Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Bc 87 Bus (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/16806-e30-bc-87-bus.html)

quze 20-12-06 22:36

Re: BC 87 BUS...modificari complexe...

probabil fxn a vrut sa sublinieze termenul atat de folosit de domnu mertan si anume "cunoscatorii stiu" ... care de altfel nu ne-a lamurit ce "cunoaste cunoscatorii"

mertan 20-12-06 22:41

bine ca unii nu stiu despre ce vb... dar in fine... nu mai conteaza... greseala mea este ca am spus prea multe aici.. si nu am zis ca e forma e finala sau ceva de genul asta... nu mai conteaza ca o iesit ca nu o iesit... ca va place ca nu va place... e masina mea... imi reflecta personalitatea... trebuie sa ii schimb motorul numaidecat... si sa o fac ce mai am de facut la ea... multa bafta la toti oameni buni.

Spot 20-12-06 22:48

Quote:

Originally Posted by Zerofast (Post 669287)
omu o facut la masina tot ce a zis .....am vaz cu ochii mei si mai vine cate unu ca tine in cautare de posturi inteligente ....si comenteaza bine ca ursu tau e perfect ;)BAFTA

era bine daca incercai sa intelegi ce a vrut sa zica FXN :)
oricum daca te-ai fi uitat la semnnatura lui...ai fi inteles totusi...ca n-are urs.In fine...bafta in continuare!

Gabi_323i 20-12-06 23:15

tu munceste la masina acolo si dao gata mai repede, daca ai ceva de intrebat intreaba, termina cu replicile adresate cunoscatorilor care sunt in proportie foarte mica pe aici, si nu mai fii asa mandru pt ca deocamdata ai doar un urs .... polar :D
bafta si spor la treaba si nu mai face pe victima ca nu suntem in telenovele

Madalin Zolti 21-12-06 12:23

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 668519)
pai zi-ne frate ca sa stim si noi de ce pui jante pe 14
??ai facut topicul asta ca sa ti secrete?? , nu ca sa arati tuturor ce faci, si cum faci?

Ia zi frate mertane ca sa stim si noi de ce pui jante pe 14

B-14-BYE 21-12-06 13:12

aduti aminte mertan.. ce imi faceai tu pe topicu meu.. cu oltcitu.. eu puneam poze.. cu fapte mult mai mari decat ce ai facut tu aici.. ca in afara de vopsea.. si cateva chestii.. nu cred ca se poate numi tuning. inseamna ca si tataimiu cand si-a vopsit dacia a facut tuning. vezi.. roata se intoarce..

Alex-Rahova 21-12-06 13:23

sincer... ar cam trebui sa va luati amandoi de mana . sunteti acelasi tip de pasionati auto : Mama frate fac aia fac aia si pun aia si pun aialalta, si in realitate - nimic

B-14-BYE 21-12-06 14:03

eu am terminat-o.. din 10 proiecte.. 1 e aproape gata

Alex-Rahova 21-12-06 14:30

bravo, ma bucur ca esti sincer
si sa fiu si eu sincer, nu mai pot de ras :)))))))))))))))

Madalin Zolti 21-12-06 14:37

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 670082)
bravo, ma bucur ca esti sincer
si sa fiu si eu sincer, nu mai pot de ras :)))))))))))))))

la fel ca david iov de pe forum oltcit care moare de ras de cade pe sub masa cand mai citeste topicuri despre doarr4u
Mey doar for you sa-ti zic o chestie tie si lui fasso. Omu asta macar e la primul proiect si a aratat ca a facut ceva
nu ca marele fasso care si-o facut si el topic si s-o dat la fund o bucata mare de timp dupa care n-a mai facut nimic si si-o vandut oltcitul asa stock cum era desi el se lauda sus si tare ca chipurile si l-o tunat
in plus taicasu i-o cumparat masina aia pe banii lui , nu avea de unde sa aiba marele fasso atata banet ptr masina aia
Tu din 10 proiecte, macar la asta te-ai oprit si mai ai muult pana sa-l duci la indeplinire, da ai vzt ca iese kitch cu abtipildurile alea si cu ce mai ziceau astia p'aci. Asa ca..

Alex-Rahova 21-12-06 14:47

eu zic sa pastram totusi un pic de on - topic
referitor la mertan si al sau automobil, mertane , te cred ca e greu sa realizezi ceva la masina , stiu ce inseamna urs. E un adevarat sac fara fund
Multi si-au dat si banii de tigari sau mai stiu eu ce, ca sa-si termine 'scumpul' lor E30 .
Gresesti ca te lasi batut, si mai ceri chiar si inchiderea topicului.Nu te simti tras in jos de ceea ce se spune aici, asa cum multi o spun "NU se face tuning cu vorbe pe forum " , nu s-o face tuning dar nici nu te omoara niste cuvinte aruncate cu ura ciuda sau dispret.
ce spune FXN , in mare parte are dreptate dar daca pentru ce a spus,consideri ca merita sa renunti- GRESESTI
Tu continua ce ai inceput, pune osul la treaba si ai sa reusesti , ca o fi un geam stramb sau o fi vopseaua sarita, asta e, se mai intampla.(Aici nu vreau sa ma leg cu absolut nimic de FXN , ma repet - a avut dreptate)
Alt lucru sa-l ai in vedere , nu te mai lauda ca faci un lucru sau faci alt lucru, gresesti cu treaba asta.. cunosti vorba aia? TACI SI FACI ! ( nu ti-o spun in rautate ..)
va rog, lasati-l sa faca ce stie el mai bine, masina il reprezinta ,reprezinta puterea lui financiara si tot ce poate ,momentan, el
Si mie mi-ar fi placut de mult timp sa-l atac cu o replica acida , si chiar am facut-o mai sus, dar daca stai sa te gandesti ...asta e tot ce a putut omul.
bafta in continuare !

Bmw_Rulllzzz 21-12-06 16:17

fiecare cu posibilitatile lui... trebuie cunoscut faptul ca el are doar 19 ani, masina si-a cumparat-o el din banii lui si mai pune pe ea cate ceva cand are timp si bani, pt ca in acelasi timp este la scoala si mai si lucreaza ;)

Sl1V3R 21-12-06 16:25

Ai respectul meu mertane ;)...
sa iti iei masina din banii tai la 18 ani e ceva ;)
daca masina are personalitatea ta nu cred ca mai conteaza ce zic altii :)

Ah si daca se inchide topicu ai 3 castane :lol:

mertan 21-12-06 18:32

pana acum e foarte bine... continuati... :)

Zerofast 21-12-06 18:47

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 670013)
sincer... ar cam trebui sa va luati amandoi de mana . sunteti acelasi tip de pasionati auto : Mama frate fac aia fac aia si pun aia si pun aialalta, si in realitate - nimic

mai om ...omu chiar a facut si nu e obligat si iti pune tie poza sa iti belesti ochii ....dc nu intelegi eo stau langa el si chiar l-am ajutat la cateva lucruri si acuma zici ca n-a facut ...te rog....si doar4u omulet omu n-o vopsit doar masina a facut si alte lucruri d la muzica pana la interior ...mai are de lucrat oleak la exterior :)

OMU ARE NEVOIE D BANI!!!!! NU-I DA MAMICA SI TATICU D AIA FACE MAI GREU ....LA SFR VE-TI VEDEA ...SI NU MAI DUREAZA MULT!!!!!!

dj16xxs 21-12-06 18:57

au inceput sa ma dezguste discutiile astea ampururea....de ce atata invidie pe capul vostru nu stiu??? sa fie oare varsta???....intru din ce in ce mai rar pe acest forum pentru ca sincer nu merita....nu asta este rolul unui forum...si nu orice forum....cel mai tare in domeniu...

eu nu am mai pus poze si am mai fost "activ" pe topicul meu din acest motiv!!!

Sl1V3R 21-12-06 19:00

Zerofast si dj16xxs perfecta dreptate...unii sunt prea "" ca sa intelegeaga...daca ai vointa,ai cap nu cred ca mai conteaza...pt cei mai "" vizitati www.n00b.ro ;)

P.S.:Si eu strang bani pt Gordini style :)

DyZ 21-12-06 20:09

mertan e un baiat de invidiat ... pt ce a reusit el sa faca p puterile lui ... pt mine e un idol :) sper ca la vara sa ma apuc si eu ... si sa ii urmez pasii ...respect

22 LEX 22-12-06 00:01

ok,m-am prins de treaba cu jantele pe diametru mic,superefect!!!! dar eu... cu gandul doar la forja si mecanica... ma gandeam la altceva.kilograme intregi si baksuri de bafta iti doresc in continuare.astept niste poze noi,poate mi le vei da pe messenger.

ce ti-am spus? "tu doar ai vopsit masina..."

CRyS` 23-12-06 09:52

Ce rai suntetzi...e un baiat de apreciat!!! Are putere si vointza...asta e de apreciat la el!Bravo lui!Pt mine va ramane un baiat care a creat o impresie frumoasa de la primul cuvant...si stitzi ca prima impresie ramane!

Fara numar Mertzane.....!!!

alecsutu1 23-12-06 10:00

Ideea e ca ce a facut el e de apreciat ,dar lumea se astepta la ceva mai spectaculos ,avand in vedere cum a povestit el lucrurile..oricum repet e de apreciat ceea ce a facut el avand in vedere ca nu l-a ajutat nimeni.

Turbo110 23-12-06 16:52

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 670004)
aduti aminte mertan.. ce imi faceai tu pe topicu meu.. cu oltcitu.. eu puneam poze.. cu fapte mult mai mari decat ce ai facut tu aici.. ca in afara de vopsea.. si cateva chestii.. nu cred ca se poate numi tuning. inseamna ca si tataimiu cand si-a vopsit dacia a facut tuning. vezi.. roata se intoarce..

ESTI O GASKA MARE PENIBILA....Ceea ce faci tu nu e tuning e bataie de joc ...

Madalin Zolti 09-01-07 10:52

nu mai zice mertanu nimici pe'aici? :(

Madalin Zolti 10-01-07 12:15

chiar nu mai zice nimeni nimic pe topicu lui mertanu? :))) s-o incheiat tuningul? :(

Madalin Zolti 13-02-07 15:29

se pare ca tuningu ala la masina nici macar n-a fost inceput :)))) ce a fost pana acu vopsirea.. nu e considerata tuning

dj16xxs 13-02-07 16:31

Quote:

Originally Posted by Madalin Zolti (Post 747579)
se pare ca tuningu ala la masina nici macar n-a fost inceput :)))) ce a fost pana acu vopsirea.. nu e considerata tuning

stii tu sigur???...sau presupui....

mertan 13-02-07 22:35

frate stii tu cum e la 18-19 ani.... e bmw. nu e dacie. daca aveam dacie o faceam avion. cu 10 miloane cumperi la dacie tot. dar la bmw se termina scmecheria. bara spate nu o am. trebuie sa imi pun o bara de model 90 unica cu o bara spate de m technik1, cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. pe fatza am fusta model 90 pe care am sa pun o prelungire custom. vineri imi vine pleoapa de luneta si sprancenele sau pleoapele cum vreti voi sa ii spuneti. amintesc ca la interior am fetele de portiere negre full, ceasuri plasma, inele de bord cromate. urmeaza un set de boxe de la mnc, 13 cm pe fata, 6*9 inchi pe spate. masina o sa primeasca o folie omologata rar neagra. doar pe luneta si geamurile de pe spate.pe fata am schimbat geamurile. am geamuri de e30 maronii de fabrica. s se vad super fain. vineri am sa dau jos bordul ca vreau sa schimb mocheta si aeroterma, intrucat nu am caldura si am apa la picioare. si unii sa se gandeasca, adica nu toti. majoritatea cum era la 18-19 ani cand nu ai o chifla in stomac si vrei sa faci tuning. unii asteapta sa faci un avion, altii te intreaba cand ii pui aia, cand faci aia.... dar na... asta e lumea. v-am lasat si mai vorbim. va tin la curent cu tot.

https://i96.photobucket.com/albums/l1...06/Foto022.jpg

vio[s] 13-02-07 23:10

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 748472)
frate stii tu cum e la 18-19 ani.... e bmw. nu e dacie. daca aveam dacie o faceam avion. cu 10 miloane cumperi la dacie tot. dar la bmw se termina scmecheria. bara spate nu o am. trebuie sa imi pun o bara de model 90 unica cu o bara spate de m technik1, cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. pe fatza am fusta model 90 pe care am sa pun o prelungire custom. vineri imi vine pleoapa de luneta si sprancenele sau pleoapele cum vreti voi sa ii spuneti. amintesc ca la interior am fetele de portiere negre full, ceasuri plasma, inele de bord cromate. urmeaza un set de boxe de la mnc, 13 cm pe fata, 6*9 inchi pe spate. masina o sa primeasca o folie omologata rar neagra. doar pe luneta si geamurile de pe spate.pe fata am schimbat geamurile. am geamuri de e30 maronii de fabrica. s se vad super fain. vineri am sa dau jos bordul ca vreau sa schimb mocheta si aeroterma, intrucat nu am caldura si am apa la picioare. si unii sa se gandeasca, adica nu toti. majoritatea cum era la 18-19 ani cand nu ai o chifla in stomac si vrei sa faci tuning. unii asteapta sa faci un avion, altii te intreaba cand ii pui aia, cand faci aia.... dar na... asta e lumea. v-am lasat si mai vorbim. va tin la curent cu tot.

Felicitari pt ce ai facut pana akum ;) si numai respect din partea mea :-)

Asteptam poze cu uramatoarele modificari :D

Madalin Zolti 14-02-07 11:21

bravo mertane, felicitari ptr ce ai facut pana acum, asteptam sa pui poze in continuare Respect
Quote:

Originally Posted by mertan (Post 748472)

stefanRS 14-02-07 22:26

mertane numai respect am pt tn man si nu mai lua in seamna tot ce zice lumea ;) YO TE RESPECT MULT PT MUNK DEPUSA D TN LA 19 ANI BV

alex_g 15-02-07 17:50

Quote:

Originally Posted by Madalin Zolti (Post 747579)

Ba ratatule nu mai sta pe forumuri atat si munceste dracu ceva,nu mai trai din banii parintilor la anii tai.Poate te cotonogeste vreunu de i-ai tras teapa!

Gabi_323i 16-02-07 19:02

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 751546)
Ba ratatule nu mai sta pe forumuri atat si munceste dracu ceva,nu mai trai din banii parintilor la anii tai.Poate te cotonogeste vreunu de i-ai tras teapa!

:))))))) ce aveti mai baieti de va certati?

® Al3cS ® 16-02-07 19:20

Bv ma mertan ... si pt ce ai facut pana acuma si pt ce vrei sa faci si pentru curajup pe care l-ai avut sa te apuci de acest proiect ;) tine-o tot asa :P

22 LEX 16-02-07 23:10

te inteleg mertane,eu la 21 de ani mi-am luat BMW,din banii mei,am lucrat un an de zile si am strans toti banii.inclusiv parintii mei ma luau la misto.nimeni nu a crezut in mine.a meritat efortul,ce satisfactii iti ofera asa o masina...chiar daca tot la doua-trei zile bagam benzina de 3-400000 lei,nu m-am vindecat de BMW

alex_g 17-02-07 02:45

Am Honda,sunt hondar convins 100% dar de mic imi doresc un BMW ursulet negru si lasat cat mai aproape de cartier.Sper sa-mi indeplinesc acest vis intr-o buna zi.Pana atunci va admir pe toti cei care investiti in ele pasiune suflet si nu in ultimul rand destui bani.

BH 07 MDF 18-02-07 00:12

Respect mertane pt.tot efortul care l-ai depus ! Si care cred ca il vei depune in continuare ;) !
Iar pentru ciocoflenderul de Madalin ... (semnul pacii) !
Bafta ;)

mertan 18-02-07 06:47

mi-am luat aeroterma, mocheta, mai multe plastice... o gramda de piese. pun boxe pe spate alpine mari cat ligheanu, mi-a venit cozorocul de spate sau eleronul de luneta cum vreti sa ii spuneti, au venit si pleoapele, am bara spate de model 90, urmeaza sa primesc una de m technik 1 pe spate, pe care o voi adapta la bara de model 90...... sapt asta urmeaza sa o antifonez in interior..... si vad ca nu ma mai suna romanu sa pun folia pe masina :((

JUST-DO-IT 18-02-07 08:23

sal mertan!ce iti mai face bus-ul?spor la treaba....vad ca ai cate ceva de facut pe la el .....spor

aleks 21-02-07 13:05

pune niste poze alex, sa vedem piesele, k mor de curiozitate :)

Cristy_mat 22-03-07 18:55

sal mertane.frate felicitarile mele pt cat ai muncit la masinutza si pt efortul pe care lai depus.Stiu ca veneai repede la mine in masina nu o scoteai pe a ta ca sa pui banu la ciorap sati mai pui ceva pe masina si asta e de apreciat...chiar daca unii zic tot felu de tampenii.Eu te apreciez pt ce faci si bafta in continuare. Acu gata a venit si caldura, scoti frumos surubelnitza si ciocanu din trusa si treci la treaba si termina masina pt ca toti asteptam sa vedem ceva frumos.Multa bafta!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning