Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico B-99-SAA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/174314-tico-99-saa.html)

sorin_maican20 15-11-10 22:20

Re: Tico B-99-SAA

1 Attachment(s)
Imi dau si eu cu parerea.

Eu zic sa le lasi asa sau sa le mai vopsesti inca o data, dar cu un gri sobolan (am atasat o poza - cea antracit) si buza rosie. Cred ca ar da foarte bine. Daca vrei pot sa vin sa te ajut sa le pregatesti. Unde-s doi puterea creste :)

NightClubRacer 15-11-10 22:41

nu negre...mai bine albe, lolo :lol:

SUPAPA_Jr 15-11-10 23:12

parerea mea...jante de Matiz dublate, buza culoarea originala si miezul albastrul masinii...nu cred ca se poate mai bine :D de ce de matiz o sa ma intrebi...sunt pe 13 si gasesti mai usor gume de intins :P

NightClubRacer 15-11-10 23:13

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3815792)
parerea mea...jante de Matiz dublate, buza culoarea originala si miezul albastrul masinii...nu cred ca se poate mai bine :D de ce de matiz o sa ma intrebi...sunt pe 13 si gasesti mai usor gume de intins :P

ar fi o treaba ;)

TM32CIP 16-11-10 00:29

pentru tine ar fi la superpretz cele pe 15" care le am de vanzare, daca iti place modelul :-) evident cu tot cu gume

B-99-SAA 17-11-10 08:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3815676)
Imi dau si eu cu parerea.

Eu zic sa le lasi asa sau sa le mai vopsesti inca o data, dar cu un gri sobolan (am atasat o poza - cea antracit) si buza rosie. Cred ca ar da foarte bine. Daca vrei pot sa vin sa te ajut sa le pregatesti. Unde-s doi puterea creste :)

Momentan le las asa, daca imi vine vreo idee mai incolo, vedem. Mersi :)
Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3815727)
nu negre...mai bine albe, lolo :lol:

Da, m-am gandit si la alb, dar acuma arata bine asa. O sa tin cont de parerea ta :D
Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3815792)

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3815793)
ar fi o treaba ;)

Eu in principiu nu sunt de acord cu jantele dublate, cat dau pe dublat si gume strech, iau aliaje. Dar la dublat oricum pe 13" minim ar fi, ca pe 12" nu sunt anvelope late.... O sa vad in primavara.
Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3815936)
pentru tine ar fi la superpretz cele pe 15" care le am de vanzare, daca iti place modelul :-) evident cu tot cu gume

Le-am vazut de cand le-ai pus la vanzare... si imi place modelul, dar nu stiu unde am pus sacul ala cu bani (am vandut si jantele alea care le aveam eu....). Cand o sa am finante pentru jante o sa iau in considerare oferta ta (daca va mai fi valabila). Mersi frumos :)

In alta ordine de idei... Cineva acolo sus, ma iubeste! Si inca foarte mult! Luni seara, unde la ora 12:20, am iesit din parcare cu masina... si s-a rupt pivotul! Daca mai statea acolo 5 minute, intram in pasajul de la Unirii, mai putin de 70km/h nu mergeam, si din pivotul ala rezulta o dauna totala atat pentru mine cat si pentru masina... Am urcat masina inapoi pe trotuar, am luat-o a doua zi cu rampa, am schimbat bratul inferior.... Cost total, undeva la 450 lei, ceea ce nu era deloc programat! Bine ca nu a patit nimic capatul de planetara care a iesit din cutie, ala e vreo 400 lei... Cat de curand (sper sa am banii pt asta) o sa urmeze si pivotul pe dreapta, nu de alta dar nu l-am schimbat de cand am luat masina (40.000 km), si inainte de asta nu stiu cand a mai fost schibmat de proprietar.... a, da, si capetele de bara probabil. Vreau sa ma stiu cu directia la locul ei. Doua poze mai jos, mai multe nu am apucat sa fac, ca sa nu mai zic ca nu imi ardea deloc de poze...

PS: tin sa multumesc lui Madalin ca nu m-a injurat ca l-am sunat la ora aia, si lu opia pentru numerele de telefon (care nu m-au ajutat, rampa a fost de la service :))

valitataye 17-11-10 08:28

chiar nasol rau:(...bine ca nu ai patit cv mai grav

Stefy88 17-11-10 09:11

pffff.....numai necazuri...se tin lant dupa tine...si bine ca nu a fost mai grav....

ce sa zic, spor la treaba si sper sa fie ultimul necaz...la multi KM fara probleme, bafta multa, numai bine!

Alex30 17-11-10 09:47

Man imi pare sincer rau...mai ales cand am auzit la telefon nu-mi venea sa cred :cry:. Cum ai spus si tu e bine ca s-a intamplat cand te pregateai de plecare ca daca era sa se intample mai tarziu cine stie care erau cauzele. Bine ca ai scapat doar cu bratul ala...bafta man si ai grija ;) daca e ceva dai un telefon (daca e ceva si nu raspund cum a fost ieri mai insisti ca nu-i problema...)

NightClubRacer 17-11-10 10:12

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3819236)

PS: tin sa multumesc lui Madalin ca nu m-a injurat ca l-am sunat la ora aia, si lu opia pentru numerele de telefon (care nu m-au ajutat, rampa a fost de la service :))

nu ai pentru ce, te poti baza pe helpu meu...ce pot spune decat nasol, iar mecanicii unde ai facut masina iti puteau spune, ba baiatule vezi ca sunt uzate astea, schimba-le. Las ca o faci tu, cu bani e mai greu. bafta! Bine ca nu ai patit tu ceva! ;)

B-99-SAA 17-11-10 10:21

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3819272)
chiar nasol rau:(...bine ca nu ai patit cv mai grav

Da, d-asta zic ca cineva acolo sus ma iubeste... daca eram in mers sigur se mai rupea ceva p-acolo!
Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 3819393)
pffff.....numai necazuri...se tin lant dupa tine...si bine ca nu a fost mai grav....

ce sa zic, spor la treaba si sper sa fie ultimul necaz...la multi KM fara probleme, bafta multa, numai bine!

Eu sper sa nu se mai tina alea rele... vreau sa vina alea bune... stii tu, sa rasara soarele pe strada mea! Mersi, asa sa fie!
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3819504)
Man imi pare sincer rau...mai ales cand am auzit la telefon nu-mi venea sa cred :cry:. Cum ai spus si tu e bine ca s-a intamplat cand te pregateai de plecare ca daca era sa se intample mai tarziu cine stie care erau cauzele. Bine ca ai scapat doar cu bratul ala...bafta man si ai grija ;) daca e ceva dai un telefon (daca e ceva si nu raspund cum a fost ieri mai insisti ca nu-i problema...)

Mersi Alex... e bine ca am avut bani sa o rezolv (o parte i-am imprumutat). Te deranjez daca am nevoie stai linistit :D
Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3819559)
nu ai pentru ce, te poti baza pe helpu meu...ce pot spune decat nasol, iar mecanicii unde ai facut masina iti puteau spune, ba baiatule vezi ca sunt uzate astea, schimba-le. Las ca o faci tu, cu bani e mai greu. bafta! Bine ca nu ai patit tu ceva! ;)

Mersi man! :oops: Mecanicu era chiar surprins, ca cica el n-a vazut nimic defect acolo... am trecut peste, era uzura, nu vina lui, desi puteam sa ii fac un mic scandal... Vorba ta, bine ca sunt eu sanatos!

matheo66c 17-11-10 16:32

Meserie..urat..!!!

Imi pare rau:sad:..atunci cand nu te astepti se intampla.
Cum au zis colegii mai sus.,bine ca a fost cand te pregateai sa pleci ca altfel se intampla mai rau .
Spor iti doresc..fierul se face..:)

aXXo 17-11-10 17:46

Ce e nene cu norocul asta pe tine? :(

NXdev 17-11-10 18:59

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3819236)
Momentan le las asa, daca imi vine vreo idee mai incolo, vedem. Mersi :)

Da, m-am gandit si la alb, dar acuma arata bine asa. O sa tin cont de parerea ta :D

Eu in principiu nu sunt de acord cu jantele dublate, cat dau pe dublat si gume strech, iau aliaje. Dar la dublat oricum pe 13" minim ar fi, ca pe 12" nu sunt anvelope late.... O sa vad in primavara.

Le-am vazut de cand le-ai pus la vanzare... si imi place modelul, dar nu stiu unde am pus sacul ala cu bani (am vandut si jantele alea care le aveam eu....). Cand o sa am finante pentru jante o sa iau in considerare oferta ta (daca va mai fi valabila). Mersi frumos :)

In alta ordine de idei... Cineva acolo sus, ma iubeste! Si inca foarte mult! Luni seara, unde la ora 12:20, am iesit din parcare cu masina... si s-a rupt pivotul! Daca mai statea acolo 5 minute, intram in pasajul de la Unirii, mai putin de 70km/h nu mergeam, si din pivotul ala rezulta o dauna totala atat pentru mine cat si pentru masina... Am urcat masina inapoi pe trotuar, am luat-o a doua zi cu rampa, am schimbat bratul inferior.... Cost total, undeva la 450 lei, ceea ce nu era deloc programat! Bine ca nu a patit nimic capatul de planetara care a iesit din cutie, ala e vreo 400 lei... Cat de curand (sper sa am banii pt asta) o sa urmeze si pivotul pe dreapta, nu de alta dar nu l-am schimbat de cand am luat masina (40.000 km), si inainte de asta nu stiu cand a mai fost schibmat de proprietar.... a, da, si capetele de bara probabil. Vreau sa ma stiu cu directia la locul ei. Doua poze mai jos, mai multe nu am apucat sa fac, ca sa nu mai zic ca nu imi ardea deloc de poze...

Au...imi pare rau de cele intamplate...sti cum e, norocul nu vine niciodata singur...bine ca n-ai patit-o mai rau :).Mult succes si nervi de fier.

sorin_maican20 17-11-10 19:48

Nasol moment. Cand lucram la un magazin de piese auto, aveam un Tico caruia i-a iesit pivotul la 30 - 40 la ora. Instant a intrat intr-o masina parcata pe strada respectiva. Asa ca ai avut noroc, daca pot sa il numesc asa.

Cu siguranta o sa iesi din impas (mi s-a intamplat si mie sa am o serie de ghinioane). Trebuie sa ai rabdare.

NightClubRacer 17-11-10 20:29

si mai fa rost de bani si schimbal si pe celalalt, ca nu se stie niciodata...

georulz 17-11-10 20:46

Imi pare rau pentru eveniment. Bine ca nu a fost mai grav si bine ca esti tu ok.

De ce te-a costat asa mult? Bratul cu tot cu pivot e in jur de 60-100 ron maxim. Iar de schimbat se schimba usor. Cum de ai ajuns la 450 ? Sau atat a costat sa o iei cu platforma?

NightClubRacer 17-11-10 20:55

platforma face cam 1,5mil...deci :rolleyes2

bib_andrey 17-11-10 21:59

Ce aiurea...:rolleyes2

B-99-SAA 18-11-10 08:35

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3820405)
Meserie..urat..!!!

Imi pare rau:sad:..atunci cand nu te astepti se intampla.
Cum au zis colegii mai sus.,bine ca a fost cand te pregateai sa pleci ca altfel se intampla mai rau .
Spor iti doresc..fierul se face..:)

Mersi Marius... am facut deja fierul... acuma trebuie sa mai fac niste bani... :)
Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3820627)
Ce e nene cu norocul asta pe tine? :(

Nu stiu...! Nu stiu io d-astea! :lol:
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3820830)
Au...imi pare rau de cele intamplate...sti cum e, norocul nu vine niciodata singur...bine ca n-ai patit-o mai rau :).Mult succes si nervi de fier.

Da, sper sa fie bine in continuare....
Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3820967)
Nasol moment. Cand lucram la un magazin de piese auto, aveam un Tico caruia i-a iesit pivotul la 30 - 40 la ora. Instant a intrat intr-o masina parcata pe strada respectiva. Asa ca ai avut noroc, daca pot sa il numesc asa.

Cu siguranta o sa iesi din impas (mi s-a intamplat si mie sa am o serie de ghinioane). Trebuie sa ai rabdare.

Mecanicu mi-a povestit de unu care avea undeva la 60-70.... a intrat roata sub masina cand s-a rupt pivotul, si s-a dat peste cap masina pana s-a oprit... deci eu mai norocos de atat nu stiu daca puteam sa fiu...
Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3821103)
si mai fa rost de bani si schimbal si pe celalalt, ca nu se stie niciodata...

Da, asta m-am gandit si eu! Macar sa stiu ca nu merg cu emotii...
Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3821171)
Imi pare rau pentru eveniment. Bine ca nu a fost mai grav si bine ca esti tu ok.

De ce te-a costat asa mult? Bratul cu tot cu pivot e in jur de 60-100 ron maxim. Iar de schimbat se schimba usor. Cum de ai ajuns la 450 ? Sau atat a costat sa o iei cu platforma?

Bratul cu tot cu surub a fost 73 lei, platforma 150, manopera la service inca 200 (a fost mai mult de munca, s-au deranjat matele alea pe acolo, a iesit planetara din cutie... am crezut ca e rupta...). D-asta a fost asa mult.
Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3821212)
platforma face cam 1,5mil...deci :rolleyes2

Da, asta a fost cea mai ieftina care am gasit-o...
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3821467)
Ce aiurea...:rolleyes2

Intr-adevar...

Multumesc tuturor pentru urarile de bine, sper sa nu mai am peripetii d-astea de acum. O sa incerc sa schimb cat mai curand si celalalt pivot, si capetele de bara. In rest.... o sa vad. :)

sebastyan2001 19-11-10 18:06

Trebuia sa ma suni pe mine, te ajutam cu montaj gratis si cu bascula noua ... Data viitoare cand mai ai probleme da un telefon, am devenit as in tico :D .
Am fost azi sa iau aparatu dar nu era gata, cica sa ma duc luni ... sa vedem ce iese.

TM32CIP 23-11-10 09:50

Mai mult ca sigur ai mesterit in vreo duminica la masina :???:

Pare rau de cele intamplate, ma bucur ca nu ai patit nimic, ca fierul se face, chiar daca pe bani. Tot timpul am sustinut si voi sustine ideea : tico e tico, e o masina ideala de oras, de buzunar, dar in caz de ceva ... e o capcana a mortii ! Nu viteza ucide, ci impactul :-) iar in masinuta asta esti victima, doamne fereste.

Condu prudent, gandeste-te ca viata ta e mai importanta decat sa-i arati unui alt sofer ca Tico stie sa alerge cat de cat (e un exemplu)

Bafta maxima, imi place ce vad pana acum la SAA 8)

dydy-andrey 24-11-10 09:45

Doamne fereste !
Mie mi-au zis cei de la ITP ca trebuie sa schimb pivotii ca sunt facuti praf si pot sarii oricand.. Si cand ma gandesc ca cu o zi inainte, seara, am fost pe un drum drept sa ma dau cu un prieten... O beleam daca sarea la viteza aia...
Bine ca tie ti-a cazut in parcare...:rolleyes2

B-99-SAA 24-11-10 10:18

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3826393)
Trebuia sa ma suni pe mine, te ajutam cu montaj gratis si cu bascula noua ... Data viitoare cand mai ai probleme da un telefon, am devenit as in tico :D .
Am fost azi sa iau aparatu dar nu era gata, cica sa ma duc luni ... sa vedem ce iese.

Bai ti-am zis ca nu am stiut, uitasem complet, eram si suparat etc.... Mersi de ajutor, e bine ca stiu pe cine pot conta.... :D
Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3836250)
Mai mult ca sigur ai mesterit in vreo duminica la masina :???:

Pare rau de cele intamplate, ma bucur ca nu ai patit nimic, ca fierul se face, chiar daca pe bani. Tot timpul am sustinut si voi sustine ideea : tico e tico, e o masina ideala de oras, de buzunar, dar in caz de ceva ... e o capcana a mortii ! Nu viteza ucide, ci impactul :-) iar in masinuta asta esti victima, doamne fereste.

Condu prudent, gandeste-te ca viata ta e mai importanta decat sa-i arati unui alt sofer ca Tico stie sa alerge cat de cat (e un exemplu)

Bafta maxima, imi place ce vad pana acum la SAA 8)

Poate am mesterit si duminica, nu zic nu... Stiu ca e masina strict de oras, nu ma duc la curse cu ea :D In afara am "probat" de 2-3 ori cum merge mai tare, dar numai probat, nu mers constant, ca o viata am.... :) La alti destepti le dau lectii... pe unde intru eu, el isi zgarie masina, deci deja e maxim :lol: Mersi de urari, sper ca in primavara sa se vada si mai multe la masina... ma apuc de strans bani...
Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 3839288)
Doamne fereste !
Mie mi-au zis cei de la ITP ca trebuie sa schimb pivotii ca sunt facuti praf si pot sarii oricand.. Si cand ma gandesc ca cu o zi inainte, seara, am fost pe un drum drept sa ma dau cu un prieten... O beleam daca sarea la viteza aia...
Bine ca tie ti-a cazut in parcare...:rolleyes2

Da, nu e de joaca cu astea... plus ca recent mi-au dat motoru jos la service (defapt toata partea din fata, pana la evacuare), dar n-au zis nimic de pivoti... Ce e clar, ca tot eu trebuie sa ma uit, mecanicii sunt cam sictiriti :) M-a ferit Dumnezeu, si eram in parcare... tocmai plecam... la 500 metri aveam pasaj, era liber... nici nu vreau sa ma gandesc mai departe :sad: Apropo, tu pune arcurile alea pe masina mai repede :D

Alex30 27-11-10 09:50

Hai,hai cu surpriza liviule :dance:

B-99-SAA 28-11-10 19:52

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3848234)
Hai,hai cu surpriza liviule :dance:

Stai man ca nu avea poze facute... :D "Surpriza" erau ceasurile din bord luminate alb! Se vad foarte foarte bine, nu deranjeaza deloc, si sunt exact ce trebuie! O sa schimb si restul bordului (cele de la aer de acolo) dar cand o sa am timp... si cand gasesc un Ticoman care se pricepe (cred ca o sa vorbesc cu Tank :rolleyes2). Lumina din ceasuri e foarte ok, am folosit bec de pozitie W5W cu 4 leduri SMD (de la aXXo). Multumesc lui George ca m-a ajutat cu montajul :oops: Doua poze...

opia 28-11-10 20:05

Sa stapanesti sanatos becele:D...Spune si ca ti-ai luat antena noua:))

NXdev 28-11-10 20:06

Surpriza mica dar de efect, arata bine ;).

valitataye 28-11-10 20:59

Arata super Liviu!

B-99-SAA 28-11-10 21:03

Quote:

Originally Posted by opia (Post 3852710)
Sa stapanesti sanatos becele:D...Spune si ca ti-ai luat antena noua:))

Mersi man :D
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3852712)
Surpriza mica dar de efect, arata bine ;).

Mersi!
Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3852883)
Arata super Liviu!

Mersi Vali! (a invatat lumea cum ma cheama :D)

Da, am mai luat si o antena, e alta viata cu radio acuma (eu nu aveam decat "ciotu" de pe plafon), si stopurile din bara spate (ceata+marsarier) ca ale mele sunt negre+ca unu e rupt. O sa le montez zilele astea, si inca o mica chestie care sper sa imi iasa cum vreau eu... O sa vedeti atunci despre ce e vorba :D

Alex30 28-11-10 21:07

Eu vazut live :))) arata bine man bravo

sorin_maican20 28-11-10 22:18

Ti-am vazut azi masina pe o strada de langa calea Calarasi.

Arata bine cu jantele de tabla. De unde le-ai luat :))

matheo66c 28-11-10 23:10

Salut senior

Zi-mi si mie...nu ai cum sa faci pierderea aceea de intensitate ?
Cea de pe centru-sus :)

Albul arata cel mai bine zic eu ( am si eu tot albe ).

georulz 29-11-10 21:10

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3852668)
Stai man ca nu avea poze facute... :D "Surpriza" erau ceasurile din bord luminate alb! Se vad foarte foarte bine, nu deranjeaza deloc, si sunt exact ce trebuie! O sa schimb si restul bordului (cele de la aer de acolo) dar cand o sa am timp... si cand gasesc un Ticoman care se pricepe (cred ca o sa vorbesc cu Tank :rolleyes2). Lumina din ceasuri e foarte ok, am folosit bec de pozitie W5W cu 4 leduri SMD (de la aXXo). Multumesc lui George ca m-a ajutat cu montajul :oops: Doua poze...

Nu ai pentru ce. Se vad super..dar se poate si mai bine daca il cureti complet de vopseaua neagra si verde, sau doar in zona liniutelor si cifrelor.
Nu am aparat foto ca faceam si eu o poza sa facem o comparatie.

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3853314)
Salut senior

...se poate prin slefuire in partea de sus, sau curatare cu alcool izopropilic.

SKR* 29-11-10 21:15

La mine se vede mai bine la 80-100, si e stock :rolleyes2

Cat ai taiat din arcurile fata?

B-99-SAA 30-11-10 16:57

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3853134)
Ti-am vazut azi masina pe o strada de langa calea Calarasi.

Arata bine cu jantele de tabla. De unde le-ai luat :))

"e de iarna", trecem putin pe varianta stoc pana in primavara :D
Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3853314)
Salut senior

Ba da, ti-a raspuns george mai jos :) Mi-a fost lene sincer sa fiu, si nu aveam la indemana atunci tot ce trebuia. O s-o fac si pe aia, dar cred ca in primavara, ca nu deranjeaza asa tare :D Mersi! (poate le vad odata si pe ale tale, live :lol:)
Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3855918)
...se poate prin slefuire in partea de sus, sau curatare cu alcool izopropilic.

Nu acuma man, vine frigu si ingheata carpa cand curat bordu :lol:
Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3855930)
La mine se vede mai bine la 80-100, si e stock :rolleyes2

Cat ai taiat din arcurile fata?

Mda, nu stiu exact care e cauza, dar o sa il fac si pe ala cand, cu toate ca nu ma deranjeaza, se vede ok. Pe fata 1 spira si jumate, dar trebuie 2 complete ca sa se vada bine! Dar acum nu regret, ca vine iarna :D Facem noi in primavara alta manevra :D

Vremea e trista si nu tine cu mine deloc! In afara de faptul ca ma chinui sa spal masina de vreo 2-3 zile si tot ploua, vreau sa ma fac.... ceva, si nu pot. Poate apuc zilele astea... sa vedem...

NXdev 30-11-10 17:05

Pai...cand ploua iesi si tu afara cu un burete si o carpa, nu-ti mai trebuie vreme buna :D ( joke ).Ce surpriza ne pregatesti ?

bib_andrey 05-12-10 20:45

Surpriza? :D A zis cineva surpiza? :D
Care? :D unde? :D

LiviuTunman 10-12-10 18:47

frumos Tico ! te vad mai mereu prin poli si intr-o dimineata erai tare grabit spre parcarea de la pui de urs :-)

B-99-SAA 11-12-10 17:03

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3858087)
Pai...cand ploua iesi si tu afara cu un burete si o carpa, nu-ti mai trebuie vreme buna :D ( joke ).Ce surpriza ne pregatesti ?

Stiu ca era de mult faza cu spalatul... dar... Am spalat-o miercuri, si apoi a plouat+nins. Deja e varza...! :evil:
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3873488)
Surpriza? :D A zis cineva surpiza? :D
Care? :D unde? :D

Adevarul e ca pregatisem altceva pentru masina, dar s-a ivit o combinatie :lol: Acu e gata...
Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 3886466)
frumos Tico ! te vad mai mereu prin poli si intr-o dimineata erai tare grabit spre parcarea de la pui de urs :-)

Salut. Mersi de aprecieri...! :D Da, vin la prietena mea la facultate, de obicei dimineata devreme, dar nu e exclus si mai tarziu. Posibil sa ma fi grabit, nu zic nu :lol: Fa si tu un semn ceva cand mai dai de mine (erai pieton sau cu masina?). PS: si pe mine tot Liviu ma cheama :lol:

Am schimbat "surpriza" la care ma gandeam saptamana trecuta... Masina a primit un player nou (la propriu). Nu stiu ce marca e, adica e... o firma :D Nu are cd, optiunile sunt doar Card SD/Micro SD, Stick USB, intrare AUX, remote pentru statie, si evident, radio. Nu are telecomanda, dar nu sunt asa pretentios, ajung foarte bine la butoane. Culoarea la display e foarte faina, un albastru calm, combinat cu alb, care merge de minune cu bordu! Doua poze mai jos (nu prea calitative din pacate... pe viu se vede mai bine :oops:)

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2026 4Tuning