Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa de acceleratie, Suceava, 28.05.2006 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/17273-cursa-acceleratie-suceava-28-05-2006-a.html)

TND--TEAM 30-05-06 21:09

Re: Cursa de acceleratie, Suceava, 28.05.2006

niciodata nu stii peste cine dai la o cursa si ce are sub capota chiar daca masina la extrerior e varza sub capota poate sa fie bomba :) si poti sa ai surprize

codrin44 30-05-06 22:37

omu' cu r5...ce satisfactie ai cand esti de grupa B si-l faci pe unul de grupa A?
unu de 1.50 m si 20 ani e corect ca bate pe unu de 1.50m si 12 ani?
grupele se fac pe puterea masinii-cea adevarata-desi eu cred in continuare ca ar trebui sa se faca dupa unu din criteriile:
1.pe timpi(ptr. o valoare reala)
2.pe capacitate cilindrica(ca-n moto)
3.pe raportul C.P./Kg
4.diesel/benzina

B39738 30-05-06 22:46

eu sunt de grupa care include in intervalul de puteri 115CP,nu ma dau in grupe mai jos ca nu-s magar,nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca ma dau la grupa A...altii fac treaba asta cu nerusinare,si o consider cea mai mare necinste...

pentru grupa mea,eu ma dau aproape stock...pentru cei din grupele de mai sus,am un robinet magic sub bord...nu stiu ce inseamna la tine grupa B ( eu am intrat la grupa B la Baneasa,insemnand 100-130CP,si mi-am luat-o de nu am stiut pe unde sa fug)...daca vin la Suceava si grupele se pastreaza,voi intra la grupa de 110-130CP,cu posibilitate de urcare in grupa urmatoare,asta in caz de victorie.

si ca sa iti contrazic argumentele tale...daca facem grupele dupa timpi,sigur vei avea cele mai lente masini la calificarea in grupe si cele mai rapide in cursa,daca le facem pe capacitate cilindrica,eu iti multumesc din suflet,nu cred ca exista 1.4 mai viguros,pe raportul CP/kg imi convine de minune,iar de clasificarea diesel/benzina,nu cred ca ai fost atent cam cate grupe au fost castigate de diesel...motorina,vorba lui cortez,era combustibil pentru masini agricole,acum se pare ca duce caii putere pe culmi inalte...

si ca sa iti raspund la intrebarea ta,nu as avea nici o satisfactie sa ma dau cu o masina de grupa A,pentru ca in primul rand nu as face-o...pentru cele din grupa mea,insa,satisfactia in cazul victoriei mele e imensa.

Heparu_Boy 30-05-06 23:20

stii fiecare aici are dreptate in felul lui

MadCow 31-05-06 01:41

Quote:

Originally Posted by codrin44
omu' cu r5...ce satisfactie ai cand esti de grupa B si-l faci pe unul de grupa A?
unu de 1.50 m si 20 ani e corect ca bate pe unu de 1.50m si 12 ani?
grupele se fac pe puterea masinii-cea adevarata-desi eu cred in continuare ca ar trebui sa se faca dupa unu din criteriile:
1.pe timpi(ptr. o valoare reala)
2.pe capacitate cilindrica(ca-n moto)
3.pe raportul C.P./Kg
4.diesel/benzina

peste tot in tara regulile folosite sunt cele aplicate si la SV. cand o sa fii tu organizator poti face dupa ce reguli vrei tu - sunt curios cine o sa fie de acord. in plus sunt convins ca baiatul cu A3 sau altii care si-au luat-o, dupa ce isi vor chipui masinile nu vor urca la clasa urmatoare. cursele pe 400 m incurajeaza tuningul nu masinile cumparate din magazin cu care vii sa te dai pe aeroport.

Cortez 31-05-06 02:47

Adik ce mah! daca masina mea e stock sa nu mai vin la curse????
Oricum vreau sa te sparg dragosh cu tot cu renaultu tau!(ti dau io pi curba)

Heparu_Boy 31-05-06 05:52

nu inteleg de ce se spune baiatul cu a3 care si-a luat-o .... am facut 3 masini de la D si m-au facut 3 de la D si restu

oricum cursa asta m-o incurajat in anumite ipostaze ...

Heparu_Boy 31-05-06 05:53

Ar trebuie ca iasul cu suceava sa fie unite cum este suceava cu bacau bt dupa parerea mea ... ei sunt altfel ...

B39738 31-05-06 09:06

Quote:

Originally Posted by Cortez
... daca masina mea e stock...

Marmota se tavalea singura prin staniolul de la ciocolata...

Sau,de fapt,ce sa mai discutam...si masina mea e stock...am uitat,e foarte stock,de fapt la urmatoarele curse am sa rulez cu 0.4,fata de 0.65 stock...nici nu-mi vine sa cred cat de stock e masina mea...hehe...

Si ar mai fi un factor ajutator in toate chestiile astea cu sprintul paralel pe 400 metri...un factor de care cortez,de exemplu,se bucura din plin,iar eu il invidiez pentru un anume potential...piesa dintre volan si scaun,aia de ce nu o ia nimeni in calcul...acum ca te-am laudat,cortez,trebuie sa fii constient ca tot te sparg pe 400 metri..:)

ovidiubosch 31-05-06 09:13

Quote:

Originally Posted by IS 18 BOG
... filme....

vreau shi eu filme...

ovidiubosch 31-05-06 09:16

baietii de la iasi au folosit alt combustibil decat cel standard...de la avioane..

Tiger 31-05-06 10:19

Quote:

Originally Posted by ovidiubosch
baietii de la iasi au folosit alt combustibil decat cel standard...de la avioane..

a, chiar am uitat sa precizam treburile astea...

golf4tunat 31-05-06 10:39

Eu aveam tot motorina de la combine ... :))

SV-05-YBG 31-05-06 11:37

Baietii de la Iasi au facut aia....
Baietii de la Iasi au folosit aia...
Baietii de la Iasi aveau aia...

Da faceti si voi aia si hai sa incheiem discutia cu daca este corect sau nu. Pana nu vor fi aceleasi posibilitati ca la o cursa de drag din USA de exemplu se va face tot asa. Ca nu stiu pe cineva care sa se uite la masina si sa spuna ca ala are cip si celalat nu are etc.

Cand o sa fie aparate de cronometrat se va putea face o cronometrare la o cursa si dupa aia in functie de timpii obtinuti se va merge la urmatoarea, sau se vor face calificari si finala etc.

Si pe final uitasem:

Bravo baietii de la Iasi ca ati facut aia ...

Trebuie sa se trezeasca si Suceava din amorteala si sa investeasca in motoare.

SV-05-YBG 31-05-06 11:39

Eu nu am mers cum trebuia din cauza ca nu mi-au dat astia de la aeroport kerosen sa pun in motor :D :D :D

ne vedem la urmatoarea.

golf4tunat 31-05-06 12:05

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG
Si pe final uitasem:

Bravo baietii de la Iasi ca ati facut aia ...

Trebuie sa se trezeasca si Suceava din amorteala si sa investeasca in motoare.

Nu vrem sa fim cei rai , dar daca s eprinde vreunu din cuvintele de mai sus de voi sar putea sa ne faceti munca mult mai grea la Suceava ... deci mult mai mult spectacol , exact cum isi doresc toti !!!

Cortez 31-05-06 12:36

Hai sa terminam cu vrajeala asta de 2 bani! parca suntem copii mici,ptr asta sunt cursele fratilor, sa fii cel mai bun de la categoria ta, fara modificari majore(alte motoare,nos, turbo,kompresor)
eu am folosit alt combustibil-era de la iasi aditivat la suceava, care e problema?????(sa moara capra vecinului), am venit acolo sa ne dam nu sa ne plimbam pe bulevard.(data viitoare pun diluant):))))
AAA si inca ceva! vad ca se revolta pe forum numai 2 -3 care probabil trebuiau sa castige, numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Heparu_Boy 31-05-06 12:49

Gata bah fratilor ... terminati ... asta este ... eu unul ma retrag .... si o sa apar pe 25 succes ...

semecristian 31-05-06 12:59

Quote:

Originally Posted by danilox
un mic filmuletz (slideshow).pregatesc si un material video sanatos...dar mai caut filmari...pt a iesi ceva tare.

Incepe frumos. Ce program folosesti?

Lucian 31-05-06 13:01

Vad ca sunt foarte disputate cursele de la Suceava . Cred ca la urmatoarea vine si Speedline sa va ia din cupe (poate chiar toate) .

Cortez 31-05-06 13:14

Bine!!..........

ovidiubosch 31-05-06 13:24

ne vedem pe 25 la liniute

golf4tunat 31-05-06 15:07

Quote:

Originally Posted by Lucian
Vad ca sunt foarte disputate cursele de la Suceava . Cred ca la urmatoarea vine si Speedline sa va ia din cupe (poate chiar toate) .

NE VEDEM ACOLO ! :D

P.S. Poate nici la voi no sa se potriveasca socoteala de acasa ;) !!!

IS 18 BOG 31-05-06 15:29

Quote:

credeti ca puteti depasi recordul AMC si sa luati toate cele 8 grupe ? :)))
suna interesanta tare provocare ... devine din ce in ce mai interesanta treaba :D

ESPinoza 31-05-06 15:34

Quote:

suna interesanta tare provocare ... devine din ce in ce mai interesanta treaba :D

ma bag sio in seama.. din cate am vazut din topul vostru:
Grupa A1: Opel Corsa 1.7DTI ( Iasi AMC )
Grupa A: VW Golf 4 1.9TDI ( Iasi AMC )
Grupa B: Audi A3 1.9 TDi ( Iasi AMC )
Grupa C: Opel Astra 1.8 16v ( Iasi AMC )
Grupa D: VW Golf 3 GTi ( Iasi AMC )
Grupa E: Renault Clio Sport 2.0 16v ( Iasi )
Grupa F: Subaru Impreza WRX ( Iasi )
Grupa G: Subaru Impreza WRX ( Iasi )

la unii scriu iasi amc si la altzi doar iasi.. si subaru si renaultu sunt din amc sau doar din iasi?

Tiger 31-05-06 17:01

Quote:

ma mai f**i mult cu AMC? macar de-ar da niste combustibil !!!

Tiger 31-05-06 17:02

Quote:

serios ? deabia astept !!! numai sa nu intarzii la bac :(

St3FaN 31-05-06 18:00

provocari mari in urmatoarea cursa! abia astept

Lucian 31-05-06 18:11

Nu avem cum sa le luam pe toate pt ca nu avem masini la A , C si D . Dar la C si D poate urca Dragos sau poate urc eu iar de la E incolo cred ca isi face Pepy treaba cu speedsterul. Un amendament - Oped Astra 1.7 tdi are 75 cai ? Mi se pare cam putin . E posibil totusi sa avem o berlina si la A . :twisted:

trankan 31-05-06 18:58

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG
Eu nu am mers cum trebuia din cauza ca nu mi-au dat astia de la aeroport kerosen sa pun in motor :D :D :D

ne vedem la urmatoarea.

poate te ajuta data viitoare "astia de la aeroport" :)))

Vladutzzz_sv 31-05-06 20:09

Quote:

Suna bine, sunteti asteptati la Suceava pe 25 :)
Referitor la problema care s-a discutat pana acum. Consider ca e normal sa se faca impartirea pe grupe in functie de caii putere pe care ii are motorul stock. E meritul celui care baga bani in modificarea motorului si reuseste sa mai scoata ceva bani, nimeni nu este oprit sa faca asta.

Lucian 31-05-06 20:47

Sustin ideea lui Vladutz desi nu m-as vedea niciodata la A1 . Decat daca se inscrie si SGM la aceeasi grupa . Pentru a nu fi inteles gresit eu si SGM avem pe masina motorul din acte la care am facut modificarile . Sper sa fie gata masina pana pe 25 .

basy 31-05-06 23:47

Quote:

Originally Posted by Heparu_Boy
asta cu invata cu plecatu lasa de dorit pentru ca i-am dat masina si unui care o fost pe la zeci de curse ... si l-a fel i s-o intamplat ....

Plecatul de pe loc nu inseamna neaparat o vasta experienta, inseamna in primul rand o mentalitate de pilot, o inabusire a emotiilor pe moment. Daca ai reusit asa ceva de mai multe ori bravo tie, inseamna ca ai un viitor, dar nu te culca pe urechea ca l-ai facut pe ala, a doua oara e posibil sa nu se mai intample. Mi s-a intamplat de 2 ori, a fost suficient pentru ca acum sa-mi cunosc lectia si sa fiu in top.

Cortez 01-06-06 01:32

iar cu urcatu in grupe,e o vrajeala ieftina!Nu cred ca ai vrea sa urce cineva de la grupa de sub tine sa te traga pe curba!(daca crezi ca esti prea bun te dai direct la o grupa mai sus,daca esti smok stai acolo si iti faci treaba, parerea mea)In ultima vreme vad ca e o moda asta cu urcatu in grupe, moda scosa de baietii cu r5gtt, dar o sa aveti voi si nashu vostru, ca deee fiecare isi are nashu!

TND--TEAM 01-06-06 08:47

asta cu urcatul in grupe ....... daca vrea sa se dea cu o masina mai puternica ca a lui la libere poate dar e int si asta cu urcatu in grupe daca l-ar face pe celalalt l-a kaka pe fata

SV-05-YBG 01-06-06 09:13

Quote:

Originally Posted by trankan
poate te ajuta data viitoare "astia de la aeroport" :)))

Stii ca glumeam. No offence.

B39738 01-06-06 14:07

may,Cortez...tot vechea ta problema cu gtt-urile...te urmareste de la galati,nu stiu cum s-a intamplat sa vina beleaua acasa peste tine si in iasi...

acuma tu nu poti sa-ti dai seama cat sunt eu de mandru.ia gandeste-te...am reusit sa fac probleme unei masini care a devenit legenda prin partile moldave,care a rupt in stanga si in dreapta,atat datorita valentelor masinii,dar mai mult datorita altui factor,ala dintre scaun si volan...insa ce te faci daca tot nu poti prinde gtt-ul pe 400 metri?te astept cu interes sa confirmam (sper eu) sau sa infirmam (speri tu) ierarhia masinutelor...da cu conditia sa-mi dai si mie carcalete de ala de-al tau cu care ai facut ravagii la suceava...aaa,nu stiati?cortez is running on alternative fuel...:)):)):))

yknot 01-06-06 14:34

nu stiu de ce deranjeaza pe unii treba cu urcatul in grupe.... fiecare cursa e diferita ca participare si nu se stie de unde sare iepurele.... iar daca unul de la grupa c isi face probleme de un gtt de la grupa b, asta inseamna ca nu a lucrat suficient la masina ;)

Anutei Victor 01-06-06 20:09

cine stie la ce ora va avea loc cursa la suceava cea de pe 25 iunie ca prietenul meu are examen la nuj ce la facultate in iasi si vrea sa ajunga neaparat cu masinutza......

TND--TEAM 01-06-06 20:36

inca nu se stie nimik inca cu cateva zile inainte se anunta panna atunci mai e :)

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning