![]() |
Probabil ca o gasit poza pe undeva pe un site si cine stie de neboon o scris altceva,o fi uitat si ala ce masina e,si flo se bazeaza pe ce scrie acolo :))
Las' ca'l iett ;) |
pai dupa raspunsurile voastre si eu m-am gandit k e ceva eroare la mijloc, dar va spun si marca poate aflati ceva, e Toyota (TURBO) original sau nu, chiar nush...
oricum BNZ baga poza, pt ca din ce mi-ai aratat chiar e Jazz, va spun cand ajung la compu de acasa ce marca e edit: asadar, greseala, nu era Toyota dar eu am gasit-o ca si 1984 HONDA City Turbo, si am gasit pe net modelul care in Japonia se pare ca se keama City, si are si 2 variante TURBO(I si II), asta banuiesc k e II japonezii ashtia si cu denumirile lor nenorocite, in fiecare tzara se cheama altfel... :roll: |
1 Attachment(s)
Ha...asa e cu japonezii,ai dreptate !
Acuma eu...sper ca nu am impins la extrem jocu,cu poza mea,dar ca sa nu fie impozibil de gasit am lasat un mic hint... Daca nu va convine,spunetzi si o schimb,dar poate luptatorii din voi nu se dau atat de usor batuzi :) |
1 Attachment(s)
nu e nevoie de ajutor, ma descurcam si fara anii aia :P Talbot Lago T150 motor 8 in linie
ce e busitura asta |
dacia power ?
|
1 Attachment(s)
Usor...Lada 2105 !
Hai Florin,vad ca le ai cu astea \"in varsta\"...check this one ! |
Shelby Cobra ? :mrgreen:
|
Am invatzat si eu cate ceva dupa ce am muscato' :))
Nu e...next ! |
2 Attachment(s)
stii bnz care-i faza: era 2104 pt k era break dar nu se poate observa din poza bene :wink: asa k eshti oki
in primul rand de la numele pozei nu vei afla cioli ce masina e :P k toti s-au jmecherit de ceva timp si e asa simpla poza ta, este TR5.....pt cine nu shtie, este Triumph :pistoles: aku asta o sa va dea batai de cap zic eu, asta dk nu o shtiti din oras cumva :twisted: eu o shtiu HAHA |
masina e din est, copie dupa o limuzina americana.
aku ganditi si voi mai departe |
e construita de aceeasi firma ca si Volga, mama da lenea-i mare...p-aci :oops:
|
GAZ :?: Nu te mira ca nu raspunde nimeni la ce masini pui :roll:
|
ai ginit ceva, GAZ Z..
da bine k o sa pun skyline, mitsubishi si noutati de care nici japonezii n-au vazut... las k voi le puneti si eu un timp o sa vi le ghicesc doar :P |
bine k iara stam aiurea.. :oops:
este GAZ ZIM din anii 50, limuzina mare, este si in oras una... eniuei sa puna kareva poza k eu doar le ghicesc de va sparg :pistoles: k parca ce a pus BNZ ghicea kareva in afara de mine sau Scooter, asa k jucati-va :rockon: (eu ghicesc nu uitati :mrgreen: ) |
1 Attachment(s)
ia sa va vad :)
|
mustang
|
:D :D :D
po sa zic io ? po sa zic io ? :D |
Pune akimoto poza, e evident ca stii ce e din moment ce ai avut asa ceva :wink:
|
1 Attachment(s)
mdea semnalizarile :shakefist :tenisclap
|
1 Attachment(s)
corcitura
|
Mertzan cu tendintze de bemweu'
probabil cu 430 PS ,nos,si turbo,care este! |
ah...Type R cumva? sau tot o honda (vezi semnu :lol: )
|
nu mere asa...
marca si model |
Ciudat animal... pariez ca-i japoneza sau americana... Un indiciu, ceva?...
|
deci sa fiu in ton cu cerintele, dupa forma cabinei spre spate, capota scurta, zic ca e Honda Civic, model vechi, generatia CRX
:roll: :P |
1 Attachment(s)
CRX e
|
1 Attachment(s)
Yheeeee am ginit-o pa urata asta, aku dk mere si cu tunareli d'astea sa vedem
|
peugeot 205
|
Fiat Ritmo :?:
|
Ritmo sa fie :oops:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
SCUTER,CE TARE ESTI....LOOOL
Uite aici : Talbot Samba, Kleinwagen EUR 300 Daten: 31 kW (42 PS), EZ: 08/85, rot, 2/3 Türen, Benzin, Beschreibung: Anfengerauto! kein rost tech.1A Händler: Autohandel B. Sajn K.E.G Kempeleng.5/25/7 A-1100 Wien 1.Tel.: +43 - 1 / 6032306 2.Tel.: +43 - 699 / 11073466 Fax: +43 - 1 / 6032306 eMail an den Anbieter Sa-ti dau si linku de la poza ?! Uite-l : http://www.mobile.de/SIDZW7LCjUqyO1k...pkw&Picture=2& Si mai era si prima masina din lista :))) |
sari cu pozna din tufis bnZeule :lol: (nu mai trage de timp mai ales ka eshti sigur 100%)
akuma fiekakare cu sursa lui :twisted: |
1 Attachment(s)
Bine mei,nerabdatoriilor !
Hai ca asta-i simpla...probabil ca hondarul o ghiceste din prima ! |
b11s
|
1 Attachment(s)
iaca
|
Chevy Silverado 1500 :?:
Offtopic: BNZ, vrei sa cumperi masina aia :?: :D Nr ala e codul unei masini pe care o urmaresc pe ebay (Honda :twisted: ) |
Off TOP:Da mei.Honda b11s alias Subaru Impretza douamiicat'o'fi cand o iesii de sub numele de cod dat la prototip ;)
Aki : 1993 Chevrolet K1500 Pick Up (later GMC) |
bnz, nu-i nici o honda b11s, e Subaru B11S concept
ala care l-am pus io zici ca-i Chevrolet ? :? o fi, ca io habar n-aveam ce-i... |
Normal ca e subaru concept,viitorul impretza...faceam caterinca de scuter ;) (no ofense !)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning