![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
Salut . am si eu 4 jante de aluminiu de 15 " pentru opel astra , 5 spite . Le-as vrea revopsite negru lucios cu buza rosie , nu cred ca e nimik de reparat la el , nu au lovituri pe ele , jantele sunt demontat de pe masina dar au cauciucurile pe ele . Cam cat m-ar costa si cat ar dura . Multumesc
|
4 Attachment(s)
Recomand cu toata increderea....
|
Quote:
De asemenea foarte multi care au vopsit jantele electrostatic sunt nemultumiti de cum arata si vin sa le refaca cu vopsea lichida de buna calitate..am avut zeci si zeci de seturi la refacut. Noi in schimb facem curatare chimica unde este cazul,sablare sau doar aplicare de grund,folosim vopseluri speciale pentru aluminiu pe coduri exact cum pleaca jantele din fabrica,pe acelasi procedeu in care sunt vopsite jantele originale,in plus aplicam lac protector cu intaritor fata/spate la toate jantele vopsite la noi. |
1 Attachment(s)
salut. cat ma costa reconditionare 4 jante de 18" ?
iti atasez si o poza cu ce pb are una dintre ele. |
2 Attachment(s)
salut, cat ma costa sa imi faci aceasta janta?
este posibil sa fie si putin stramba din spita, se mai poate face? |
3 Attachment(s)
astea sunt jantele , aveti si PM.
|
21 Attachment(s)
Quote:
Orice zgarietura,lovitura pe buza jantei sau pe spite se acopera cu sudura si se rectifica pe strung sau masina de rectificat.Nu se foloseste chit la reconditionatul jantelor. |
1 Attachment(s)
Cat ma costa sa imi faci doar buzele jantelor R17 cromate s-au orice alta culoare dar sa iasa oglinda fara a se matuii cand le duc la spalatorie ? Vreau ca miezul sa ramana normal ?
|
4 jante rondell cu buza polisata de vopsit numai miezu cat ma costa?
|
Quote:
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante -vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite -polishat aluminiul pana la aspect de oglinda -sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate -rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung -indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele. Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor. Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante NOU indreptat jante care sunt strambe din butuc sau din spite NOU roluit perfect jante din tabla pe masina profesionala de roluit. Tel. 076622909 |
1 Attachment(s)
astea sunt
|
17 Attachment(s)
Quote:
Reconditionat jante BBS,sudat,indreptat la rece,rectificat buzele care erau lovite de borduri,polishat buzele pana au capatat un aspect de oglinda,vopsit miezurile auriu subaru impreza,aplicat 2 straturi de lac perlat cu xiralic auriu stelar. |
28 Attachment(s)
Reconditionat jante BMW,indreptat si rectificat juliturile de pe fata jantei care erau lovite de bordura,aplicat grund anticoroziv,vopsit argintiu,aplicat 3 straturi de lac perlat de foarte buna calitate pana s-a obtinut textura de o finete perfecta.
tel.0766220909 |
20 Attachment(s)
Reconditionat jante BMW ,indreptat la rece,rectificat juliturile de pe buza jantelor,vopsit argintiu OEM pentru jantele de bmw,aplicat 3 straturi de lac.
|
salut . am si eu 4 jante de vopsit , de 15 " sunt in stare buna , daca nu foarte buna , nu necesita indreptari sau reparatii . cat m-ar costa , as vrea sa fie negre lucioase si cu o buza portocalie . mersi
|
9 Attachment(s)
Quote:
Avem un negru foarte lucios,iar portocaliul la alegere dupa cod de culoare. |
5 Attachment(s)
Am urmarit toate paginile, superlucrari.
Apreciez ceea ce faceti. A trimis si eu o janta de Seat, astept rezultatul. |
jante 19 bmw style 230 cum ai facut pe prima pagina, doar ca le vreau negru lucios sau negru mat...sau daca ai vreo propunere de culoare sunt deschis :) masina e neagra.
jantele arata ca noi cu exceptia uneia care a fost zgariata f fin de o bordura pe o portiune mica.... Cat ma costa operatiunea de vopsire si mai ales daca ti le dau impreuna cu anvelope le primesc inapoi tot cu anvelope si echilibrate? cat costa indreptare/roluire pentru o janta in caz ca este vreuna dezechilibrata de la gropi? merci |
11 Attachment(s)
Quote:
Eu personal nu cred ca arata bine pe negru modelul asta de jante,ca si culoare inchisa ar merge un gri carbon perlat deschis,o culoare care se cauta foarte bine si arata bine pe masina. Pretul este de 550 lei vopsit fata/spate lacuit fata/spate. Pentru indreptat avem preturi promotionale numai 40 de lei de bucata. Daca doresti demontat/montat anvelopa si echilibrat preturile sunt similare cu cele ale unei vulcanizari ...poate chiar ceva mai jos. Cateva poze cu nuante de gri carbon si mai deschis si mai inchis sa-ti faci o idee cum arata |
Cat m-ar costa si pe mine polishare buzelor unor jante borbet bs pe 16, 9j si cam cat ar dura?
|
19 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut , am si eu 4 jante pe 18 de indreptat si vopsit in 2 culori . un pret se poate ? si nu om ca nu verific de obicei :)
|
21 Attachment(s)
Quote:
Reconditonat jante 20 inch BMW seria 7 individual,roluit la cald toate patru,indreptate la rece,sudat doua din ele deoarece erau fisurate de la gropi,rectificat juliturile de pe buzele jantelor,vopsit argintiu OEM,aplicat lac. |
Quote:
|
SALUT.Am si eu o problema.caut o janta si anume MD 680 pe argintiu 6,5 15 inc 4x100 atasez si o poza.dar nu stiu cum sa o fac.
|
7 Attachment(s)
Quote:
Preturi incredibil de bune la reconditionatul jantelor de iarna din tabla. |
1 Attachment(s)
Sal am niste jante pe 15 sunt ovalizate , ce le pot face sa scap cat mai ieftin...reconditionarea lor costa destul de mult si nu cred ca merita sa arunc banii pe jantele astea, de vandut nu le ia nimeni ovalizate...astept pm
|
Sa traiti,
detin 4 jenti pe 17 momo quasar, toamna trecuta le-am vopsit electeostatic in alb si nu le-am pus pe masina pt ca dupa aceea am vrut sa le fac spitele in negru si am amanat pana acum, mentionez ca nu le-am purtat nici o zi, deci cat ma costa sa fac spitele in negru lucios si eventual un strat de lac daca e necesar ? am atasat o poza cu modelul momo quasar pe care il detin http://www.maxituning.es/files/origi...8iglwuVGjt.jpg Multumesc. |
22 Attachment(s)
Eu zic sa va ganditi bine inainte sa apelati la serviciile oferite de domnul fastbiker.
Brazde in vopsea, chit ieftin de caroserii, lacul se poate razui usor cu unghia. Deja am inceput procesul de curatare pentru revopsire (nuanta nu este nici pe departe una apropiata cu ce am pe celelalta jante) Bine ca nu le-am vopsit pe toate ca eram trist.:D Pozele spun totul, mai departe nu vreau sa comentez sau sa intru in polemici. Over. |
13 Attachment(s)
Reconditionat jante BMW
|
18 Attachment(s)
Reconditionat jante BMW 19'
|
11 Attachment(s)
Reconditionat jante alfa romeo roluit,rectificatvopsit alb polar si aplicat lac.
|
19 Attachment(s)
Reconditionat jante Audi A8
|
8 Attachment(s)
Reparat si vopsit bara fata BMW M3
|
47 Attachment(s)
Reconditionat jante mercedes,roluit la cald,rectificat buzele julite de borduri,facut sanfren si sudat o spartura in janta de 20 cm,vopsit argintiu,aplicat 3 straturi de lac perlat cu xiralic de foarte buna calitate.
|
23 Attachment(s)
Reconditionat jante moto,roluit ambele jante la cald,vopsit alb polar,aplicat 3 straturi de lac protector cu intaritor de foarte buna calitate,vopsit discurile de frana si etrieri cu vopsea rosie termorezistenta.
|
17 Attachment(s)
Polishat buze jante DOTZ nemodulare si vopsit miezul mov,aplicat 4 straturi de lac perlat de foarte buna calitate si s-a obtinut un flip-flop de mov cu violet.
|
16 Attachment(s)
Vopsit miezul negru perlat lucios si buzele visiniu perlat semitexturat pentru un efect frumos al perlei din vopsea in soare.
|
Salut. Arata frumos jantele facute de voi/tine! Cat timp este necesar pt vopsit un set? (culoare: gri OEM).
Sunteti aglomerati rau? Si, unde e locatia voastra? Merci |
Din cauza supra aglomerarii cu jante la reconditionat timp de 2 saptamani nu mai primim lucrari.
Multumim pentru intelegere. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning