Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   RS4 - Dezamagire (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/18430-rs4-dezamagire.html)

AR33COP 09-06-06 13:52

Re: RS4 - Dezamagire

poza aia spune ceva.acuma fiecare cit intelege din asta.

intercooler81 09-06-06 14:21

AR33COP, dai o fuga pana la TM ca nu ai decat 50 de km si vezi cum sta treaba cu Subaru;)

HondaCBR 09-06-06 17:56

ar33cop, vorbesc serios, decat sa vorbesti aici mai bine vii sa vedem fapte, daca esti de acord, lasa-mi un nr. de tel pe privat si stabilim.

GYM 10-06-06 12:01

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8
Curios ar fii pe un traseu virajat,Subaru si EVO pt. asta sunt facute nu pt. liniutze !

Chiar crezi ca il intereseaza pe AR33COP ?? Sincer pe mine nu m-ar interesa....decat sa stau frumos la 300km/h si sa nu simt nimic ;) Nu sa imi paraie capu pe la 150km/h si sa mai schimb si motorul la 6 luni si ambreiajul la 1 luna...Chiar nu exista termen de comparatie intre cele dou :)

EVOLUTION8 10-06-06 12:09

Atunci sa ne lase in pace ca aici se vorbeste de cu totul altceva,nu de mersul pe autostrada !!
Ce oameni :))))))))))))

GYM 10-06-06 12:53

Si asta-i drept...dar e discutabil si cu cele 400m ;) N-as baga mana in foc pt Subaru :)

Speedy5 11-06-06 12:44

cum zicea cineva mai sus , nu-s decat 40 si ceva de km pana acilea.
la linie shapoi vedem care-cum.

HondaCBR 11-06-06 13:04

seful de la MTM atat de confortabil s-a simtit in RS6 la 298kmh incat i-a luat foc masina hahahahaha. Bah hai lasati-o moarta cu drik-ul ala. Pe circuit l-a batut si subaru legacy de 280cai (COMBI!)
si de ambreaj sa nu mai vorbim, omu cu RS4 (de la oradea) zicea ca nu-i da tare la start ca sa nu buleasca ambreaju, deci nu stiu care cum schimba motoru la 6 luni. Catalin cu RS4 a spart motoru anul trecut cand mergea normal cu masina.

EVOLUTION8 11-06-06 13:20

BAieti ,nu va mai obositi sa dati explicatii !NU observati ca oamenii vor sa merga la piatza nu la curse.

PS. MArio, CAta a topit pistoanele de la boost-ul mic ce l-a avut :))
Oricum masina lui impingea bine !

HondaCBR 11-06-06 15:29

nu era asa mare, avea chip de mtm, ala ii mareste puterea cam cu 10%, si am fost de fata cand a spus, mergeam normal in oras cu 60/h si s-a spart un cilindru. Deci boost-ul nu era asa mare in momentul cand s-a dus. Si la urma urmei Subaru lui staici merge la 1.7bar de la 0.9 de fabrica si motorul este stock in interior, si nu a crapat dupa 3 ani de curse (raliuri, liniute, ...)

EVOLUTION8 11-06-06 16:36

Nu are cum sa nu crape :))))))))))))))))))))
LAsa vrejeala.Tu nu stii ca Subaru si EVO sunt masini de *** :))
Cielo de lux domne :))))))
Hai spune aici ca dupa fiecare cursa schimba motorul :))

radu_lkv 12-06-06 03:37

Quote:

Originally Posted by GYM
Chiar crezi ca il intereseaza pe AR33COP ?? Sincer pe mine nu m-ar interesa....decat sa stau frumos la 300km/h si sa nu simt nimic ;) Nu sa imi paraie capu pe la 150km/h si sa mai schimb si motorul la 6 luni si ambreiajul la 1 luna...Chiar nu exista termen de comparatie intre cele dou :)

unii vb de placerea condusului, altii ca tine vb de placerea....deplasarii :lol: :lol: :lol: :lol:

e f frumos audi (am avut de ales intre audi a6 ultimul model si evo9 si ghici ce am ales), dar nu e de competitii, e o masina COMUNA care nu-mi ofera satisfactii. Prefer luxul ACASA sau la BIROU, NU in masina.
in plus consider ca nu am atatea complexe incat sa-mi iau un audi si sa merg cu el la curse, pt asta mai astept catva ani ;)

p.s. nu are legatura cu topicul ce o sa spun acum, dar MULTI DINTRE VOI SUNTETI VARZA!!! confundati pasiunea cu snobismul

intercooler81 12-06-06 15:24

Quote:

Originally Posted by HondaCBR
am fost de fata cand a spus, mergeam normal in oras cu 60/h si s-a spart un cilindru.

Mie mi-a spus altfel...
Legat de boost, mi-a spus ca stock e 1.4 si el dupa tuning avea 1.6

ERY 12-06-06 16:30

EVOLUTION8 - nu cred ca e corect sa cataloghezi 2 masini dupa o cursa ( E vorba de cursa dintre evo si sti nou). Este adevarat, am mers si eu cu asta nou, si nu imi place ptr ca nu este la fel de violent ca si modelul anterior, dar asta nu il face neaparat mai slab.

Iar intre RS4 si un STI ... aleg STI....:) pt curse...in rest...lux, eleganta,confort...Audi.

Iar intre EVO si STI....Subaru sa traiasca....8)

EVOLUTION8 12-06-06 16:39

Parerea ta.
Eu aleg EVO !

HondaCBR 12-06-06 16:53

Quote:

Originally Posted by intercooler81
Mie mi-a spus altfel...
Legat de boost, mi-a spus ca stock e 1.4 si el dupa tuning avea 1.6

poate ai inteles gresit, pe Lo are 1.4 si pe Hi 1.6-1.7

EVOLUTION8 12-06-06 17:10

Avea,ca a vandut-o de mult.
Acum are un E 55 AMG .

radu_lkv 12-06-06 18:14

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
EVOLUTION8 - nu cred ca e corect sa cataloghezi 2 masini dupa o cursa ( E vorba de cursa dintre evo si sti nou). Iar intre EVO si STI....Subaru sa traiasca....8)

poate 4 curse nu una ;) si asta numai acolo, la oradea, in total au fost mai multe :D

"iar intre EVO si STI..." STI sucks 8)

EVOLUTION8 12-06-06 18:26

:)))
Raule :))

HondaCBR 12-06-06 18:53

si mie imi place evo mai mult decat subaru, dar nu pot spune ca una din ele sucks, pt. ca ambele masini ajung cam la aceleasi performante dar prin moduri diferite (evo multa electronica la AWD si motor, subaru classic si totusi e langa evo la performante),
masinile astea doua se bat intre ele de vreo 15 ani, uneori iasa evo in fata alteori subaru, evo cu un mic avantaj pe viraje, consum. Subaru mai fiabil, si mai sigur la accidente.

radu_lkv 12-06-06 19:01

da, asa e, sti e mai fiabil! dar suntem off topic ;)

la fiabilitate si sigurantza rs4 rulzzz!!!

EVOLUTION8 12-06-06 19:39

2 filmuletze cu un EVO 8 de 903 cai :))
http://videos.streetfire.net/search/...DFEB500B3E.htm

http://videos.streetfire.net/search/...D99FD81256.htm

Cred ca asta merge si cu 300 :)) daca are cutia modif.

EVOLUTION8 12-06-06 20:12

O dedicatie pt. Florin Staici care zicea ca EVO nu are dif-uri mecanice si nu se intaorce in loc:
http://videos.streetfire.net/categor...25B25A79F6.htm

radu_lkv 12-06-06 20:38

Quote:

O dedicatie pt. Florin Staici care zicea ca EVO nu are dif-uri mecanice si nu se intaorce in loc:
http://videos.streetfire.net/categor...25B25A79F6.htm

raule!! :-P

HondaCBR 12-06-06 22:00

http://videos.streetfire.net/categor...C6C5630642.htm

DaBotta 13-06-06 21:31

raul , totusi explica-mi si mie o chestie , am filmulet de la oradea care ii filmat chiar de langa masina ta intr-o cursa . Acuma nush tot am stat si m-am gandit dar nu mi-am dat seama ce face asa. Cand stai pe loc se aude asa un tiuit puternic ca si cum face turbou la turatii mari , se tot aude tiuitu si dintr-o data pleci de pe loc ca un glontz. si evident dupa cateva secunde se aude sunetu cel mai frumos bwwwruuummm fsssssttt bwruuuum :) , te rog zimi si mie ce naiba se auzea cand stateai pe loc !

ducu 14-06-06 11:06

Un alt RS4 nou a pierdut in fata unui EVO9.
Ca sa nu se mai zica ca ca doar acel Subaru preparat a putut!
Multumesc!

EVOLUTION8 14-06-06 12:32

Foarte Tare !!
EVO power !!

AR33COP 14-06-06 13:44

o fi el rs4 da chiar asa tare nu mere ca un evo.....cu spatele!!!

amewricanu 14-06-06 13:53

KANE...nu mai vb prostii dak nu stii , nu am zis kit MTM , e preparata de MTM si nu numai , pt k masina o sa o bage la raliu .....asa k poti sa cauti tu pe site de la MTM cat vrei ..............ok ????????????/

EVOLUTION8 14-06-06 13:53

Bravoooooooooo !!
Ai mai facut un post :)))))))))))

amewricanu 14-06-06 13:55

Evolutionn8 .....cati cai are masina ta ?????????

EVOLUTION8 14-06-06 13:57

A mea : 64.

Al3xius 14-06-06 18:22

Quote:

A mea : 64.

Ma nu zice de aia stricata! Zii de A4 care-l ai pe taxi , nu mai fi modest! :)

Kane 14-06-06 18:58

Nu mai abera mah cu kit-urile tale MTM. O baga la raliu ca post de ce? Sa-l bata aia cu golf2? :))) Auzi, 1650kg la raliu :D

akimoto 15-06-06 19:17

mai nu mai vorbiti toate aiurelile, mai 'nainte am citit in alt topic ca BEAMVE RULZ...

turbojack 19-06-06 00:29

Quote:

Originally Posted by radu_lkv
da, asa e, sti e mai fiabil! dar suntem off topic ;)

la fiabilitate si sigurantza rs4 rulzzz!!!

90% din aceste posturi sint doar off-topic, iar din celelalte 10% majoritatea aberatii.
De ce aberatii?
Cica nu a fortat masina ,ca sa nu rupa ambreiaju.
Vreau sa vad si eu masina aia cu 400 Hp sub capota,stock,care rupe ambreiajul la 2-3...15 plecari tari de pe loc.Asta ar fi un fals.
Ca nu ar fi tras motorul in parametri,este posibil.
Ca soferul nu a fost destul de bun,e posibil.
Dar ca nu s-a tras de masina din motiv ca va fi pregatita de VTM,ma face sa rid.
In primul rind pt.VTM nu se cumpara masini stock.Ele se achizitioneaza cel putin semipreparate si cel mai important fiind cel al costurilor.
O masina de VTM costa 120-150 k euro.
Daca pretul unui RS4 este 90 k euro si peste 50% din ea se arunca in cursul pregatirii,atunci se pare ca cineva arunca pe geam 50 k euro.
O masina de VTM are o multime de elemente de caroserie de Aluminiu,ranforsate cu bare.tot ce este tapiterie nu exista.Bordul nu exista,fiind inlocuit cu o coaja de carbon pe care se va fixa strictul necesar.Tot ce este cablaj ,conectica,aparatura de bord, va fi inlocuit.Rezervorul va fi schimbat si el.
Suspensiile stock vor fi inlocuite cu altele de competitie.
Ambreiaj, cutie viteze la fel vor fi inlocuite(ce ambreiaj sa protejeze daca cel stock oricum ajunge la gunoi?).
radiator,intercooler va fi inlocuit.
scaune, centuri,cusca protectie.
Jantele erau cele de VTM?La naiba.
O masina de VTM are minim 4 seturi de jante ,OMOLOGATE pt. asta.
Deci ce se proteja in final la masina de la Oradea?
Anul trecut am vazut la Monza un fiat uno de 1.1 adus la 380 HP,care facea in demaraj pe 400 m un Ferrari,insa la a treia plecare de pe loc s-a spart motorul.Asta inseamna ca e mai tare ca ferrari?
O masina inseamna mult mai mult decit liniutze si care face pe care.

EVOLUTION8 19-06-06 10:30

Domnul Turbojack RS4 acesta este aspirat !!
Si depinde pt. ce grupa vrei sa prepari masina sin in functie de fisa de omologare poti face modificarile.MA indoiesc ca RS4 sa aiba omologare pt N si A deci cel mai probabil va fii la H.

CosminVPS 20-06-06 19:58

Quote:

Domnul Turbojack RS4 acesta este aspirat !!
Si depinde pt. ce grupa vrei sa prepari masina sin in functie de fisa de omologare poti face modificarile.MA indoiesc ca RS4 sa aiba omologare pt N si A deci cel mai probabil va fii la H.

eu zic .... ca nu mai are rost so tot arzi aiurea cu RS4 vs evo 8 sau 9 care vrei tu
nu exista grad de comparatie intre cele doua

AR33COP 20-06-06 20:03

foarte corect cosmine......itzi dau dreptate,dar unii fortzeaza nota.si uite ca am mai facut un post vorba lu cineva:-P :-P :-P

All times are GMT +2. The time now is 18:01.

- Copyright 2026 4Tuning