![]() |
Re: Virtual Tuning Usergroup
misto masinile.... bv baieti...
|
Quote:
deci astea 2 masini trb bagale la battle, da? am sa-l rog pe madskilz sa faca battle`u |
1 Attachment(s)
Quote:
shi ince ceva sper sa nu fi postat gresit locul......yo nu am mai provocat mai p nimeni pana acum asa k daca nu vi se pare corect modul in care provoc p cineva ma scuzati shi dupa aia imi spuneti k?;) as dori sa il provoc p LKS p masina aceasta......daca nu iti place uite id meu shi ne punem de acord la o masina k?;) jamy_dani |
Quote:
|
pai atunci am fost provocat.....:(.....atunci astept pana se termina poll-ul k?;)
|
accept ...pe masina asta ..rezolutzia asta .....cand se termina ala cu sandrin ..incepem altu ..
da pt ce ma provoci ..ca suntem amandoi in grup ? ... :D |
pai poate yo nu o sa mai fiu in grup shi mam gandit shi yo putin c crezi.....;)
k dupa c se termina pollu asta incepem shi noi...abia astept:);) |
Ranek...apropo .....deocamdata o la moale cu provocarea din cauza ca nu mai am timp ....dar nu renunt ....te voi provoca iar ....;)
PS ...eu sunt frasu' lu GRIGO-X2 ;) |
frost_dani ...uite cum facem ..lucram la 1600x1200 ...fara sa schimbam background`u..
|
bun dar dc nu vrei sa dam un resize dupa c terminam pozele k atunci am avea amandoi d castigat,c zici?;)
|
shi io de unde o sa shtiu ca tu ai dat dupa ..si nu inainte ? :D ..las` asha ...lucram la rezolutzi asta ...poate tu vei avea de cashtigat ...io n`am de ce
|
Quote:
|
aaa...si modul de votare cum sa fie ? poll normal ...poll public ..sau fara poll ...doar pe comentarii ?
|
Quote:
|
As dori din tot sufletelul meu sa il provoc pe soricelu ala cu gura mare sa vad daca te tine de o provocare daca nu stai in banca ta tu si gura ta mare.......
|
eu va mai zic ink o data ... nu am ce sa fac battleuri cu dastia ca tine si frost . sa patzesc si eu ca sandrin ? doamne feri
|
danutz: hai mah frate frate tie
danutz: frica Yo Yo No 1 adrian: accepti ce scrie acolo pe link fratzilor nu ma obligatzi sa fac ce nu vreau . V-am mai zis odata cu deastia ca voi eu nu am ce sa fac battle .. simplu .. nu intelegetzi ? stati calmi ca nu mie frica .. am participat la mai multe battleuri ca voi ... asa ca guritza |
facem cu vot public si asa va fi mai bine pt amandoi ACCEPTI si ca sa nu zica lumea ca trisam
|
Quote:
|
haidatzi fratzilor ca aici nu e vorba de orase .. mai bine tac ..ca la cata minte avetzi voi .. ajung rau .. mai primesc si un ban p 4tuning q ma tot enervatzi voi
|
dupa ce scri acolo nu te tine smochina tie frica nci cu vot PUBLIC si dee esti de-al casei nu te tine cu unul de stagiu 2 frica e mare TE CRED.....TI-E FRICA
nu era necesar sa repeti de atatea ori "ti-e frica" -> tng |
Quote:
|
mai frate dak esti asa de tare in gura te provoc eu pe tine dar cred ca nu o sa accepti asa ca nu are rost sa ma mai chinui
|
hai ca la ala de stagiu 2 nu ai tupeu dar dak nici la mine nu te tine lasane si dute stergeti accountul de pe 4tunning ca esti o gaina care se sperie din orice dar hai
|
ba frate amu veniti toti pretenii din galatzi si provocatzi-ma .. frumos v-am zis nu accept provocari de la voi .. stergetzi-va voi accounturile .. nu va simtiti in plus pe aici ? eu fix aia ziceam ca am sa tac din gura pt a nu primii ban din cauza voastra .. si asta chiar e ultimul mesaj auzit d l mine din tot conflictu asta
|
in caz ca nu tiai dat seama te provoc soricelu daca te tine
|
bay baietii gata! a fost amuzant pana la un moment dat da deja o pre exagerati! soricelu taci frate din gura si nu ii baga in seama, si restu gastii puneti macar 2-3 masini pe aicea nu veniti si hopa vreau in usergroup... sa vada lumea cum lucrati macar si nu mai sariti asa cu grua peste fiecare
|
1 Attachment(s)
vreau sa il provoc pe soricelu pe masina asta ... sper sa nu refuzi ... patrotu90 id de mess sa vb de deadline kestii deastea...
|
Quote:
|
bai fratzilor a-ti luat-o razna ca nu va mai inteleg... ce puii mei aveti ca aici trebuia sa facem masini nu sa ne certam ca niste dobi... eu va propun sa ne calmam si sa ma provoace si pe mine cineva ca m-am plictisit (apropo eu nu o sa provoc deocamdata pe nimeni ca nu am chef sa imi iau injuraturi:D)
|
Quote:
|
Quote:
|
accept provocarea lui patriotu ... deci facem masina p duminca
|
Quote:
|
daca soricel nu vrea eu de acum numai vreau sa mai am nici o tangeta cu nimeni si astept si eu sa ma provoace cineva...cum vrea amical sau nu
|
vreau sa provoc si eu pe cineva din virtual tuning care se ofera sa concureze cu mine
|
Pt ca esti din galati , ma ofer eu :D :) ;) ! Astept sa vad cu ce masina vrei sa ma provoci ;) ! :peace:
|
1 Attachment(s)
te bagi la asta sa vedem intri si eu in grupul virtual tuning sau raman la fel
|
daca tot ai acceptat provicare lasa si mie un id sa mai vb al meu este huidu_ady
|
baieti! challanges !!!!!!!!!!!! aicea e pt vt usergroup nu sa va bagati voi masinile care aveti chef sa le faceti!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning