![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
salut allz , acest proiect este o prostie daca faceti faceti ceva daca nu asta nu este un site pentru povesti reveniri si ceva romanesc in joc si un porsche sau ceva de genul asta ca si eu am cel mai tare nfs ug2 edition si este tot schimbat in 3 luni de zile nu ca voi gata in 3 saptamani ziceti ca faceti un nfs asa asa asa cu logan cu solenza cu carutze pe strada etc fratilor ori faceti ori retragetiva pentru un timp si il postati dupa ce lati realizat r3 allz
|
Traducerea, cineva? La ce a zis pustiul de mai sus?
|
7 Attachment(s)
Daca doriti vreo textura din cele de mai jos,v'o dau cu placere.Toate sunt modificate si bagate de mine.Mai am niste animatii noi pentru intrearea/iesirea din garaj,body shop,paint ,etc.(De ex:pleaca cu burnout,scoate nos,tureaza motorul altfel,activeaza hidraulicele sau apar efecte flash pe ecran).
|
salut , am si eu nevoie de useri pe websiteul meu este despre campionate europene noi de underground 2 daca va oferiti cineva sa veniti pe http://nfs-ug2.forumz.ro multumesc
|
ma ajuta cineva a ma ajuta sa pun masini in joc? sa bage id`ul meu danyel_n0n3 va rog frumos
|
Quote:
|
Quote:
|
salut... eu nu prea am citit tot pe aici si as vrea si eu jocul daca e gata bineinteles. ms mult:)
|
Salutari la toti ... am citit acest thread tot si astept ca si altii sa stiu daca se mai face acest joc de care multi parem incantati... bft in continuare...
|
buna initiativa voasta dar sunt sigur ca sunteti consienti ca nu o sa iasa foarte bine din cauza ca masinile facute nu sunt foarte bine realizate din punctde vedere grafic asta conteaza mai mult sau mai putin pentru unele persoane si mai este bine ca se poate juca si in retea (pe net) :twisted: multa bafta!
|
salut , ma cat mai asteptam sa faceti jocu ala?,sau ati avut ceva ambitie prima data hai ma ca caf ca asa si dupa aia nu ati mai putut face nimic la el si vati retras pe furish , spuneti o data exacta cand e gata de ex 4 8 2010 sau ceva nustiu...
|
daca are cineva de gand sa jucam in retea astept pm si poate gasim timp :twisted:
|
va rog spunetimi si mie unde pun si eu o salvare in ce folder la nfs`u asta datmi un pm
|
Quote:
|
Quote:
Da...acolo e dar ai grija sa ai bifat Show hidden files and folders ... de aici : My Computer/Tools/Folder options/View si bifezi aia ! |
Salutari la toti,se mai face jocul sau?
|
Dupa cum se vede a luat o mica(mare)pauza :) :D !
|
nici macar pe site nu mai este vre-o stire:sad:
|
Nici macar o veste !
Astept sa intre pe mess golby ! |
Pana la urma este gata jocul???Daca da sa dea cine un link ceva de unde pot sa il iau pls....:-)
|
teoretic aici ar trebui sa apara stirile si orice despre el,insa e moarta zona:cry:
|
va salut pe toti daca nu mai faceti nimic :)) barem inchideti topicul :| correct!?
|
Quote:
|
Quote:
|
Va Salut! pe cei care au vrut sa faca acel nfs,
frate. mai faceti ceva ? sau spunetii unui moderator sa inchida acest thread ....... |
sallll din ce am inteles eu aici .... jocu nfs u2 varianta romaneasca mi se pare super belea dar ii inteleg a venit sarbatorile dar demone lasai ca o sa vezi dupa crezi ca se face tiki taka si gata nu man aici tre sa te gandesti ce faci si ce pui .... o sa vezi dupa ce termina modu am vazut intro-urile e belea dar nu bagati ma baieti pagani,lamborghini,astea bagati masini mai ieftine si cunoscute nu dastea de mare putere.... ca si astea mici poate fi puternice .... sallz ;) ;)
|
Quote:
(nu de alta,dar o sa iti postez si unele greseli : "sallll"-poti scrie la fel de frumos "salut",mai foloseste virgula unde trebuie,"pot" in loc de "poate",ca sunt mai multe masini si folosesti pluralul.) Multumesc.:-) |
1 Attachment(s)
Stie careva de unde pot face rost de niste body kituri pt 1310 in nfsu2?Am observat ca la logan sunt cateva dar la 1310 nimic
|
Quote:
eu stiu ca`o data ce promit ceva ma tzin de cuvant ;) |
scuzati-ma ca intervin eu nu am citit topicu de la inceput da Need For Speed Undergound 2 Romania a aparut sau o sa apara ca stiu ca baietii lucreaza de mult la joc .... ca sunt interesat sa il descarc... App Baftaa Baietii .Respect
|
on:super idee si super joc baieti asteptam cu nerabdare sa ne jucam
off:cand va aparea oficial jocul fara nici-un fel de eroare?ms si spor la treaba |
@demonul - pustiu, la cei 14 anisori ai tai ... ar fi bine sa nu vorbesti prea mult si prost! Sunt oameni ce lucreaza la acest proiect! Si nu sunt angajati la EA GAMES ce sunt doar cativa oameni obisnuiti ce isi omoara timpul lor liber cu un proiect destul de grandios! Bravo lor! Dar nu veni tu, cu chestii ca "sa se inchida topicul pt ca nu e gata nimic,pt ca nu se discuta!" Tu stai in banca ta si joaca mai departe NFS U2 asa cum este el ! Si asteapta in tacere incheierea acestui proiect! OK? Ca promit ca inca odata te mai vad vorbind aiurea si iti dau un cartonas rosu de nu mai intri 7 zile pe aici! Sunt FAN NFS U2, si eu astept sa termine baietii dar... nu tip ca tine! DA?
Mult succes baieti! |
Saterminat proiectul NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 EDITION ROMANIA ? ca vreau sa il descarc
|
tare proiectu cu nfs romanesc abia astept sa il termine ;)
|
Salut la toti, sunt nou pe aici si as avea si yo o intrebare dar nu legata de nfs underground 2 ci gta sa, stiu k totul aici e legat de nfs u2, stie cineva sa converteasca din nfs in gta sa?
|
Quote:
|
Quote:
|
ce se mai aude de el? e gata? sau ati abandonat?
|
Imi spune si mie cineva cum as pute face o conversie din nfs in gta sa, stiu k nui de gta sa dar ma gandesc k poate cineva stie. Va rog :help::sadblinky
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning