![]() |
mah, sincer acuma io n-am avut nevoie(cel putzin pana acum) shi nici nu cred c-o sa am nevoie sa agatz un baiat... daca ar fi cazul sa ma bag in seama la unu`, adek sa fac io prima mishcare, asta ar insemna ca el e prea timid, sau prea mandru sa faca el prima mishcare, sau nu's genul lui pur shi simplu...(ca e vba de agatzat, sau de ceva mai serios), shi e clar ca n-avem ce cauta impreuna :))) parerea mea :D
PS: I'm new here, so plz, nu-mi saritzi in cap, or else :censored: :P |
mah ca sa agatzi trebe sa ai tupeu ... uneori mai nesimtzit uneori mai delicat ... akuma depinde si de baiat ca daka ii zici sub forma \" auzi esti urat da totushi hai la un suk\" s`ar putea sa fi injurata (am vazut o faza de genu` asta cu una de la mine din clasa :) m`am umflat de ras ) in primul rand trebe sa sti ce faci si sa sti unde vrei sa ajungi .... sa sti sa faci mishcari bune fara a fi penibila ca sa itzi atingi scopu ...
|
You people need more things to fill up your day :P
BTW : $$$ Wanted, chicks I can get on my own .. |
am mai intalnit eu niste baieti, care atunci cand nu ii bagi in seama fac figuri. Zic ca noi sutem figurante...! Cica unul din Bacau umbla si el prin Bucuresti si-mi spune:\"Toate bucurestencele sunt asa figurante ca voi?\" El nu s-a gandit ca trebiua sa-mi placa si de fata lui nu numai de masina! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Din toata palavrageala asta, tot n-am inteles cum agatza fetili(copyright Hondaru :P ) pe baietzi...nimic concret...
|
eee... ce dai ca sa-ti zic? :lol:
|
Pai spunene si noua ca poate so ivi ocazia sa ne ferim de vre`una ... :lol:
|
G-Spott poate-ti fereste Teo una dupa scafarlie ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oricum ...Eryka zi`ne si noua ! :P |
Al3xius am spus sa NE FERIM de vreo fata .. :lol:
|
Re:
Quote:
|
loool ....
eu am considerat ca este deajuns ..... mai incerc in seara asta faza .... si asha ca masina e de vanzare :D ... si pacat ca nu e a mea :( .... cam peste o luna voi incerca cu un passat :D |
Daca nu ai toba, poti sa stai si la relanti ca atragi atentia... Dar ti-am zis,numai in Iasi cred ca e valabila faza...
|
Re:
Quote:
eu asi zice ca merge oriunde ..... toate fetele-s lafel ... |
La noi sunt unele atat de proaste incat nu stiu ce masina e Skoda Octavia ...am eu pe una in clasa si a trecut unu cu o octavia mai tare prin fata liceului si facea : ETE ALA CU BMW-U CE TARE MERGE!!! MUAA CE MISTO ! ...am capiat de ras ! poate la proaste dinastea merge faza cu turatu masinii ....oricum sunt de acord cu Hondarul !
Mai e categoria cealalta de fete ...de fapt mai sunt 2 categorii : alea de intorc capul se uita si merg mai departe si categoria la care vroiam sa ajung : intorc capul cand aud motorul turat , se uita , vad marca, modelul masinii ...fac ele rpd un calcul in capsor cam cat ar fi masina...si daca trece de standardele lor stiti continuarea, daca nu ...asta e trec mai departe , se urca in taxi si bye bye ! :lol: :lol: |
eu n-am putut starni decat niste injuraturi si comentarii de genu \"vai fata ce dement e asta\" cand am dat un burn-out in intersectie la Iancului :lol:
PS: faza e ca scartzu de rotzi si fumul lasat din ele au acoperit muzica :lol: |
huh... cred k daca imi faceai asa mie... te puneam sa ma duci acasa sa imi iau camera si sa mai dai o data burn-out k sa filmez... sau poate erai mai norocos si aveam camera la mine ... dar tot te rugam sa mai faci o data burn-out :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
a venit unu cu o dacie in fatza liceului saptamana trecuta shi i-a dat un burn frumos ma zgariam pe ochi ca nu am camera la mine.
|
la aia de zicea ca octavia e BMW cre ca merge doar un claxon. nu are rost sa mai turezi motoru degeaba.
|
Sa mor de nu ma bag la o Octavia la anul... :lol: :lol: :lol:
|
Apropo de Octavie mie mi se intimpla destul de des sa aud \" mama ce bmw frumos \" .
Dar cea mai tare faza a iesit din gura unei june si a fost ceva de genul \" mama da a aparut Supra in Romania :))))) \" ; nu stiu de unde a aflat ea de Supra dar stiti voi mai bine vorba cu prostul si fudulul ... |
nu va stresati baieti, merge si cu o poza, de multe ori :)
|
Re:
Quote:
of of fetele astea ... is si ele saracele prinse in acest microb al masinilor .... vruuummmmm |
mdea... off off .. ce'i si cu baietii din ziua de azi!!!
|
Mai, eu nu inteleg o chestie...
Pe de o parte, 90% din femei se uita la masini frumoase, sunt atrase de ele si, implicit, intra mai usor in vorba cand e rost de vreun jmecher plin de bani si cu o masina de rupe normele. ...pe de alta parte, in discutiile cu altii/altele, neaga total acest lucru si ii trag cu faptul ca baiatu' ala mai trebuie sa aiba si ceva in cap(de parca daca ar avea de ales intre un amarat cu o Dacie obosita, dar care, sa zicem, este conform cu dorintele respectivei, si un jmecher cu cel putin un BMW din 2002 incoace, dar cu impresii si fitze, l-ar alege imediat pe ala cu Dacie :roll: hai sa fim seriosi). Pai fetelor, hotarati-va odata! Cu bani sau cinstit? O plimbare prin parc si atat, sau iesiri peste iesiri in cluburi? eu stiu ca printre voi se afla si fete deosebite, cu bun simt, si care nu se lasa impresionate asa usor, dar numarul lor este intr-o continua scadere... Insa alta e problema aici...voi nu va puteti hotari niciodata...nu stiti ce vreti de la viata...ba ar fi frumos sa fie cumva, dar nu stiu cum, ba altfel, ba lipseste intotdeauna ceva, ba \"ceva\" nu e la locul lui, etc. Am intalnit destule cazuri de relatii de lunga durata(de peste 1 an) care s-au destramat pt ca fata a fost atrasa de un baiat mult mai cu stare, nu neaparat si mai deshtept sau mai frumos, cazuri in care banii au cam fost pe locul 1. Si tocmai acele fete erau cele mai inversunate cand era vb de parasirea iubitului pt altul cu mai multi bani... Acum, nu generalizez, dar vorbesc de o majoritate insemnata...Foarte putine din voi stiti cu adevarat ce vreti de la viata...si si mai putine faceti ceva ca sa va ridicati in societate pe cont propriu(aici nu ma refer la toceala pe bancile facultatii sau ore in sir de stat in biblioteca, poti sa faci si 10 facultati, daca nu te duce capul in practica, le faci absolut degeaba)...si sa nu-mi spuneti mie ca barbatii sunt de vina ca nu va lasa, ca nu-i asha, asta-i motiv depashit... Scuze pt aberatiile insiruite de mine, dar pana acum n-am vazut nici o chestie concreta, la obiect, spusa de vreo fata in legatura cu subiectul... |
eu am o amarata de Dacie si cu toatea astea am avut gagici cum altii cu BMW-uri de care zici tu nu au avut in viata lor. Eu pot oricand sa agat o gagica misto oriunde fara nici o masina doar cu tupeu si papagal. Ma bag oricand la o competitie din asta sa vad care ramane cu fata: ala cu masina lui sau eu cu stilul de playboy. De cei cu masini misto fetele de cele mai multe ori doar se folosesc pe cand eu stiu sigur ca ea se combina cu mine pt. ca ma place si ii dau fiori si nu din alte interese. Daca as avea o masina belea nici una din fetele astea \"descurcarete\" nu i-ar trece pragul inainte sa vad eu cat de \"performanta\" ;) e dumneaei if you know what I mean.
Nu ma intereseaza daca arata ca Pamela Anderson sau care mai vreti voi. No put out -> no ride with me :) |
Mare dreptate are Bogdan... majoritatea fetelor din ziua de azi intorc mai repede capul sau se baga mult mai repede in seama dak baiatul apare intr-o masina care se cunoaste a fi scumpa. Oricat ar nega ele acest lucru, asta e realitatea...
|
Pai cum zicea Bogdan... e aiurea cand nu recunosc... ca nu-i problema sa-si doreasca ceva mai bun...
ca sa fim seriosi...care fata nu-si doreste ca pretinu, cand vine sa le ia de acasa, sa-le deschida portiera unei masini care atrage priviri.... decat sa ii zica sa mai astepte un pic sa mai sufle el putin in jiglorul de la realanti care a luat un gunoi... :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
parerea mea ... la multe fete la ffffff multe ... una din proritati banu si masina cam conteaza la un baiat
|
Eu am ajuns sa cred ca sunteti tare comlexati de chestia asta. Nu am bani, nu am masina eu nu pot sa agat o fata! Stati linistiti baieti ca daca vreti sa agatati se poate si cu masina romaneasca Dacia!
|
Nu suntem complexati, suntem realisti... :lol: Asa, de agatzat, poti si cu RATB-ul...CE agati, aia e partea a2a...
|
La barbati oare nu e la fel?
Cand mergi in discoteca oare nu mergi la gagicile faine? Merci la \"dacia sau trabantul\" discotecii sau clubului? Eu de obicei merg/mergeam direct la mertzan sau la bmw direct... nu sunt genul care ma satisfac cu orice, si daca imi mai spune cineva ca numai ce e inauntru conteaza..yux...care dintre baieti spune ca nu conteaza daca fata are un ass frumos sau par lung blond si etc..daca are si personalitate frumoasa..hey deja e bonus.. asa e si pt fete...de ce sa nu mearga la BMW direct? |
finaly... de cand asteptam pe unu sa zica ceea ce ai zis tu ... :wink:
cand ma vezi in discoteca sa ma agati :lol: :lol: pacat ca nu prea umblu eu prin discoteci .. :lol: |
Sper ca nu am calcat pe ceva degete...
:D |
mda ... din toate aceste discutii am reusit sa trag o singura concluzie ... BMW si Mercedes sunt masini faine! poate ... daca esti italian basinos! ptiu bagami-as! pai fratilor sa stiti de la mine ca daca intrati intr-o discoteca mergeti si voi la \"japonezele\" discotecii ca merg mai repede si sunt mai reusite din toate punctele de vedere! si nici nu sunt asa de scumpe :wink:
|
Razvan, adevarat...dar noi macar recunoastem, ele de ce nu o fac... :lol:
nonamee: RIGHT! :wink: Japanese rulz... |
bey... a zis si ema mai sus.. poti sa ai si colectie de ferrari.. k daca esti un \"bokciu\" ... vezi de viata ta....
|
Re:
Quote:
|
Eu cu Anca am refuzat o plimbare cu Supra din Craiova...Si nu simt ca as fi pierdut ceva, din contra. Am lasat deoparte si pasiune pt masini si faptul ca`mi picasera okii in gura de la cat de frumoasa e..si am refuzat...\"politicos\" ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning