![]() |
Re: dezmembrez golf 4
1 Attachment(s)
buton capac rezervor - 50 ron
scaunele |
planetare 100euro/buc
amortizor+arc fata st-dr - 3 mil parasolare st/dr - 50 ron buton ESP - 50 ron buton capac rezervor - 50 ron buton dezaburire - 50 ron butoane geamuri - 30 ron , cea de la sofer 100 ron bloc lumini - 100 ron ceas bord - 100 euro -> 260 km grile caldura - 20 ron/buc contact + chei briceag - 200 ron suport filtru aer - 150 ron etc etc etc sau schimb pe Subwoofer , prelungire bara spate golf4 v6, jante 5x100, cauciucuri 225/45/17, xenoane 8000k tel : 0769 168 263 id : ct13snr |
oglinda dreapta daca e heliomata,el. si incalzita? si starea... compresorul de aer conditionat, reglaj electric far(de la buton nu automat),stopuri(si modelul), Bord cu ledurile originale si functional 100% fara computer de bord? si preturi plz. Merci
|
nimic din ce mi`ai cerut tu
|
imi poti spune codul de pe spatele ceasurilor de bord te rog si marca?VDO sau mottometer?maneta de la stergatoare o mai ai?
|
Ceasurile sunt VDO 110.080.077/004 Made in germany
VW 1JO 920 825 C si mai am si maneta de la stergatoare! |
1 Attachment(s)
spune-mi te rog ce IMMO sunt ceasurile.se poate verifica in felul urmator.
deasupra display-ului sunt 2 linii cu martori ce pot indica diverse(lipsa benzinei,usa deschisa,etc).spune-mi te rog cati martori indica pe fiecare linie.se vede cu ochiul liber daca te uiti atent. am atasat poza sa iti faci o idee. |
pe spatele ceasurilor scrie ca sunt VDO 2 ... mai multe delatii la id: ct13snr sau 0769 168 263
|
2 Attachment(s)
nu pe spatele ceasurilor se vede.intre vitezometru si turometru,deasupra displayului,este partea neagra care are niste martori ce pot indica diverse chestii(usa deschisa,lipsa ulei,etc).spune-mi te rog cati martori sunt acolo( 6 sau 8)
sunt 2 randuri de martori.pe un rand pot fi afisati 4 martori sau 3 martori,depinde doar de generatia ceasurilor.de aceea te intreb ce si cum ca sa stiui daca mi se potrivesc ca am mai cumparat unele si nu imi merg :| dupa cum vezi,in prima poza sunt pe fiecare rand 4 martori ce pot fi afisati iar in poza 2 sunt decat 3 martori ce pot afisa. SAU DACA ITI ESTE MAI USOR,SPUNE-MI UNDE E POZITIONAT MARTORUL DE IMOBILIZATOR(acea masinuta cu cheie de culoare galbena cum este in poza 2 in cadranul turometrului).spune-mi in ce cadran este. am postat cele 2 poze pt a intelege despre ce vb.tu nu ai cum sa aprinzi martorii dar se vad cu ochiul liber daca te uiti atent.astept raspunsul tau.numai bine |
ca in a 2`ua poza , mai mult ca sigur
|
mai ai oglinzile?sunt interesat de ele.
|
nu mai am oglinzile
si ceasurile sunt immo 2 ... |
valabil.
|
am si fiscalul la masina.
|
valabil.
|
salut. tapiteria d la plafon este? pret? stima
|
nu mai este tapiteria de la plafon .
|
bara spate + preungire 250 ron .... bara este neagra pentru cei interesati.
|
1 Attachment(s)
vand grila cu semn golf 4 80 ron.
|
planetare 100euro/buc
buton ESP - 50 ron buton capac rezervor - 50 ron buton dezaburire - 50 ron butoane geamuri - 30 ron , cea de la sofer 100 ron bloc lumini - 100 ron manea stergator -100 ron ceas bord - 100 euro -> 260 km contact + chei briceag - 200 ron suport filtru aer - 150 ron etc etc etc sau schimb pe Subwoofer , jante 5x100, cauciucuri 225/45/17, xenoane 8000k tel : 0769 168 263 id : ct13snr |
valabil..
|
Cheile briceag ?
|
nu le-am gasit :(
|
jante ceva? roata de rezerva subtire ?
|
table pe 15 sau 16, cu cauciucuri sau fara...
|
Salut
Ma intereseaza daca ai computer de bord(doar computerul) |
0769 168 263 suna-ma sa vorbim.
|
Aparatoare noroi spate dreapta
Capac motor cu D si I Rosu A.C - complet Frana de mana Centuri Volan fara air-bag Vas apa Planetare st/dr. Etrieri fata st/gr Instalatie electrica toata Mecanism stergatoare fata Brat stergator de la sofer Pedale Capac rezervor din exterior + buson Capac filtru aer Maneta deschis capota din interior Manere fata/spate din interior Butoanele de la sofer pt toate 4 geamurile electrice Sticla oglinda stanga Capac oglinda dreata - gri Distantieri 4x100 buton ESP buton capac rezervor buton dezaburire bloc lumini manea stergator ceas bord - -> 260 km motoras + stergator spate 150 ron calculator 1.9 tdi 116cp + soft140cp - scaune fata , poze la cerere arcuri + telescoape opel sport fata |
inca valabil,preturi foarte negociabile.
|
Quote:
|
Termocupla care vine pe radiator la mk4 (sa fie cu 3 pini) mai exista?daca da...un pret te rog...Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
valabil.
|
valabil.
|
Aparatoare noroi spate dreapta
Capac motor cu D si I Rosu A.C - complet Centuri Volan fara air-bag Vas apa Etrieri fata st/gr Instalatie electrica toata Mecanism stergatoare fata Brat stergator de la sofer Pedale Capac rezervor din exterior + buson Capac filtru aer Maneta deschis capota din interior Manere fata/spate din interior Butoanele de la sofer pt toate 4 geamurile electrice Sticla oglinda stanga Capac oglinda dreata - gri buton ESP buton capac rezervor buton dezaburire bloc lumini manea stergator ceas bord - -> 260 km motoras + stergator spate 150 ron calculator 1.9 tdi 116cp + soft140cp - |
ceasuri bord golf 4 gasesc p la u ? de benzinar..cu computer sau fara..si un pret daca se poate
|
150lei
|
Quote:
|
sal...cheie antifurt roti plus prezoane m-ar interesa ...ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning