![]() |
Re: Hai sa vorbim de decibeli!
Quote:
|
Quote:
|
am rezolvat :) i-=am dat un reset si merge brici :P
nu stiam de ce tot suna :) era o musca innauntru, pe urma mi-am dat seama cand m-am dus sa-0mi mai bat capu cu ea si cu difuzoru...inca n-o clacat, sper sa nici n-o faca ca-l arunc in somes |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
asa-m ras si eu ceasuri intregi cand am realizat de unde era buba
|
pai bine ca iti mere
|
asa-m zis si eu :P
|
deci my project allmost finished :)
2xPeerless 25 cm - 200 W RMS * cred * 2xAirstar ( chinezarii ) 6x9 - 30 W RMS - o sa le schimb amplificator Alpine 2x25 W RMS difuzoarele de bass in cutii de 27 litri sealed ovalele puse in cutii bass-reflex o sa pun poze cand o sa fie gata incinta :) P.S. astept fonduri pentru un Pyle 2x250 W RMS |
WWOOOWWWWWWWWWW ceva de vis mai Detman
|
hey... nu e de vis, dar eu nu particip la nici un concurs cu asa ceva
e un sistem facut pentru mine, sa ma "incante" toata chestia de mai sus a costat 500.000 lei vechi. ahhh da... si Motor, Peerless sunt niste chinezarii ... asai ?? zi-mi cu ce ai compara tu Peerlessurile ;) si suntem chit :) , macar ai auzit de asa ceva... ? |
suntem cu totii martori la discutii cu si despre decibeli. ;)
is curios cum suna la detman, cred ca hertz-urile mele cu care mo prostit SFIGMO sunau mai bine :) |
http://www.tymphany.com/
aici gastiti informatii despre peerless ... eu doar ziceam ca nu sunt chinezarii, nu ca sunt ceva difuzoare extrem de bune... pe langa astea am un cd player kenwood si 2 difuzoare Pioneer 13 cm, 2 panasonic 13 cm si cam atat... nu o sa sune nicicum peerlessurile ca nu am amplificator pentru ele |
da auzi...cum suna ovalele alea in cutie bassreflex??? k nam vazut/ auzit niciodata
|
|
pai, eu zic ca suna chiar bine ...
nu sunt calculate chiar deloc incintele dar la ce prastie de difuzoare sunt , eu zic ca e bine pentru 25 W RMS pt Motor : eu nu sunt un maestru si niciodata nu am zis asa ceva niciodata |
|
Detman, vad k ai BASSi grei in masina =)) ...... dc ai facut ditamai ladoc pt difurile alea??.....daca numa difurile alea le-ai bagat mai bn lasai loc liber pt sacii de cartof ;)
|
ala e doar stage 1 ...o facut cutia asha mare k sa intre dupaia alte difuri...stage 3, 2...4,5 8 6 7...etc...
am shi io o intrebare: in ce ai imbracat incinta? |
ba levi, ia mai du-te tu in p!zda matii!!! macar nu cara sacii de carofi pe spate ca tine
ce e asa greu sa intelegeti ca omu nu o facut-o ca sa mearga la show-uri sau competitii, o facut-o ca vrea sa aiba umpic de musika in masina. |
:lol: asta o fost fara sentimente :lol: :lol:
|
dai pace, nu conteaza ca m-am chinuit, conteaza ca eu la 19 ani car saci de cartofi, ce dracu
cutia a fost facuta ca sa intre fix acolo, sa nu joace si sa o pot da jos daca chiar trebuie sa mearga tata cu masina si sa care ceva. la ai tai 16 ani mai Levi, sa vad ce ai facut tu, cu manutele tale, cu ce te mandresti ? asta e stage 1 si final, adik nu chiar ca lipseste amplificatorul pentru alea 2 difuzoare. am preferat sa le fac sealed pentru ca nu am parametri pentru difuzoarele acelea mai mari, si pe cei pe care i-am intrebat ( Sfigmo - Vlad, si pe Fuscobal ) au spus sa o fac sealed ca sa nu distrug fizic difuzorul. fiat 500 ... e imbracata in material, un fel de piele intoarsa mai fina ( mama e croitoreasa si de acolo am avut materialul ) si e facuta asa de mare din cauza ca fiecare difuzor de 25 cm are o incinta separata de 27 litri, iar pentru celelalte am lasat aproximativ 10-15 litri, deci, chiar asa de mare e? eu nu am bani ca sa ma duc la un atelier si sa imi faca cineva cutia, am facut-o eu . |
ma lol//detman... incerca si intreaba de un sfat profy,,,, cu ce /cum/ de ce?/ cu ce ??/ se fac incinte// sa fii mandru si ,.. nici pooola sa nu comenteze.. contact me... si poate ai surp placute .... ca SmokeDesign.. face loc...
rize !!!!!!!! : ))) |
hey smoke... ce am gresit? ce am facut nashpa la incinta? ia zi ...
da, recunosc ... am gresit ca am facut incinta din Pal de 18 mm in loc sa il fac din MDF. zi ce am gresit? smoke, masina momentan e la service, asa ca o sa trec dupa ce iese ca vine inlocuita o usa si indreptata o parte ( mama lor de taximetristi ). |
varucu alea is poze de pe net. Tuninguri facute de profesionistii care sunt sponsorizati de nu mai stiu ce sa faca cu banii pana vad unu asha in cluj mai este.......nu zic ca nu sunt sonorizari frumoase dar inca concepte pt nielul nostru financiar ca eu sincer nu ash baga 15-16.000 euro in muzica !So keep up the good work !
|
care sunt poze de pe net??
|
daca schimb pozitionarea difuzoarelor de 25 cm , sa schimb si polaritatea , adik sa schimb + cu - si invers? sau ce trebuie sa fac?
|
Quote:
io personal nu montez muzica.. nu-s avizat.. da stiu cine imi face.. si am vazut una alta :)... si me like it.. si c'mon.. cine vb de 15 mii 16 mii de Euro.. aia numa de vrei sa te dai la olimpiade bagi asa bani sa sune si sa arate bine... reveniti-va.. sunt si multi romani talentati.. in cj de nici nu va imaginati |
dar acuma sincer, imi place ca vb de parca voi sunteti mari profesionisti ...
pe mine ma intereseaza destul de mult partea "practica" si sa fie instalata cat mai "bine" din punct de vedere tehnic :) dar totusi .... daca schimb pozitionarea difuzoarelor de 25 cm , sa schimb si polaritatea , adik sa schimb + cu - si invers? sau ce trebuie sa fac? si oricum, nimeni nu a auzit cum suna cele 2 difuzoare de 25 cm pentru ca nu au fost puse doar o singura data pe un amplificator de 2x75 W RMS. |
Quote:
Detman ce ii facut cu "manutele mele"si ajutorul lui fratemio(are 15ani) e dacia galbena(CJ-85-JAK)....dejaba rad "biciclisti" de ea ca ii chicioasa, dar altii de varsta mea nu stiu dak au macar atata cu ce sa se mandreasca |
ii grav daca te mandresti, nu te mai impotrivii comunitatii...ai sa intelegi mai incolo CAND MAI CRESTI si o sa ai carnet si masina
o sa vezi cum si ce inseamna sa bagi benzina, sa bagi bani in reparatii / intretinere si eventual alte modificari. pina atunci nu ai cum sa stii si vorba aia...nu vorbii de ce nu stii. tekno nu are nimic cu tine "cioroiule" doar ca atitudinea ta a fost destul de jignitoare. ce ar fi sa iti spunem toti de aici ce i-ai spus tu lui detman? doar pentru faptul ca tu ai facut JAK-u |
Quote:
ce a fost de zis a zis si piry nu mai are rost sa zic inca o data. iar daca nu iti place cum imi fac datoria de moderator RECLAMA-MA! |
si pe mine si pe mine :lol:
|
ba asta nervos putin mai maghiar!!!
hai ca am si eu o 1310 cand ne ardem sa ti-o dau? sa vezi ca am cu ce ma mandri:P a ta e kitcs pe fata eleronu ala face cat 2 m,asini ca aia!!:)))) a mea e stok si nu rade nimeni |
Quote:
|
no offence dar dacia aia jak ...eu nu am masina mai buna poate dar scuze ..mie nu imi place de nici un fel ..prea incarcata arata urat cu tentativele alea de plaoape si eleronu ala nu are nici o legatur acu masina respectiva..dar daca vrei sa o faci calumea get help de la cei ce stiu ca sunt destui .numai bine
|
oricum sambata in oser se auzeau manele...se potrivea muzica
|
Quote:
io nu mai zic nimic :lol: |
reveniti la discutii decibelice
|
7 Attachment(s)
ceva frumos... :)
|
nu pot sa cred :D suuuper tare,nu am cuvinte dar tare as vrea sa stau si eu cateva secunde intr-o asa masina :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning