![]() |
Re: Tico B-99-SAA
1 Attachment(s)
Imi dau si eu cu parerea.
Eu zic sa le lasi asa sau sa le mai vopsesti inca o data, dar cu un gri sobolan (am atasat o poza - cea antracit) si buza rosie. Cred ca ar da foarte bine. Daca vrei pot sa vin sa te ajut sa le pregatesti. Unde-s doi puterea creste :) |
nu negre...mai bine albe, lolo :lol:
|
parerea mea...jante de Matiz dublate, buza culoarea originala si miezul albastrul masinii...nu cred ca se poate mai bine :D de ce de matiz o sa ma intrebi...sunt pe 13 si gasesti mai usor gume de intins :P
|
Quote:
|
pentru tine ar fi la superpretz cele pe 15" care le am de vanzare, daca iti place modelul :-) evident cu tot cu gume
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In alta ordine de idei... Cineva acolo sus, ma iubeste! Si inca foarte mult! Luni seara, unde la ora 12:20, am iesit din parcare cu masina... si s-a rupt pivotul! Daca mai statea acolo 5 minute, intram in pasajul de la Unirii, mai putin de 70km/h nu mergeam, si din pivotul ala rezulta o dauna totala atat pentru mine cat si pentru masina... Am urcat masina inapoi pe trotuar, am luat-o a doua zi cu rampa, am schimbat bratul inferior.... Cost total, undeva la 450 lei, ceea ce nu era deloc programat! Bine ca nu a patit nimic capatul de planetara care a iesit din cutie, ala e vreo 400 lei... Cat de curand (sper sa am banii pt asta) o sa urmeze si pivotul pe dreapta, nu de alta dar nu l-am schimbat de cand am luat masina (40.000 km), si inainte de asta nu stiu cand a mai fost schibmat de proprietar.... a, da, si capetele de bara probabil. Vreau sa ma stiu cu directia la locul ei. Doua poze mai jos, mai multe nu am apucat sa fac, ca sa nu mai zic ca nu imi ardea deloc de poze... PS: tin sa multumesc lui Madalin ca nu m-a injurat ca l-am sunat la ora aia, si lu opia pentru numerele de telefon (care nu m-au ajutat, rampa a fost de la service :)) |
chiar nasol rau:(...bine ca nu ai patit cv mai grav
|
pffff.....numai necazuri...se tin lant dupa tine...si bine ca nu a fost mai grav....
ce sa zic, spor la treaba si sper sa fie ultimul necaz...la multi KM fara probleme, bafta multa, numai bine! |
Man imi pare sincer rau...mai ales cand am auzit la telefon nu-mi venea sa cred :cry:. Cum ai spus si tu e bine ca s-a intamplat cand te pregateai de plecare ca daca era sa se intample mai tarziu cine stie care erau cauzele. Bine ca ai scapat doar cu bratul ala...bafta man si ai grija ;) daca e ceva dai un telefon (daca e ceva si nu raspund cum a fost ieri mai insisti ca nu-i problema...)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Meserie..urat..!!!
Imi pare rau:sad:..atunci cand nu te astepti se intampla. Cum au zis colegii mai sus.,bine ca a fost cand te pregateai sa pleci ca altfel se intampla mai rau . Spor iti doresc..fierul se face..:) |
Ce e nene cu norocul asta pe tine? :(
|
Quote:
|
Nasol moment. Cand lucram la un magazin de piese auto, aveam un Tico caruia i-a iesit pivotul la 30 - 40 la ora. Instant a intrat intr-o masina parcata pe strada respectiva. Asa ca ai avut noroc, daca pot sa il numesc asa.
Cu siguranta o sa iesi din impas (mi s-a intamplat si mie sa am o serie de ghinioane). Trebuie sa ai rabdare. |
si mai fa rost de bani si schimbal si pe celalalt, ca nu se stie niciodata...
|
Imi pare rau pentru eveniment. Bine ca nu a fost mai grav si bine ca esti tu ok.
De ce te-a costat asa mult? Bratul cu tot cu pivot e in jur de 60-100 ron maxim. Iar de schimbat se schimba usor. Cum de ai ajuns la 450 ? Sau atat a costat sa o iei cu platforma? |
platforma face cam 1,5mil...deci :rolleyes2
|
Ce aiurea...:rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc tuturor pentru urarile de bine, sper sa nu mai am peripetii d-astea de acum. O sa incerc sa schimb cat mai curand si celalalt pivot, si capetele de bara. In rest.... o sa vad. :) |
Trebuia sa ma suni pe mine, te ajutam cu montaj gratis si cu bascula noua ... Data viitoare cand mai ai probleme da un telefon, am devenit as in tico :D .
Am fost azi sa iau aparatu dar nu era gata, cica sa ma duc luni ... sa vedem ce iese. |
Mai mult ca sigur ai mesterit in vreo duminica la masina :???:
Pare rau de cele intamplate, ma bucur ca nu ai patit nimic, ca fierul se face, chiar daca pe bani. Tot timpul am sustinut si voi sustine ideea : tico e tico, e o masina ideala de oras, de buzunar, dar in caz de ceva ... e o capcana a mortii ! Nu viteza ucide, ci impactul :-) iar in masinuta asta esti victima, doamne fereste. Condu prudent, gandeste-te ca viata ta e mai importanta decat sa-i arati unui alt sofer ca Tico stie sa alerge cat de cat (e un exemplu) Bafta maxima, imi place ce vad pana acum la SAA 8) |
Doamne fereste !
Mie mi-au zis cei de la ITP ca trebuie sa schimb pivotii ca sunt facuti praf si pot sarii oricand.. Si cand ma gandesc ca cu o zi inainte, seara, am fost pe un drum drept sa ma dau cu un prieten... O beleam daca sarea la viteza aia... Bine ca tie ti-a cazut in parcare...:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hai,hai cu surpriza liviule :dance:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Sa stapanesti sanatos becele:D...Spune si ca ti-ai luat antena noua:))
|
Surpriza mica dar de efect, arata bine ;).
|
Arata super Liviu!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Da, am mai luat si o antena, e alta viata cu radio acuma (eu nu aveam decat "ciotu" de pe plafon), si stopurile din bara spate (ceata+marsarier) ca ale mele sunt negre+ca unu e rupt. O sa le montez zilele astea, si inca o mica chestie care sper sa imi iasa cum vreau eu... O sa vedeti atunci despre ce e vorba :D |
Eu vazut live :))) arata bine man bravo
|
Ti-am vazut azi masina pe o strada de langa calea Calarasi.
Arata bine cu jantele de tabla. De unde le-ai luat :)) |
Salut senior
Zi-mi si mie...nu ai cum sa faci pierderea aceea de intensitate ? Cea de pe centru-sus :) Albul arata cel mai bine zic eu ( am si eu tot albe ). |
Quote:
Nu am aparat foto ca faceam si eu o poza sa facem o comparatie. Quote:
|
La mine se vede mai bine la 80-100, si e stock :rolleyes2
Cat ai taiat din arcurile fata? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Vremea e trista si nu tine cu mine deloc! In afara de faptul ca ma chinui sa spal masina de vreo 2-3 zile si tot ploua, vreau sa ma fac.... ceva, si nu pot. Poate apuc zilele astea... sa vedem... |
Pai...cand ploua iesi si tu afara cu un burete si o carpa, nu-ti mai trebuie vreme buna :D ( joke ).Ce surpriza ne pregatesti ?
|
Surpriza? :D A zis cineva surpiza? :D
Care? :D unde? :D |
frumos Tico ! te vad mai mereu prin poli si intr-o dimineata erai tare grabit spre parcarea de la pui de urs :-)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Am schimbat "surpriza" la care ma gandeam saptamana trecuta... Masina a primit un player nou (la propriu). Nu stiu ce marca e, adica e... o firma :D Nu are cd, optiunile sunt doar Card SD/Micro SD, Stick USB, intrare AUX, remote pentru statie, si evident, radio. Nu are telecomanda, dar nu sunt asa pretentios, ajung foarte bine la butoane. Culoarea la display e foarte faina, un albastru calm, combinat cu alb, care merge de minune cu bordu! Doua poze mai jos (nu prea calitative din pacate... pe viu se vede mai bine :oops:) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning