![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
2 Attachment(s)
ink 2 poze cu masinutza si cu surioara ei(masina lu prietena) a venit si fusta din fatza trebe doar vopsite si puse sus va doresc sarbatori fericite si multa sanatate
|
E frumoasa masina 8) ! Am vazut-o azi prin trafic.
Jantele alea de skoda...:-P :0 Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurii! :) |
4 Attachment(s)
in plin sezon de iarna asa arata murdara:)) mersi baietzi sarbatori fericite si un an nou de 1000 d ori mai bun ca asta
|
ceva modificari de curand?......ca vad ca nu ai mai postat......
|
de curand nu prea am facut modificari mai nimik a primit o finala noua o intermediara noua in rest nimik astept sapt viitoare sau cealalta depinde d vreme sa vopsesc jantele sa le pun sus si fustele mai trebuiesc vopsite...in rest strang bani de faruri folii stopuri si parbriz nou :P
|
pai ce faruri vrei sai pui?.....nu esti multumit de cum lumineaza astea?......sunetu e eva sportiv? sau ai mers pe varianta linistita?......bafta cu masinutza...
|
6 Attachment(s)
faruri vreau sa pun cele de la fk pentru ca ale mele abia mai lumineaza ceva nu prea se vede nimik cu ele sunt foarte murdare si mate deja sunetul e mai sportiv la inceput cand am pus finala nu am avut nimik pe evacuare doar finala(teava goala d la turbo pana la finala) si era foarte foarte galagioasa dar acum sunetul e k o sa fac un filmuletz cu sunetul cand apuc pun cateva poze cum arata masina si modelul de faruri care vreau...
|
arata bine masinuta:D ma bucur ca ai mai postat ca imi era dor de ea:-P:-P
Ce culoare te-ai hotarat sa faci jantele? |
jantele pentru moment vor fi alb cu negru sa vedem cum arata asa , dar posibil sa le tin asa o vreme dupa care sa le duc la polish...numai trebe stransi bani ptr ele asa ca o sa aibe d asteptat ca sunt altele prioritare...
|
3 Attachment(s)
si ca tot a venit caldura si la noi a primit si masinutza ceva....mai interesant...scuza ti calitatea pozelor
|
criminala masinutza......bafta cu ea....sa vedem si cu fustele sus.....bafta si cu farurile......si la mai multe poze...ca suntem curiosi.....si merita sa pui poze....
|
Arata BINEEE!!!
|
mersi baietzi o sa incerc zilele astea sa fac niste poze mai bune cu aparatul numai sa prind si unpic de soare si un loc mai frumos...si astept si fustele incet incet sa apara pe masina :)
|
Quote:
arata incredibil de bine masina cu jantele:shock::shock: un sfat,ce zici nu ai vrea sa incerci o folie rosie pe stopuri?cred ca ar arata foarte bine |
da exista unpic de diferenta de culoare intre aripa si usa dar se va rezolva a fost un mic incident la vopsire si de aceea e diferenta aceea ciudat e ca doar cand e umbra se vede cand e soare deloc nu se vede , stopurile vor veni schimbate de aceea nu fac nimik cu ele momentan
|
misto jantele:!::twisted:
|
Pfoai...super arata masina,eu zic sa nu ii schimbi farurile...arata foarte bine asa,eventual poti sa ii pui dayline dar pe fond crom.Spun asta pt ca masina cred ca merge pe un stil clean avand in vedere jantele pe care le-ai pus.Apropo...cat au ajuns?Sunt absolut superbe.Niste detalii despre ele?Pe PM?
Multumesc. |
Jante originale de A8, 18inch :)
|
10 Attachment(s)
ieri dimineatza de plictiseala pe la ora 5 am facut niste poze mai k...poze pe care le am promis am sa fac si ziua cand e soare si curata masina :) ca iar a plouat pe la noi :)
|
azi am trecut pe langa casa ta... si am vazut masina, arata mult mai bine in realitate.... Bravo!
|
joi ajung si fustele vopsite pe masina abia astept ca deja nu mai am rabdare....ca urasc cum arata fara ele...:D:D
|
ti-am urmarit tot topicul.super tare arata masinuta.abia stept sa o vad in realitate.sunt verisorul lui clausweb.
|
insfarsit sunt fustele pe masina nu am apucat sa fac poze ca la 12 noaptea am ajuns aksa cu masina dar azi fac poze si le pun mie unu imi place cum arata masinutza...iar m am indragostit de ea in special de spatele ei :)) ma omoara...revin cu poze dupamasa :) pace boys :D
|
9 Attachment(s)
la insistenta unui prieten am facut si pozele promise desi nu vroiam ca e murdara masina :))dar nah asta e nu o mai avut rabdare pun pozele sper sa va placa...
|
Thx, Zuzu! Scuze ca te-am stresat atata cu pozele:P. Ce sa zic, m-au lasat fara cuvinte pozele:X. arata foarte sexy de la spate:P
|
masina este de vanzare...pret 7000 de euro fara jante , cu jante 7500 euro,vreau sa o schimb sa incep altceva:)
|
8 Attachment(s)
up...si ceva poze
|
masina arata :shock: felicitari !
daca ai scapa si de suportii de numar ar fi fenomenal |
Nu vinzi jantele?
|
nu vand jantele doar daca vand masina fara jante separat nu
|
6300 negociabil.Am schimbat la ea brate fata, discuri + placute , garnituri capac culbutor, bujii, bobina de inductie , garnituri esapament, bucsi la trapezul din spate,ventilator de clima , supapa gaze.Am si devizul de plata sa se vada piesele care le am schimbat.
|
[QUOTE=FaQ4EvEr;4488982]6300 negociabil.Am schimbat la ea brate fata, discuri + placute , garnituri capac culbutor, bujii, bobina de inductie , garnituri esapament, bucsi la trapezul din spate,ventilator de clima , supapa gaze.Am si devizul de plata sa se vada piesele care le am schimbat.tel : 0756 540 775
|
a trecut destul de mult timp de cand nu am prea postat pe forum.masina nu se mai vinde se face in continuare.vine vara si incepem iar...o sa vin cu o schimbare pe masina cand se mai incalzeste...e vorba de jante...ramane o surpriza pentru ca cele pe 18 s au vandut
|
a trecut ceva vreme;am crezut ca ai si vanduto;sa vedem ce surpriza ne pregatesti;cred ca nu iar stica ceva cu buza
|
sper si acolo la buza sa facem o mica schimbare pe vara astept ink raspuns de la cineva.am incercat sa o vand dar nu am reusit asa ca am sa continui sa o fac...mai sunt unele lucru care vreau sa le schimb sau refac la ea.cred ca in toamna intra la un polish de la mama lui si unele pb sa dispara ca se aduna in tara noastra minunata
|
Frumoasa masina, astept sa vad ce jante ti-ai ales.
|
salut baietzi incet incet am sa apar si eu cu ceva poze mai noi cu masina.am cam intarziat cu jantele pentru ca m am sucit de cap cu ele dar la urma urmei am ramas la un set de jante.prima data era vorba de un set pe 17 cu et 35 si 8 j dar din intamplare cand am spalat masina am dat de un set de jante pe 18 cu 8,5 j si et de 44 si cauciuc de 215/40/18.saptamana asta sper sa reusesc sa le pun pe masina ca momentan nu e aksa.am sa revin cu poze sper ca o sa arate bine
|
frumoasa masina,felicitari ... asteptam pozele cu nerabdare:D
|
6 Attachment(s)
cu mult greu greu ajung si eu sa ma postez pe aici pentru ca sunt plecat din tara si in momentul de fatza.ieri am ajuns aksa si am reusit sa pun jantele.jantele care erau asa tinute secret sunt un set de amg aero ii modulare care urmeaza la toama sa le pun la punct pentru ca nu am mai apucat sa le fac sa arate bine.mici modificari mai apar pe masina luna asta sper ca in 2 saptamani sa mi ajung farurile si stopurile pana atunci stima si respect.pun cateva poze cu masina cu jantele pe ea.nu stiu voi ce parere aveti sa pun distantiere pe spate sau nu?astept pareri.
|
Nu sunt extraordinare pozele , dar cred că ţi-ar prinde bine nişte distanţiere pe spate !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning