![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
7 Attachment(s)
Ford 32 roadster
|
Dati'mi si mie va rog niste site'uri cu moduri in afara de gom...multumesc
|
Am si eu o rugaminte si o intrebare !
UPLOADATI-mi si mie un .zip cu pachete de : motoare jenti si cauciucuri si as vrea si eu un VW Golf si un E36 va rog frumos !! Si acumm intrebarea : cum as putea sa imi editez garajul si meniul ? |
2 Attachment(s)
un urs :)
btw, imi zice si mie cineva dece nu`mi apare cand cumpar un alt exhaust? e de la masina sau ce? ca vreau duble... ah si noaptea luminile se vad foarte prost, am calculator bun ce draq o avea?? |
9 Attachment(s)
3 masini din colectia mea:arrow:
|
care are golf 1 sa mi'l dea si mie?
|
Quote:
|
ma ajuta si pe mine careva la ce am scris mai sus, va rog mult.
|
Street Legal Racing - Troubleshooting
Acest topic l-am creat pentru player-ii acestui joc care au probleme si au nevoie de ajutor. Ce poti face in acest topic :
Sa ceri anumite masini Sa ceri anumite moduri ( ex: neoane ; hydraulics ; exhaust etc.) Sa intrebi cum poti sa..... Si tot ce intra la capitolul " probleme " pentru voi ! Nu sunt un vechi player al acestui joc ba din contra il am de 2-3 zile si tocmai din acest motiv am creat acest topic ! As dori ca un admin sa ne ajute ca sa putem sa discutam civilizat sa mentina acest topic curat ! Incep eu prin a spune niste probleme pe care le am si sper ca am sa fiu ajutat ! Versiunea este 1.2.1 - Cum pot seta grafica am o placa video intel de 96 MB stiu ca este proasta + 1.25 GB Ram si totusi mi se vede dea-n.... - Am bagat 3 masini in el un E30 Un golf cabrio si un Lancer cand intru in magazinul auto gasesc doar BMW-uri 4-5 BMW-uri :sad: ce trebuie sa fac sa imi arate toate masinile ? - Imi poate da si mie cineva cadou neon mod ? si o lista de moduri existente pentru aceasta versiune ? |
Re: Street Legal Racing - Troubleshooting
Quote:
In primul rand nu era nevoie sa faci alt tread pentru ca la toate intrebarile ce le-ai pus s-a mai raspuns si in tread-ul jocului SLRR. Pentru versiunea 1.2.1 nu este nici un mod. Poate ai vrut sa scrii 2.2.1. La placa video pe care o ai nu cred ca poti sa scoti mai mult, eventual intra in setarile placii video si da totul la maxim (nu numai din joc), cu riscul sa nu mai poti juca pentru ca se va misca ''in reluare''. In magazinul auto este normal sa nu gasesti toate masinile. De fiecare data cand intrii, de cele mai multe ori, iti apar altele. Vrei alta masina? Fa ca noi si construieste-o de la zero. Pentru moduri nu mai are rost sa intrebi deoarece daca iei tread-ul la puricat vei gasi tot ce vrei inclusiv site-uri de unde sa-ti iei masini, motoare, jante si alte moduri. Rog un moderator sa inchida acest thread pentru ca nu-si au rostul 2 thread-uri despre acelasi joc. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ms :-P
totusi se tuneaza frumusel |
Quote:
@SST 06-tu chiar esti prost nu? scuze ca iti zic...ti-a mai zis cnv mai sus, ca ,,, cutia aia nu se deschide, aia este un kit motor(adica sa numai stai tu sa cumperi toate piesele din catalog) si se poate monta pe masina numai daca masina respectiva accepta motorul acela(daca nu accepta intra in slrr editor-selectezi masina respectiva-edit engine blocks-select all-save si intri in slrr si il pui atunci ) @2fast4u_DK www.vstanced.com http://redlineteam.comxa.com http://rdmteam-sl.3dn.ru http://www.slrr-mods.com/index.php |
Nenea Maryus, cand am onoarea sa fac un test mic la Logan? :D
|
Are cineva cauciucuri FALKEN pt slrr :D ?
|
1 Attachment(s)
mariuse nu cred ca trebuie sa aduci jigniri deoarece nu cred ca sa nascut cineva invatat ! Daca iti zic ca am facut tot ce ai zis mai sus am dat jos tot de pe masina tot ce tine de engine si tot nu il primeste ce te faci ?
O pozica cu Golfu meu :X urmeaza un M3 E30 Attachment 1463109 |
Omule, Marius ti-a spus sa-ti descarci SLRR Editor (este un rahat de program, care te ajuta sa pui ce motor vrei tu pe masina si sa modifici pozitia anumitor piese), iar apoi sa parcurgi acei pasi. slrr editor-selectezi masina respectiva-edit engine blocks-select all-save si intri in slrr, iar apoi dai pe cutia aia. Trebuie sa faci asta pentru ca unele masini nu-ti accepta anumite tipuri de motoare si atunci trebuie sa te ajuti de acest program. Bafta!
|
Quote:
|
In cazul asta esti sigur ca este kit motor? Altceva nu mai ai de facut ca sa deschizi o amarata de cutie. :???:
|
1 Attachment(s)
Nush ce are...in sfarsit... O noua poza cu golfu meu in 5 usi de data aceasta pe 2 roti :))
Attachment 1463262 Apropo ce versiune este asta ? : SLRR pot Modifica garajul ? cum ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@SST 06-eu cred ca un om la 22 de ani era capabil sa isi dea seama si el cum se joaca un joc :)...garaju : http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias1351 http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias2157 http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias1362 alege...si sunt multe altele, doar trebuie sa le cauti pe site-uri, atata tot, si daca ai observat cam orice fisier care il downloadezi are si un READ ME(inseamna citeste-ma) ar fi bine sa il citesti ca obtti niste informatii bune pt tine :) (adica inveti unde se pun masinile, jentile, motoarele, garajurile, etc... ) |
2 Attachment(s)
Din lipsa de ocupatie.
|
1 Attachment(s)
|
9 Attachment(s)
Salut...my mazda pack...comments???:pistoles::lol:
|
imi dai si mie mazda acea a;bastra ( a 2-a )
|
3 Attachment(s)
ursu s-a inegrit.. :lol:
a primit nisthe jante`19" borbet, si incaltzari bridgestone.... pe langa alte mici colantari ... |
1 Attachment(s)
@SST 06: RX 7 cred ca vrei...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
update :-P
un mic V10 .. sper ca nu ma injurati dar sunt fascinat de jocu asta .. |
1 Attachment(s)
Cameleon style :D
Stiu ca in mare parte mi-am batut joc de masina dar sper sa va placa :D Attachment 1465718 |
1 Attachment(s)
Update: oglinizi, toate geamurile, scaunele fata si spate....masina e cat mai arpoape de final, mai trebuie sa fac: light glow, flaps(cum sa se deschida usile) si cateva chestii minore :-P
|
3 Attachment(s)
Frumos.Nu mai are rost sa zic nimic.Felicitari Marius.Se vede unde e munca profi.;)
Daca ai chef,ar fii frumos sa exportezi un engine cover ca in poza :D... Si doua poze cu o prostie de a mea. |
ar fi misto sa faceti un logan normal si unul fara usi spate adica in 3 usi sa aiba usi fata si portbagaj si usile din fata sa se deschida ca la lambo...
Cum pot da culoare jentilor ? vad la multa lume jenti colorate... |
Quote:
Cred ca Marius lucreaza singur la Logan..ceea ce e awesome. :) |
Prea adevarat, felicitari pentru munca depusa, cand o sa fie gata?
|
I apologize for my mistakes
|
Quote:
Marius,vineri ma apuc de ceva java,din motoarele de Honda,v-oi scoate 1.4 8v,1.6 8v,1.6 16v de Dacia,te bagi sa ma ajuti sa fac un capac motor pentru 1.4 8v:x si 1.6 8v:x ? ca sunt identice cu cel de sus din poza,la 1.6 16v:twisted: e alta treaba. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning