![]() |
Re: Golf 2 - FDM
5 Attachment(s)
Nu stiu ce sa zic...la masinile frumoase care se aude zgomotul dieselului de sub capota lumea cam stramba din nas, ti-o zic din propria experienta adesea la semafor si nu numai auzeam comentarii de genul: pacat de masina asta ca-i diesel. Chiar daca era un diesel poate mai nervos decat benzinarul ei original, lumea nu stia! In fine cand am repus benzinarul pe ea in mod subtil au aparut o gramada de replici si remarci gen: era si cazul domne!
Cam asa arata masinutza: |
stiu bine de ce e bara...v-am zis gusturile nu se discuta.in mod sigur mergea altceva dupa parerea mea
|
Quote:
Sorin Golf 3 cabrio - mie imi place mult cum arata masina ta.Felicitari! (Si eu sunt unul din aia care stramba din nas la auzul "pacanitului" de disesl) |
2 Attachment(s)
arata intradevar f bine!
asteptam si pozele din spate!:lol: p.s - am facut si yo VT pe masina asta!:lol: |
Quote:
Multa lume comenteaza, dar putina lume cunoaste. Pai cei care fac comentarii de genul "pacat de masina asta ca-i diesel" eu zic ca s-au obisnuit prea mult cu Daciile. Un TDI de 90 de cai isi bate joc de orice Logan. Logan pe care cei care comenteaza la semafor il adora la nebunie. |
Loganu ar trage mai bine dar e f prost etajata cutia de viteve!
mult mai buna e etajarea cutiei pe Solentza decat pe Logan! Loganu cica are 90 de CP dar nu se poate tine dupa un TDI de 90 de CP ! |
Quote:
|
Mai nici din greseala nu se tine dupa un tdi!!!!!!!iti spun sigur fiindca stiu;)
|
Quote:
Niste poza noi Cu FDM...nimic??? |
am iesit azi cu FDM-ul la plimbare prin cartier, e incredibil cum atrage privirile, am ramas uimit. eu snt obisnutit cu masina, dar dak nu o vad cateva zile, ma uimeste cand o revad, sincer va spun. are ceva aparte. abia astept sa fie cu actele gata, sa poata fi terminata.:shock:
Motorul este tot un 1,6D, la care spera Doru' sa il transforme in TD, proiecte d viitor....8) motorul la stop n prea se aude, e ceva mai silentios decat celelalte diseluri d varsta lui si chiar mult mai tinere. In plus...zgomotul e acoperit d bass:D despre bara d "m"....sa speram k o sa i schimbe aspectul pleoapele.:rolleyes2 |
Quote:
|
luni avem actele :peace:
Va dau un sfat prietenesc....lasati talonul aks dak aveti ceva schimbat la masina, acum tre sa te duci la RAR sa vada aia k intradevar a incetat motivul pt care a fost retinut, si se leaga de toata masina, acolo ramane :oops: |
frumusik foc masina....sa o stapanesti sanatos...
|
5 Attachment(s)
si vine primul set de poze, facute in timp, mai tarziu poze facute aseara si azi cu geamurile negre de suparare
|
No Coment!!
|
Ce mai e de spus.Frumoasa din cale afara
|
vorba lui geo...ce mai e de spus?
|
moaaaa cat de tare este... felicitari prietene..... ai facut ceva prea tare....
asta da masina..... culoarea este crima..... felicitari....;) |
N-arata rau.. adica arata ft bine... deacord si eu ca spoilerul de M e facut pt BMW nu pt Vw... culoarea e ideala pt Mk2...
|
am vazut masina live...shmekera rau...cu spoileru fatza nu is prea impacat...dar masina e tare...repecte!
|
nu vreau sa fiu rau ... dar spoileru fatza nu`mi place delok ... eu zic bara originala de gti cu prelungire sport ... arata mult mai bine ... (parerea mea) in rest felicitari pt golf ... e frumos ...
P.S. RESPECT |
foarte frumoasa si bafta cu ea ... chiar e frumoasa culoarea masini :oops:
|
e grava ..am vazut-o la pescarus sambata si rullz :) hai cu td pronto ;) felicitari
|
Quote:
de ex.: fata-spate-lateral-3/4fata-3/4spate |
Quote:
|
Claudiu, Oase, daca as vrea sa imi "aranjati" un interior la o masina, se poate?
Nu vreau nimic la exterior. Inca... :)) Felicitari pt masina. Este o reala placere sa vad ca asa ceva SE FACE, nu doar se viseaza... |
9 Attachment(s)
au aparut si poze :D
da si ce poze ?!?!?! :D va rog .. vizinoare placuta :D GOFL 2 POWER o sa urmeze alte poze ! tnx oase si claudiu :D pt prezenta |
suuuuuuuuuperrrrrrrr...marfa pozele golfule...sunt excelente....una din ele o sa aterizeze la mine pe desktop...felicitari...foarte reusite
|
superi tari pozele ! Nici masina nu e mai prejos ! Felicitari Golfule ! :D
|
Quote:
|
D E M E N T I A L ! ! ! :yikes:
|
super tare masina!!! :shock: daca ai pune o grila fara emblema.. niste jenti mai misto :rolleyes2 si un spoiler spate mai fain.. ar fi belea rau!!!! acuma nu va suparati pe mine dar gusturile nu se discuta.. nu ?
|
nu credeam ca o sa zic vreodata asta dar FELICITARI ai reusit sa faci masina sa arate bine ( inainte arata oribil - chiar si tu sti 8) )!!!
Bravo Wob |
Quote:
abia astept sa facem intalnirea aia cu masinile... o sa iasa beton;) |
Frumoase pozele ... zici ca sunt scoase din NFS ... dar bine ... mult mai reusite :D
|
sa stii ca pozele au fost realizate cu destul de multa imaginatie... sedinta foto... ce mai...
|
Quote:
|
Felicitari Golf pt. poza....au iesit chiar marfa...bafta in continuare
|
poze* pardon:P:P
|
a observat cineva si masina, wow:lol:
Golfuletz, placerea a fost d partea noastra si tin sa-ti multumesc pt poze, super tari, ne-ai tinut u o ora in picioare dup o zi d munk(si in ploaie), dar vad k a meritat. ms ink odata. *ge0rge - stai linishtit k ink nu e facuta asa cum vreau eu sa arate, trebuie sa avem rabdare, o sa vina si alea, multe probleme in ultimul timp, toate odata....nu se poate. *wob - masina arata binishor si inainte, p langa alte golfuri, dar in pozele puse aici nu era pusa in valoare. intreaba-l p "bizonu", p GGD si alti care o stiu d dinainte. intradevar, nu se compara vechiul cu noul FDM, dar nici d aruncat nu era. Si....ms pt felicitari :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning