Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   o noua masina un nou proiect.golf 3 tuning. (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/181441-masina-proiect-golf-3-tuning.html)

cristea_rotitza 08-12-11 20:51

Re: o noua masina un nou proiect.golf 3 tuning.

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4766999)
Frumos manerul si jantele. poti da ceva instructiuni despre ce model e si cum l-ai montat?

am cumparat 2 usi de a4 si m-am pus cu flexul pe ele chiar acolo la dezmembrari de se inchinau cei de la dezmembrari,am taiat o bucata de 10 cm de jur in prejurul manerului m-am dus cu ea la cel care mi-a vopsit masina si de aici incolo a fost treaba lui.

Gode 08-12-11 23:07

Super frumoasa masina ta ... tineo tot asa imi place rau de tot ... bafta la modificari si sa nu ai parte de incidente

cristea_rotitza 09-12-11 00:43

ms pt vorbele spuse

valyh 09-12-11 09:03

arata bine golful! sa lasi jantele asa, full polish ca arata super :twisted:

GJ 64 GAB 09-12-11 09:19

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4768003)

Asta spuneam şi eu!
Dar am cu cine să-mă-nţeleg ?? :evil: n-am!

valyh 09-12-11 10:19

la cat de bine arata jantele alea asa, polishate, e pacat sa le strice punand vopsea pe ele :???:

cristea_rotitza 09-12-11 20:04

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4768003)

am dubii inca,totusi ma gandesc la marginea gaurilor facute culoarea masinii pt ca in mers s-ar vedea un rotund intre buza si centru jantei si pe de alta parte culoarea aia ar reflecta in buza,nu stiu
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4768024)
Asta spuneam şi eu!
Dar am cu cine să-mă-nţeleg ?? :evil: n-am!

oricum acolo e suprafata vopsibila nu ai cum sa o lasi asa crede-ma ca am incercat sa o polisez si nu merge,iti dai seama ca la cat am muncit sa le fac nu ma faceau niste gauri
Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4768129)
la cat de bine arata jantele alea asa, polishate, e pacat sa le strice punand vopsea pe ele :???:

ma gandesc ca ar da bine nu stiu:(

manu_96xls 09-12-11 20:35

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4769146)
am dubii inca,totusi ma gandesc la marginea gaurilor facute culoarea masinii pt ca in mers s-ar vedea un rotund intre buza si centru jantei si pe de alta parte culoarea aia ar reflecta in buza,nu stiu

oricum acolo e suprafata vopsibila nu ai cum sa o lasi asa crede-ma ca am incercat sa o polisez si nu merge,iti dai seama ca la cat am muncit sa le fac nu ma faceau niste gauri

Trage cāteva poze cu ele pe mașină ( de preferat și cu gume) și te ajut cu un vt;) Din ce īn ce mai frumușică, parcă ar merita și o ședință foto, nu?;)

cristea_rotitza 10-12-11 08:40

prima sedinta foto o va primi cu Jantele de taBla cand va fi zapada de min 10 cm sa inoate si sa fie Buldozer:twisted::twisted:

valyh 10-12-11 14:02

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4769146)

doar marginea aia cred ca ar merge vopsita...nu cred ca ar arata rau. eu la spite ma refeream sa le lasi asa polishate.. spor la treaba!

cristea_rotitza 10-12-11 17:20

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4770324)
doar marginea aia cred ca ar merge vopsita...nu cred ca ar arata rau. eu la spite ma refeream sa le lasi asa polishate.. spor la treaba!

spitele raman asa fara doar si poate,la gauri ma refeream,parca le-as face culoarea masinii,:???::?::!:

geo_gee2005_xxx 10-12-11 19:57

Pana acum ai lucrat de nota 10. Lasa jantele cu argintiu ca o sa arate criminal. Nu abuza de culoarea masinii si la jante caci o sa se reflecte in polish si o sa se vada buza la janta aceeasi culoare!

sau ca sa fii cu sufletul impacat fa una asa si una asa, le probezi si vezi care iti place mai mult ;)

cristea_rotitza 20-12-11 09:42

3 Attachment(s)
deocamdata am lasat jantele de vara pentru ca mai este oana atunci si m-am concentrat asupra celor de iarna ,pana le-am gasit.sunt bbs formula originale,fara lovituri ,fabricate in 2003,cu etichetele inca pe ele.7.5j toate 4.sper sa va placa ,eu personal sunt foarte incantat de ele.

cristea_rotitza 27-12-11 10:44

5 Attachment(s)
doua pozici in care se vede perla masiini si cateva pe la zapada,in drum spre statiunea ranca,la skyyyyy..

Tweety_rzw 27-12-11 12:46

Foarte bine a inceput sa arate masina ...

O singura intrebare am a fost chin sa adaptezi manerele acelea pe usi..?

Si ce model sunt ?

GJ 64 GAB 27-12-11 13:00

Ţi-am dat două flashuri . Tu urcai si eu coboram , eram cu un A6 negru!. Cum se aude toba aia... :twisted:

RZW: Uite aici ! Totul ţine de citit!

cristea_rotitza 27-12-11 20:28

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4796421)
Foarte bine a inceput sa arate masina ...

O singura intrebare am a fost chin sa adaptezi manerele acelea pe usi..?

Si ce model sunt ?

sunt d a4 scrie la pagina 11,ms de aprecieri
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4796451)
Ţi-am dat două flashuri . Tu urcai si eu coboram , eram cu un A6 negru!. Cum se aude toba aia... :twisted:

RZW: Uite aici ! Totul ţine de citit!

am obs k mi-a dat cnv flashuri dar nu stiam cn,cand ai auzit toba era cu silencer montat,iti imaginezi cum face fara:twisted::twisted::twisted:,un motor de 2.0 injectie mecanica cu toata evacuarea inox:lol::lol:

ovidiu89 28-12-11 00:02

Foarte tare si exterioru si interioru. A meritat toata munca

MadAboutGolf3 28-12-11 05:53

vad ca iti lipseste in poza capacelul de la mufa de diagnoza, da-mi un PM daca nu il ai si dupa rev. iti pun eu unu intr-un plic si ti-l trimit. numai bine si spor in continuare!

Tweety_rzw 28-12-11 15:53

Scuze , nu am citit chiar toate paginile ... m-am uitat fugitiv !

Multumesc Gj 64 GAB si cristea...nu imi fac asa ceva ca nu imi place sa copiez doar am intrebat pentru ca da foarte bine ..

cristea_rotitza 28-12-11 23:50

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4797277)
Foarte tare si exterioru si interioru. A meritat toata munca

merci dar nu e gata nici exteriorul nici interiorul,nu stiu cand vreodata o sa termin masina asta:lol::lol::lol:
Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 4797388)
vad ca iti lipseste in poza capacelul de la mufa de diagnoza, da-mi un PM daca nu il ai si dupa rev. iti pun eu unu intr-un plic si ti-l trimit. numai bine si spor in continuare!

ti-am dat pm,nu l-am gasit ,la dezmembrari il arunca,nu am prins una completa iar eu am avut mufa 2x2 si odata cu clima si instalatia de interior am avut si asta dar nu am avut capacul.ms mult
Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4798027)
Scuze , nu am citit chiar toate paginile ... m-am uitat fugitiv !

Multumesc Gj 64 GAB si cristea...nu imi fac asa ceva ca nu imi place sa copiez doar am intrebat pentru ca da foarte bine ..

daca stai sa te gandesti noi toti copiem,si daca iti faci te anunt de acum ca iti trebuie f multa rabdare pana le vezi montate io am mers fara manere deloc pe masina 2 luni:sad::sad::sad:oricum acum le am:lol:

dragi colegi din pacate acum de rev o sa fiu cu masina lovita ,un idiot s-a speriat de o alta masina a tras dreapta si mi-a f_ _ _t bara pe spate sper sa o fac mainedesi cam greu.nu credeam ca, coltul meu la bara e atat de tare a strambat usa fata usa spate ,buza la aripa spate si zgariat bara spate golf 4,coltul meu si juma de masina care trebuie sa ajunga la tinichigiu,am ramas masca,eu am avut masina parcata si cand am ajuns la masina sa ma iau cu mainile de cap,noroc ca tipul m0a asteptat acolo,si nevastasa mai facea si scandal k bara mea chituita si a sarit doar chitul de ce sa imi faca ea bara mm de p_ _ _a.bine ca a fost doar atata desi imi e frica cu perla cum o sa iasa.numai bine si sarbatori fericite in continuare la toata lumea.

ps:de vanzare triplele mele cu leduri sau combinatie cu triple rosu negru sau rosu alb

Tweety_rzw 28-12-11 23:59

Cum baaaa X(

Mor eu de draci....ii trageam o maneta lu ala...

A sarit doar chitu...Ok i-a cheile,i-a masina o vreau cum era ...

FARA DIFERENTA DE NUANTA SI DE PERLA ! PA...

Lume idioata X( off sper ca o faci tu cum trebuie !
Sarbatori fericite in continuare..

cristea_rotitza 29-12-11 00:01

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4798734)
Cum baaaa X(

Mor eu de draci....ii trageam o maneta lu ala...

A sarit doar chitu...Ok i-a cheile,i-a masina o vreau cum era IN PARCARE...

FARA DIFERENTA DE NUANTA SI DE PERLA ! PA...

Lume idioata X( off sper ca o faci tu cum trebuie !
Sarbatori fericite in continuare..

immm da asa sper sii io:(

bau4rock 29-12-11 16:02

ce-i in lume fara rost drumu lung si omu prost, si eu am avut parte de unu zilele astea si de cat sa te certi cu astia mai bn numeri petele de pe pereti, poate reusesti sa o faci, sarbatori fericite

cristea_rotitza 29-12-11 23:52

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 4799504)
ce-i in lume fara rost drumu lung si omu prost, si eu am avut parte de unu zilele astea si de cat sa te certi cu astia mai bn numeri petele de pe pereti, poate reusesti sa o faci, sarbatori fericite

am luat asigurarea dar o voi face la anu,sa vedem cat imi dau astia k daca nu imi dau cat trebuie sa o fac l vopsitorul meu o voi face in reprezentanta.la multi ani

cristea_rotitza 08-01-12 19:11

1 Attachment(s)
la multi ani la toata lumea,inca o dotare care o primeste masina mea cruise control,sau pilot automat cum ii spunem majoritatea dintre noi,

cristea_rotitza 14-01-12 21:13

5 Attachment(s)
masina va primi instalatia originala pentru parasolarele iluminate si pentru lampile pasagerilor de pe locurile din spate originale si ele,iluminat interior cu temporizator,pe langa acestea azi s-au schimbat chederele maisinii,masina donatoare fiind un golf fabricatie 97,am gasit manualul de utilizare.

geo_gee2005_xxx 14-01-12 21:16

Nu ti-ai luat si tablitele de pe plafon de la lampile de citit spate? Fara tablitele alea nu o sa poti sa le mai dai jos usor si o sa rupi plafonul in dreptul clemelor de prindere!

cristea_rotitza 15-01-12 14:00

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4827097)
Nu ti-ai luat si tablitele de pe plafon de la lampile de citit spate? Fara tablitele alea nu o sa poti sa le mai dai jos usor si o sa rupi plafonul in dreptul clemelor de prindere!

am si acele tablitze

cristea_rotitza 17-01-12 17:47

1 Attachment(s)
astazi s-a demontat vechiul plafon,s-a montat instalatia originala pentru lampile spate si plafoniera cu temporizator,s-a demontat antena aftermarket de pe plafon ,fiind inlocuita cu una originala si cablul aferent ,oem si acesta,noul plafon intra la curatat si in cateva zile se va monta pe masina.

paul_ral 17-01-12 17:59

Bravo, tine-o tot așa, la cāt mai multe modificări OEM!

ovidiu89 17-01-12 21:23

De unde ai luat antena OEM? se poate cumpara garnitura aia separata? Spor la munca

cristea_rotitza 18-01-12 07:29

Quote:

Originally Posted by paul_ral (Post 4832305)
Bravo, tine-o tot așa, la cāt mai multe modificări OEM!

ms ms
Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4832851)
De unde ai luat antena OEM? se poate cumpara garnitura aia separata? Spor la munca

nu cred k avem dde unde ,antena carea am luat-o eu are si ea putin uzata garnitura,dar am pus ochii pe alta si astept sa desfaca masina sa o iau p aia,desii o sa imi fie peste mana sa o mai schimb

Tweety_rzw 20-01-12 19:19

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4833382)
ms ms

nu cred k avem dde unde ,antena carea am luat-o eu are si ea putin uzata garnitura,dar am pus ochii pe alta si astept sa desfaca masina sa o iau p aia,desii o sa imi fie peste mana sa o mai schimb

Poate o sa iti fie pe sub mana sa o iei :)) daca ma intelegi...

Imi place ceea ce faci :P bafta in continuare

De reparat,ai reparat-o ? :sad:Ca stiu ca e problematic cu asigurarile astea..de ..abea iti repara masina :(

cristea_rotitza 20-01-12 20:25

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4837990)
Poate o sa iti fie pe sub mana sa o iei :)) daca ma intelegi...

Imi place ceea ce faci :P bafta in continuare

De reparat,ai reparat-o ? :sad:Ca stiu ca e problematic cu asigurarile astea..de ..abea iti repara masina :(

nu am facut-o inca,dar astept primavara,mi-am luat banii pe regie si o sa o fac cand da caldura.
app,stiu ca vrei hella magic collor am pe cnv are albastre,te intereseaza il intreb pret?

cristea_rotitza 21-01-12 14:10

1 Attachment(s)
masina primeste lucas-uri clare pe fond negru pentru a se potrivii in aspect cu farurile mk4 look negre si se renunta la lucas-urile pe led

mihayruncanu 21-01-12 15:53

Frumosa sa ai grija de ea 8).
Bafta!

cristea_rotitza 21-01-12 19:26

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4839239)
Frumosa sa ai grija de ea 8).
Bafta!

ms mult

EUGEN_ZIM 21-01-12 19:38

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4839060)
masina primeste lucas-uri clare pe fond negru pentru a se potrivii in aspect cu farurile mk4 look negre si se renunta la lucas-urile pe led

buna alegere. :)

cristea_rotitza 21-01-12 19:47

Quote:

Originally Posted by EUGEN_ZIM (Post 4839656)
buna alegere. :)

se pare ca a dat roade discutia noastra din bucuresti ,sti tu la ce ma refer

All times are GMT +2. The time now is 09:01.

- Copyright 2026 4Tuning