la urma cam cine vin?sau cati vin...
|
se face prezenta...cine vine la adunare normal la 19:00 si audiofili la 18:00....ca in functie de prezenta se stabileste daca daca se fac....
|
Prezent !!!!
|
Acum ca mi-am luat masina de la service si a trecut si aniversarea casatoriei :D :D :D 99.9 $% vin de 18:00
|
K, ne vedem acolo
|
fratzilor... unde se face??? io scap la 6 de la fac si vin direct... :D in sfarsit, ajung si io
|
In fata la casa poporului.
|
Daca reusesc sa ajung,am si eu loc? :D Chiar daca nu prea va cunosc.. si nu am cine stie ce muzica pe masina.
|
Ne mai gindim.......:lol:
|
OK.Da un sms daca e. :lol:
|
cam cat timp dureaza intalnirea asta... presupunand ca iese cum trebuie de data asta... ca bine-nteles ca nu pot sa vin inainte de 7 si ceva... x-(
|
poate vin si eu sa dau exemplu cum nu ar trebui sa se auda un sistem :)
|
Nu cred ca ma faci :) Eu sunt referinta "Cum NU ar trebui sa sune un sist" Si asta pe bune, nu la misto :lol:
|
in momentul de fata la pretentile sculelor sunt la capitolul nu faceti asa.
|
Quote:
|
:lol: Hai sa facem concurs care se aude mai naspa. Eu sigur prind podiumul. Maine sigur nu ploua, m-am uitat pe vremea.ro :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning