![]() |
da ce ai facut de ti`au luat permisul?
:P |
deci ia zicetzi fratzilor care veniti pe 13 nov 2004 la sala sporturilor :?: :?: :?:
|
eu vin sigur 100% :P
|
Iar incepem :?: :roll:
Me 2 :lol: |
lol .. chiar k.. iar incepem? si eu vin ..
|
bine bine.. dar nu vine nimeni cu motoru?
ne vedem pe 13 sa fie marfa afara si mai vedem surprize :shock: :shock: :shock: astia vor fi ochi lui zana`rea}{ la momentu dat ori cum ne vede pe 13 la sala sporturilor bafta si aveti grija de voi :) :wink: :wink: :wink: :wink: |
eu nu vin: :roll:
|
Re:
Quote:
|
chiar ca,de ce?
|
:( bay daca nu vine tra sa-si faca intrarea ...
|
Nici eu nu pot veni.
|
daka suntetzi de accord propunn amanarea intalnirii...
|
e cam nasol cu amanarea antalniri am putea macar schimba ora macar sau nici nu stiu ce sa zic dar multi siau facut timp ca sa vina pe 13 la antalnire faceti ce vreti eu sunt prezent tot timpu :lol: :lol: 8) :o :wink: repect
|
Re:
Quote:
|
bai,da' styu ca ne rarim :(
|
fratilor parerea mea e ca intalnirea sa ramana in picioare cine vrea sa vina sa vina cine nu, nu ......... apropos pt aceasta intalnire as propune sa mergem la karting sau la o sala de calculatoare sa incercam Underground 2 :lol: ...... ce parere aveti :?:
|
Re:
Quote:
|
nu shtiu sigur daka pot ajunge dar daka pot ia zicetzi la ce sala mergem care sa aiba u2? shi la karturi la ora 17 nu prea cred decat cu proiectoarele dupa noi :twisted:
|
are aici la mine la amzacea (inel 2 - camp) o sala de calc unde are u2 :P :))
|
pai dak merem la karturi.. ne intalnim mai devreme .. ma duc eu maine la kapitol la sala si intreb dak au u2 si va anuntz 8)
|
Re:
Quote:
|
am fost azi si mi`a zis ala k nu au u2 :cry:
|
euunu mai bine e la carturi
hotarativa si voi si daca e ne vedem unde spuneti voi problema e alta ca multi o sa vina la sala sporturilor si or sa ne astepte dar poate dau eu o fuga sa vad daca e careva pe acolo 1 la mana but a venit tot timpu :)) asa ca poate fi prezent bafta si respect |
pana la urma la ce ora e intalnirea ?
la 17.00 ? |
Eu vin maine la Sala Sporturiloe la 17:00 8)
|
Intalnirea e la ora 17:00 :wink:
|
da intlnirea e la 17 dar eu pot sta paana la 18 juma... :( sper sa va distratzi in continuare shi pt mine...
|
ok, la ora 17:00 la Sala Sporturilor.
|
Dap la 17:00 vin akolo!Cine o sa mai vina?
|
Pot sa vin si eu maine la 17?
|
pai intalnirea a fost astazi la ora 17(azi fiind sambata)
|
Re:
Quote:
|
:cry: sowy ca n-am putut sa vin
|
Re:
Quote:
Man aici nu se baga problema daca pot sa vin , cine vrea sa vina poa sa vina cand e fixata intalinrea , se anunta din timp si cine vrea sa vina sa vina ca e asteptat! La urmatoarea intalnire esti asteptat si u! :P Eu propun o intalinre la 3 saptamani! :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Ok am inteles, baieti.Data viitoare.
Nu am fost eu atent la data.Sorry!!! :oops: |
Astept raspunusri daca ati vrea sa facem o intalnire la 3 saptamani!
|
cred k ar fii misto sa ne intalnim la 3 saptamani.. :roll:
|
propun ca urmatoarea intalnire sa o facem pe 1 decembrie ca toata lumea este libera shi putem sa ne adunam mai multzi daka se poate pe zii pe la 14:30 - 15 ca sa facem shi poze ca dupaia se intuneca.
P.S.: acesta propunere este facuta la cererea zanei rele asha ca va rog sa nu o refuzatzi... :D |
Re:
Quote:
Da' lasa ca va faceti voi mari :lol: :lol: |
bei matrixu cine e mic? :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning