![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
14 Attachment(s)
Rectificat buzele,aplicat grund si vopsit integral jante bmw.
|
1 Attachment(s)
salutare..cat ma costa :
scos vopsea..la luciu metalic are cateva zgarieturi,julituri .. numai interiorul..buza am polishato la ziemenz.. jantele sunt borbet A pe 17 |
Unde ai atelierul sau in ce zona in bucuresti? vroiam sa trec cu masinuta sa vezi jantele si sa imi faci o evaluare. indreptat si eventual un polish. multumesc:D8)
|
13 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Reconditionat jante Borbet T,rectificat buzele julite de borduri,polishat,vopsit fata/spate argintiu perlat si aplicat lac protector. |
Quote:
Originally Posted by jhonycvz View Post salutare..cat ma costa : scos vopsea..la luciu metalic are cateva zgarieturi,julituri .. numai interiorul..buza am polishat-o la ziemenz.. jantele sunt borbet A pe 17 Nu primesc in lucru jante la care au fost facute operatiuni in alte ateliere. eu vroiam sa vopsesc numai "miezul" ..in fine...spor |
Quote:
.Ms de intelegere. |
34 Attachment(s)
Reconditionat jante Honda,indepartat cromul sarit si julit,indepartat coroziuni si rectificat fata/spate..vopsit argintiu perlat si aplicat lac protector.
|
6 Attachment(s)
Salut, cat costa reconditionarea completa a unor jante Schmidt pe 16 si polisharea buzelor (nu sunt modulare). Sunt in stare general buna (doar buzele au ceva urme - 3%). Singura problema e ca cel de la care le-am cumparat a considerat de cuviinta sa le vopseasca in regie proprie. Ma intereseaza mirror finish pt buze si interiorul un gun metal grey cu perla albastra sau poate imi faci tu o recomandare mai interesanta. De asemenea m-ar interesa daca se pot vopsi locurile in care "ar fi venit" suruburile de prindere a buzei in alta culoare. Dupa reconditionare aveti posibilitatea sa montati si anvelopa + echilibrat? Garantia de 1 an e doar la exfoliere sau si daca spre exemplu cineva ar rula pe autostrada si in urma unui TIR janta ar fi bombardata cu pietricele => ciupituri in vopsea? Multumesc pt timp si as aprecia un raspuns cat mai detaliat.
P.S. Nu aveti cumva un capacel central cu Schmidt din intamplare... pe mine m-a usurat un nene binevoitor intr-o seara de unul |
21 Attachment(s)
Quote:
Vopseaua este la fel de rezistenta ca cea de pe masina sau cea originala de pe jante. Pentru alte detalii 0766220909..sau mesaj privat. Reconditionat Borbet RST,jantele au fost indreptate,rectificata buza pana la aluminiu deoarece a fost incarcata cu chit si era crapat,indepartat gaura de prindere a capacului central si rectificate marginile pentru a se folosi fara capac peste prezoane,vopsit interior exterior alb polar si aplicat lac. |
17 Attachment(s)
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite -polishat aluminiul pana la aspect de oglinda -sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate -rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung -indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor. Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante |
16 Attachment(s)
Reconditionat jante AMG Mercedes,roluit la cald fata/spate,incarcat cu sudura juliturile de pe buze,scos drept pe strung,trase pe masina de rectificat si polishat integral fata jantei.
|
1 Attachment(s)
Salut.
Cat m-ar costa si pe mine polish-area buzelor unor jante "Fondmetal" pe 15" (as dorii un pret o data fara butucul central undescrie "Fondmetal" si o data cu el polishat). Ies la polishare buzele lucioase aproape de cele cromate (ex. buzele BBS) sau trebuiesc cromate (daca trebiesc pot sa faci si cat m-ar costa)? Attachment 2067414 |
8 Attachment(s)
Quote:
|
UNde ai atelierul?
|
Quote:
PS Sper să nu iţi de ofertă pt. că eu nu o să uit.:lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Imi cer scuze pentru cei care suna dar pana saptamana viitoare nu mai primim jante la reconditionat din cauza supra aglomerarii,atelierul este fix plin..inclusiv curtea exterioara. Multumim pentru intelegere si va asteptam dupa data de 14 iulie |
Salut...un pret pt polisare pt vopsire miez pt 4 jante pe 17" si late de 8.5j cu 10j
|
am 4 jante modulare (se scoare miezul) nikelate pe 20. au nichelul sarit in nenumarate locuri. as vrea sa le vopsesc intr-un fel, poti sa ma ajuti cu indepartarea cromului/nikelului si vopsirea lor?
|
Quote:
300 lei vopsit Quote:
Cei care vopsesc electrostatic sableaza cu granulatie mare deoarece vopseaua lor oricum iese poroasa,la mine vopseaua si lacul au textura fina ca vopseaua de pe masina si nu pot folosi granulatii mari la sablat. |
Vopsesti si masini tunate?
|
33 Attachment(s)
Quote:
Jante Peugeot 407 au fost roluite la cald (2 bucati),deoarece sunt ultra usoare,la una din ele a fost sudata o fisura de 3 cm,facut sanfren si rectificata cum trebuie,3 jante au fost rectificate pe buze deoarece erau usor atinse de borduri,a fost reconditionat cromul de la capacele centrale deoarece era corodat si imbatranit si au fost vopsite gri antracit usor perlat plus aplicat 2 straturi de lac |
5 Attachment(s)
Am si eu o janta din care sa rupt o bucata din ea in urma unui incident. Crezi ca se mai poate face ceva cu ea ?! Mentionez ca masina a mers la sufa cam 4 - 5 km cu janta si cauciucul pe ea ca in poza.
|
28 Attachment(s)
Quote:
|
Ok, nici o problema. Stau la coada. Ai putea sa imi comunici un pret estimativ ?! Eventual pe pm. Toata stima!
|
38 Attachment(s)
Reconditionat jante Renault,roluit la cald,incarcat cu sudura buzele julite si trase pe masina de rectificat,vopsit alb polar si aplicat 2 straturi de lac
Scuze pt. calitatea pozelor dar din cauza albului prea alb nu am reusit sa le fac poze in soare. |
23 Attachment(s)
Reconditionat jante Alpina,indreptat la rece,incarcat cu sudura multiple julituri pe buze si pe spite,puse pe masina de rectificat,vopsit gri (OEM) si aplicat 2 straturi de lac protector.
|
5 Attachment(s)
Salut!Am o janta BBS RZ pe 17 si vreau sa-i polishez buza ...ma intereseaza un pretz si cam cat dureaza...am atasat poze cu starea jantei...crezi ca ma poti ajuta ?
|
32 Attachment(s)
Quote:
Reconditionat jante BBS pe 20inch,jantele au fost roluite la cald dupa care au fost montate pe masina de indreptat la rece unde au fost centrate perfect,buzele au fost incarcate cu sudura si rectificate pe strung deoarece aveau o grava lipsa de material,vopsite interior/exterior negru perlat si aplicat 2 straturi de lac protector. |
[QUOTE=fastbiker;4500639]Imi pare rau dar nu te pot ajuta,eu iau la reconditionat numai seturi de jante nu 1-2 buc,cauta un atelier mai mic sau persoane care lucreaza in particular.
Ok .Atunci vin cu toate la tine ....ma intereseaza indreptat +reconditionat si vopsit interior +polishat buze ...un pret ptr toata operatiunea? In mare dupa poze se rezolva cu janta asta?a fost lovita si sudata... |
37 Attachment(s)
[QUOTE=Dj_Catala17
Ok .Atunci vin cu toate la tine ....ma intereseaza indreptat +reconditionat si vopsit interior +polishat buze ...un pret ptr toata operatiunea? In mare dupa poze se rezolva cu janta asta?a fost lovita si sudata...[/QUOTE] Costa 700 lei tot tot si nu o sa se cunoasca nimic la cea care a fost lovita Reconditionat jante mercedes extrem de corodate,indepartate coroziunile pana la aluminiu curat,aplicat grund anticoroziv,vopsit,lacuit |
[QUOTE=fastbiker;4504336]Costa 700 lei tot tot si nu o sa se cunoasca nimic la cea care a fost lovita
spune-mi te rog in ce zona ai atelierul si cam cat dureaza toata operatiunea? |
1 Attachment(s)
Salut !
cat m-ar costa sa repari janta asta+vopsite toate ? |
Quote:
|
[IMG]https://img641.imageshack.us/img641/5569/91873382.jpg[/IMG]
Salut. Cat iei pt jantele astea alb lucios(cate straturi de lac dai)?Ms |
Quote:
|
Quote:
|
40 Attachment(s)
Quote:
Reconditionat jante Brock B1,indreptate perfect,rectificat juliturile de pe buze aplicat grund,vopsit argintiu OEM pentru Brock,aplicat lac. |
17 Attachment(s)
Reconditionat jante SEAT.
|
31 Attachment(s)
Reconditionat jante VW Passat,indreptat la rece,rectificat julituri pe buze si pe fata jantei,rectificat coroziuni,aplicat grund anticoroziv,vopsit fata/spate gri carbon,aplicat un strat de lac care continea perla argintiu stelar si inca 2 straturi de lac clar.
|
1 Attachment(s)
Salut....as dori un pret informativ pentru vopsirea interiorului auriu cu buzele polishate. Jantele sunt pe 17". Mersi frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning