Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

Turbo110 02-08-06 01:40

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

4 Attachment(s)
nu stiu dc te a ofensat asa tare ce am zis, din moment ce am precizat cu scuzele de rigoare ...si nu imi e greata pt ca nu eu ma laud ca investesc intr-o masina decat sa ii fac o vopsea eu am preferat sa imi iau: discuri pt puntea spate , jante cu cauciucuri sa ii fac o suspensie ...o evacuare si un motor mai de doamne ajuta , spui de investit hai sa iti zic o suma 500 de E am dat numai pe motor cu cutie si anexe ....Deci crede-ma ca stiu cum e sa investesti intr-o masina ....Si golfu meu nu e facut pt curse e facut ca e PASIUNE .
Nu stiu care din noi se lauda mai mult !

Turbo110 02-08-06 01:44

Quote:

Originally Posted by geo2002
Mai degraba tu te contrazici singur.Mai citeste ce ai scris inainte si dupaia sa le spui la altii k se contrazic singuri

ERAM ironic nu ma contrazic singur ! Tu nu sti sa citesti printre randuri ....
Nu am zis ca masina e un gunoi ....arata chiar foarte bine ....are o vopseau data bine .....cur plin prelungire de vr6....dar de la astea pana la perfectiune mai e mult plus ca ea nu exista .

geo2002 02-08-06 06:51

Cum tu ai investit 500 de euro in motor si nu stiu cat in nu stiu ce asa si omu a investit in vopsitorie si-n altele.E frumos sa-i respecti munca omului care are in plan mai multe dar le va face in timp asa cum probabil le-ai facut si tu

dubmaniacks 02-08-06 09:44

, spui de investit hai sa iti zic o suma 500 de E am dat numai pe motor cu cutie si anexe ....Deci crede-ma ca stiu cum e sa investesti intr-o masina ....Si golfu meu nu e facut pt curse e facut ca e PASIUNE .

man sa nu ma intelegi gresit ... dar dupa parerea mea daca ai rugina si vopsea arsa ...stearsa pe masina ... nici unul dintre noi nu se uita sub capota sa vada ce motor si ce evacuare dubla ai ... ;) ... deci gandeste`te la ce ti`am spus ... sper sa ma intelegi ce am vrut sa`ti sugerez ... :)
deci LOOK`ul pe primu loc... si pe urma mecanica :)

PS.> in rest imi place golfu ... jentile dau bine pe ea ...

Turbo110 02-08-06 10:43

zib3r stiu perfect ce zici , crede-ma ca nici nu vreau sa uite nimeni iti zic sincer....Geo2002 tu chiar nu citesti ce scriu ....Am SPUS destul de clar ce am avut de spus ! Zi cred ca din ce am spus reiese ca am remarcat munca depusa ....si am respectat-o.

dubmaniacks 02-08-06 10:47

Quote:

Originally Posted by Turbo110
zib3r stiu perfect ce zici , crede-ma ca nici nu vreau sa uite nimeni iti zic sincer....Geo2002 tu chiar nu citesti ce scriu ....Am SPUS destul de clar ce am avut de spus ! Zi cred ca din ce am spus reiese ca am remarcat munca depusa ....si am respectat-o.

Asa :) numa tot te`ai invartit si tot te`ai sucit si nu am INTELES :P ... asa ca BRAVO pt EMX :)

Turbo110 02-08-06 10:48

da frate bravo pt el dar mai e mult pana la perfectiune...eu cu fraza asta am avut ce am avut !

dubmaniacks 02-08-06 10:49

Quote:

da frate bravo pt el dar mai e mult pana la perfectiune...eu cu fraza asta am avut ce am avut !

uita`te si la vw golf2 in progres ... sa dai si tu cu parerea ... :)

Turbo110 02-08-06 11:25

numai am chef dediscuti mai bine nu ma mai bag

broncos emx 02-08-06 13:50

cine naibii m-a pus sa pun numele asta la topic.....se poate schimba mancati-as?ca ma ya durerea de cap....
nu e frate perfecta si poate n-o sa fie dar merge in directia cea buna....

broncos emx 02-08-06 14:00

si nu m-am laudat ca am bagat bani,am zis ca am cheltuit mult.......e o diferenta......

SHOGUN-A8 06-08-06 12:47

Quote:

nu stiu dc te a ofensat asa tare ce am zis, din moment ce am precizat cu scuzele de rigoare ...si nu imi e greata pt ca nu eu ma laud ca investesc intr-o masina decat sa ii fac o vopsea eu am preferat sa imi iau: discuri pt puntea spate , jante cu cauciucuri sa ii fac o suspensie ...o evacuare si un motor mai de doamne ajuta , spui de investit hai sa iti zic o suma 500 de E am dat numai pe motor cu cutie si anexe ....Deci crede-ma ca stiu cum e sa investesti intr-o masina ....Si golfu meu nu e facut pt curse e facut ca e PASIUNE .
Nu stiu care din noi se lauda mai mult !

OffT: Arata super masina ta...ar trebui sa faci un thread cu ea...
EMX...si a ta arata bine...chiar draguta..:)

Turbo110 07-08-06 00:29

e thread facut dar pe un alt site aici nu imi place sa fac pt ca sunt prea multi cunoscatori si imi displace sa ma cert !

broncos emx 07-08-06 10:11

Quote:

e thread facut dar pe un alt site aici nu imi place sa fac pt ca sunt prea multi cunoscatori si imi displace sa ma cert !

scuza-ne valoare,noi astia cunoscatorii nu suntem de nasu tau,esti prea tare pt noi....

Turbo110 07-08-06 12:15

bah care problema ta pana la urma ....e alegerea mea daca vreau fac daca nu nu....consider ca masina aia nu merita un thread aici pe site .....pt ca nu are ce arata ....veze-ti de perfectiunea ta si lasa-ne pe noi astia mai amarati in pace !

broncos emx 07-08-06 12:30

eu nu vb de mashina aia,cu de faptu ca tu-i vezi pe toti niste amatori si numai tu cunosti....lasa frate chestiile astea,fii si tu baiat...

Turbo110 07-08-06 13:53

sunt baiat .........si pe tine da te vad amatori....sunt aici pe site si pe forum de la inceputurile lui , si consider ca masina mea nu are ce arata , am incheiat orice disputa cu tine o zi superba iti doresc iar masini tale ii doresc multi cai ...te rog ignora-ma de acum incolo

geo2002 07-08-06 14:06

A fi pe un site de la inceputuri nu inseamna ca esti superior sau mai priceput si nici pe broncos nu-l face amator.Pana la urma toti avem ceva in comun ne iubim masinile si vrem sa le facem deosebite.Ambele voastre masini sunt frumoase in felul lor si merita toata atentia voastra.

Turbo110 07-08-06 15:04

aaaaaaaaaaaaaa va rog eu frumos ignorati-ma

Turbo110 07-08-06 15:07

http://*****************/forum/viewt...p?t=25&start=0 uite aici adresa de la situ prietenilor mei intra si vezi threadu ....

Turbo110 07-08-06 15:08

misto site e bine ca lasa libera circulatie ...parca am fi pe timpu comunismului de suntem asa cenzurati !

Turbo110 07-08-06 15:09

o sa fac un thread cand masina mea o sa merite sa fie vazuta de miile de useri care intra aici zilnic....deocamdata consider ca nu merita ....

dany_let 07-08-06 15:17

feghea ...te rog eu frate nu te mai obosi...oamenii stau in casa, si se uita la poze de pe net si fac curse pe calculator..sunt vechi sunt cunoscatori...nu zic nimik cu golfu ala e treaba lui ...arata bine investeste bani...e pasionat.
felicitarile mele....ai spus bine ca e pe drumu bun....este da e drum lung si bani ,timp si pasiune sa fie...iar restu copiilor care daca le zic 3 nume sau numere de masini nici nu stiu ce sunt...sa stea in banca lor....mare dreptate are TXA-U cand vine si urla in victoriei ca toti sunt niste gusteri care numai gura e de ei. iar faza cu cenzuratu....astia sunt foarte penibili pe cuvantu meu...astia fiind moderatori sau cine o fi...mi se pare de cacat- cenzurat .

broncos emx 07-08-06 20:41

ba frate yo n-am nimic cu nimeni,nu ma dau nici cunoscotor,nu ma laud,eu am intrat pe site-ul asta sa-mi arat mashina...nu-mi bat eu capu ' cu problemele altora,intradevar site-ul e plin de martalogi care nu stiu nici sa faca o pana,asteapa sa ya pemisu sa rupa mashina lu taticu'....danny sper ca ce-ai scris nu era referitor la mine...asa ca yo zic sa lasam discutiile aiurea ca nu duc nicaieri...ca ne-om mai intanlii prin bucuresti

dubmaniacks 30-08-06 00:04

bronco ... asta se intampla f.des ... :)

dubmaniacks 30-08-06 00:11

sa vezi faza ... acu`s o saptamana ... un amic termninase proiectu "passat" ... si un pustean de 17 ani tot se baga in seama ca neaparat mai tre` coborata si ca tre neaparata frane ventilate si **** **** ... ma ... io vine sa`i dau in cap ... Niste amatori de 17 ani care habar nu au cum e sa conduci la viteze mari ... si ei dau cu parerea de parca ar avea 10 ani de experietna ... !!! Deci sper sa fie invatatura de minte ... balegarii de 17 16 ani parerea mea nu au ce cauta pe 4tuning ... mai ales sa mai si dea din gura ... !!! mereti ma fratilor la Mario si la Underground ... !!! ... Si treaba cu Broncos este chiar de apreciat ... investeste baiatu intr`o masina veche ... iar vin unii si fac pe eroii ... sau pe maistrii mecanicii ... Vreau sa va vad fara banii lu taticu sau fara masina lu taticu ... Mereti si trageti de parlamentarii care ne fura tara si dupa sa faceti pe marii romani ... Deci tineti`va gura... si sa vedem intr`adevar performante si nu vb !!!

P.S. Pustanii de 17 ani io va tau grumazu numa sa va mai vad ca postati prostii !!!

Lukian_XXX 30-08-06 06:47

Broncos* - imi zici si mie pls cat ai dat pe masca si faruririle de Jetta!
apropo super tare golfu!

broncos emx 03-09-06 19:41

tragger-ul si masca le gasesti la magazinede pisese auto import si nu sunt foarte scumpe,traggerul e vre-un mil,masca vreo 300 de mii,pe faruri am dat 60 de euro(hella)si mi-a dat si masca in banii astia da in germania,nu la noi,deci te-ar duce vreo 100 euro sa-i schimbi fatza

broncos emx 04-09-06 19:35

3 Attachment(s)
yata niste poze noi,roate noi:D

cristivw 05-09-06 01:45

foarte frumos! :) ce dimensiune au? si cauciucurile

dubmaniacks 05-09-06 09:20

mai frate mai ... asta chiar rupe :X bravo ...

P.S. vrem date ... dimensiuni ... etc :D

geo2002 05-09-06 10:07

Cauciucurile au dimensiunea 215/40/R16.

broncos emx 05-09-06 10:12

ce mi-a luat-o geo inainte:)))))

si acum tre sa umblu la suspensie,ceva trebuie facut.....osa se vada nice

geo2002 05-09-06 10:34

Inca putin si coborata o sa fie belea :)))).Si cand o sa se mai inmulteasca "cascavalul" un motor si o sa dea clasa.

cristivw 05-09-06 11:28

ok super! acum poti sa-mi spui si mie... pt jantele pe 16"... ai mai facut ceva ca sa stea frumos? ating pe undeva? pe spate, pe fata etc? eu am pe 14" momentan, late, si trebuie sa umblu la suspensii, deoarece, daca mai am pe cineva in masina, imi atinge in spate cand iau o denivelare... daca poti sa-mi spui exact ce ai facut tu ca sa stea perfect, as fi recunoscator. :-) multumesc mult

dubmaniacks 05-09-06 12:17

frumos ... dau bine pe golf ... mai bine decat pe nova :D ... numai un singur lucru sa nu uiti .... (mai ocoleste craterele din tara) !!! ... :D

broncos emx 06-09-06 01:21

sunt niste tampoane care se pun pe amortizoare si nu da voie sa mai atinga,e vreo 300 de mii bucata,acum nici la mine nu sunt puse inca,le am da n-am avut cand sa le pun,cat despre atins,sunt de vina arcurile,cel putin la mine asa e.....oricum osa bag niste arcuri sport da tre sa modific spoilerul pe fatza

osa am grija la gropi;) merci de sfat

vnool 11-11-06 22:03

bravo arata bine .....:D

rearhorse 23-12-06 11:34

farurile alea de jetta ma duc cu gandul la oltcit... in rest felicitari arata super!

Senzor 05-03-07 00:21

Golfurile 2 arata mai bine cu 2 sau 4 faruri ROTUNDE. Alea cu faruri patrate erau... cum sa zic.... "tradatorii" seriei. Versiunea americana. Americanii intotdeauna vor lucrurile "altfel". Si no... nu numai farurile fac masina sa arate bine. Din fata da, dar in rest... Foarte reusit totusi. Munca de calitate la Golf. Arata fain.

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning