Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/172743-vopsesc-repar-reconditionez-profesional-jante-auto.html)

fastbiker 14-06-11 10:17

Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO

14 Attachment(s)
Rectificat buzele,aplicat grund si vopsit integral jante bmw.

jhonycvz 15-06-11 12:58

1 Attachment(s)
salutare..cat ma costa :
scos vopsea..la luciu metalic
are cateva zgarieturi,julituri ..
numai interiorul..buza am polishato la ziemenz..
jantele sunt borbet A pe 17

cdaniel 16-06-11 09:27

Unde ai atelierul sau in ce zona in bucuresti? vroiam sa trec cu masinuta sa vezi jantele si sa imi faci o evaluare. indreptat si eventual un polish. multumesc:D8)

fastbiker 16-06-11 20:31

13 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jhonycvz (Post 4398779)
salutare..cat ma costa :
numai interiorul..buza am polishat-o la ziemenz..

Nu primesc in lucru jante la care au fost facute operatiuni in alte ateliere.
Quote:

Originally Posted by cdaniel (Post 4400948)
Unde ai atelierul sau in ce zona in bucuresti? vroiam sa trec cu masinuta sa vezi jantele si sa imi faci o evaluare. indreptat si eventual un polish. multumesc:D8)

0766220909

Reconditionat jante Borbet T,rectificat buzele julite de borduri,polishat,vopsit fata/spate argintiu perlat si aplicat lac protector.

jhonycvz 16-06-11 20:40

Quote:
Originally Posted by jhonycvz View Post
salutare..cat ma costa :
numai interiorul..buza am polishat-o la ziemenz..
Nu primesc in lucru jante la care au fost facute operatiuni in alte ateliere.

eu vroiam sa vopsesc numai "miezul" ..in fine...spor

fastbiker 16-06-11 20:53

Quote:

Originally Posted by jhonycvz (Post 4402464)
Quote:

eu vroiam sa vopsesc numai "miezul" ..in fine...spor

Am inteles dar eu nu lucrez asa,la mine jantele inainte de a fi polishate le prepar miezurile pt. vopsit,sablat sau curatat chimic vopseaua,aplicat grund si smilgheruit cu apa..astea sunt operatiuni pe care daca le-as face acum ar afecta polishul,ar ramane pete ca naiba pe el.Daia am si toate utilajele pentru a face operatiunile in atelierul meu in ordinea fireasca,indreptat,sudat,rectificat,polishat,vopsi t
.Ms de intelegere.

fastbiker 21-06-11 23:30

34 Attachment(s)
Reconditionat jante Honda,indepartat cromul sarit si julit,indepartat coroziuni si rectificat fata/spate..vopsit argintiu perlat si aplicat lac protector.

pika1460 23-06-11 00:34

6 Attachment(s)
Salut, cat costa reconditionarea completa a unor jante Schmidt pe 16 si polisharea buzelor (nu sunt modulare). Sunt in stare general buna (doar buzele au ceva urme - 3%). Singura problema e ca cel de la care le-am cumparat a considerat de cuviinta sa le vopseasca in regie proprie. Ma intereseaza mirror finish pt buze si interiorul un gun metal grey cu perla albastra sau poate imi faci tu o recomandare mai interesanta. De asemenea m-ar interesa daca se pot vopsi locurile in care "ar fi venit" suruburile de prindere a buzei in alta culoare. Dupa reconditionare aveti posibilitatea sa montati si anvelopa + echilibrat? Garantia de 1 an e doar la exfoliere sau si daca spre exemplu cineva ar rula pe autostrada si in urma unui TIR janta ar fi bombardata cu pietricele => ciupituri in vopsea? Multumesc pt timp si as aprecia un raspuns cat mai detaliat.

P.S. Nu aveti cumva un capacel central cu Schmidt din intamplare... pe mine m-a usurat un nene binevoitor intr-o seara de unul

fastbiker 23-06-11 15:40

21 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pika1460 (Post 4415957)
Salut, cat costa reconditionarea completa a unor jante Schmidt pe 16 si polisharea buzelor

Costa 650 lei rectificat buzele(in ultimile 2 poze janta respectiva are buza distrusa si trebuie indreptata pe strung),polishat,vopsit orice nuanta sau perla doresti,aplicat lac..nu aplic lac peste polish.Se pot vopsi gaurile de la suruburi alta culoare.Jantele le primesc fara anvelope,nu ne putem ocupa de montat/demontat.
Vopseaua este la fel de rezistenta ca cea de pe masina sau cea originala de pe jante.
Pentru alte detalii 0766220909..sau mesaj privat.

