![]() |
Re: all about sound
:D Apropo!!!
Referitor la asta: """"Unii zic, ca varianta "a" e mai buna deoarece in cursa vei merge oricum mai incet sa nu-ti distrugi masina si daca tot mergi mai incet nu ai nevoie de cauciucuri performante ca sa conduci la limita si sa-ti distrugi masina..."""" Care-i prostu' ala care participa la curse de genul F1 ca sa mearga incet. Omu participa sa castige, NU???? Daca-r auzi asta Hamilton sau Raikkonen... :D :D :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iti dau un exemplu:am un bas groun zero de 2000 rms si dau in el cu 3000 rms din statia de la plutonium gz 1.6000 ...ok pana aici??...difuzorul meu o ia in gura de la mine de la 30hz daca stii ce este aia ca e cu 2 membrane pasive sii i place de numaa.....dar!!!atentie!!!darr!!!! eu nu ascult teste de bas sau diverse melodii de frecvente de test bass....aia e criminalitate de difor pentru ca daca nu esti cablat corespunzator daca nu ai curent suficient totul duce la distorsiuni si repet cu un ampl;if mai mic ca basu il omori mult mai repede decat cu un amplif mai tare...tu ai 160 w rms la 14,4 v da????la 12 v ai 120 daaa???si sub 12 v cat ai???te-ai intrebat vreodata??asta nu ti s-a clarificat??deci cati wati au mai ramas fara motor si sub 12 v ce nu stii \tuu???asa ca degeaba razi in sec ca io iti doresc binele nu te trimit la nimeni sa vezi alte produse ci te sfatuiesc preteneste schimba amplifuuu!!!ca are diferiti wati la diferiti voltii!!!!!!!intelegi omu?????????noah asta e lamiurit iar daca nici asa nu ai priceput si tu crezi ca e mai bine ca ai rezerva de wati catre difuzor si ii lungesti viata atunci te inseli amarnic......iti mai dau un exemplu motoric...ai o masina de 300 de cai si tu mergi numa cu 1--2-3-4 cateodata cu A5A si max 70 la ora....deci ce inseamna asta?nu il folosesti la capacitatea lui iar motoarele de turatii sunt facute sa le dai in gura si nu au moarte mai rapida ;) urmatorul catre lewy Quote:
baietii scuze de roman dar la prostii nu ma abtin ;) baftA!!! |
Mersi de sfaturi. Sapt viitoare o sa fie schimbat amplifu pe unu de 300W. Acuma n-am masina ca ii fara capota asa mie frica sa umblu. Dar sapt viitoare o schimb si scriu ca ce diferanta simt si aud ;) Numai bine
|
Quote:
OK man. . |
[QUOTE=SoundIdentity;1035403][B]deci ...iti mai zic odata sa intelegi.....300 de wati sunt super frumosi daca stii sa ii folosesti....acuma problema e ca daca lewy nu are destula experienta se protejeaza prin wati mai putini dar acuma un sfat nu e bine ...si sa nu crerzi ca daca tu dai cu cs-ul in el faci bine...sau daca dai cu juma de putere si dai la maxim dai bine in el...nici vorba...uite szambi nu are destula experienta dar intreaba se implica si impinge clientul pentru un sistem ok...uite astept si parerea baietilor de la k&a in acest comentariu ei ce parere au ???
sal ombre...apropo de parerea noastra ai 100% dreptate si asta nu ca se te pup undeva unde cred altii ca o fac....:) .. mai pe scur si romaneste ca sa inteleaga toti despre ce e vb e simplu ca bunaziua... ia faceti experienta asta pe masinile voastre ,...dai drumul la mp3 si asculta la juma volumul.. va suna frumos si placut apoi dai blana si va distorsiona si va suna urat de parca nu mai poate difuzorul.. asta indiferent cat de mare difuzor ai pune,...asta se intampla tocmai din cauza ca si mp3 are un mic amplificator incorporat,,.. care e mai mic la wati in general ca si difurile.....si cand vrei sa scoti tot din el suna cam naspa .... nu stiu daca mam exprimat bine sau daca a inteles cineva ceva.. din cum am incercat eu sa mah fac inteles.. :) pe scut are dreptate ce zice sandu ,,.. in rest numai de bine sa auzim :) |
deci: pentru clienti vostri un sfat daca imi permiteti:
un cas cd mp3 dvd orice de marca fie sony panasonic pioneer clarion alpine kenwood repet de marca toate au maxim rms power deci mai clar si romaneste wati reali 22-25sau 27 wx4 ...si 50wx4 este puterea muzicala ceea ce voi nu o folositi.. deci daca mergeti si cumparati un difuzor si cereti un difuzor de minim 50 w nu puteti niciodata da atata in el!!!!lumea crede si aici in opradea mergem la metro luam un sony 4 boxe de wati exagerati ce scriu pe ele le monteaza si blana frate!!!!!!!!!pai asta e greseala...daca analizatiu caracteristicile unui amplificator de 4 canale suntt de 4x35 4x50 4x75 ceea ce deja este bun pentru comercial si de la 4x100 pe 4 ohmi deja vorbim de lucruri mai serioase ;) in esenta daca ai un mp3 oarecare fie de 80euro fie de 2000 de euro mai mult de 27 w pe canal nu are!!!cand le dati blana si nu merge curat inseamna ca amplificatorul playerelor nu rezista sa dea mai mult sunet si baga distorsiuni sunete distorsionate!!!!care in totdeauna este pericol pentru difuzoare...alea sunt moartea lor ;) acesta a fost doar un sfat pentru vcoi ;) las ca face szambi ceva la voi si aducem ceva masini sa vedeti anumite sisteme audio si sa vedeti de ce aceste conmstructii au putere de numa si nu distorsioneaza adica merg clkar la puteri mari....pentru ca se folosesc amplificatoare si se poate filtra sunetele in diferite frecvente.....amplificativca si veti vedeA ce diferenta e ;) bafta baieti!! |
baietii!!nu tre sa moara topicu asta ca am dat 2 3 explicatii ;) scuze nu jignesc pe nimeni doar daca ceva se da un sfat sa stie omu cu ce se mananca ;)
|
Pioneer DEH-P4800MP:
Radio CD si MP3 player auto amplificare interna 4x50W, MOSFET procesare sunet: HPF, LPF, EEQ Plus, FIE (Front Image Enhancer), SFEQ (Sound Focus Equaliser) panou frontal detasabil buton volum rotativ Compatibil CD-R,CD-RW, MP3, WMA, WAV, CD-Text tuner compatibil RDS iesiri preout RCA: 2 (F, R sau S/W) intrare AUX-In IP-Bus telecomanda optionala model 2006 Atunci 4x50W ii puterea max si normal real are numai 4x25 sau 4x27.. Eu am boxe jbl in usi de 60W(max180W) normal imi trebuie amplif? Are rost? Eu nu dau volumul mai tare de 40(mere pana la 60 daca nu ma insel) peste deja nu-l suporti si eu zic ca mere destul de clar n-am auzit distorsiuni (mai bine se auzea ca bate membranu boxei plasticu de la usa care ii pus in fata lui cand aveam inca boxele original in masina de cand am jbl nu mai bate). La max n-am dat nici odata poate atunci se aude. Nu stiu. La volumul 40 deja tremura masina , ca in oglinzi nu vezi ca cei in spatele tau ca tremura rau , dar imi place ca basu imi face masaj prin scauni ;) |
Quote:
|
mama.. nu cred ca mai explici odata.. pe la jumatea scrisului m-ai pierdut..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning