![]() |
Re: GR 01 NVN
vezi ca avea dvl unu de 1.6 carburatie la 2 mil
sau vezi la your local remat dealer ca la bv e un dezmembrari unde are motoarele aliniate numa sa-ti alegi :lol: parerea mea ca te complici si o sa ajungi mai scump....plus ca la asta macar sti ce ascunde, la cealalta nu... |
si eu zic la fel cum zice si bv58bar are dreptate, te complici iei alta masina fai acte fai nebuni si toate astea costa mai bine iei un alt motor si mai lucrezi putin la tablarie.Asa merg motoarele si in oras la mine tot la 2 milioane.
Cumpara motoru mai ia un prieten 2 care cadecat sa stie ceva lucruri elementare si ala e, sau asa daca tu vrei sa schimbi sa faci alta investitie ia-ti o nemtoaica :lol::lol: |
5 Attachment(s)
mersi pt sfaturi baieti dar am ales domnisoara din poza de 1500 lei...a fost condusa numai de o femeie de noua si a ajuns la fiul ei doar 2 saptamani pe mana luni,dupa care pauza 3 ani... nu sunt eu genul sa ma complic cu motoare,nu am timp de asa ceva,am un servici nenorocit de tot....stati linistiti ca batrana pe care am invatat nu pleaca,bani sa fie ca o rezolv si pe ea
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
e pe gata asta tinerica...suntem pe ultima suta de metri.asamblat faruri si ce a mai ramas prin fata,niste mici reglaje o curatare la sange si sa mergem la itp :D
|
Quote:
Sper sa nu le schimbi ... felicitari pentru achizitie ;) si inca o data sper sa o mentii pe viitor exact cum arata acum (ma refer la elemente originale, aspect exterior si interior) . PS: si a mea are tot 50 000 km ;) (deci sunt aproximativ identice) ... Doar semnalizarile laterale vor diferi de cele de pe a mea ... Salut! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ai drepatate BrandyMPX singurul lucru ce difera sunt semnalizarile laterale...si faptul ca a mea avea electroventilator in loc de paleta de racire a radiatorului,dar proprietarul a zis ca nu functiona prea bine si a facut trecerea la paleta....bara a fost cu proiectoarele patrate ;) o sa incerc sa o tin cat mai originala
|
Quote:
Referitor la electroventilator ... si eu am tot din ala :)) elicea nu facea fata ... |
Barele de fabrică sunt calitativ mai bune pentru că plasticul nu este atāt de casant!
Au o rezistenţă mai mare la micile lovituri! Dar modelul de bară faţă cu flapsurile alea laterale (3 bucăţi) nu se potriveşte deloc cu "zāmbetul lui Iliescu". |
Quote:
|
4 Attachment(s)
am scapat ieftin de tot...pinionul ax delocu facea toata galagia,era tocit :D dar am nevoie si de segmenti,cuzineti ca sau cam topit in mersul neregulat,in rest nu a palit nimic mai important pe la motor....deci va mai trai:-Poricum nu aveam de gand sa scap de ea sub nici o forma
|
1 Attachment(s)
batrana din 95 a ramas tatei,am promis ca o voi face cand voi avea finante....eu am ramas cu cea din 99 care nu mi-a facut nici un fel de problema de cand am luat-o,face zilnic 250 km saptamanal si nu da semne ca ar avea probleme:-P
|
frumoasa daciana '99
tot naveta la B (capitala) faci? drumuri bune sa ai:lol: |
Quote:
In rest, imi place cum arata masina, bafta in continuare si la mai multi km ;) |
8 Attachment(s)
Nici nu imi vine sa cred cat a trecut de cand nu am mai postat :shock:
Modificari nu am facut la masina,doar strictul necesar,ca o folosesc zilnic si ma intalnesc des cu politie,RAR si fel de fel de controale.... Sa va mai arat si cateva poze cu ea cum arata....si ce am schimbat:semnalizari fata si laterale de origine si proiectoare care momentan nu sunt legate deoarece ma chinui sa vad cum pot pune un buton dinacela cum au cele pe injectie :-P si inca ceva,am trecut pe bixenon :-P |
o intrebare am si eu...triplele sunt facute? sau cumparate?
Chiar imi place cum arata masina,felicitari! |
Foarte interesante stopurile, Politia sau RAR-ul nu zic nimic de ele?
O toba cu iesire dubla iti mai trebuie :-P nu toba aia nasoala stock:))) |
10 Attachment(s)
Quote:
si sunt pexiglass. Quote:
as dori si o toba,dar momentan ma limitez la ce am:rolleyes2 si la interior ce am mai schimbat: -volan cum au cele pe injectie -ace ceasuri de injectie -comanda climatizare,capsule vaccumatice(dirijez caldura fara probleme) -ceas plafoniera -niste chestii ce lumineaza(licurici sau ceva de genul) -si cam toata iluminarea albastra(cu asta nu am poze momentan) -si un buton pentru proiectoare care mi-se pare foarte ciudat :rolleyes2la asta mai am de lucru |
-niste chestii ce lumineaza(licurici sau ceva de genul)
Am si eu pe masina un licurici din ala:))..Am citit undeva ca e pentru sa tina bateria calda..acum nu stiu cat de adevarat e... Arata bine dacioara..multa bafta in continuare. |
9 Attachment(s)
Quote:
Mersi frumos!Mult succes si tie cu a ta!;) Intre timp poze cu ce am mai facut: |
Frumoasa masina,facuta cu bun gust.Bafta cu ea in continuare .Jantele ce culoare vrei sa le faci pe viitor?cele Elba
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Le-am dat jos pentru a pune cauciuri de vara ca le folosesc pe astea mereu. Quote:
Despre leduri nu iti pot spune mare lucru,decat ca sunt luate de 4 ani din targ Vitan pentru cealalta. Cum le vezi in poze asa le-am cumparat,cu tot cu socluri.:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca avem bani venim si la un suc nu e problema;) Referitor la jante eu as merge pe combinatia asta de culori.:rolleyes2 |
Ce se mai "aude" cu masina:?:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mare lucru nu voi face la NVN cand ajung....doar o vopsea si montan arcuri de Supernova pentru o garda mai joasa, in rest totul ramane pe classic
|
6 Attachment(s)
Si uite asa am revenit la batrana ce m-a invatat sa conduc :-P
Sunt multe de facut si la ea deoarece a fost cam neglijata in ultima perioada...:sad: |
Daca si asta e masina neglijata eu ma apuc sa imi dau palme singur..
Arata foarte bine! Cam ce planuri ai cu ea? |
Quote:
ca planuri sunt sa ramana cat de originala se poate... schimbari voi face doar la partea de suspensie,ce consta doar in arcuri de supernova si poate vara asta reusesc sa o vopsesc in totalitate |
5 Attachment(s)
si incepem cu mici lucrari :-P
-schimbat acele deformate de takosan(vroiam ceva de injectie dar merg si astea pana facem rost) -continuarea reconditionarii jantelor |
2 Attachment(s)
inca un accesoriu ratacit:D
|
Quote:
Frumoase ceasuri:lol: |
3 Attachment(s)
Quote:
cred ca o sa il pun dar intai sa il reconditionez :lol: intre timp ne mai prostim si noi :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning