![]() |
Re: Club Clio
oho....congrats...poze repede...:D
|
NightRider, acum am observat ca masina ai incaltat-o cu pneuri Nokian. Cum sunt ? sunt mai aderente decit cele care le-ai avut anterior?
|
numai cuvinte de lauda am pt nokianuri, sunt NRVi, vara, ff bune, fata de contiurile standard, sunt mult mai sus astea, mai ales acuma cu suspensia sport, am profitat la max de aderenta...le recomad cu caldura...:)
|
Quote:
sa le stapanesti sanatos. |
maine imi scot masina!!! pe linga faptul ca mi-au schimbat cutia, kit ambreaj, volanta, electromotor, mi-au adus motor nou nout(mai putin chiuloasa) asa ca de maine "sa sune tobele"
|
felicitari cata, ne bucuram ca ai "roti" again ;) si noroc pe viitor :D
|
k, intrebare pt voi, care stiti sau ati avut ceva lucrat la dimsport? ma intere programul race plus, si vreau sa stiu ce parere aveti de ei
so pls...don't hesitate |
1 Attachment(s)
Michael...asa e...alea erau jantele tale...dar ale mele difera din cauza prinderii...oricum sunt f indragostit de ele!!!:D Iata si o poza...scuzati calitatea! :D...From now on rollin' on 16"s :D:D
|
Quote:
|
salut .... sunt relativ nou pe aici , cu toate k v-a urmaresc mai de mult si citesc posturile voastre nu am postat ... si deoarece titlul este club clio , cred k se accepta toate variantele clio :oops: ... de curand mai precis joi mi-a venit si mie masinuta :D clio 3 1.5dci 65 CP aproape full .... am optat pt varianta disel pt k are un consum f mic ~4 afara - ~5.7 oras, si cum stau in eternul si de cakt-ul ( in privinta traficului) buc ... iar mie imi place mult mai mult sa calatoresc , sa ma plimb decat sa fugaresc o masina.... este perfecta aceasta varianta :-P pozele sper sa apara azi ... sa vad cum am timp sa le fac si sa le pun
|
asteptam cu drag! ;)
|
1 Attachment(s)
sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele.
acuma am stat si le-am studiat mai bine, e diferenta mare intre 4 si 5 prezoane. chiar nu credeam... |
Greku, felicitari pt masinuta, asteptam pareri despre ea, eu unul sunt f curios cat de schimbata este fata de generatia anterioara..:)
|
sry k o sa va aman putin cu pozele dar am dat camera cuiva ... cat despre pareri pai ... punctul ei forte este dupa cum am mai spus-o consumul, servo directia care merge "unsa" .... fff usor de manevrat , finisajele interioare super ... care dupa mine au cam luat si meganul , la capitolul siguranta sta excelent (6 airbaguri , alarme sonore pt centura, faruri, geamuri ) hmmm si cam atat pt inceput :-P
|
Bine ai venit in clubul nostru...felicitari pentru masinuta sa o stapanesti sanatos ...asteptam poze si pe viitor de ce nu poate niste mici modificari...;) Numai bine!
|
1 Attachment(s)
ms .... la fel si voi sa le stapaniti sanatosi ;) .... si evident ca deja ma gandesc la modificari .... pt inceput ma gandeam la niste jenti OZ-SUPERTURISMO-WRC Attachment 133577 .... ce paraere aveti ? dragute ? aaa in legatura cu culoare masinii dupa mine cred k s-ar potrivi de minune .... masina este un galben -poivre (bej deschis) - sper sa postez pozele cat mai rpd :)
|
Da...astea au fost prima mea iubire dar cu timpul am realizat ca isi iau tot mai multi asa ca am renuntat in favoarea celor de mai sus...ele sunt frumoase daca nu te zgarcesti in privinta marimii si evident ca alegerea iti apartine!
|
JANTE ALIAJ OZ 6.5X15 SUPERTURISMO WRC pai .... cam astea sunt :) 6.5X15 cred k de 15 inch sunt bune ... nu ?
|
Eu mi-am luat pe Symbol 7X16" si intra la fix...si sunt cam singuru nebun din Bucuresti care are 16" pe Symbol...:lol:
|
greku, felicitari pentru masina, iar jantele pe care le vrei is supertari. daca reusesc sa-mi vaid si eu jantele tot din acelea vreau sa-mi iau . apropo am facut drive-test cu clio III, 1,4 16v si am ramas marcat de tinuta de drum, de cutia de viteze , spatiu interior insa am fost dezamagit de directie, mi s-a parut prea asistata.
|
2 Attachment(s)
ha ha! dc o sa arate al meu asa o sa rupa stilu'! comentati pe baza idei mele! yo zic ca acest kitt se potriveste misto! cel putin pe spate!
|
k ppl, uite dilema mea :
Vreau sa-mi fac chiptuing la mamaruta mea, am 4 variante, TCMTurbo, MasterTuner, Dimsport si Aspad, Puterea la motorul meu e, stock, cam 82 cp, si cuplu vre-o 180, Acuma, tcm ofera 101 cp si 250 nm dar are tuv dimsport ofera 107 cp si vre-o 230 nm master tuner ofera 107 cp dar are dyno Aspad ofera 107 cp si 220 nm dar are sediu langa mine, pt restu ar trebuii sa vin la bucuresti de la cluj... - din cate stiu, doar tcm are tuv... deci va rog pareri cum sa fac...:) |
Corectie DimSport +25cp / 225Nm Stg 1 si +30-35cp / 243Nm Stg2 .Stg1 este safe , iar Stg2 mai riscant (pt turbo).Pret 300Euro final si pt faptul ca vii la Bucuresti iti acord cu 250Euro.
Cu respect, Ceky |
Salutare ppl.... reme... arata super klumea spatele, pacat ca e doar photoshop :(. Sun... spune-mi si mie ce dimensiuni ai acum la pneuri si daca atinge vreoleak please.
|
Cauciucurile nu le-am cumparat inca....cam in 2 sapt le voi lua...dimensiunea? 205/45 R16...am testat la un service combinatia asta doar pe fata si nu-mi atingea deloc si nici p spate nu ar trebui sa atinga!
|
cine ti-o vandut pontu cu dimensiunea aia frate? hmm? :P:P:P:P;)
|
Un bufnitzoi! :lol:
|
ba io cred ca tata tau ;)
|
am revenit!
SUN: super marfa jantele alea! Asteptam sa vedem poze cu ele pe masina Acum am si eu o intrebare pt cei care si-au montat kit de admisie directa de la k&n pe clio 1.4 8v: "cum ati facut?" :) Mi-am achizitionat eu unul dar nu reusesc sa-l montez... :( https://img19.imageshack.us/img19/977...0667to7.th.jpg detalii cu problema gasiti aici: http://www.clubclio.lx.ro/forum/foru...topic.php?t=20 |
@NightRider...tu mi-ai zis de 195...din cate tine u minte...205 mi-au zis la service-ul unde am probat janta aia mai demult!
@Toto...iti dai seama ca abia astept sa le vad si eu pe masina dar mai am un pic pana strang banii de gume si evident ca vor aparea si pozele! Numai bine! |
Sun-ule cand pui poze cu masina incaltzata vrem sa vedem ?? :D :D
|
De azi: www.clubclio.ro :D .
|
APEL GENERAL FORUMISTILOR :) CARE VA PRICEPECI LA BANERE si tineti la ideea de a face www.clubclio.ro comunitatea virtuala a posesorilor de clio, AVEM NEVOIE DE AJUTOR LA BANER, va rog care va stit, luati legatura cu toto sau faceti voi ceva, multumesc anticipat :D
|
Vreau si eu bannerul existent!
|
NightRider vrei sa fie tot ceva animat sau static ?? Eu ma gandeam sa fie tot animat dar sa fie in el si un Clio Symbol si un Clio 3. O sa incerc sa fac si eu ceva. Multumesc
|
@SUN: dai click dreapta pe imaginea din semnatura mea sau a lui NightRider, apoi Properties iar linkul care iti apare acolo il bagi intre tag`urile [img] (ex: https://i4.photobucket.com/albums/y12...go_cluclio.gif )
|
4 Attachment(s)
salut sunt dvd-u care nu ma stie mai nou am intrat in posesia unui clio symbol facelift cu 1.4 75cp cam asa arata masinutza
|
Bine ai venit in club DVD-uleeee....sa ne traiesti, sa o stapanaesti sanatos, fara incidente....masina arata foarte bine...am cercetat-o cu ochii mei!:) sa intri si pe www.clubclio.ro! Numai bine
|
Quote:
deci si prin urmare...sa o stapanesti sanatos si ud-o mai repede ca mie sete dvd-uleeeee :D |
Bine-ai venit Dvd, bine ai venit printre noi :D, FF frumoasa masina , ma bucur ca incepe clubul sa ia amploare :D.
Adytza, multumesc de ajutor, daca se poate ceva animat ar fi super :D, multumim si suntem recunoscatori de orice ajutor :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning