![]() |
io zic sa se faca alt topic pt \"ghiceste masina\" nr 3....
shi cine il face, sa posteze primul... parerea mea :roll: |
Nu facem j'da mii de topicuri, ca ne ia ameteala...Lunaticu, pune tu urmatoarea poza ca ai ghicit masina lui NikeFF si o luam de la capat...de data asta o SINGURA poza si nu masini exotice sau cine stie ce serie limitata, pt ca asha cum a zis Nike, scopul nu e sa punem cea mai grea masina posibila...
|
Re:
Quote:
bogdan: cred k mai bine e sa ai vreo 2 masini de-odata k dak ai una singura astepti pana intra respectivul kre a pus-o sa zica dak a fost ghicita, sa dea indicii etc. cum a zis si mav. d-aia nici n-am pus la reguli faza asta cu cine ghiceste pune urmatorul pt k am sta prea mult. eu zic k 2 masini de-odata e numai bine :peace: |
Fie si cu 2 masini, tu ai facut topicul...dar totusi tb sa avem o ordine, adica cine ghiceste pune urm poza si asha mai departe, nu vezi ca nu mai stim care cum? :wink:
|
corect si nu conteaza neaparat cine a facut topicul, am pus niste reguli orientative kre in principiu ar trebui respectate.. deci cum s-a zis: lunaticu pune urmatirul si dak pana dupa-masa nu o face mai bag eu una (k sa fiu mai cu motz :lol: :lol: ). game on :D
|
Ramem la poza cu mashina roshie... OK?
E mai bine asha! Detalii... Mashina e din`98, motor 5.0. Fabricatzie U.K. sau S.U.A.Nu shtiu sigur :( Acu`. la treaba! :twisted: Eu urmaresc... shi knd ghicitzi va anuntz eu... ca sa nu postez... k prostu` NU de mii de ori ok? :wink: |
Pai dak tu sti modelul cum draq nu sti proveninenta??
|
:?
Bai... eu plec in vacantza cateva zile! Shi k sa nu stric jocu` iti zic tzie pe privat ce mashina este! OK? |
ppl... masina pusa de mine era lexus sc 430.
cat despre masina rosie... eu zic ca este un pontiac firebird |
nu e.. sa nu se supere pe mine dar parerea mea e ca e hibrid... AC Ace V8... nu credeti?
|
Adik ala e modelul masinii pe care mi l-a trimis PM... si din cate stiu eu e un hibrid intre ford si ink ceva...
|
1 Attachment(s)
Scuzati intarzierea ...
:) |
Intai ghiciti masina rosie , dupaia s-o ghiciti pe-a mea :)
|
AC Ace V8.. aia e...
next :arrow: |
opel/vauxhall astra
|
1 Attachment(s)
asta ce este?!?
|
Lunaticu: opel astra
R-NOS15: nissan 350 z |
1 Attachment(s)
:oops: Ok sper ca nu incalc nici o regula daca bag si eu o masinuta! :oops:
|
cadillac seville
|
NikeFF, baga poza, ce mai stai? :wink:
|
din cate vad eu mi sus CataNOS ar trebui sa fie castigator la poza lu-i Lunaticu` :roll:
|
1 Attachment(s)
Nu e chiar la fix dar hai sa zicem :)
Opel Astra OPC :) |
1 Attachment(s)
ok sa bage si CataNOS poza dar banuiesc k si eu am ghicit masina lui R-NOS (numai nos p-aici :lol: ).. here's johnny :D
|
1 Attachment(s)
offtopic: cum aiba vreti sa recunoasca lumea masini numai dupa un far, un stop o janta? bine ca nu taiati toata masina si lasati un parbriz. daca vreti totusi sa cenzurati emblema masinii, nu mai taiati poza ci trageti o pata neagra peste empblema si gata, mare rahat!!!
PS: pun si eu o poza! |
@NikeFF: Honda NSX :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Aicad...Ford Mustang 2005 :P
|
1 Attachment(s)
he he sa vad
|
Peugeot 307 :bored: :ballbounc :joy:
|
sau 206 cu kit adaugat...
|
korekt 307!!! :peace:
|
Re:
Quote:
bogdanCMS: your turn :wink: Speedy: corect si la tine, asteptam poze |
1 Attachment(s)
Next... :arrow:
|
mazda 626?
|
nope...dar esti close... :wink:
|
mitsubishi cumva :?: :roll: :?
|
nu :P I-am zis lui NikeFF ca e close deci...folositi indiciul care vi l-am dat la poza(poza se numeste zoom-zoom :wink: )
|
atunci mazda 323 ... :roll: :?:
|
xedos :o
|
Nope...u are both wrong :P ...indiciu: o Miata mai mare :wink:
|
Mazda MX-6.. Exista? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning