![]() |
Re: AR-05-UWW
Lasa dracu barile alea (asa zis portbagaj) de sus ca sunt penibile.
Bafta la reconditionat! Ai uitat sa pui si niste poze.... |
5 Attachment(s)
Quote:
si poze:oops::oops: are cineva idee ce poate fi chestia din ultima poza :rolleyes2 ? |
Quote:
|
Ai putea spala putin compartimentul motor...E bine ca se misca lucrurile,spor in continuare.
|
Quote:
|
E naspa ca tot iei alte masini si tot asa , in fine , frate din toate care le ai ( dacii) fa una faina . fa chestii de efect fara bani , lustruieste diferite chestii , mai lucreaza diferite chestii la caroserie , pari puturos :D
|
Quote:
si puturos nu prea sunt.....o sa vedeti niste schimbari ;) |
3 Attachment(s)
salutare la toti :D
am montat pe spate bara cromata de renault :D urmeaza sa fac urmatoarele : sa dau cuiul de remorcare jos sa schimb telescopul in dreapta spate si sa schimb arcurile si sa vad cum stau cu banii ca poate ma apuc sa fac tabla la ea... numai cosmin snr stie cat mai lucrez eu la amandoua masini...chiar daca nu prea postez... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma da iese frumos ce faciii cu dacia rosie expre o sa vin intr-o seara sa iti fur bara de pe spate si dupa aia te sun sa bem un spritz bafta ca ai nevoie
|
Quote:
|
Quote:
sanatate ! |
11 Attachment(s)
noutati....
am luat de la unchiul meu chiulasa de renault 12 si filtrul de aer , candva...astea erau puse pe aceasta masina :cry: am schimbat saxofonul ca era spart si cand am desfacut de la galerie s-a rupt un surub pe care pun piulita sa strang saxofonul :cry:acum saxofonul sta prins in 2 suruburi.... am luat un carburator dublucorp...daca o sa gasesc o galerie de 1.6 atunci o sa il pun.... am luat o janta canada cu tot cu cauciuc 165/80 r13 5.5 j :D mai am nevoie de inca una sa le am pe toate 4... am schimbat halogenele albastre cu becuri normale.... si o poza cu 1300 :D din cauza crizei proiectul sta pe loc....:sad: |
faine achiziti bafta 8)8)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Dragi colegi, in cursul zilei de ieri am spalat chiulasa si capacul de la culbutori,pot spune ca arata super dar nu imi pot da seama pentru ce este acel suport(vezi poza) |
sa ridici motorul de el
|
a iesit bine chiuloasa; ai vopsit-o cu ceva sau doar ai curatat-o?
bafta cu masina |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare ! astazi am curatat si am vopsit capacul de culbutori culoarea albastra, am renuntat la ideea cu dungile gordini deoarece a iesit urat....si mai bine ramane asa si dupa aceea poate il voi face rosu
|
Frumos , banuiesc ca ai avut ceva de munca nu? Spor incontinuare !:D
|
Quote:
bafta si tie cu masina :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos, dar trebuia de vopsit doar capacul, nu si celelalte accesorii. :???: Inca o idee sa se asorteze cu, culoarea masinii, il poti lasa tot negru. ;)
|
Quote:
|
Quote:
Da e doar inceputul, a vrut sa vada cum arata...daca esti atent la ce a spus ca a dat de proba...pe viitor il v-a face ca la carte.... |
Eu te sfatuesc sa il lasi albastru daca arunci o privire pe google la masini rosii tunate ai sa vezi ca majoritatea au combinatia asta albastru (la motor capac, conducte etc.).....zic sa mai dai o mana sa iasa tut si impusti 2 iepuri de odata, nu mai dai banii pe alt spray (daca zici ca albastru ai avut) .;)
app. imi place mult busonul, de unde il ai??? |
Quote:
busonul asa lam avut :) france...era montata chiulasa pe masina acum 7 ani...ce vremuri :ashamed: ieri am facut mocheta in fata la sofer :d |
Se mai lucreaza la masina sau se asteapta primavara?:D
|
6 Attachment(s)
Quote:
momentan provizii pt iarna :lol: masina a primit bec halogen pe toate farurile o usa fara maner in stare buna :D nimic rugina si acum caut un loc unde sa o feresc de ploaie si ninsoare... si niste poze cu masina sa mai pun... |
duo la remat acolo sta bn
|
nu mai fii rau
|
Quote:
Quote:
oricum...stiu ca nu e o masina frumoasa...dar asa cum e...eu tin la ea |
Quote: