![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
nu asta e problema...ci cum le desenz tangente, cercuri sfere, emisfere, orice or fi ele :???:
|
trasezi elipse la mijlocul sferei p orizontala si desenezi sferele astfel incat elipsele sa fie tangente :p
|
Quote:
.................................................. .................................................. .................................................. .............................. tu si sferele tale "cotangente" , ca n-am inteles nimic |
dak tu nai inteles nu inseamna k nici ceilalti ... dak e nevoie o sa fac o skitza :p
|
m-ar ajuta enorm...mai ales liniile de constructie :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cu mov sunt sferele iar cu rosu sunt razele sferelor. |
Am si eu o problema:oops: ..nu reusesc sa dau culoarea gri metal..la bumper::sad: ..ma puteti ajuta cumva.?..:rolleyes2
|
am si eu o intrebare....cum transform o poza? (stiu ca trebuie facuta .gif)....de exemplu.....la poza mea de la avatar sa "dispara" albul acela de la fundal, si sa`mi ramana decat aceea gheara....sper ca ati inteles problema :):):)
|
Quote:
|
am si io o intrebare .. inainte tot ce se posta imi venea si mei prin mail .. aku nu mai imi apare ...dc ..stii cineva ... aveam cate 20-30 mailuri pe zii ..aku nu am mai primit ..:(
|
aici nu e locul unde sa inrebi de asa ceva.... dar incearca sa vezi dak mai e activat la optiunile personale
|
Cum fac sa imi iasa si mie vopseaua la masini mai reala??k mie imi iese mai panarama asa:cry:
|
zicetimi mai fratilor cum sa fac sa imi iasa si mie vopseaua mai reala plsss:mrhappy: :mrhappy:
|
1 Attachment(s)
cum as putea realiza cu adobe aripile asa cum is in poza de mai jos???? pls rsp si daca se poate si vrei faceti un tutorian si in Paint Screen. plss
|
Quote:
Sper ca ai inteles ce vreau sa spun... in principiu vroiam sa zic 2-3 vorbe da m-am intins.... :( |
salll... am si io o intrebare ,,,, mi*a facut D J -ul ..o semnatura .. dar ocupa prea mult 500 si ceva kb ... si nu pot sa o pun pe forum aici la semnatura .... se poate comprima ...cuva ,,,, sau trebuie facuta alta ????
|
Quote:
|
Daca vreau sa invatz si eu cum se face virtual tuning care ma ajuta si pe mine ? adica sa imi zica cum incep prima oara cu ce program si tot asha ???
|
pai uite ce pot sa iti zi pt inceput pot sa te apuci cu PhotoShop-ul si uite un site de tutoriale special pt VT plus ca mai gasesti si pe acest forum o gramada de tutoriale care te pot ajuta :D bafta si tine minet eca numai prin ecercitu poti scoate ceva bun ;)
The PhotoShop Bible: http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm |
Mai baietii lui tata spuneti-mi si mie cum sa fac transparent hood ... ? ceva tutorial sau ceva tips.. am improvizat eu ceva da nu imi place ce a iesit...
|
MS mult ruver ! Si conteaza ce versiune de photoshop folosesc ? sau pot sa iau unu de pe net oarecare ?
|
ia-ti amice ce versiune vrei :) incearca cs2 si o sa te descurci ;)
repet: Quote:
|
RA 2fast4u ajutama si pe mine te rog ca sunt la inceput si deabea am inceput cu decuparea...dami si mie 2 poze te rog din aceeasi pozitzie!!! 1.stock si una tuning sa vad daca imi iese ceva pt inceput !
|
Quote:
|
Ai mah frate...ca pana gasesti 2 poze in aceeasi pozitzie inebunesti !!! numai zice tu ca e asha simplu !!!
|
Quote:
Scrii mult si nu faci nimic. Ia incearca sa procedezi invers. |
Eu te cred ca faci de 1an asta...si vorbesti de parca eu nu as vrea sa invatz....Poate si tu ai fost in situatia mea sa iti vina sa te dai cu muia de monitor de nervi ca nu stii ce sa faci....!!! Cel mai bun tutorial ar fi un video pas cu pas dar nu cred ca exista !!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
imi rsp si mie cineva plss |
Quote:
|
cine stie de unde pot lua adobe photoshop cs2?
|
Quote:
Si ca sa-ti raspund la intrebare... incearca la orice librarie din oras. |
Am si eu o dilema.Abia mi-am bagat windowsul azi si am probleme ci photoshopul.Este versiunea CS2.Prima data l-am instalat iar knd sa intru in el dupa ce a incarcat toate pluginurile si restu, a iesit pur si simplu.Am zis sa il instalez din nou.Am facuto dar am aceiasi problema.O patisem si inainte cu CS3.Lam instalat a mers o vreme apoi pateam k acum.Il stersesem si m-am intors la CS2.Cu asta nu am avut probleme pana azi.:sad: Stie cineva vrun raspuns? pai sunt cateva zile pana pe 26 si mai am de facut vreo 2 masini pt 4tuning days.Plz help!
|
Nu mai e nevoie.Din fericire am rezolvat problema.:-) Aku pot sa ma apuc din nou de treaba.
|
ma baieti cum pot ajunge membru Virtual tuning???? am auzit ca trebuie sa ma battle ...cum ii aia ???rsp cineva ?ii ceva bataie de VT intre 2 ???daca da spuneti cu cine sa ma bat:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
ms da am mai fost pe acolo si am vaz da ce nu inteleg dintrun loc ce sa mai fac...selectez roata ... copy pasti ... (Fig1) si de aici nush ce cu ce sau cum fac sa ajung la FIG 2 din pozele de mai jos . cine imi zice cum fac plsss |
SatanaVex in legatura cu accederea in usergroup ai nevoie sa capeti ceva experienta.Apoi knd te simti pregatit pt un battle trebuie sa provoci un membru din usergroup cu care cazi de comun acord asupra unei masini.Faceti masinile intr-o perioada determinata de moderatori (de obicei o saptamana) iar dak masina ta aduna mai multe voturi ai intrat la Virtual tuneri ;)
Alte date aici https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/34936-challenges.html Iar la wide arches folosesti smudge tool cu care faci o legatura intre layere. |
am si eu o intrebare.... dak vreau sa fac un afis de exemplu(in adobe) si vreu sa iasa k marime a4 sau a3 cum fac.....????
|
Quote:
|
Quote:
|
ink o intrebare .... am gasit un tut pe net .... si k sa pot sa il fac imi trebuiau nijte "brush-uri" pe kre ti le dadea akolo.... leam instalat... In tut zicea asa: "Make a new layer under the fist layer. Grab the brush tool (or hit B), and then select BRUSHES_01_02, or load the brush set if you haven’t already. Grab a few of the brushes, resize them to around 500, and click in the center of the image".... apas B imi apare brushu dar nu gasesc "brush_01_02".... stie cineva cum sa fac k sal pot folosi???
ms anticipat.......:oops: :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning