Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

Ace Axel 25-04-06 21:48

Re: Virtual Tuning Usergroup

misto masinile.... bv baieti...

tng 25-04-06 23:05

Quote:

Originally Posted by frost_dani
mah TNG masina pt batlle o pun aici sau la challenges(k aici am primit provocarea) ???

da mey cap de duda :D :-P

deci astea 2 masini trb bagale la battle, da?

am sa-l rog pe madskilz sa faca battle`u

frost_dani 26-04-06 15:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tng
da mey cap de duda :D :-P

deci astea 2 masini trb bagale la battle, da?

am sa-l rog pe madskilz sa faca battle`u

aaaa......ba da sa stii k nu e frumos sa faci mistouri. dak mai vazut mai mic shi cu bube in cap,c ai zis shi tu ia sa ma leg d asta:P(stai mah linistit k glumesc dar oricum nu mai fa atatea mistouri:))
shi ince ceva sper sa nu fi postat gresit locul......yo nu am mai provocat mai p nimeni pana acum asa k daca nu vi se pare corect modul in care provoc p cineva ma scuzati shi dupa aia imi spuneti k?;)
as dori sa il provoc p LKS p masina aceasta......daca nu iti place uite id meu shi ne punem de acord la o masina k?;)

jamy_dani

RA_2fast4u 26-04-06 16:08

Quote:

aaaa......ba da sa stii k nu e frumos sa faci mistouri. dak mai vazut mai mic shi cu bube in cap,c ai zis shi tu ia sa ma leg d asta:P(stai mah linistit k glumesc dar oricum nu mai fa atatea mistouri:))
shi ince ceva sper sa nu fi postat gresit locul......yo nu am mai provocat mai p nimeni pana acum asa k daca nu vi se pare corect modul in care provoc p cineva ma scuzati shi dupa aia imi spuneti k?;)
as dori sa il provoc p LKS p masina aceasta......daca nu iti place uite id meu shi ne punem de acord la o masina k?;)

jamy_dani

fara suparare da chiar nu mai aveai rabdare sa astepti pana cand se termina macar poll-ul? voi v-ati facut poll-ul ieri si tu azi deja provoci iara! :-?

frost_dani 26-04-06 16:18

pai atunci am fost provocat.....:(.....atunci astept pana se termina poll-ul k?;)

LKS 27-04-06 11:10

accept ...pe masina asta ..rezolutzia asta .....cand se termina ala cu sandrin ..incepem altu ..

da pt ce ma provoci ..ca suntem amandoi in grup ? ... :D

frost_dani 27-04-06 15:15

pai poate yo nu o sa mai fiu in grup shi mam gandit shi yo putin c crezi.....;)
k dupa c se termina pollu asta incepem shi noi...abia astept:);)

Most_Wanted 27-04-06 21:56

Ranek...apropo .....deocamdata o la moale cu provocarea din cauza ca nu mai am timp ....dar nu renunt ....te voi provoca iar ....;)

PS ...eu sunt frasu' lu GRIGO-X2 ;)

LKS 27-04-06 23:37

frost_dani ...uite cum facem ..lucram la 1600x1200 ...fara sa schimbam background`u..

frost_dani 28-04-06 14:27

bun dar dc nu vrei sa dam un resize dupa c terminam pozele k atunci am avea amandoi d castigat,c zici?;)

LKS 28-04-06 16:42

shi io de unde o sa shtiu ca tu ai dat dupa ..si nu inainte ? :D ..las` asha ...lucram la rezolutzi asta ...poate tu vei avea de cashtigat ...io n`am de ce

frost_dani 28-04-06 19:52

Quote:

Originally Posted by LKS
shi io de unde o sa shtiu ca tu ai dat dupa ..si nu inainte ? :D ..las` asha ...lucram la rezolutzi asta ...poate tu vei avea de cashtigat ...io n`am de ce

k man facem cum vrei tu...:);)

LKS 28-04-06 22:44

aaa...si modul de votare cum sa fie ? poll normal ...poll public ..sau fara poll ...doar pe comentarii ?

sandrin 29-04-06 11:40

Quote:

Originally Posted by LKS
aaa...si modul de votare cum sa fie ? poll normal ...poll public ..sau fara poll ...doar pe comentarii ?

sa fii atent cu voturile ;)

huidu4love 29-04-06 23:17

As dori din tot sufletelul meu sa il provoc pe soricelu ala cu gura mare sa vad daca te tine de o provocare daca nu stai in banca ta tu si gura ta mare.......

soricelu 29-04-06 23:19

eu va mai zic ink o data ... nu am ce sa fac battleuri cu dastia ca tine si frost . sa patzesc si eu ca sandrin ? doamne feri

soricelu 29-04-06 23:23

danutz: hai mah frate frate tie
danutz: frica

Yo Yo No 1 adrian: accepti ce scrie acolo pe link

fratzilor nu ma obligatzi sa fac ce nu vreau . V-am mai zis odata cu deastia ca voi eu nu am ce sa fac battle .. simplu .. nu intelegetzi ? stati calmi ca nu mie frica .. am participat la mai multe battleuri ca voi ... asa ca guritza

huidu4love 29-04-06 23:23

facem cu vot public si asa va fi mai bine pt amandoi ACCEPTI si ca sa nu zica lumea ca trisam

frost_dani 29-04-06 23:24

Quote:

Originally Posted by soricelu
danutz: hai mah frate frate tie
danutz: frica

Yo Yo No 1 adrian: accepti ce scrie acolo pe link

fratzilor nu ma obligatzi sa fac ce nu vreau . V-am mai zis odata cu deastia ca voi eu nu am ce sa fac battle .. simplu .. nu intelegetzi ? stati calmi ca nu mie frica .. am participat la mai multe battleuri ca voi ... asa ca guritza

da dc esti asa speriat nu ai vrea sa vezi cat de bun esti tu fata d GALATI k cluj nu cred yo k are vreo sansa in fata noastra

soricelu 29-04-06 23:26

haidatzi fratzilor ca aici nu e vorba de orase .. mai bine tac ..ca la cata minte avetzi voi .. ajung rau .. mai primesc si un ban p 4tuning q ma tot enervatzi voi

huidu4love 29-04-06 23:27

dupa ce scri acolo nu te tine smochina tie frica nci cu vot PUBLIC si dee esti de-al casei nu te tine cu unul de stagiu 2 frica e mare TE CRED.....TI-E FRICA

nu era necesar sa repeti de atatea ori "ti-e frica" -> tng

frost_dani 29-04-06 23:27

Quote:

Originally Posted by soricelu
haidatzi fratzilor ca aici nu e vorba de orase .. mai bine tac ..ca la cata minte avetzi voi .. ajung rau .. mai primesc si un ban p 4tuning q ma tot enervatzi voi

cum adica mai primesti shi un ban?//????

wolfman_mad_driver 29-04-06 23:54

mai frate dak esti asa de tare in gura te provoc eu pe tine dar cred ca nu o sa accepti asa ca nu are rost sa ma mai chinui

wolfman_mad_driver 29-04-06 23:57

hai ca la ala de stagiu 2 nu ai tupeu dar dak nici la mine nu te tine lasane si dute stergeti accountul de pe 4tunning ca esti o gaina care se sperie din orice dar hai

soricelu 29-04-06 23:59

ba frate amu veniti toti pretenii din galatzi si provocatzi-ma .. frumos v-am zis nu accept provocari de la voi .. stergetzi-va voi accounturile .. nu va simtiti in plus pe aici ? eu fix aia ziceam ca am sa tac din gura pt a nu primii ban din cauza voastra .. si asta chiar e ultimul mesaj auzit d l mine din tot conflictu asta

wolfman_mad_driver 30-04-06 00:05

in caz ca nu tiai dat seama te provoc soricelu daca te tine

RA_2fast4u 30-04-06 08:53

bay baietii gata! a fost amuzant pana la un moment dat da deja o pre exagerati! soricelu taci frate din gura si nu ii baga in seama, si restu gastii puneti macar 2-3 masini pe aicea nu veniti si hopa vreau in usergroup... sa vada lumea cum lucrati macar si nu mai sariti asa cu grua peste fiecare

patriotu90 30-04-06 09:12

1 Attachment(s)
vreau sa il provoc pe soricelu pe masina asta ... sper sa nu refuzi ... patrotu90 id de mess sa vb de deadline kestii deastea...

frost_dani 30-04-06 10:01

Quote:

Originally Posted by patriotu90
vreau sa il provoc pe soricelu pe masina asta ... sper sa nu refuzi ... patrotu90 id de mess sa vb de deadline kestii deastea...

esti tare frate sa vedem la tine oare accepta sau ii este frica...;)

Panacota 30-04-06 10:42

bai fratzilor a-ti luat-o razna ca nu va mai inteleg... ce puii mei aveti ca aici trebuia sa facem masini nu sa ne certam ca niste dobi... eu va propun sa ne calmam si sa ma provoace si pe mine cineva ca m-am plictisit (apropo eu nu o sa provoc deocamdata pe nimeni ca nu am chef sa imi iau injuraturi:D)

patriotu90 30-04-06 10:45

Quote:

Originally Posted by Panacota
bai fratzilor a-ti luat-o razna ca nu va mai inteleg... ce puii mei aveti ca aici trebuia sa facem masini nu sa ne certam ca niste dobi... eu va propun sa ne calmam si sa ma provoace si pe mine cineva ca m-am plictisit (apropo eu nu o sa provoc deocamdata pe nimeni ca nu am chef sa imi iau injuraturi:D)

pai din cate vad tu nu faci parte din vt ... asa k poti sa astepti mult si bine sa te provoace cineva ... ar fi bine sa provoci tu pe cineva ... k nu ai nimik de pierdut ... dc sa iti iei injuraturi???

patriotu90 30-04-06 10:50

Quote:

esti tare frate sa vedem la tine oare accepta sau ii este frica...;)

aici nu e vorba de frica ... ci de imaginatie si indemanare ... nu vad de ce nu ar accepta provocarea ... dak nu accepta sper sa fie un motiv bun ... nu vreo tampenie ... si hai k am dat-o in offtopic rau de tot

soricelu 30-04-06 11:44

accept provocarea lui patriotu ... deci facem masina p duminca

Panacota 30-04-06 12:25

Quote:

Originally Posted by patriotu90
pai din cate vad tu nu faci parte din vt ... asa k poti sa astepti mult si bine sa te provoace cineva ... ar fi bine sa provoci tu pe cineva ... k nu ai nimik de pierdut ... dc sa iti iei injuraturi???

poi vad ca lumea se supara cand ii provoci si ma refeream la un battle amical ca inca nush pe cine sa provoc:D

huidu4love 30-04-06 19:02

daca soricel nu vrea eu de acum numai vreau sa mai am nici o tangeta cu nimeni si astept si eu sa ma provoace cineva...cum vrea amical sau nu

huidu4love 03-05-06 19:16

vreau sa provoc si eu pe cineva din virtual tuning care se ofera sa concureze cu mine

ranek 03-05-06 19:19

Pt ca esti din galati , ma ofer eu :D :) ;) ! Astept sa vad cu ce masina vrei sa ma provoci ;) ! :peace:

huidu4love 03-05-06 19:30

1 Attachment(s)
te bagi la asta sa vedem intri si eu in grupul virtual tuning sau raman la fel

huidu4love 03-05-06 19:41

daca tot ai acceptat provicare lasa si mie un id sa mai vb al meu este huidu_ady

RA_2fast4u 04-05-06 17:03

baieti! challanges !!!!!!!!!!!! aicea e pt vt usergroup nu sa va bagati voi masinile care aveti chef sa le faceti!!!

All times are GMT +2. The time now is 14:17.

- Copyright 2026 4Tuning