Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/171672-dacie-doua-tinerete-db-04-snr-snr-ica.html)

Cristi01 09-05-10 20:26

Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica

Alta viata arata f bine noul look :D

Cosmin-SNR 09-05-10 20:35

Quote:

Originally Posted by Cristi01 (Post 3346873)
Alta viata arata f bine noul look :D

Multumesc! Stiam ca o sa placa cuiva 8)

Cosmin-SNR 09-05-10 20:52

pe cine intereseaza masca cu 4 faruri am 2 grile una de plastic si una de fier,stiu ca se puneau pe sportive alea de fier,am ochelari in stare buna cei de pe SNR am 5 faruri in stare foarte buna unul este chiar nou nout nu este folosit nici 1 minut am un suport de faruri aproape nou cine e interesat,id-ul meu este scris asa Tudose.Cosmin88 :-) v-a astept la afaceri :D

sr_cristi 09-05-10 23:33

ai o bila alba de la mine ;) arata mult mai bine ca inainte

Cosmin-SNR 10-05-10 08:04

Quote:

Originally Posted by sr_cristi (Post 3347561)
ai o bila alba de la mine ;) arata mult mai bine ca inainte

Multumesc mult Cristi :D stiam ca o sa arate muuult mai bine decat cu 4 ochiuri OO===OO si nu ma voi opri aici, o sa fac mult mai multe la masina :D
Voi posta indata ce voi reincepe lucrarile pe la ea ;)

Cosmin-SNR 10-05-10 18:49

Acum intrebare de baraj! ce sa aiba semnalul meu de pe stanga fata?? Merge doar cel de pe spate,daca pun firul de la semnal la pozitie pe fata se aprinde dar in bord nu se aude tzac-tzac-tzac cum se aude releul de semnalizare,ce sa fie?? pe la mufe? pe la cabluri? stie cineva ce se intampla?:o

Cosmin-SNR 10-05-10 21:01

4 Attachment(s)
Salutare dragi colegi! Astazi am fost putin prin remat sa vad ce mai gasesc si eu,nu prea multe dar folositoare. Am luat asa:
-3 manivele deschidere geamuri
-3 plasticuri de la deschidere din interior
-2 manere usi modelul vechi ca cele de spate
-1 releu incarcare electronic
-2 coltare pentru bord,trebuie sa mai iau si grila,ca eu nu mai am acele manete
-2 scrumiere, dar cred ca-s de 1310 TX ca au capacul negru de plastic si carcasa de inox

Cam astea sunt,sa vedem ce mai gasesc,ca am ramas si fara $ vreau sa imi iau o pompa de benzina frantuzeasca,cu o coada diferita de astea romanesti
sa vedem ce gasim prin remat....

Cosmin-SNR 14-05-10 20:58

ce parere aveti despre achizitiile mele?? :-)

Cosmin-SNR 17-05-10 18:54

17 Attachment(s)
Am o intrebare,am schimbat acum ceva timp lamelele la stergatoare...si am impresia ca mi-au zgariat geamul,ce pot face ca sa sterg acele zgarieturi? Cumpar alt parbriz? Ca oricum venea schimbat,dar sa stiu daca exista vreun antidot....:rolleyes2 Si inca ceva! Am o problema cu semnalul stanga fata,nu se mai aprinde dintr-o data....si imi merge doar pe spate si se aprinde asa repede....daca pun firul de la semnal la becul de pozitie se aprinde dar in bord nu imi arata ca merge,adica sa se aprinda martorul verde...sa fie lampa de vina? Ca daca e ea de vina o desfac si o iau la smilgheruit pana se face oglinda :lol: cam astea sunt asa zise "micile probleme mari" :)) =))
A da si inca ceva,DACIILE au venit din fabrica cu fire trase la acel martor de stergatoare?(vezi poza) Ca eu vreau sa trag firele pana acolo,ca imi place sa imi lumineze tot bordul,mi-am facut de curand sa mearga lumina la bricheta,si de asta v-am intrebat daca aveau fire trase pana acolo...:D A da si sa vedem ce $ fac si eu saptamana asta sa imi repar tobele ca nu imi place cum se aude...au niste gauri spurcate si rasufla la toate imbinarile...asa o sa le repar le dau cu bronz iau pasta rosie coliere noi si le fac sa se auda doar capatul (finala)..AA si uitasem de primele achizitii,prima mea afacere cu Nastase Bogdan, 2 lampi mers inapoi impecabile,noi noute...si din cate am auzit de la Bogdan au fost ale lui Alpine5 Multumesc Bogdan

-Si cateva poze facute in week-end, ca doar e favorita in curte :D :) Si uitasem sa precizez ca mi-am pus bec alb la plafoniera

GEO GR 01 NVN 17-05-10 21:13

ce pot sa zic?cu electrica nu le am asa ca mai bn te duci la un electrician:sad:,cat despre parbriz se poate face fara sa il schimbi:Deu stim ceva de o solutie dar nush de care,ai face bn sa intrebi....:lol:

Cosmin-SNR 18-05-10 09:42

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3368215)
ce pot sa zic?cu electrica nu le am asa ca mai bn te duci la un electrician:sad:,cat despre parbriz se poate face fara sa il schimbi:Deu stim ceva de o solutie dar nush de care,ai face bn sa intrebi....:lol:

Multumesc! Ma pricep la electrica,adica sunt un fel de electrician...;) am intrebat asa sa vad daca imi poate raspunde cineva mai pe scurt,sa nu mai muncesc eu atat de mult...dar sambata vedem cum se comporta vremea si intra in lucru...cu parbrizul am intrebat ca sa stiu ce sa fac ;) oricum are folia aceea din interior s-a dezlipit si a intrat aer si apa si s-a facut intr-un fel "naspa" ca sa zic asa....Multumesc mult pentru sfaturi ;);) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Old_boy 18-05-10 11:15

nu pot sa zic decat jos palaria bravo foarte frumoasa batranica mi-as fi dorit sa o vad la brasov :P

daca nu se mai aprinde un semnal si restu clipesc repede inseamna ca ai scurt iti face masa un + pe unde nu trebuie

Cosmin-SNR 18-05-10 17:31

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3369375)
nu pot sa zic decat jos palaria bravo foarte frumoasa batranica mi-as fi dorit sa o vad la brasov :P

daca nu se mai aprinde un semnal si restu clipesc repede inseamna ca ai scurt iti face masa un + pe unde nu trebuie

Multumesc mult Old_boy,as fi venit cu cea mai mare placere la brasov...dar masina mea inca nu este de aratat;) eu fac cat pot si dupa posibilitati:rolleyes2 intelegi tu ;) mai ales ca acum este si criza asta si din lipsa de bani unele lucrari ma tin in loc....:rolleyes2

In legatura cu semnalul...am mai patit asa ceva mai demult, dar am scris in posturile de mai sus si de asta am spus...ca ii facusem ceva si il reparasem ;) dar vedem,sambata cum se comporta vremea si o luam la verificari;) am citit si topicul tau si pe dacia club si pe 4Tuning.ro ma bucur ca ai scapat-o de la fiare vechi sau remat ;) am si eu una tot din 98' (o sa pun poze sa vezi cum arata) care este inca in lucrari o sa iasa o masina grozava din ea;):D in rest Multumesc si toate cele bune;)

Cosmin-SNR 18-05-10 17:41

O noua intrebare, si o noua dilema....daciile au venit din fabrica cu fire trase la martorul de stergatoare de langa maneta aceea de caldura? Intreb ca sa stiu daca ii trag sau nu ca imi place sa se aprinda tot pe bord,ca au o lumina asa calda cand se aprinde tot:joy::boogy:

Cosmin-SNR 19-05-10 07:58

Astazi este ziua mea!!!! La multi ani sa-mi traiesc! deci astazi v-a fi mai putin probabil sa scriu pe topic deoarece sunt in party:caffine::baby::mrhappy::drunk::drunk::drunk: :dance:

si uitasem ceva:)) astazi cand mi-am citit mailul am observat ca cei de la 4TUNING mi-au spus la multi ani :D:D ce tare multumesc echipa 4TUNING.RO

Schweppes 19-05-10 08:37

La multzi Ani !
Sa fi fericit si sa ai portofelu gros ca sa faci masinile si mai frumoase decat sunt ele akm !
:drunk::drunk::drunk::rockon::dance:

cristy_dacia 19-05-10 08:52

la multi ani si sa ai tot ce iti doresti dar si sanatate ;)

sandor406 19-05-10 10:23

la multi ani la multi ani!!!!;)

rob3rt0 19-05-10 13:50

La multi ani si tot ce-ti doresti sa realizezi sa ti se implineasca!

Cosmin-SNR 19-05-10 17:52

Quote:

Originally Posted by DACIA 1410 Valy Multescu (Post 3372076)
Foarte tare frate ! Chiar îmi place ! ;) Dacia 1300 e maşina calumea ! Nu BMW !
Apropo ! Am văzut că ai schimbat masca şi farurile ! Arată mult mai bine acum ;) I-ai dat înapoi aspectul ei ORIGINAL ! Felicitări ! :D 2 poze cu Dacia 1300 din 1980 şi cu emblema UAP ! Sper să-ţi placă ! Mie îmi place foarte mult ! ;) Prima poză e originală ! Restul sunt editate ! ;) Am uitat să zic: La mulţi ani COSMIN SNR !

multumesc pentru poze ;) multumesc pentru urari si multumesc pentru aprecieri ;) stiam ca v-a place cuiva munca mea ;) :D asta ma bucura cel mai mult ;) sa stii ca imi place foarte mult dacia aceea galbena,asa vreau sa iasa si a mea doar ca culoarea o sa difere ;) daca imi poti face un VT cu masina asta portocalie si cu numerele mele DB-04-SNR ar fii grozav:D multumesc salut

Old_boy 19-05-10 22:53

ti-am mai zis si ieri da iti mai zic inca o data... LA MULTI ANI!! :hug:

Cosmin-SNR 21-05-10 16:52

10 Attachment(s)
v-a multumesc tuturor pentru urari, Astazi in timp ce am iesit de la scoala l-am zarit pe Domnul Stefan Old_boy pe drum...mergea incet si asculta,eu faceam cu mana strigam nici nu m-a auzit) cand colo el avea o problema la roata stanga spate,a tras pe dreapta si am fugit repede la el,am facut cunostinta si incercam sa gasim impreuna cauza problemei...si asa ca am facut si niste poze, un baiat foarte de treaba

P.S:Uitasem sa te intreb,pana la urma pe unde te-a prins ploaia? ca pe mine m-a prins ploaia la 20 de minute dupa ce ai plecat tu:rolleyes2 noroc cu ghiozdanul meu ca a fost pe post de umbrela:)),imi place asa mult dacia ta incat mi-am pus-o pe fundal la calculator:oops:

rob3rt0 22-05-10 07:05

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3378765)
v-a multumesc tuturor pentru urari, Astazi in timp ce am iesit de la scoala l-am zarit pe Domnul Stefan Old_boy pe drum...mergea incet si asculta,eu faceam cu mana strigam nici nu m-a auzit) cand colo el avea o problema la roata stanga spate,a tras pe dreapta si am fugit repede la el,am facut cunostinta si incercam sa gasim impreuna cauza problemei...si asa ca am facut si niste poze, un baiat foarte de treaba

P.S:Uitasem sa te intreb,pana la urma pe unde te-a prins ploaia? ca pe mine m-a prins ploaia la 20 de minute dupa ce ai plecat tu:rolleyes2 noroc cu ghiozdanul meu ca a fost pe post de umbrela:)),imi place asa mult dacia ta incat mi-am pus-o pe fundal la calculator:oops:

Ce coincidenta!Cum s-a facut ca Stefan sa nimereasca in localitatea ta:?::???:

Cosmin-SNR 22-05-10 08:19

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3379925)
Ce coincidenta!Cum s-a facut ca Stefan sa nimereasca in localitatea ta:?::???:

pai din cauza ca el merge mai departe de targoviste,si trece mereu prin orasul(localitatea) de la mine de aici ;):arrow:

Cosmin-SNR 22-05-10 11:12

1 Attachment(s)
Salutare! Am si eu o intrebare,se mai gaseste acel panou din fata(poza) ca as dori sa il schimb deoarece am ochelarii ruginiti si nu vreau sa iau altii de Connex :rolleyes2

Alex4u 22-05-10 12:11

se gasesc ...dar tabla este de proasta calitate..

DACIA 1410 Valy Multescu 22-05-10 12:16

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3380300)
Salutare! Am si eu o intrebare,se mai gaseste acel panou din fata(poza) ca as dori sa il schimb deoarece am ochelarii ruginiti si nu vreau sa iau altii de Connex :rolleyes2

Nu ştiu ! Aruncă şi tu o privire aici ! Că am găsit multe componente de caroserie de Dacia 1300 !
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...iese-rare.html

Cosmin-SNR 22-05-10 12:16

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3380434)
se gasesc ...dar tabla este de proasta calitate..

multumesc! pai daca este facuta frumos,grund antifon vopsea tot tacamul nu iese bine?:?:

Cosmin-SNR 22-05-10 12:17

Quote:

Originally Posted by DACIA 1410 Valy Multescu (Post 3380444)
Nu ştiu ! Aruncă şi tu o privire aici ! Că am găsit multe componente de caroserie de Dacia 1300 !
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...iese-rare.html

Multumesc! Dar este vechi topicul,acum nu mai exista decat carcasa bord din acea masina....:rolleyes2

Old_boy 23-05-10 11:33

eu trec destul de des prin Racari (cand ma duc la mine la tara) coincidenta a fost ca am trecut pe acolo tocmai cand iesea cosmin de la scoala si intamplarea a fost sa imi "cada" roata tocmai acolo astfel incat sa fiu nevoit sa opresc :))

ps: ploaia aia m-a prins la iesirea din racari... stergatoarele nu au mai facut fata moment in care am decis sa trag pe dreapta... din cauza vizibilitatii reduse era sa intru cu masina in sant am tras de volan a facut acvaplanare... a fost nasol cu ploaia. bine ca nu s-a intamplat nimic

Cosmin-SNR 23-05-10 13:07

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3382519)
eu trec destul de des prin Racari (cand ma duc la mine la tara) coincidenta a fost ca am trecut pe acolo tocmai cand iesea cosmin de la scoala si intamplarea a fost sa imi "cada" roata tocmai acolo astfel incat sa fiu nevoit sa opresc :))

ps: ploaia aia m-a prins la iesirea din racari... stergatoarele nu au mai facut fata moment in care am decis sa trag pe dreapta... din cauza vizibilitatii reduse era sa intru cu masina in sant am tras de volan a facut acvaplanare... a fost nasol cu ploaia. bine ca nu s-a intamplat nimic

bine ca nu ai patit ceva sau masina:rolleyes2 eu cand am ajuns acasa eram ca o carpa uda =))) altceva s-a mai intamplat? ti-a mai troncanit ceva???

Old_boy 23-05-10 16:30

da azi noapte pe la 2 eram cu niste prieteni si toti care ma depaseau imi dadeau flashuri... asta ca sa constat cu stupoare ca nu imi merge pozitia pe spate... am mers cu ceata aprinsa pana acasa si nici la aia nu aveam un bec :rolleyes2

Cosmin-SNR 26-05-10 08:34

70 Attachment(s)
Hai sa mai postez si eu aici,ca s-a cam pus praful pe topicul asta :lol: in decursul saptamanii trecute, mai exact sambata m-am gandit sa mai fac si eu cate ceva pe la masina, pentru inceput am facut asa:
-mi-am tras fire de la mufele bordului pentru martorul de stergatoare(poza)
-am facut sa mearga avaria pe martorul din dreapta,cel de langa martorul verde de la pozitii:D
-am reparat semnalul stanga fata,era din firele de la interior:rolleyes2
-as dori sa fac legaturile la ceasurile temp. apa, si presiune ulei dar nu stiu cum si cine stie il rog sa posteze aici:-)
-am schimbat nuca la schimbator deoarece cea originala si cam tocise si era pacat de ea....:rolleyes2..
-am aranjat putin cutia de la casetofon si casetofonul
-am montat un tips la toba si pot spune ca imi place foaaarte mult ca este auriu si se asorteaza cu culoarea masinii,cam asa as vrea sa fac toba finala...dar mult mai reusita:D
-am facut curatenie GENERALA deoarece era foarte murdar interiorul:oops:
-cam astea sunt treburile facute la SNR-ica in ultimul timp.... las pozele sa vorbeasca:D:arrow:

Cosmin-SNR 26-05-10 08:37

si subwooferul meu home made...:oops::oops::oops::oops::oops::oops: nu trebuia sa apara in poza...dar nu ramane in masina;):rolleyes2

rob3rt0 26-05-10 13:40

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3390391)
Hai sa mai postez si eu aici,ca s-a cam pus praful pe topicul asta :lol: in decursul saptamanii trecute, mai exact sambata m-am gandit sa mai fac si eu cate ceva pe la masina, pentru inceput am facut asa:
-mi-am tras fire de la mufele bordului pentru martorul de stergatoare(poza)
-am facut sa mearga avaria pe martorul din dreapta,cel de langa martorul verde de la pozitii:D
-am reparat semnalul stanga fata,era din firele de la interior:rolleyes2
-as dori sa fac legaturile la ceasurile temp. apa, si presiune ulei dar nu stiu cum si cine stie il rog sa posteze aici:-)
-am schimbat nuca la schimbator deoarece cea originala si cam tocise si era pacat de ea....:rolleyes2..
-am aranjat putin cutia de la casetofon si casetofonul
-am montat un tips la toba si pot spune ca imi place foaaarte mult ca este auriu si se asorteaza cu culoarea masinii,cam asa as vrea sa fac toba finala...dar mult mai reusita:D
-am facut curatenie GENERALA deoarece era foarte murdar interiorul:oops:
-cam astea sunt treburile facute la SNR-ica in ultimul timp.... las pozele sa vorbeasca:D:arrow:

Mie,o masina imi place daca are motorul curat.Deja incepi sa ai un motor curatel.Multa bafta.Deja imi pare rau ca tatal meu si-a vandut dacia 1300:sad:.

Cosmin-SNR 26-05-10 16:27

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3391158)
Mie,o masina imi place daca are motorul curat.Deja incepi sa ai un motor curatel.Multa bafta.Deja imi pare rau ca tatal meu si-a vandut dacia 1300:sad:.

Poate sambata,daca nu apare altceva neprevazut o sa incerc sa spal putin si motorul si compartimentul...dar sa vedem:rolleyes2 nu promit nimic deocamdata am dat cu grund la motor deoarece am fost la I.T.P cu ea si trebuia sa arate cat de cat acceptabil :oops: am I.T.P pana in 2012:woowoo: masina a trecut cu bine si probele de NOXE si probele cu FRANE :drunk::drunk::peace: acum ca sunt in regula trebuie sa refac asigurarea ca expira peste 2 saptamani :rolleyes2 si masina poate circula pe oriunde :woowoo:

catlin25 26-05-10 21:16

ce faci cand te apuci de reconditionat?
si eu trbuie sa fac acelasi lucru dar mai astept.

Cosmin-SNR 26-05-10 21:20

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 3392356)
ce faci cand te apuci de reconditionat?
si eu trbuie sa fac acelasi lucru dar mai astept.

ce crezi ca as putea sa fac cand ma apuc de reconditionat?? Pai fac cam astea: demontez tot ce tine de piese, suruburi, piulite, saibi,cumpar aripi si ce mai trebuie, piese vechi, o duc la tinichigerie si dupa aceea la un service cat mai bun sau nu stiu...vreau sa iasa oglinda vopseaua :;) daca vrei sa mai vorbim id-ul meu este scris asa: Tudose.Cosmin88

Old_boy 26-05-10 22:01

cred ca domnu' a uitat o virgula dupa "ce faci" :eyebrow:
sa imi mai zici de ce ai nevoe poate iti fac o surpriza peste 2-3 saptamani

Cosmin-SNR 27-05-10 10:28

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3392541)
cred ca domnu' a uitat o virgula dupa "ce faci" :eyebrow:
sa imi mai zici de ce ai nevoe poate iti fac o surpriza peste 2-3 saptamani

mie?? :oops:

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2026 4Tuning