Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   GR 01 NVN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/176811-gr-01-nvn.html)

bv58bar 24-06-11 10:34

Re: GR 01 NVN

vezi ca avea dvl unu de 1.6 carburatie la 2 mil
sau vezi la your local remat dealer ca la bv e un dezmembrari unde are motoarele aliniate numa sa-ti alegi :lol:
parerea mea ca te complici si o sa ajungi mai scump....plus ca la asta macar sti ce ascunde, la cealalta nu...

DJBOSS 24-06-11 12:31

si eu zic la fel cum zice si bv58bar are dreptate, te complici iei alta masina fai acte fai nebuni si toate astea costa mai bine iei un alt motor si mai lucrezi putin la tablarie.Asa merg motoarele si in oras la mine tot la 2 milioane.
Cumpara motoru mai ia un prieten 2 care cadecat sa stie ceva lucruri elementare si ala e, sau asa daca tu vrei sa schimbi sa faci alta investitie ia-ti o nemtoaica :lol::lol:

GEO GR 01 NVN 24-06-11 20:23

5 Attachment(s)
mersi pt sfaturi baieti dar am ales domnisoara din poza de 1500 lei...a fost condusa numai de o femeie de noua si a ajuns la fiul ei doar 2 saptamani pe mana luni,dupa care pauza 3 ani... nu sunt eu genul sa ma complic cu motoare,nu am timp de asa ceva,am un servici nenorocit de tot....stati linistiti ca batrana pe care am invatat nu pleaca,bani sa fie ca o rezolv si pe ea

DJBOSS 24-06-11 21:47

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 4419943)
mersi pt sfaturi baieti dar am ales domnisoara din poza de 1500 lei...a fost condusa numai de o femeie de noua si a ajuns la fiul ei doar 2 saptamani pe mana luni,dupa care pauza 3 ani... nu sunt eu genul sa ma complic cu motoare,nu am timp de asa ceva,am un servici nenorocit de tot....stati linistiti ca batrana pe care am invatat nu pleaca,bani sa fie ca o rezolv si pe ea

arata destul de bine

GEO GR 01 NVN 26-06-11 21:17

8 Attachment(s)
e pe gata asta tinerica...suntem pe ultima suta de metri.asamblat faruri si ce a mai ramas prin fata,niste mici reglaje o curatare la sange si sa mergem la itp :D

BrandyMPX 27-06-11 13:39

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 4424137)
e pe gata asta tinerica...suntem pe ultima suta de metri.asamblat faruri si ce a mai ramas prin fata,niste mici reglaje o curatare la sange si sa mergem la itp :D

Este prima masina pe care o vad in ultimii 6 ani, care este exact ca a mea ( noiembrie`98 a mea , noiembrie`99 a ta ) si care mai are inca toate elementele originale la locul lor (volanul, bordul, bandourile, bara spate, inscriptiile de pe portbagaj...etc.) .
Sper sa nu le schimbi ... felicitari pentru achizitie ;) si inca o data sper sa o mentii pe viitor exact cum arata acum (ma refer la elemente originale, aspect exterior si interior) .

PS: si a mea are tot 50 000 km ;) (deci sunt aproximativ identice) ... Doar semnalizarile laterale vor diferi de cele de pe a mea ...
Salut!

Cosmin-SNR 27-06-11 16:14

Quote:

Originally Posted by BrandyMPX (Post 4425560)
Este prima masina pe care o vad in ultimii 6 ani, care este exact ca a mea ( noiembrie`98 a mea , noiembrie`99 a ta ) si care mai are inca toate elementele originale la locul lor (volanul, bordul, bandourile, bara spate, inscriptiile de pe portbagaj...etc.) .
Sper sa nu le schimbi ... felicitari pentru achizitie ;) si inca o data sper sa o mentii pe viitor exact cum arata acum (ma refer la elemente originale, aspect exterior si interior) .

PS: si a mea are tot 50 000 km ;) (deci sunt aproximativ identice) ... Doar semnalizarile laterale vor diferi de cele de pe a mea ...
Salut!

Si bara fata poate... Ca modelul asta noiembrie '98 avea bara cum se puneau pe cele din 2000' din aia mai rotunjita.

BrandyMPX 27-06-11 16:33

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4425888)
Si bara fata poate... Ca modelul asta noiembrie '98 avea bara cum se puneau pe cele din 2000' din aia mai rotunjita.

De asta avea ;) bine eu ma refeream si la faptu` ca e lucioasa ... numai uzina mai scotea asa ... cele de cooperativa sunt mate ...

GEO GR 01 NVN 27-06-11 20:46

ai drepatate BrandyMPX singurul lucru ce difera sunt semnalizarile laterale...si faptul ca a mea avea electroventilator in loc de paleta de racire a radiatorului,dar proprietarul a zis ca nu functiona prea bine si a facut trecerea la paleta....bara a fost cu proiectoarele patrate ;) o sa incerc sa o tin cat mai originala

BrandyMPX 27-06-11 21:06

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 4426368)
ai drepatate BrandyMPX singurul lucru ce difera sunt semnalizarile laterale...si faptul ca a mea avea electroventilator in loc de paleta de racire a radiatorului,dar proprietarul a zis ca nu functiona prea bine si a facut trecerea la paleta....bara a fost cu proiectoarele patrate ;) o sa incerc sa o tin cat mai originala

Asa sa faci ... si cu bara spate ... iti spun sa nu o schimbi niciodata chiar daca s-a albit de la benzina, pentru ca e "valoroasa" , e lucioasa si asa ceva nu mai prea gasesti (daca as gasi una ieftina mi-as cumpara), plus ca daca dai de 2-3 ori cu ulei siliconic pe ea s-ar putea sa ai sansa sa o vezi si fara albitura aia in dreptul rezervorului...
Referitor la electroventilator ... si eu am tot din ala :)) elicea nu facea fata ...

andi_cimpean 27-06-11 23:50

Barele de fabrică sunt calitativ mai bune pentru că plasticul nu este atāt de casant!

Au o rezistenţă mai mare la micile lovituri!

Dar modelul de bară faţă cu flapsurile alea laterale (3 bucăţi) nu se potriveşte deloc cu "zāmbetul lui Iliescu".

BrandyMPX 28-06-11 16:22

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4426913)
Dar modelul de bară faţă cu flapsurile alea laterale (3 bucăţi) nu se potriveşte deloc cu "zāmbetul lui Iliescu".

Asta-i partea 2 ... daca masina asa a venit ... mai stiam un idiot (nu dau nume - spun doar ca e disperat/obsedat de dacii, se stie el care) care zicea ca a mea a fost lovita , de aia are combinatia de bara CN3 cu model zambet... cat de destept este de nici macar pana in ziua de azi nu s-a convins ca asa se scoteau modelele zambet in `98-`99, de abia dupa ce ne-a luat renault si si-au intrat bine in stapanire ( 2000 ) au facut barile CN4 si injectia ... nu contest (deci nu-mi sariti in cap) ca au mai existat si exceptii, cazuri in care ajungea motor injectie pe caroserii CN3 ramase pe stock (deci masina noua cu combinatii ciudate, upgrade-downgrade) sau alte "minuni" de astea...

GEO GR 01 NVN 14-07-11 19:05

4 Attachment(s)
am scapat ieftin de tot...pinionul ax delocu facea toata galagia,era tocit :D dar am nevoie si de segmenti,cuzineti ca sau cam topit in mersul neregulat,in rest nu a palit nimic mai important pe la motor....deci va mai trai:-Poricum nu aveam de gand sa scap de ea sub nici o forma

GEO GR 01 NVN 12-10-11 20:07

1 Attachment(s)
batrana din 95 a ramas tatei,am promis ca o voi face cand voi avea finante....eu am ramas cu cea din 99 care nu mi-a facut nici un fel de problema de cand am luat-o,face zilnic 250 km saptamanal si nu da semne ca ar avea probleme:-P

florin_vily 12-10-11 20:13

frumoasa daciana '99
tot naveta la B (capitala) faci?
drumuri bune sa ai:lol:

BrandyMPX 12-10-11 20:26

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 4641358)
batrana din 95 a ramas tatei,am promis ca o voi face cand voi avea finante....eu am ramas cu cea din 99 care nu mi-a facut nici un fel de problema de cand am luat-o,face zilnic 250 km saptamanal si nu da semne ca ar avea probleme:-P

Daca inca porti becurile galbene ... si nu ai vazut pe topicul lui Calin (cel cu dacia sport de AB) ... i-au luat certificatul pentru becuri galbene...
In rest, imi place cum arata masina, bafta in continuare si la mai multi km ;)

GEO GR 01 NVN 11-01-13 16:04

8 Attachment(s)
Nici nu imi vine sa cred cat a trecut de cand nu am mai postat :shock:
Modificari nu am facut la masina,doar strictul necesar,ca o folosesc zilnic si ma intalnesc des cu politie,RAR si fel de fel de controale....
Sa va mai arat si cateva poze cu ea cum arata....si ce am schimbat:semnalizari fata si laterale de origine si proiectoare care momentan nu sunt legate deoarece ma chinui sa vad cum pot pune un buton dinacela cum au cele pe injectie :-P
si inca ceva,am trecut pe bixenon :-P

ovy_geo93 12-01-13 09:25

o intrebare am si eu...triplele sunt facute? sau cumparate?
Chiar imi place cum arata masina,felicitari!

b08ygs 12-01-13 10:15

Foarte interesante stopurile, Politia sau RAR-ul nu zic nimic de ele?

O toba cu iesire dubla iti mai trebuie :-P nu toba aia nasoala stock:)))

GEO GR 01 NVN 12-01-13 16:29

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 5315566)
o intrebare am si eu...triplele sunt facute? sau cumparate?
Chiar imi place cum arata masina,felicitari!

mersi frumos!triplele asa sunt cuparate de pe alt forum de ceva vreme :D
si sunt pexiglass.
Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 5315618)
Foarte interesante stopurile, Politia sau RAR-ul nu zic nimic de ele?

O toba cu iesire dubla iti mai trebuie :-P nu toba aia nasoala stock:)))

cu triplele nu prea ma afiser decat pe aici pe la mine prin zona unde este mai liniste...sincer nu am dat de cineva pana acum sa imi zica ceva de ele:-P
as dori si o toba,dar momentan ma limitez la ce am:rolleyes2

si la interior ce am mai schimbat:
-volan cum au cele pe injectie
-ace ceasuri de injectie
-comanda climatizare,capsule vaccumatice(dirijez caldura fara probleme)
-ceas plafoniera
-niste chestii ce lumineaza(licurici sau ceva de genul)
-si cam toata iluminarea albastra(cu asta nu am poze momentan)
-si un buton pentru proiectoare care mi-se pare foarte ciudat :rolleyes2la asta mai am de lucru

R.Equinox 12-01-13 18:49

-niste chestii ce lumineaza(licurici sau ceva de genul)

Am si eu pe masina un licurici din ala:))..Am citit undeva ca e pentru sa tina bateria calda..acum nu stiu cat de adevarat e...

Arata bine dacioara..multa bafta in continuare.

GEO GR 01 NVN 13-02-13 22:51

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5316330)
.Am citit undeva ca e pentru sa tina bateria calda..acum nu stiu cat de adevarat e...

Arata bine dacioara..multa bafta in continuare.

Asta am auzit si eu despre ele,dar cine stie cat de adevarat este.
Mersi frumos!Mult succes si tie cu a ta!;)
Intre timp poze cu ce am mai facut:

Bogdani14 13-02-13 23:17

Frumoasa masina,facuta cu bun gust.Bafta cu ea in continuare .Jantele ce culoare vrei sa le faci pe viitor?cele Elba

alexu18 13-02-13 23:31

Quote:

Originally Posted by Bogdani14 (Post 5361725)
Frumoasa masina,facuta cu bun gust.Bafta cu ea in continuare .Jantele ce culoare vrei sa le faci pe viitor?cele Elba

Ce model de led-uri ai folosit la iluminarea comenzilor climatizarii?Stima.Frumoasa masina :oops:

GEO GR 01 NVN 14-02-13 14:43

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogdani14 (Post 5361725)

Mersi frumos!Jantele nu m-am hotarat inca dar as vrea un gri mai inchis.
Le-am dat jos pentru a pune cauciuri de vara ca le folosesc pe astea mereu.
Quote:

Originally Posted by alexu18 (Post 5361747)
Ce model de led-uri ai folosit la iluminarea comenzilor climatizarii?Stima.Frumoasa masina :oops:

Mersi pentru urare,astept sa o vad si pe a ta cand o sa o postezi.
Despre leduri nu iti pot spune mare lucru,decat ca sunt luate de 4 ani din targ Vitan pentru cealalta.
Cum le vezi in poze asa le-am cumparat,cu tot cu socluri.:rolleyes2

Cosmin-SNR 14-02-13 17:00

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 5361692)
Asta am auzit si eu despre ele,dar cine stie cat de adevarat este.
Mersi frumos!Mult succes si tie cu a ta!;)
Intre timp poze cu ce am mai facut:

Ce ceasuri de bord ai nebunache 8) Sa traiasca cine ti le-a facut :P Masina se tine bine vad, multa, multa bafta cu ea ! Te astept pe la mine la primavara la un suc :D

GEO GR 01 NVN 16-02-13 12:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 5362508)
Ce ceasuri de bord ai nebunache 8) Sa traiasca cine ti le-a facut :P Masina se tine bine vad, multa, multa bafta cu ea ! Te astept pe la mine la primavara la un suc :D

Sa traiasca,doar tu le-ai facut!:-P
Daca avem bani venim si la un suc nu e problema;)
Referitor la jante eu as merge pe combinatia asta de culori.:rolleyes2

kosty123 06-07-13 22:33

Ce se mai "aude" cu masina:?:

GEO GR 01 NVN 07-07-13 00:07

Quote:

Originally Posted by kosty123 (Post 5520499)
Ce se mai "aude" cu masina:?:

GR 27 CCD a plecat inapoi la proprietar in schimbul unui VW Golf 3 plus o diferenta,bineinteles am luat tot de pe ea si urmeaza sa le pun pe GR 01 NVN imediat ce ajung in tara:)

kosty123 11-07-13 17:43

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 5520576)
GR 27 CCD a plecat inapoi la proprietar in schimbul unui VW Golf 3 plus o diferenta,bineinteles am luat tot de pe ea si urmeaza sa le pun pe GR 01 NVN imediat ce ajung in tara:)

mai ai de stat ?

GEO GR 01 NVN 13-07-13 08:53

Quote:

Originally Posted by kosty123 (Post 5524349)
mai ai de stat ?

cam prin septembrie sper sa ajung acasa,de ce?:rolleyes2

kosty123 16-07-13 17:44

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 5525470)
cam prin septembrie sper sa ajung acasa,de ce?:rolleyes2

pai.............stau in suspans in legatura cu masina:?:

GEO GR 01 NVN 08-09-13 12:02

Mare lucru nu voi face la NVN cand ajung....doar o vopsea si montan arcuri de Supernova pentru o garda mai joasa, in rest totul ramane pe classic

GEO GR 01 NVN 19-02-14 18:46

6 Attachment(s)
Si uite asa am revenit la batrana ce m-a invatat sa conduc :-P
Sunt multe de facut si la ea deoarece a fost cam neglijata in ultima perioada...:sad:

R.Equinox 19-02-14 18:53

Daca si asta e masina neglijata eu ma apuc sa imi dau palme singur..

Arata foarte bine!
Cam ce planuri ai cu ea?

GEO GR 01 NVN 19-02-14 19:00

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5667942)
Daca si asta e masina neglijata eu ma apuc sa imi dau palme singur..

Arata foarte bine!
Cam ce planuri ai cu ea?

eu asa o consider,spre exemplu bara fata e crapata,bara spate decupata,si cu se vede sub aripile fata incepe rugina plus alte puncte de rugina care incep sa apara usor usor
ca planuri sunt sa ramana cat de originala se poate...
schimbari voi face doar la partea de suspensie,ce consta doar in arcuri de supernova si poate vara asta reusesc sa o vopsesc in totalitate

GEO GR 01 NVN 20-02-14 12:27

5 Attachment(s)
si incepem cu mici lucrari :-P
-schimbat acele deformate de takosan(vroiam ceva de injectie dar merg si astea pana facem rost)
-continuarea reconditionarii jantelor

GEO GR 01 NVN 20-02-14 13:40

2 Attachment(s)
inca un accesoriu ratacit:D

R.Equinox 20-02-14 14:41

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 5668355)
inca un accesoriu ratacit:D

Chiar vrei sa il pui?:sad:
Frumoase ceasuri:lol:

GEO GR 01 NVN 02-03-14 16:55

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5668380)
Chiar vrei sa il pui?:sad:
Frumoase ceasuri:lol:

mersi mersi!
cred ca o sa il pun dar intai sa il reconditionez :lol:
intre timp ne mai prostim si noi :-P

All times are GMT +2. The time now is 17:55.

- Copyright 2026 4Tuning