Reconditionat Borbet RST,jantele au fost indreptate,rectificata buza pana la aluminiu deoarece a fost incarcata cu chit si era crapat,indepartat gaura de prindere a capacului central si rectificate marginile pentru a se folosi fara capac peste prezoane,vopsit interior exterior alb polar si aplicat lac.

fastbiker 27-06-11 21:52

17 Attachment(s)
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite
-polishat aluminiul pana la aspect de oglinda
-sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate
-rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung
-indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele

Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor.
Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante

fastbiker 01-07-11 10:09

16 Attachment(s)
Reconditionat jante AMG Mercedes,roluit la cald fata/spate,incarcat cu sudura juliturile de pe buze,scos drept pe strung,trase pe masina de rectificat si polishat integral fata jantei.

AccentAMR 01-07-11 10:13

1 Attachment(s)
Salut.
Cat m-ar costa si pe mine polish-area buzelor unor jante "Fondmetal" pe 15" (as dorii un pret o data fara butucul central undescrie "Fondmetal" si o data cu el polishat). Ies la polishare buzele lucioase aproape de cele cromate (ex. buzele BBS) sau trebuiesc cromate (daca trebiesc pot sa faci si cat m-ar costa)?

Attachment 2067414

fastbiker 01-07-11 10:41

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4435383)
Salut.
Cat m-ar costa si pe mine polish-area buzelor unor jante "Fondmetal" pe 15" (as dorii un pret o data fara butucul central undescrie "Fondmetal" si o data cu el polishat). Ies la polishare buzele lucioase aproape de cele cromate (ex. buzele BBS) sau trebuiesc cromate (daca trebiesc pot sa faci si cat m-ar costa)?

Attachment 2067414

Am vorbit la telefon de pret..cam asa ies,am ales poze si in soare si la umbra sa-ti faci o idee,iar in ultima poza crom la pistol dar este extrem de scump.

mihai1 01-07-11 14:50

UNde ai atelierul?

AccentAMR 05-07-11 13:53

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 4435462)
Am vorbit la telefon de pret..cam asa ies,am ales poze si in soare si la umbra sa-ti faci o idee,iar in ultima poza crom la pistol dar este extrem de scump.

M-am hotărāt la tine am să fac jantele, dar nu acum. Mai īntai să le iau şi poate pe la toamnă sau la primăvară am să le fac.

PS Sper să nu iţi de ofertă pt. că eu nu o să uit.:lol:

fastbiker 07-07-11 11:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AccentAMR (Post 4444782)
M-am hotărāt la tine am să fac jantele, dar nu acum. Mai īntai să le iau şi poate pe la toamnă sau la primăvară am să le fac.

PS Sper să nu iţi de ofertă pt. că eu nu o să uit.:lol:

Te asteptam.

Imi cer scuze pentru cei care suna dar pana saptamana viitoare nu mai primim jante la reconditionat din cauza supra aglomerarii,atelierul este fix plin..inclusiv curtea exterioara.

Multumim pentru intelegere si va asteptam dupa data de 14 iulie

cypy_00 07-07-11 22:42

Salut...un pret pt polisare pt vopsire miez pt 4 jante pe 17" si late de 8.5j cu 10j

claudiu lucian 09-07-11 21:28

am 4 jante modulare (se scoare miezul) nikelate pe 20. au nichelul sarit in nenumarate locuri. as vrea sa le vopsesc intr-un fel, poti sa ma ajuti cu indepartarea cromului/nikelului si vopsirea lor?

fastbiker 10-07-11 07:31

Quote:

Originally Posted by cypy_00 (Post 4450629)
Salut...un pret pt polisare pt vopsire miez pt 4 jante pe 17" si late de 8.5j cu 10j

400 lei polishatul buzelor
300 lei vopsit

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 4454431)
am 4 jante modulare (se scoare miezul) nikelate pe 20. au nichelul sarit in nenumarate locuri. as vrea sa le vopsesc intr-un fel, poti sa ma ajuti cu indepartarea cromului/nikelului si vopsirea lor?

Trebuie sa le vad,sau macar poze,daca sunt cuprate si cromate nu pot indeparta acel crom gros.Daca este un alt tip de crom se poate.
Cei care vopsesc electrostatic sableaza cu granulatie mare deoarece vopseaua lor oricum iese poroasa,la mine vopseaua si lacul au textura fina ca vopseaua de pe masina si nu pot folosi granulatii mari la sablat.

mmmbbb67 15-07-11 01:31

Vopsesti si masini tunate?

fastbiker 15-07-11 22:21

33 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mmmbbb67 (Post 4466009)
Vopsesti si masini tunate?

Imi pare rau dar nu avem timp,suntem foarte ocupati cu reconditionatul jantelor.

Jante Peugeot 407 au fost roluite la cald (2 bucati),deoarece sunt ultra usoare,la una din ele a fost sudata o fisura de 3 cm,facut sanfren si rectificata cum trebuie,3 jante au fost rectificate pe buze deoarece erau usor atinse de borduri,a fost reconditionat cromul de la capacele centrale deoarece era corodat si imbatranit si au fost vopsite gri antracit usor perlat plus aplicat 2 straturi de lac

PrietenCuTine 19-07-11 15:19

5 Attachment(s)
Am si eu o janta din care sa rupt o bucata din ea in urma unui incident. Crezi ca se mai poate face ceva cu ea ?! Mentionez ca masina a mers la sufa cam 4 - 5 km cu janta si cauciucul pe ea ca in poza.

fastbiker 20-07-11 16:37

28 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4474561)
Am si eu o janta din care sa rupt o bucata din ea in urma unui incident. Crezi ca se mai poate face ceva cu ea ?! Mentionez ca masina a mers la sufa cam 4 - 5 km cu janta si cauciucul pe ea ca in poza.

Se poate face dar momentan nu avem timp sa luam o lucrare asa de migaloasa deoarece avem extrem de multe jante la reconditionat,daca nu gasesti sa o faci te servim cu placere mai spre toamna.

PrietenCuTine 21-07-11 21:23

Ok, nici o problema. Stau la coada. Ai putea sa imi comunici un pret estimativ ?! Eventual pe pm. Toata stima!

fastbiker 24-07-11 16:59

38 Attachment(s)
Reconditionat jante Renault,roluit la cald,incarcat cu sudura buzele julite si trase pe masina de rectificat,vopsit alb polar si aplicat 2 straturi de lac
Scuze pt. calitatea pozelor dar din cauza albului prea alb nu am reusit sa le fac poze in soare.

fastbiker 29-07-11 09:12

23 Attachment(s)
Reconditionat jante Alpina,indreptat la rece,incarcat cu sudura multiple julituri pe buze si pe spite,puse pe masina de rectificat,vopsit gri (OEM) si aplicat 2 straturi de lac protector.

Dj_Catala17 31-07-11 23:42

5 Attachment(s)
Salut!Am o janta BBS RZ pe 17 si vreau sa-i polishez buza ...ma intereseaza un pretz si cam cat dureaza...am atasat poze cu starea jantei...crezi ca ma poti ajuta ?

fastbiker 01-08-11 11:51

32 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dj_Catala17 (Post 4499912)
Salut!Am o janta BBS RZ pe 17 si vreau sa-i polishez buza ...ma intereseaza un pretz si cam cat dureaza...am atasat poze cu starea jantei...crezi ca ma poti ajuta ?

Imi pare rau dar nu te pot ajuta,eu iau la reconditionat numai seturi de jante nu 1-2 buc,cauta un atelier mai mic sau persoane care lucreaza in particular.

Reconditionat jante BBS pe 20inch,jantele au fost roluite la cald dupa care au fost montate pe masina de indreptat la rece unde au fost centrate perfect,buzele au fost incarcate cu sudura si rectificate pe strung deoarece aveau o grava lipsa de material,vopsite interior/exterior negru perlat si aplicat 2 straturi de lac protector.

Dj_Catala17 01-08-11 18:53

[QUOTE=fastbiker;4500639]Imi pare rau dar nu te pot ajuta,eu iau la reconditionat numai seturi de jante nu 1-2 buc,cauta un atelier mai mic sau persoane care lucreaza in particular.

Ok .Atunci vin cu toate la tine ....ma intereseaza indreptat +reconditionat si vopsit interior +polishat buze ...un pret ptr toata operatiunea?

In mare dupa poze se rezolva cu janta asta?a fost lovita si sudata...

fastbiker 03-08-11 08:02

37 Attachment(s)
[QUOTE=Dj_Catala17
Ok .Atunci vin cu toate la tine ....ma intereseaza indreptat +reconditionat si vopsit interior +polishat buze ...un pret ptr toata operatiunea?

In mare dupa poze se rezolva cu janta asta?a fost lovita si sudata...[/QUOTE]

Costa 700 lei tot tot si nu o sa se cunoasca nimic la cea care a fost lovita

Reconditionat jante mercedes extrem de corodate,indepartate coroziunile pana la aluminiu curat,aplicat grund anticoroziv,vopsit,lacuit

Dj_Catala17 03-08-11 14:14

[QUOTE=fastbiker;4504336]Costa 700 lei tot tot si nu o sa se cunoasca nimic la cea care a fost lovita

spune-mi te rog in ce zona ai atelierul si cam cat dureaza toata operatiunea?

mateiush 04-08-11 06:38

1 Attachment(s)
Salut !
cat m-ar costa sa repari janta asta+vopsite toate ?

fastbiker 04-08-11 08:40

Quote:

Originally Posted by mateiush (Post 4506347)
Salut !
cat m-ar costa sa repari janta asta+vopsite toate ?

Costa 450 lei reparat janta,vopsit toate 4 orice culoare sau perla doresti si aplicat 2 straturi de lac.

aleo 05-08-11 18:11

[IMG]https://img641.imageshack.us/img641/5569/91873382.jpg[/IMG]

Salut. Cat iei pt jantele astea alb lucios(cate straturi de lac dai)?Ms

fastbiker 05-08-11 18:25

Quote:

Originally Posted by aleo (Post 4509335)

Salut. Cat iei pt jantele astea alb lucios(cate straturi de lac dai)?Ms

Daca trebuiesc numai vopsite si nu au alte defecte costa 400lei 2 straturi de vopsea si 2 de lac vopsit fata/spate.

aleo 05-08-11 21:37

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 4509354)
Daca trebuiesc numai vopsite si nu au alte defecte costa 400lei 2 straturi de vopsea si 2 de lac vopsit fata/spate.

Cele dupa spate sunt ok, doar la cele pe fata sunt putin zgariate marginile(buza aia)..dar nu foarte mult....se schimba pretul in cazul asta? Le bagi si la cuptor? Mersi

fastbiker 05-08-11 23:06

40 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aleo (Post 4509720)
Cele dupa spate sunt ok, doar la cele pe fata sunt putin zgariate marginile(buza aia)..dar nu foarte mult....se schimba pretul in cazul asta? Le bagi si la cuptor? Mersi

Pretul ramane 400 lei,daca doresti alb perlat sau alb polar cu perla albastra sa iasa mai deosebite pretul este de 450 lei.jantele se vopsesc in cabina si stau la cuptor atat cat hotaraste vopsitorul.

Reconditionat jante Brock B1,indreptate perfect,rectificat juliturile de pe buze aplicat grund,vopsit argintiu OEM pentru Brock,aplicat lac.

fastbiker 09-08-11 08:09

17 Attachment(s)
Reconditionat jante SEAT.

fastbiker 16-08-11 09:18

31 Attachment(s)
Reconditionat jante VW Passat,indreptat la rece,rectificat julituri pe buze si pe fata jantei,rectificat coroziuni,aplicat grund anticoroziv,vopsit fata/spate gri carbon,aplicat un strat de lac care continea perla argintiu stelar si inca 2 straturi de lac clar.

B-64-KTL 19-08-11 22:19

1 Attachment(s)
Salut....as dori un pret informativ pentru vopsirea interiorului auriu cu buzele polishate. Jantele sunt pe 17". Mersi frumos.

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning