Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pescuit si vanatoare (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare.html)
-   -   Sunt si ceva pescari pe forum? (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare/174789-pescari-forum.html)

bodykits 30-10-10 15:23

Re: Sunt si ceva pescari pe forum?

pregatiri de plecare....:) abia astept sa fac tai tai la romanica...tu? pe la ce concursuri ai mai fost?

s4rp3.boss 30-10-10 15:29

Quote:

Originally Posted by bodykits (Post 3770001)
pregatiri de plecare....:) abia astept sa fac tai tai la romanica...tu? pe la ce concursuri ai mai fost?

Drum bun si sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus... Eu sunt ok. Fac ultimile pregatiri pt concursu` de sapt viitoare la Moara vasiei :P. Sper sa facem o treaba buna...

cata_golf 30-10-10 17:53

Quote:

Originally Posted by s4rp3.boss (Post 3769663)
Nici una din poze nu este pe moara vlasiei... ;)

atunci imi cer scuze de greseala am dat cu parerea aiurea

MariusMKV 03-11-10 22:41

@madicioco daca nu ma insel , despre lacul unde se vede podul am vazut un reportaj pe un post din spania.. am gasit chiar si niste discutii pe un alt forum despre stiucile care se afla in el

madicioco 03-11-10 23:23

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 3783085)
@madicioco daca nu ma insel , despre lacul unde se vede podul am vazut un reportaj pe un post din spania.. am gasit chiar si niste discutii pe un alt forum despre stiucile care se afla in el

dap asa i raul se numeste Tajo si e in localiatea Toledo (e un oras turistic si istoric ) si e foarte bogat in rapitori dar si crap si caras

MariusMKV 07-11-10 20:01

Se pare ca am confundat podul..
ACESTA este clip`ul

madicioco 07-11-10 21:37

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 3792879)
Se pare ca am confundat podul..
ACESTA este clip`ul

aaaaaaaa da astai raul EBRO astai si mai tare ,am un coleg ce a fost la pescuit acolo si s a intors cu somn la 2 metri lungime si 80 de kg ,eu am ramas socat cand l am vazut imi intra capul in gura lui cat era de mare e foarte renumit acest rau;)

Provenzano 08-11-10 01:50

stie cineva vreo balta buna de rapitor?? pe timpul asta:P
M-as duce saptamana asta si nu stiu unde. Thx

MariusMKV 08-11-10 15:26

In ce zona te intereseaza ?

Hondarul 08-11-10 15:49

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3793707)
stie cineva vreo balta buna de rapitor?? pe timpul asta:P
M-as duce saptamana asta si nu stiu unde. Thx

Daca as sta langa Olt, toata ziua as da in salai si avati. Tu ai ditamai balta buna de rapitor si te plangi? :lol:

Provenzano 10-11-10 01:01

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3795184)
Daca as sta langa Olt, toata ziua as da in salai si avati. Tu ai ditamai balta buna de rapitor si te plangi? :lol:

hmmmm....m-am saturat de atata Olt:))

Provenzano 10-11-10 01:02

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 3795137)
In ce zona te intereseaza ?

bucuresti...ceva pe langa

Hondarul 10-11-10 08:52

Daca vrei salau, incearca la BGS, adica la Dragoesti.

Pentru stiuca sunt mai multe balti, vreau sa merg si eu iar duminica. Dar e catch and release acolo (50 lei) sau 100 daca vrei sa iei o stiuca de 3-5 kg acasa.

De stiuca mai e si Moara Vlasiei 1, cea mai mare, inainte de cea salbatica care e inainte de aia de concurs unde merge Bishop. Aici e 60 de lei, dar uneori iti mai ia paznicul si 20 de lei ca dai cu un singur bat dupa rapitor.

saxo 12-11-10 10:47

Poate "mergem" :lol:

Hondarul 12-11-10 11:20

Quote:

Originally Posted by saxo (Post 3806063)
Poate "mergem" :lol:

Hai ca ne-ai gasit, in final. Baga si tu poze acolo sa vedem cu ce te mandresti :lol:

saxo 12-11-10 12:08

Tinand cont de faptul ca m-am "reapucat" de pescuit dupa o pauza extrem de lunga, capturi mari nu prea am avut anul asta. Adica cei mai rasariti au avut in jur de 5-6 kile .
Pescuitul la crap m-a cam dat peste cap ( a se citi scarbit ) dupa noile "jmecherii" practicate de patronii baltilor asazise "bune" sau "de concurs".
Mai nou m-am apucat de spining, unde chiar sunt la inceput, si mi se pare mult mai distractiv dacat pescuitul crapului. Daca stau bine si ma gandesc, cea mai misto partida de anul asta nu a fost nici la crap, nici la rapitor, ci la platica pe Sandulita ! :lol:

Hondarul 12-11-10 12:54

Pai s-a deschis la salau pe Sandulita - 100 de lei cu barca inclusa parca, dar numai catch and release. Nu am fost, dar am auzit ca merita.

Eu pregatesc o stiuca unde am fost acum cateva saptamani. Dar sa se mai lase frigul, ca parca e prea cald acum.

saxo 12-11-10 13:42

Interesant !

La fel de interesant ar fi sa stim si ce alte balti mai "umane" gasim prin jurul bucurestiului, unde chiar daca nu sunt "monstri", macar sa nu te plictisesti pe balta.
Em m-am hotarat sa caut astfel de balti, unde mai degraba sa am activitate dacat sa astept cu orele captura vietii ... ;)

Hondarul 12-11-10 14:28

Dunarea! Prinzi avat intr-o veselie, chiar jos, la Giurgiu.

Iar pe langa Bucuresti, aproape, cam greu... Poate facem o stiuca, acolo, langa Moara Vlasiei saptamana viitoare. Eu ma duc, sper sa mai repet succesul din ultima partida.

B|shOp-VR6 13-11-10 23:23

Saptamana viitoare vreau sa merg si eu. La care balta te referi, cea care comunica cu balta de concurs? Anul trecut era varza... am prins o marlita, atat :)) si am fost de vreo trei ori.

Hondarul 15-11-10 11:25

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 3810285)
Saptamana viitoare vreau sa merg si eu. La care balta te referi, cea care comunica cu balta de concurs? Anul trecut era varza... am prins o marlita, atat :)) si am fost de vreo trei ori.

Da, insa in partea cealalta, spre Caldarusani. La aia de zici tu, care era 30 de lei, nu mai merita, ca e a nimanui acum. De fapt e plasarilor... Sa zici daca vrei sa te bagi, ca si eu as merge.

Provenzano 19-11-10 23:17

peste 3 ore bag o Stiuca,langa moara vlasiei....revin cu poze...daca prind:)

saxo 20-11-10 08:27

Asteptam poze, si mai ales impresii despre balta ;)

Provenzano 20-11-10 19:57

poze?:) nu am prea avut la ce face:P

Pe moara vlasiei 1 am dat cateva ore si doar o stiuca de 1 kg...pe care am eliberat-o....cum am ajuns pe balta au si venit Indienii sa platim....

pe la 12 am plecat pe balta salbatica......acolo am platit chiar degeaba...nici macar o stiuca moarta pe acolo:)))

vb unii pe acolo ca ar fi stiuca mare pe balta unde se face concursul de crap dar intreband alt Indian de acolo a zis ca nu SE poate da Deocamdata la rapitor...erau foarte multi care dadeau la crap..pe balta de crap si nimeni nu a luat nimic....

saxo 20-11-10 20:07

Mda ... sincer, ma asteptam. Mi-au zis cativa amici ca e nasol acolo, dar am zis ca poate s-au mai schimbat lucrurile.
Iar despre balta de concurs pentru crap, eu m-am jurat ca nu mai calc pe ea. Motivele le discutam cu alta ocazie.
Pana una-alta, sa mor daca stiu unde se mai poate merge la rapitor in preajma bucurestiului. Locuri bune -sau mai degraba acceptabile- sunt foarte putine, si cei care le stiu ( pe buna dreptate ) nu le fac publice.
Mi-e tare teama ca pentru o partida cu sanse reale va trebui sa facem sute de km....

Hondarul 22-11-10 08:10

9 Attachment(s)
Mai, parca pescuiti de ieri, de azi, ce naiba... Si la Sarulesti se intampla sa nu prinzi vreun crap sau vreun salau, depinde de zi.

Provenzano, nu stiu unde ati fost dupa aia, dar balta salbatica aia cu apa mica si mult bradis e goala de demult.

Nici eu cu baietii nu am prins nimic acolo, dar stiuca este. Si cred ca daca te uiti pe fundal la pozele astea, vei recunoaste imediat balta. Deci... mai incercam si data viitoare ;)

ct42cip 24-11-10 21:51

nu sunt un pescar inrait dar in urma cu 3 saptamani am fost la pescuit mai mult de plictiseala impreuna cu socrul meu si cu ceva prieteni.
am inceput cu trasu la bere in prima faza si apoi poate ma credeti sau nu dar am pescuit in cateva ore cam 6 kg de peste .
cam mic fata de pozele voastre dar parca a inceput sa imi placa la pescuit.
promit k voi mai merge si voi revenii cu poze .
nici nu stiam sa arunc undita in balta sincer sa fiu

ct42cip 24-11-10 21:55

si apropo nu eram in vreo crescatorie eram in salbaticie undeva in mijlocu RAZEMULUI undeva pe langa JURILOVCA mersesem cam 30 min cu barca in larg si dadeam la o fixa

furry_lion 26-11-10 23:38

si pe unde ai intrat cu barca pe la canal2 ??

RazvanTM 07-12-10 12:19

Nu sunt asa mare pescar da imi place...am cateva undite fixe luate din piata de la baieti :)) dar vreau ceva mai bun..:D
Imi puteti recomanda niste bete nu chiar asa de scumpe dar bunicele ?? Eu am vazut ceva din fibra la 100 lei , vanzatoru a zis ca is foarte bune pt crap sau rapitor ...o sa cau tceva poze sa va arat ce mia recomandat el .:D

Astept poze+ preturi daca avti chef sa cautati :D

cata_golf 07-12-10 16:14

Quote:

Originally Posted by RazvanTM (Post 3877823)
Nu sunt asa mare pescar da imi place...am cateva undite fixe luate din piata de la baieti :)) dar vreau ceva mai bun..:D
Imi puteti recomanda niste bete nu chiar asa de scumpe dar bunicele ?? Eu am vazut ceva din fibra la 100 lei , vanzatoru a zis ca is foarte bune pt crap sau rapitor ...o sa cau tceva poze sa va arat ce mia recomandat el .:D

Astept poze+ preturi daca avti chef sa cautati :D

Mie cel mai mult imi place lanseta New Hunter are taicamiu una si imi place deoarece are o lungime mare de 6 metri si este usoara si flexibila numai buna daca pescuiesti pe un rau si este fabricata din carbon.Taicamiu a dat 100 lei pe un New Hunter fara mulineta.

Provenzano 10-12-10 12:46

4 Attachment(s)
Dupa 4 ore de pedalat pe balta am reusit sa prind o stiuca de 1.8kg..nimic e bun?

RazvanTM 12-12-10 15:18

Ce lanseta ai folosit ?? si cat ai dat pe ea :D

Provenzano 12-12-10 18:03

Quote:

Originally Posted by RazvanTM (Post 3890905)
Ce lanseta ai folosit ?? si cat ai dat pe ea :D

shimano speed master.o am de 2 ani. atunci a costat 1200 ron

Hondarul 21-12-10 13:35

Cum e nene Stradicul ala? Mi-am luat si eu una, de pe Cabelas, de 1000. Varianta pentru America, cu manivela simpla, dar in rest cred ca sunt la fel. Cat ai dat pe ea?

Provenzano 21-12-10 17:18

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3916374)
Cum e nene Stradicul ala? Mi-am luat si eu una, de pe Cabelas, de 1000. Varianta pentru America, cu manivela simpla, dar in rest cred ca sunt la fel. Cat ai dat pe ea?

sincer este foarte fiabila si foarte precisa.eu o am de 2 ani si atunci a costat 1800 ron...cica acum e mai ieftina.Oricum isi merita fiecare banut.a mea e de 2500.

ai mai dat pe undeva?

saxo 21-12-10 20:29

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3916374)

Azi dupa amiaza mi-a venit si mie Stradicul de 2500, tot din state 8)

RazvanTM 04-01-11 10:23

Cine imi zice si mie ceva momeli pentru crap ,salau somn ... Sa nu spuneti ca is secretele meseriei :D

allindm_86 09-01-11 12:28

9 Attachment(s)
Imi place foarte mult pescuitul...un adevarat hobby..

Provenzano 09-01-11 15:18

Quote:

Originally Posted by allindm_86 (Post 3967952)
Imi place foarte mult pescuitul...un adevarat hobby..

ASA DA:shock:

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning