![]() |
Re: ceasuri de bord albe
vitezometrul ala numa simplu nu e :P ;turometrul intradevar e haios,dar printate nu ies bine din pacate...
|
complet de acord cu angel, asa trebuie sa arate un vitezometru scoate milele si baga pana in 240 ;)
|
un model cu rosu si alb mi-ar fi de folos... darck angel64 nu le poti modifica?
|
alege-ti modelul si vad ce pot face
|
1 Attachment(s)
Are careva acest model de ceasuri prin corel ceva ???
Dau o bere ,un suc..:D m-ar interesa ceva sa plece 0 de jos cum e in poze..:rolleyes2 |
|
Quote:
|
interesant dar martorii de jos nu se vor mai vedea
|
1 Attachment(s)
as vrea in loc de bleo si albastru rosu. daca le poate cineva modifica... va rog frumos..:rolleyes2
|
daca ar fi sa-mi fac asa ceva varianta aceasta s-ar apropia putin de doleantele mele(nu neaparat aceleasi culori,fontul cifrelor ar fi altul,ar fi egal pentru toate cifrele de pe bord!...si mai sunt destule chestii pentru care nu am gasit un model sa-mi placa 100%)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am facut si eu doua modele:oops::rolleyes2.
Al doilea este inspirat de mai sus.:D Sper ca nu-s probleme.:???: La primele doua modele, semnul Citroen de la turometru, este pe locul martorului de la frana de mana.:-P LE:Bodyspeed , sunt bune?:rolleyes2 (modelul cu verde) |
Quote:
multumesc !! p.s Multumesc pentru desene au ajuns :D , zilele astea ma ocup ;) sper sa nu fie tarziu ...vb pe mess.. |
Da acum am vazut , eram cam obosit ieri , il centrez si pun un NSL si il urc aici;)
PS: nu e tarziu, cand ai tu timp.;):D |
1 Attachment(s)
si comanda
|
acum printeaza-l si o sa vezi ca pe hartie si montat in bord o sa arate cam naspa :|
|
Quote:
|
bagi autocolant direct in imprimanta iti printeaza pe el il dezlipesti si il lipesti pe bord..si cam asta ar fii:)
|
e usor sa vorbiti,de ce nu incercati sa le printati sa vedeti ce iese,va spune unu care a incercat de la autocolant la hartie mata si apoi laminare...nu iese bine....sau sunt eu prea pretentios...
|
Quote:
|
vreau de azi...dar nu-mi permit sa dau banii pe ele,asa ca o sa le pastrez pe alea care le am deja :)
|
300 ceasuri plasma ptr orice masina.
am si topic aici pe forum pe comanda se dau cadranele jos si se face, orice culoare, cele verzi(praz) 250 lei. nu conteaza masina |
fa un set sa se poata vedea si apoi asteapta-te la clienti
|
julaikos, Cosmin.... am ridicat problema la admini. Astept raspuns...
hai sa ramanem doar la ceasurile de bord, ca despre asta era vorba de fapt |
Re: Ceasuri de bord albe
3 Attachment(s)
am micsorat ,am mai marit pana am ajuns la dimensiunea corecta poza este in corel doar instalati programul si dati print
bafta modelul este ca cel din pozele alaturate iar arhiva este in corel |
Quote:
|
12 Attachment(s)
a venit vreme sa va prezint lucrarea mea facuta la un oltcit din craiova;
dupa cum bine stiti ca sa poti obtine iluminarea din spate trebuie sa construiesti cadranele de la 0; zis si facut: -am scos cadranele originale am masurat, -am facut din plexiglas alte cadrane pe aceleasi dimensiuni, -am facut la un baiat care face stikere cadranele pe colant negru si cu cifrele decupate -am montat ledurile -am montat ace de cielo (apa si benzina) -am pus led si la ac cam astea au fost modificarile; durata lucrarii cam o luna (asta din cauza scolii) PS va atentionez ca pe bord de oltcit de romania nu se vede bine apar anumite pete de lumina din cauza ceasurilor interioare care sunt mai mari ca cele de franta; :Denjoy the photos: |
bravo dom'le ,in afara de culoarea albastru strident folosita,sunt foarte faine
|
Quote:
|
Acele daca erau putin mai lungi erau perfecte:) in rest, arata foarte ok;)
|
turometrul si vitezometrull de oltcit n-au forta suficienta sa ridice in timp util acele indicatoare...sunt ok si astea mici
|
Daca nu merg atunci sunt bune si astea:-P mai ales ca sunt si luminate...
felicitari pentru bord mariane!!:lol: si felicitari pentru lucrare tiolik |
Quote:
ms pt apreciere;) |
Foarte frumos...daca nu sunt indiscret, care este pretul pentru o astfel de lucrare? :D
|
Quote:
|
la bora e de orice fel dar nu strident...
|
Quote:
|
Quote:
|
sal omule.Vreau sa stiu si eu de unde as putea sa iau doar partea cu cifrele adica placutele de cifrele de turometru si vitezometru.eu restul le am facut dar acelea nu mi-au iesit bine si vreau ceva profesional facut?daca ma poti ajuta si pe mine cu niste informati.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning