![]() |
Re: Chevrolet Aveo
folia este foarte scumpa .. trebuie cu omologare RAR ...si costa 1200 Ron .. nu isi merita bani , si cred ca nu ai da un aspect frumos masini....
|
Sa o folosesti sanatos. Si eu am un aveo exact ca si al tau,full am deja vreo 28000 km si sunt foarte multumit de ea. Sunt chiar ok masinile.
|
a mea e neagra si am folii pe ea dar nu sunt omologate,le am de vreo 10 luni si nu ma intrtebat nici dracu de ele,masinii ii da un aspect foarte fain si eu i-am pus si xenoane pe ea,arata mai bine
|
driver x de pleoape ai auzit de undeva?
|
Quote:
Salut, Eu am la Omniasig si platesc 14 milioane...am auzit ca sunt ok...o sa-i testez cat de curand... Bafta. Ovidiu |
Viteza maxima ceva ?Bafta
|
Sunt proprietaru unui chevrolet aveo sedan de culoarea alba si vreau sa spun tuturor proprietarilor de chevrolet aveo ca pe spoilerele autoturismului meu am montat un set de bandouri din cauciuc asa cum are si skoda octavia.Si vreau sa va spun ca arata bestial.Pe spate am montat sorturi de noroi de pe astra G care ii da spatelui de la aveo o forma unica,si toti vecini mei o admira.As dori sa sa ii atasez un eleronpe capota spate si sai cromez bandoul de plastic de pe capota spate,dar nimeni nu ma poate ajuta pentru a face aceasta cromare.Daca cunosti pe cineva care ma poate ajuta pentru a croma sau tuna un aveo .Daca ti-a mai facut unele imbunatatiri as dori sa stiu si eu unde se poate tuna aveo.
|
daca te uiti pe siturile din america ai sa vezi ca aveo se vinde acolo cu banda cromata si stopuri clare cu geam alb . arata super cool. asa ca daca ai putea sa iti comanzi din america o pereche de stopuri si banda cromata numai de acolo cred ca se poate .
|
ce model de xenoane merg la ea? din ce categorie? h cat? aceasta intrebare este pentru driverX
|
salut am si eu un aveo si ma intereseaza daca exista raku-ri pentru el. astept raspusuri.
|
Quote:
Ideea e ca am mers cu cineva intr-un aveo cu 200km/h...:rolleyes2 Quote:
|
[QUOTE=ovidiu.r;1228072]Eu am tras pan la 170...4 in masina...dupa 170 nu recomand...dar pana in 170 se comporta super.
Ideea e ca am mers cu cineva intr-un aveo cu 200km/h...:rolleyes2 Am ajuns pana la 160 pe drum national....eram cu mama si cu o prietena de a ei si le era frica ca ii mai dadeam....in fata era un Q7 deci aveam motiv sa apas pedala din dreapta:Do sa ies si pe autostrada si acolo ii dat blana si va zic cat se duce (Aveo 1.2 74 CP) |
Am si eu o intrebare.... Cand am luat masina in aprilie nu am avut bani de full:( si alea cu aer conditionat normal nu climatronic servodirectie veneau in 3 luni...singura varianta care venea intr-o luna era varianta Direct fara servo fara aer fara nimic cheala:(acum intrebarea: aveti idee se poate pune servo directie si aer contionat eventual climatronic?stiu ca e o gramada de bani servo directie(caseta mai ales) dar vreau sa stiu in principiu dak se poate
|
Quote:
|
Quote:
|
Decat sa o vand cu 7000 (dak ii iau si pe aia) si sa mai pun o mie si ceva de euro..as prefera 400 E doar servo-directia...montaju vreo 100-150 si ala asta ar fi doar sa nu aibe vreo buba caseta eu stiu(nu sunt mecanic chiar dak o vad nu-mi dau seama pana nu merg cu masina) Astept Sfaturi
|
Sal.
Sunt din Oradea, si as fi interesat de tuning pt. Aveo.Ma gandeam la un tuning facut de Chevy pt. ca masina mea e in garantie.Este asa ceva in Oradea? Mersi. |
Nu sunt tunninguri facute pe aveo din cate stiu eu...ca am cautat si eu...
|
[QUOTE=LeoKinG;1283656]Nu sunt tunninguri facute pe aveo din cate stiu eu...ca am cautat si eu...
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...71#post1277771 Dupa cum vezi exista si original....cam scump(dupa parerea mea :inyourfac ) dar exista |
Domnilor,va rog respectuos sa ma ajutati pentru ca doresc sa-mi achitionez un Chevrolet Aveo,4 usi,destinat strict pentru familie,folosit mai mult prin oras,iar dilema este ce motor sa fie???
Motor 1,2SOCH 8 valve sau motor 1,4DOCH 16 valve. Persoane avizate sau neavizate imi spun ca motorul de 1,2SOCH 8 valve ar fi depasit deoarece nu se mai fabrica si ca ar consuma mai mult deoarece greutatea caroseriei este mai mare. Va rog sa-mi spune-ti ce tip de motor sa-mi aleg.Va multumesc. |
Pai 1.2 eu as alege pt un chevrolet spark ....pt ca e usoara masina...pentru aveo clar 1.4 (parerea mea)bafta
|
Eu am un Aveo 4 usi varianta Direct(fara nimic nici macar servo-directie ca venea in 3 luni si ceva dar sa revenim)eu am un stil de condus mai sportiv si va zic sincer ca , consuma cat un audi cu motor de 2000 sincer va zic:D(stil sportiv - schimbarea treptelor la 5000-5500 rpm)de`masina lu mama si nerabdarea mea deci recomand motoru de 1.4 si chestia cu greutatea masinii conteaza si ea pt ca un motor mic se chinuie sa o traga si atunci consuma mult....pe cand un motor mai mare o trage cu lejeritate mai ales 16v
Cumpara-ti 1.4 16v dak ai posibilitatea |
Va multumesc tare mult domnilor si daca mai aveti ceva de adaugat referitor la masina AVEO 4 usi astept cu mare nerabdare.
Sanatate multa!!! |
Cu exceptia crash-testului masina este ok,are un pret avantajos arata cat de cat ok...in rest las posesorii sa vb...numa' bine
|
Man dak ti-e scris sa mori mori iesind din scara si iti cade un tzurtzure in cap....sau intr-un mertz clasa S....asa ca mai bine nu iei in seama problemele de la crash test...parerea mea.Mie mi-a placut modelu exterior interior la motorizare am fost putin dezamagit 1.2 si 1.4....masina asta fara 1.6 1.8 n-ar fi trebuit sa iasa din fabrica iarasi parerea mea:Dsi app de interior mie mi s-au tocit ornamentele alea "cromate" de pe volan si de pe manerele usilor asta e...
|
Salut mai marilor cunoscatori !
Am luat 2 buc Aveo Platinium si doresc sa va intreb urmatoarele: 1. Daca schimb anvelopele actuale Hancook 185/55/15 cu altele Michelin 185/60/15 credeti ca masina devina mai putin zgomotoasa si mai "umana'? Acum este f f rigida ( cel putin asa se pare ) 2. Pana la uram este nevoie de montat scut sau nu si daca da isi pierde garantia ? Va multumesc frumos ! |
Quote:
Legat de punctul 2. Nu pierzi garantia, toata operatiunea se face la service-ul lor. Spun asta pentru ca tatal meu a achizitionat un aveo plus de 3 zile si a montat scut fara probleme. Sper ca ti-am fost de ajutor. Numai bine! |
CATEVA POZICI CU UN AVEO.:D
http://gabitomescu.blogspot.com/2008...-is-chevy.html |
si io sunt multumit de ea am versiunea full dar consuma si e puturoasa vreau sa i aduc unele inbunatatiri sper sa nu am pb la garantie
|
referitor la cauciucuri nu pierzi nimik dar mai bine pune 205\45\r16
e mare diferenta si aspect si tot bafta |
Quote:
|
|
Quote:
|
Salut baietzi. . o intrebare ..
cine ma poate ajuta si pe mine cu 4 jante de 15'' pt un aveo. . .astept !! |
Quote:
pt k eu am pus pe ea jante de calibra .. tot asea ceva 215 pe 50 cred de 15'' si nu mai avea puterea aia de prima data si consumul a crescut putzin ?:rolleyes2 |
[QUOTE=George_P.;673746]Eu nu ti-am comparat masina cu Octavia sau altceva,stai linistit,eu doar am zis ca daca la 1.4 al tau zici ca trage cum trage,sa mergi cu Rosonic sa vezi atunci plamani lipiti de scaun.
O alta varianta la fix 10000 euro fix e Prestige-ul care bate la fund Aveo la toate capitolele. Asta este parerea mea si personal nu as da aceiasi bani pe altceva mai putin bun doar pentru simplul fapt ca "dacia e dacie domne..." mah scuzele mele k te dezamagesc .... [AVEO AJUNGE SI 11.8OO euro] dar prestige nu e facut cumva de grupul Renaul .. . .dak vrei sa stii Renault face masini pt \Pompe funebre/ de exemplu LOGAN MCV .. cea mai proasta masina posibia , si fii sigur k Preestige nu e mai departe de Logan 1.4 Mpi .. in fine Chevorletul e o masina foarte buna si la pret si la dotari :lol: PAREREA MEA ////// |
Quote:
SALUT... dak esti dragutz zimi si mie cat ajunge gentile astea ale tale .. .pt k eu am luat putina teapa .. am cumparat jante pt ea dar numa ks in 5 prezoane si nu se potrivesc :x stii pe cineva care ar vrea sa faca schimb de jante .. sai dau astea de 15'' cu 5 prezoane si sami dea de 15'' cu 4 prezoane ... i le dau cu tot cu cauciucuri ''vara iarna'' ... VA MULTUMESC ! |
Quote:
sa stii k e o masina tare .. o am de un an de zile ...si am cam 34 000 de km si inca nu are nimik si drept sati zic am merscu ea peste tot . . inclusiv liniutza pe copou' si iti zic eu k e tare cu draci. .intra doua am prins 84 km ... kre sigur nu prinzi cu un Logan 1.4 Mpi ;;););) BAFTA :lol: |
Quote:
mai dat toate 4 geamuri foliate tea costat 100 ron, km putin eu am auzit de 350 ron in iasi :(:(:( :shock: |
io am aveo de 5 luni nu e full dar nu ma plang decat de cauciucuri care alea din fabrica sunt praf mi am luat altele goodyear alea sport si parca am alta masina la franare va recomand sa incercati alte cauciuri de la prieteni sau ceva sa vedeti diferenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning