![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
lasa-ti site-urile... oamenii cer.. cati primesc?? mergeti la targuri sa vedet i preturi la masini. la toate nu numai la Cielo...
|
mike acum ca vin si eu cu 300 de euro in buzunar si vreau sa imi iau masina, nu cred ca ma iei in serios.
Deci ceri un pret pentru masina ta si primesti un pret corect de la cineva care chiar vrea sa cumpere nu de la unul care vine cu replica " stii e criza" sau "stii e un cielo"... |
cand il vinzi cu suma ceruta atunci vorbim. pana atunci avioane. toti cer cat afce si cat nu face. sunt putine masini care fac intradevar bani. nu conteaza anul ca nu merg cu el in geam. conteaza masina. dar mai nou la noi se cumpara sigla si anul. nu conteaza starea masinii. an bun si o marca consacrata. nu vreau sa fiu rautacios...dar pretul e cam mare. nu spun ca masina nu ar merita bani dar foarte greu gasesti cumparator. cand m-am referit la nubira 1 am spus ce as prefera intre cielo si leganza. bafta in tot ceea ce ti-ai propus! imi cer scuze daca te-am deranjat cu postul meu
|
noi nu sariram pe tine, dar anul conteaza foarte mult, pentru ca masina lui grecu nu se poate compara cu orice alt cielo, este ingrijita si mai tinerica , km putini, etc
|
1 Attachment(s)
Pregatita de iarna de azi , si o spalare mica inainte de zapada datorita lui RaZvaN! :D
|
Te vazui pe Brestei acu' o ora si ceva, pe la facultatea de Sport te duceai inspre semafoarele de la Moll, feream o canalizare direct in directia ta nu cred ca ma observasi ca am alte numere :-)
|
Quote:
|
Nu e al meu, stiu masina am si poza cu ea, eu aveam "56".;) Bafta!
|
2 Attachment(s)
Si inca 2 poze de la mine:D
|
Ne aratasi curu' lu' Greku.... :shock:
|
Eu am facut poza la masina, daca Grecu s-a gasit si el pe acolo asta e alta problema, defapt e problema ta ca acolo te uitasi prima data:D
|
Frumos cielo greku,pacat totusi ca vrei sa il dai
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
La multi ani tuturor , si un an nou cat mai bun,cu bani multi si idei de modificari frumoase ptr masinile voastre !
Numai bine ! |
Mua dar toti v-ati dus la stadion pe zapada si numai eu care sunt la 2 pasi de el nu m-am dat....
hai la multi ani! |
Nice cielo,da nu sse iau astia de tine pt folie fatza?In leg cu volanul ce o am eu s`au d`astea sport gasesti la dezmembrari.De acolo am si eu.De pe opel GSI http://serve.mysmiley.net/jumping/jumping0003.gif
|
Quote:
*de la 1 ian incoace a inceput sa-mi pape banii forashu meu...schimb ulei, spalatorii din cauza sarii,amortizoare fata+flanse si benzina care s-a scumpit in ultimul hal :)) |
1 Attachment(s)
Si duzele de insignia :D
|
Acuma mai trebuie sa le pui :D Vezi ca era un mic tutorial, tot pentru Cielo, aici.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
asta seara am pus si leduri alb neon in plafoniera si in portbagaj :D
|
Alta schimbare nu mai e acel galben obosit:D
|
Quote:
|
In ultima vreme toti au ceva cu cainii... Am luat si eu unu prin noiembrie, si mai luase un baiat cu Tico inaintea mea cu o saptamana... Gluma gluma, dar am vazut ca sunt din ce in ce mai multi, si e trist cand iti iese un animal d-ala in fata... dai in altceva pt o javra! :evil:
|
1 Attachment(s)
asta e...bine ca n-am spart mai multe , l-am schimbat azi dimineata la Mike :D
Am montat si duzele de insignia :D Mike in action : |
:))) hai ca a iesit bine!
|
Quote:
Facui o proba pana la parcu tineretului , la 100 km/h stropeste perfect :D ! p.s : am picioarele sloi !:)) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Azi o zi mare , mike in action again :oops: cu ocazia asta ii mai multumesc inca odata :D
|
Suplimentu' de weekend de la libertatea? :D
Frumos au iesit jantele. Chiar dau bine in combinatia asta interior negru, exterior alb. Desi eu as fi zis ca dadeau mai bine un gri inchis pe masina alba, nu de alta da si eu umblu tot cu jante albe :) |
Quote:
Le-ai avut tu gri si dau bine pe masina alba? |
Eu l-am sfatuit sa le faca argintii in loc de alb....
sunt frumoase si asa! |
Sunt frumoase, nu am zis ca nu sunt :) Dar altfel e contrastul janta/masina ele fiind un gri mai inchis. Aici vorbesc de cielo alb doar. Eu am avut si jante negre cu buza argintie, negre cu perla, 2 tipuri de gri inchis si acum le am albe. Si cel mai mult mi-a placut nuanta de gri inchis.
|
Au iesit bine jantele,dar parca e prea mult alb si pe masina si pe jante:)
|
Quote:
|
Asa cum arata, zici ca-s photoshopate, chiar arata bine, nici un defect la vopsea :) Sunt micile crestaturi pe buza, dar doar daca esti carcotas te iei de ele, si cum ziceam, vopseaua e data calumea, deci lucrul e frumos. Sunt curios pe masina cum vin :) Hai cu pozili :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
*azi la mine am frecat si dat cu grund aripile din spate in interior, zilele viitoare o sa le si vopsesc , iar mike si-a facut ITP-u si si-a tras folie pe fata :-) |
ba vere... iar dai din casa??
Nu pune jentile.. mai lasa tablele si in februarie! |
2 Attachment(s)
Azi am reglat duzele sa nu spal si celalalte masini la semafor cand spal eu parbrizul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning