Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

metal_militia 21-02-07 20:43

Re: Intrebari si raspunsuri

nu asta e problema...ci cum le desenz tangente, cercuri sfere, emisfere, orice or fi ele :???:

Ace Axel 21-02-07 20:50

trasezi elipse la mijlocul sferei p orizontala si desenezi sferele astfel incat elipsele sa fie tangente :p

PointMaster 21-02-07 23:00

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 763717)
trasezi elipse la mijlocul sferei p orizontala si desenezi sferele astfel incat elipsele sa fie tangente :p

daca nu vorbesti frumos sa stii ca ne suparam :lol:
.................................................. .................................................. .................................................. .............................. tu si sferele tale "cotangente" , ca n-am inteles nimic

Ace Axel 22-02-07 09:57

dak tu nai inteles nu inseamna k nici ceilalti ... dak e nevoie o sa fac o skitza :p

metal_militia 22-02-07 11:56

m-ar ajuta enorm...mai ales liniile de constructie :rolleyes2

sNap7 22-02-07 15:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 764903)
m-ar ajuta enorm...mai ales liniile de constructie :rolleyes2

Hm .. asa oare ?
Cu mov sunt sferele iar cu rosu sunt razele sferelor.

dj_poznasu 25-02-07 11:25

Am si eu o problema:oops: ..nu reusesc sa dau culoarea gri metal..la bumper::sad: ..ma puteti ajuta cumva.?..:rolleyes2

t1grul 25-02-07 14:20

am si eu o intrebare....cum transform o poza? (stiu ca trebuie facuta .gif)....de exemplu.....la poza mea de la avatar sa "dispara" albul acela de la fundal, si sa`mi ramana decat aceea gheara....sper ca ati inteles problema :):):)

nytrous_oxide05 25-02-07 15:07

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 770219)
am si eu o intrebare....cum transform o poza? (stiu ca trebuie facuta .gif)....de exemplu.....la poza mea de la avatar sa "dispara" albul acela de la fundal, si sa`mi ramana decat aceea gheara....sper ca ati inteles problema :):):)

pai...ala e formatul avatarului...de patrat...nu-l poti face alta forma...dar poti face altceva ca sa para ca e doar gheara aia...faci fundalul din alb culoarea aia de pe langa...adica bleo-ul ala...

MARI_NSL 28-02-07 22:23

am si io o intrebare .. inainte tot ce se posta imi venea si mei prin mail .. aku nu mai imi apare ...dc ..stii cineva ... aveam cate 20-30 mailuri pe zii ..aku nu am mai primit ..:(

Ace Axel 28-02-07 22:39

aici nu e locul unde sa inrebi de asa ceva.... dar incearca sa vezi dak mai e activat la optiunile personale

dj_poznasu 28-02-07 23:16

Cum fac sa imi iasa si mie vopseaua la masini mai reala??k mie imi iese mai panarama asa:cry:

dj_poznasu 03-03-07 22:03

zicetimi mai fratilor cum sa fac sa imi iasa si mie vopseaua mai reala plsss:mrhappy: :mrhappy:

SatanaVeX 03-03-07 23:28

1 Attachment(s)
cum as putea realiza cu adobe aripile asa cum is in poza de mai jos???? pls rsp si daca se poate si vrei faceti un tutorian si in Paint Screen. plss

ruver 07-03-07 09:05

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 763359)
Cum se deseneaza (manual-cu creionul pe foaie) 3 sfere tangente intre ele???

Pt a construi 3 sfere tangente intre ele trebuie mai intai sa desenezi un trinugh echilateral cu latura 2xRaza sferei (adica daca ai raza de 2 cm faci latura de 4) si cu ajutoru compasului :P din fiecare colt al triungiului faci cate un cerc :P cu raza respectiva... daca vrei sa le vezi in plan daca trebuie in perspectiva... ham... construiesti triunghiu in perspectiva si tot lafel din colturi cate un cerc si ti cont de suprapuneri... bucatile acoperite de sfera mai apropiata dispar.... dar asta e mai complicat...
Sper ca ai inteles ce vreau sa spun... in principiu vroiam sa zic 2-3 vorbe da m-am intins.... :(

MARI_NSL 19-03-07 21:42

salll... am si io o intrebare ,,,, mi*a facut D J -ul ..o semnatura .. dar ocupa prea mult 500 si ceva kb ... si nu pot sa o pun pe forum aici la semnatura .... se poate comprima ...cuva ,,,, sau trebuie facuta alta ????

nytrous_oxide05 19-03-07 21:44

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 806965)
salll... am si io o intrebare ,,,, mi*a facut D J -ul ..o semnatura .. dar ocupa prea mult 500 si ceva kb ... si nu pot sa o pun pe forum aici la semnatura .... se poate comprima ...cuva ,,,, sau trebuie facuta alta ????

pai ori o poti redimensiona cu un program de redimensionat gif-uri animate....se gasesc pe net astfel d programe...ori faci alta...dak vrei sa cauti pe net dai si tu pe google de exemplu --> Animated Gif Resize

DUTZU 20-03-07 03:26

Daca vreau sa invatz si eu cum se face virtual tuning care ma ajuta si pe mine ? adica sa imi zica cum incep prima oara cu ce program si tot asha ???

ruver 20-03-07 03:48

pai uite ce pot sa iti zi pt inceput pot sa te apuci cu PhotoShop-ul si uite un site de tutoriale special pt VT plus ca mai gasesti si pe acest forum o gramada de tutoriale care te pot ajuta :D bafta si tine minet eca numai prin ecercitu poti scoate ceva bun ;)
The PhotoShop Bible: http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm

RA_2fast4u 20-03-07 14:36

Mai baietii lui tata spuneti-mi si mie cum sa fac transparent hood ... ? ceva tutorial sau ceva tips.. am improvizat eu ceva da nu imi place ce a iesit...

DUTZU 20-03-07 15:40

MS mult ruver ! Si conteaza ce versiune de photoshop folosesc ? sau pot sa iau unu de pe net oarecare ?

RA_2fast4u 20-03-07 15:42

ia-ti amice ce versiune vrei :) incearca cs2 si o sa te descurci ;)

repet:
Quote:

Mai baietii lui tata spuneti-mi si mie cum sa fac transparent hood ... ? ceva tutorial sau ceva tips.. am improvizat eu ceva da nu imi place ce a iesit...

DUTZU 20-03-07 23:14

RA 2fast4u ajutama si pe mine te rog ca sunt la inceput si deabea am inceput cu decuparea...dami si mie 2 poze te rog din aceeasi pozitzie!!! 1.stock si una tuning sa vad daca imi iese ceva pt inceput !

Gabi 20-03-07 23:18

Quote:

Originally Posted by DUTZU (Post 809209)
RA 2fast4u ajutama si pe mine te rog ca sunt la inceput si deabea am inceput cu decuparea...dami si mie 2 poze te rog din aceeasi pozitzie!!! 1.stock si una tuning sa vad daca imi iese ceva pt inceput !

Gugălu' e plin de poze. Un simplu Search e de ajuns.

DUTZU 20-03-07 23:33

Ai mah frate...ca pana gasesti 2 poze in aceeasi pozitzie inebunesti !!! numai zice tu ca e asha simplu !!!

Gabi 20-03-07 23:37

Quote:

Originally Posted by DUTZU (Post 809242)
Ai mah frate...ca pana gasesti 2 poze in aceeasi pozitzie inebunesti !!! numai zice tu ca e asha simplu !!!

Ai mah frate... tu vorbesti serios ? Daca n-as face asta de 1 an si ceva... n-as vorbi. Incepe cu mutarea unor jante de pe o poza pe alta. Pentru asta nu-ti trebuie poze din aceeasi pozitie, ci dintr-o pozitie cat mai apropiata.

Scrii mult si nu faci nimic. Ia incearca sa procedezi invers.

DUTZU 20-03-07 23:43

Eu te cred ca faci de 1an asta...si vorbesti de parca eu nu as vrea sa invatz....Poate si tu ai fost in situatia mea sa iti vina sa te dai cu muia de monitor de nervi ca nu stii ce sa faci....!!! Cel mai bun tutorial ar fi un video pas cu pas dar nu cred ca exista !!!

SatanaVeX 21-03-07 13:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 779693)
cum as putea realiza cu adobe aripile asa cum is in poza de mai jos???? pls rsp si daca se poate si vrei faceti un tutorian si in Paint Screen. plss

imi rsp si mie cineva plss

MARI_NSL 21-03-07 14:23

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 809989)
imi rsp si mie cineva plss

uite aici asta este bun http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm si dai in stanga jos la WIDE ARCHES ;)

bmw_fear 22-03-07 18:40

cine stie de unde pot lua adobe photoshop cs2?

Gabi 22-03-07 19:31

Quote:

Originally Posted by bmw_fear (Post 812285)
cine stie de unde pot lua adobe photoshop cs2?

Tie chiar ti-e greu sa citesti niste amarate de topicuri ? :evil:

Si ca sa-ti raspund la intrebare... incearca la orice librarie din oras.

Nubyan 23-03-07 18:33

Am si eu o dilema.Abia mi-am bagat windowsul azi si am probleme ci photoshopul.Este versiunea CS2.Prima data l-am instalat iar knd sa intru in el dupa ce a incarcat toate pluginurile si restu, a iesit pur si simplu.Am zis sa il instalez din nou.Am facuto dar am aceiasi problema.O patisem si inainte cu CS3.Lam instalat a mers o vreme apoi pateam k acum.Il stersesem si m-am intors la CS2.Cu asta nu am avut probleme pana azi.:sad: Stie cineva vrun raspuns? pai sunt cateva zile pana pe 26 si mai am de facut vreo 2 masini pt 4tuning days.Plz help!

Nubyan 23-03-07 19:20

Nu mai e nevoie.Din fericire am rezolvat problema.:-) Aku pot sa ma apuc din nou de treaba.

SatanaVeX 24-03-07 00:27

ma baieti cum pot ajunge membru Virtual tuning???? am auzit ca trebuie sa ma battle ...cum ii aia ???rsp cineva ?ii ceva bataie de VT intre 2 ???daca da spuneti cu cine sa ma bat:D

SatanaVeX 24-03-07 00:41

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 810058)
uite aici asta este bun http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm si dai in stanga jos la WIDE ARCHES ;)

ms da am mai fost pe acolo si am vaz da ce nu inteleg dintrun loc ce sa mai fac...selectez roata ... copy pasti ... (Fig1) si de aici nush ce cu ce sau cum fac sa ajung la FIG 2 din pozele de mai jos . cine imi zice cum fac plsss

Nubyan 24-03-07 17:47

SatanaVex in legatura cu accederea in usergroup ai nevoie sa capeti ceva experienta.Apoi knd te simti pregatit pt un battle trebuie sa provoci un membru din usergroup cu care cazi de comun acord asupra unei masini.Faceti masinile intr-o perioada determinata de moderatori (de obicei o saptamana) iar dak masina ta aduna mai multe voturi ai intrat la Virtual tuneri ;)
Alte date aici https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/34936-challenges.html
Iar la wide arches folosesti smudge tool cu care faci o legatura intre layere.

OmB* 25-03-07 12:18

am si eu o intrebare.... dak vreau sa fac un afis de exemplu(in adobe) si vreu sa iasa k marime a4 sau a3 cum fac.....????

Gabi 25-03-07 12:22

Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 816689)
am si eu o intrebare.... dak vreau sa fac un afis de exemplu(in adobe) si vreu sa iasa k marime a4 sau a3 cum fac.....????

Ctrl+N si la formatul paginii, selectezi A3 sau A4.

OmB* 25-03-07 17:17

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 816695)
Ctrl+N si la formatul paginii, selectezi A3 sau A4.

ms mult Gabi

OmB* 26-03-07 16:40

ink o intrebare .... am gasit un tut pe net .... si k sa pot sa il fac imi trebuiau nijte "brush-uri" pe kre ti le dadea akolo.... leam instalat... In tut zicea asa: "Make a new layer under the fist layer. Grab the brush tool (or hit B), and then select BRUSHES_01_02, or load the brush set if you haven’t already. Grab a few of the brushes, resize them to around 500, and click in the center of the image".... apas B imi apare brushu dar nu gasesc "brush_01_02".... stie cineva cum sa fac k sal pot folosi???
ms anticipat.......:oops: :oops:

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning