![]() |
re: INMATRICULARI BULGARIA
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..0746180980
|
inmatriculari bulgaria..efectuam in contiunare inmatriculari si prelungiri acte bulgaria fara prezenta masinii,omologari rezervoare,deasemeni pot inmatricula si autoturismele de provenienta italia si care au lipsa certif de proprietate,acte deteriorate etc..0746180980
|
2 Attachment(s)
anunt valabil
|
inmatriculari bulgaria...prelungiri acte auto bg fara prezenta masinii,,anunt valabil..0746180980
|
inmatriculari bulgaria....anunt valabil...0746180980
|
6 Attachment(s)
inmatriculari bulgaria,prelungri acte auto bulgaria fara prezenta masinii..anunt valabil..0746180980
|
inmatriculari bulgaria la pretul de 450eu fara costuri ascunse,platforma inclusa in pret din vama,prelungiri acte auto bg fara prezenta masinii..0746180980
|
8 Attachment(s)
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..o746180980
|
inmatriculari bulgaria...prelungiri acte auto bulgaria..pot inmtriculala in bg masinili cu acte de italia si care au lipsa certificatul de proprietate..0746180980
|
6 Attachment(s)
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto fara prezenta masinii.si atractia zilei..o mica jucarie la bulgarizat :lol:.0746180980
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria fara prezenta masinii..iti trebuie talonul,cartea,si numerele masinii.folia doar luneta spate e problema dar nu tre data..o pot rezolva si asa.atata tot.IMPORTANT: INMATRICULEZ MASINI ADUSE DIN GERMANIA SI CARE AU LIPSA BRIEFUL MIC SI CELE DE ITALIA CARE AU LIPSA CERTIFICATUL DE PROPRIETATE.CELE DE ITALIA TREBUIE SA AIBA NEAPARAT SI NUMERELE...0746180980
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto fara prezenta masinii..0746180980
|
cat costa pt o masina cu motor de 2.8L si 125kw, an '79, radiata din Romania, adica are doar CIV, contract v/c si ce ar mai trebui?
|
Quote:
|
Explica-mi si mie care este procedura...
Salut! Mi-as lua si eu o masina din Germania si decat sa imi iau ceva mai slabut Euro 4 mai bine iau ceva mai frumos euro 3.
Sa zicem ca eu vin la tine. Masina e pe numele meu. Mergem in Bulgaria si ce fac acolo, trec masina pe numele altui om? El o inmatriculeaza si apoi imi da mie o foaie conform careia el mi-a permis sa ma "plimb" cu masina lui. Asta e procedura? Acum ce vreau eu sa te intreb... 1. Daca omul ala pe numele caruia am inmatriculat-o o declara furata la politie? 2. Vin astia si imi confisca mie masina .... eu ce fac dupa aia? Daca eu fac contract de vanzare-cumparare cu bulgaru'? 3. Ce garantie am eu ca nu patesc asa? 4. In Bulgaria se fura o masina la fiecare max o ora? Nu e cam riscant in zona unde le inmatriculezi tu? 5. Iarta-ma ca nu am incredere, poate tu esti de buna-credinta, dar la cate poze ai pus pe forum ar fi trebuit sa apara mai multe comentarii pozitive despre ceea ce faci tu si nu am vazut decat vreo 2-3. De ce nu e mai multa lume declarata multumita de tine? 6. Nu crezi ca ai avea mai multi clienti daca ai pune tot mai multe poze cu tine si cu cei care merg cu masinile lor sa le inmatriculeze in Bulgaria? Eu unul m-as declara foarte multumit de serviciile tale pe forum daca sa zicem ca mi-ai inmatricula masina (care de fapt urmeaza sa mi-o cumpar). Astept Raspuns si daca ma convingi eu voi fi sigur clientul tau. |
Re: Explica-mi si mie care este procedura...
Quote:
|
O mica intrebare te rog am un oltcit si as vrea sa il inmatriculez pe Bulgaria ,el in acte este motor 1100 si am niste modificari la masina jante pe 15 , modificari la interior .. scaune sport si bord modificat , la motor 2 turbine , adaug 2-3 poze cu masina .
As vrea sa stiu daca este posibila inmatricularea ei asa cum este acum si un pret . Multumesc anticipat. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1302993778 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1302993778 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1302993778 |
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..in mod normal ar trebui sa se faca fara probleme daca seria motor si sasiu corespunde cu cea din acte..bordul scaunele turbina etc nu conteaza..la ei doar seriile se verifica si franele.in mod normal seria de la motor nu tre neaparat sa corespunda,caci e piesa de schimb..450euro cu totul inclus,iar dak nai acte valabile sa poti trece pe roti in vama sa nu o pot urca pe platforma caci ai spoilere prea joase se mai adauga inca 50eu
|
Salut, am si eu o masina adusa din germania, cu 3 luni de numere rosii scoase, are brieful MIC pierdut, in rest am toate actele. este un bmw 318 e30, costa tot 450e? si cat dureaza?
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
inmatriculari bulgaria..prelungiri acte auto bg,intermedieri cumparari auto din bg gata inscrise cu clientul la fata locului..anunt valabil
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=ovidiu82_n;4281884]rezidenta nu,dar te pot ajuta sa-ti faci firma..si iti inmatriculezi apoi cate vrei pe firma ta[/QUOTE
Si pot sa o inmatriculez numai pe a mea pe firma respectiva nu? Ce impozite mai platesc? si cat ma costa sa imi fac firma? |
[QUOTE=mihayyy2000;4281952]
Quote:
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..0746180980
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto fara prezenta masinii...
|
Revin cu o intrebare: pentru masinile din SUA e aceeasi procedura? acelasi pret? se face si omologare? puteti sa-mi dati mai multe detalii?
Multumesc! |
Quote:
|
anunt valabil...pt cei din zona bistrita-nasaud care au numerele expirate si vor sa inscrie masina ofer numere toll valabile pana luni ora 24 ..0746180980
|
inmatriculari bulgaria..valabil..0746180980
|
inmatriculari bulgaria.prelungiri acte auto bg,procuri...0746180980
|
valabil..orice auto,prelungiri acte auto fara prezenta masinii..procuri
|
valabil..0746180980
|
1 Attachment(s)
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bg..0746180980
|
Re: INMATRICULARI BULGARIA
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto..important..PRETUL UNEI INMATRIULARI ESTE DE 400 EU INDIFERENT DE MASINA
|
VALABIL...400EURO INMATRICULAREA...PRELUNGIM IN CONTINUARE ACTE AUTO BG FARA PREZENTA MASINII...0760168017,0746180980 SAU [email protected]
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria...valabil
|
un bmw 316 , 1991 , 101 cp e inmatriculat pe germania. cat costa inmatricularea pe bulgaria cu totul ? si as mai vrea sa stiu cat ma costa anual dupa inmatriculare itpu asigurarea . multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning