![]() |
Re: Maşina mea: Crazy Corsa 2000 16V GSI
Aoleu ce forta a iesit! :shock: Ai adus-o acasa? Cand o aduci vreau sa trec sa o admir si eu pe viu :D Bafta in continuare, asteptam si filmuletul cu prima cheie... :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
rollchage ALB sigur va avea .. mocheta nu prea cred ca o sa pun .... imi place tabla goala .... ... iar masina cu siguranta nu va mai sta in parcare in fata blocului |
Quote:
|
|
Felicitari Alex masina e superba.....culoarea criminala(cam asa ma gandeam si eu sa o vopsesc gen OPC)....sincer nu mai am ce sa iti spun decat ca ai facut o treaba prea buna..
|
Felicitari , e criminala !
|
Superba,felicitari ! A iesit o masina unica si nervoasa :twisted:
|
frumos,foarte frumos! felicitari .. acum .. asteptam s-o auzim cum toarce.
|
prea tare...ador cum ii pozitionat numarul de imatriculare pe spoilerul din spate ! respect...pentru ce-ai facut cu corsaru asta si sa nu in ultimul rand pentru ce-ai facut din acel espero (cu toate ca l-ai dezmembrat) a fost una din putinele espero care te lasa cu gura cascata ! bafta..
|
Frumoasa tare masina ta si intradevar un tuning de calitate. Abia astept sa o termini si sa iesim la plimbare (in 3).
|
Merită un Sticky mic !
|
14 Attachment(s)
Quote:
Multumesc :oops: Acel espero a fost frumos.... dar tot de la mgs auto a iesit inca o bijuterie de espero al lui jay_mgs ... asa ca abia astept sa galopam impreuna . multumesc gj gab pentru stichi ! si adaugam niste poze facute cu aparatul foto MGS auto |
Aoleu alte poze... :lol: Mi-a pierit chefu de munca pentru azi, gata :D Imi fac sange albastru cand vad masina... :twisted:
|
frumoasa rau asta mica, dar si suparata, felicitari v-a manca asfaltul , ce sa mai vorbim ca v-a afuma multe masini....
all the best |
Foarte frumoasa culoarea,si bine inteles motorul :D.Asteptam cu nerabdare finalul.Respect pentru munca depusa.
|
foarte tare asta mica :D
|
7 Attachment(s)
Am mai progresat incet dar sigur cu o executie la mare arta a lui Bau Bau Racing .. un suport custom de motor . Acum motorul sta cum vrem noi .. nu cum vrea el ... si e gata si radiatorul cu electroventilatoarele + alte maruntisuri ...
|
cred ca o sa aiba multi horspoweri masina asta
|
Salut a iesit bestial masina,dar vad ca tu din orice masina faci ceva frumos,bafta in continuare si asteptam sa vedem vicitimele.
|
A iesit super, acum ai grija de ea.
|
da da...cea mai corsa frumoasa :X. Felicitari man
|
belea rau masinutza asta...dar ce LET mergea pe ea mama mama ,cam asta ma batea si pe mine gandu sa fac sa iau o corsa si sa pun motoru de pe calibra dar e foarte mult de munca si nus atatia bani...bafta in continuare si succes ;):D
|
2 Attachment(s)
Quote:
va multumesc de aprecieri ... let-ul e un motor destul de sensibil ... eu vreau sa imi fac o masina fiabila ... deocamdata e destul de puternic xe-ul si imi satisface pe deplin dorintele ... mai atasez poze cu motorul asamblat de Bau bau RacinG si vopsit de Nilss tot la Mgs auto :D |
:shock::shock::shock: asa da.asta e ce trebe.imi place motoru asta !!!!acum sunt invidios. bafta
|
din nou, superb ce ati facut voi acolo, se vede mana de profesionisti :)
dar iti spun din experienta: cheile fixe, patentul si alte scule puse pe lacul proaspat nu fac casa buna cu rezultatul final, chiar daca sunt doar pe marginile unde se inchide capota. |
1 Attachment(s)
...in curs de executare si un traseu de evacuare profesionist ...
|
te misti bine nenea :D o sa se auda tare? :twisted:
|
arata super masina, ai facut o treaba extraordinara cu o banala corsa.
trebuie rollbar-am citit ca urmeaza motorul ala pare sa fie deja "umblat" , admisia e schimbata, si e foarte bine, daca iti faci si evacuarea o sa traga grav pe 1000 de kg. daca ai si coscast pe motorul ala , esti sef :) daca tot ai vopsit, dezechipat, chituit, nu mergeau un pic umflate aripile spate ? vreo 2-3 cm, ca arata si mai agresiva + ca incalecau mai bine rotile |
salut, foarte tare a iesit masinuta... o sa fie de zi cu zi sau doar de weekend? intermediara ce firma este? bafta multa in continuare.:shock:
cred ca are mult sub 1000 de kg...... |
daca are sub 1000 kg si motorul ala e o bomba pe roti. Foarte frumoasa,succes cu ea poate faci si niste filmulete sa vedem cum suna,cum trage.
|
Nicidecum.....:lol:e direct the rocket...jur...masinuta asta va mananca astfaltul!Abea astept sa vad ce masini cocoseaza :lol: bineinteles , la legale ! :P sau...
Quote:
|
Quote:
|
Multa munca,mult timp,multi bani,dar doza cea mai mare a fost de pasiune... te felicit pentru ce ai facut la aceasta masinuta!
|
Felicitari mosule pentru toata munca depusa. Rezultatul a fost pe masura. Spor la ea in continuare.
|
felicitari pentru masina...foarte foarte frumoasa!!! bafta in continuare
|
inca o data trebe sa spun ca imi place ce vad.se intampla tuning de calitate si la noi.felicitari.astept sa vad ce se mai intampla in continuare.
|
a iesit bestial corsarul albastru aceiasi pasiune ca la espero si acum mai am poze cu el in calc :twisted: bv respect
|
9 Attachment(s)
... si inca cateva poze cu putina munca de relaxare la corsa azi ... interior exterior si motor ;)
|
Interesanta combinatie la interior!
|
Frumoasa masina,bafta cu proiectul,si sarbatori fericite!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning