![]() |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
Quote:
Era in fata Kwx a franat si s-a terminat cursa eu credeam ca pierdusem dar organizatorii au zis ca am castigat asta a fost. Iar legat de afirmare sa stii k nu avem nevoie |
mai lasati ydt-ul in pace!!! daca masina trage, care e problema??? daca nu tragea e clar ca si-o fura!!! asa ca ...
|
si cine crede ca ala a franat??? hai sa fim seriosi!!! daca era jmeker il facea, asa ydt-ul l-a facut si gata!!! deja e stresant!!!
|
Quote:
Ca prea se face zarva inutil. Eu unul vreau sa vad cine a castigat de fapt .Nu vreau sa ma scoata lumea aiurea in fata. |
hh...YDT nu tre sa se afirme..pentru :)) ca e destul de cunoscuta masina..:)) poate vor altii sa se afirme pe spinarea lui..comentand aiurea aici ...poate asa..:)) cine stie..
|
Din tot ce am citit eu pe aicea un lucru este clar ca e multa lume rau voitoare ,multi care nu au nici o treaba cu tuning-ul si incearca sa isi dea cu parea , sa para mari smecheri dar , toata lumea isi dea seama ce nulitati sunt/spun !
|
Quote:
|
Intrebare s-au masurat cei 400m cu ce de catre cine?
|
asta as vrea si eu sa stiu...ptr ca am vaz cativa care au trecut pe acolo inainte de cursa...dar cred ca baiatul cu solenza albastra care a fost si pe 16 cu paintob a masurat dar nu sunt sigur...
|
uite ce iti propun mai YDT-ule.ca sa nu mai existe loc de interpretari. e ora 22 joi seara. miine la ora 19 vind masina. am luat avansul la ea.pina miine la ora 19 sa ne vedem si sa ne dam. daca pired iti dau masina.daca cistig iti iau rotile chiuloasa si turbina. e corect?da-mi pm. daca prietenii tai citesc postul ii rog frumos sa te informeze ca sa nu existe dubii.
cu deosebita CONSIDERATIE... |
@ KWx`ule eshti nebun :))
@ cata4 .. intotdeauna va fii cineva care va contesta .. ba organizarea ba publicu ba asfaltu ba vremea ba etc .. |
de cate starturi a avut parte masina, nu cred ca o sa mai conteze inca unul pt viitorul proprietar...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
din pacate lipseste finishul ...
dar iata cursa dintre kwx si ydt |
Quote:
Quote:
"Daca..." etc.... este fara daca, regula este simpla: portiunea pe care se organizeaza cursa, este scoasa din uzul circulatiei publice. Ca atare, nimeni nu poate sa te amendeze daca nu ai numar, sau nu ai toba, sa nu ai nici macar masina inmatriculata, nu stiu de ce nu este clar asta pana acum? In afara cursei, cand si daca pleci, ajungi pe un drum public, unde trebuie sa ai toba, numar, si masina inmatriculata, etc.... asa ca intrebarea retorica nu avea nici o substanta. Cat timp esti in cursa, respecti regulamentul si traseul fixat de organizatori, nimeni nu te poate trage la raspundere. Hondaru: Te pripesti, si nu e bine ca induci lumea in eroare: Poti la cursa sa te dai fara numar si fara toba. Mariomagic lua sau nu amenda in functie de locul in care conducea masina, dar pe suprafata alocata cursei, nu avea cum sa ia amenda. In alta parte putea sa ia linistit, si nu avea nimeni de ce sa i-o plateasca. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
marti si iese miercuri. Oricum ma dadeam si pe masina ca nu mi-e frica. Pacat ca o dai ca ne dadeam miercuri cu cea mai mare placere. Bafta in continuare! Iar filmul este irelevant,nu se vede finish-ul. |
|
Quote:
Prietene, eu, sau tu, daca participam, o luam pe unde spune organizatorul... Cat timp sunt in competitie, ma supun la ce spune ORGANIZATORUL, si o iau pe unde spune el. Si daca sunt in competitie si o iau pe unde spune organizatorul, nu ma poate amenda nimeni, pt ca daca el spune sa o iau pe acolo, ma supun regulilor lui, si am voie sa o iau, deoarece el nu imi spune sa o iau pe undeva pe unde nu are aprobare sa ma indrume. Daca NU mai sunt in concurs, si o iau pe un drum public, trebuie sa ma conformez legilor, sau sa merg pe riscul meu. |
1 Attachment(s)
Am si eu o singura probl. in legatura cu aceasta cursa,si anume ..
Audi A4 2.5 TDI QUATTRO - B 99 CZR a fost .. DESCALIFICAT pentru START FURAT eram la finish cand am auzit un organizator ,ca-l descalifica , de atunci am avut ... nush .. i-am si zis respectivului , sefu .. e quattro .. tare mi-e ca v-ati inselat... si a aparut dovada... filmul ... si deci .. masina asta putea sa ajunga in finala.. ba chiar sa ia cupa.. e potenta.. are cu ce.. doar ca .. din cauza VOASTRA .. celor care au comandat descalificarea.. el n-a mai beneficiat de sansa asta.. ori eu .. acum .. cu multi draci pe mine .. nu pot sa va urez..... DECAT DE BINE ! si voi baieti ... data viitoare studiati mai bine cazu ... SI CHIAR IN CAZUL in care ar fi furat startul ! rezultatul nu ar fi putut fi altul ;) diferenta era prea ... ca sa ... mai fie loc de recuperat.. in fine .. uploadez filmu ... eu unu astept niste pareri din partea organizatorului ... ma refer la x-team ca banuiesc ca .. de acolo a plecat... " b 99 czr descalificat ptr start furat " .... hai noroc daca e vreunu care considera ca... tot nu e clara treaba.. ii dau film cu slow motion ... : / |
1 Attachment(s)
Unii trebuie sa invete care-i diferente intre un START PERFECT si un START FURAT ...
cu respect... v-am mai pus un film , cu slow motion , si cu slow motion X 2 ! daca primu` nu v-a lamurit ! va lamureste asta ! FELICITARI ! |
santos, stii ca suntem prieteni, dar hai sa recunoastem... asta se cheama start furat...
cand esti in tensiunea momentului nu iti mai dai seama ca CZR a plecat exact, DA' FIX EXACT cand a inceput ala sa lase mainile in jos... e prea mica diferenta... daca CZR pleca cu 0.2 secunde ala nu ar fi lasat nici 1 cm mana in jos in acel moment dar oricum... mie mi se pare ca a plekt anticipat... |
Stai putza linistit ca si BMW-u 320i by AC Schnitzer de la Ghost a fost acuzat la baneasa ca a furat un start desi plecarea a fost la 00:00 :D ...asta e ...toti gresesc cand masori ochiometric :) sau cand lu` x , y nu-i place de masina aia ca e la clubu` ... :)
Felicitari pt. cursa ! ;) |
=)))))))))))))))))))
ma va fac cu FRAME per FRAME ! sa vedem .. facem ?! las-o puii mei de treaba .. au fost in.. istoria curselor .. starturi furate.. v-as arata.. dar n-am la indemana.. sa aveti in puii mei termeni de comparatie ... ;) sa mai vad 1 care zice ca e furat ca jur ca fac frame cu frame sa vdm ce iese |
frumos start... excelent timpul de reactie, pacat ca nu s-au afisat timpii de reactie ai participantilor...
in mod normal ar trebui sa fie clara diferenta dintre startul furat, timp de reactie, avantajele tehnice ale diverselor mashini, etc... filmul (filmele) de mai sus cred ca sunt destul de relevante... mashina respectiva s-a "lasat pe demaraj" extraordinar de bine DUPA ce persoana care dadea startul A INCEPUT SA COBOARE MAINILE ! este, daca vreti, o revenire la topicul creat acum ceva vreme care dezbatea momentul plecarii. |
sa zic si eu kte ceva
cei kre ma cunosc stiu k nu am furat in viata mea un start,ba incerc sa plec putin mai tarziu pt k este quattro si nu vreau sa las loc d interpretari numai esu stiu kti bani am bagat in masina asta si stiu k la mare avea setari perfecte masina s vede p slow motion pleak glont knd mainile lu ala sunt jos.atat restul nu-si are rostul deci urmariti knd pleak masina din punct fix nu knd vibra ea pt k la c cuplu are masina mea ~450NM e normal sa o vezi miskndu-se in fine masina mea oricum batea bav -ul si lua cupa nu am nici un dubiu ;) |
mai trebuie sa mentionez ceva: nu il cunosc pe czr... si nici pe santos...
inca ;) |
1 Attachment(s)
INCA UNA :)
SLOW MOTION x4 !!!!!!!!!!! :) si daca nici asta nu e relevanta... nu-i nimic.. aplicam si photoshop`u .. si trasam niste linii ... care sa ne ajute.. sa vedem ce si cum ... ;) CUM BAV`u a reactionat... extraordinar.... v-ati pacalit .. ca niste .. baieti adevarati :) si atzi dat-o la modu` ca a furat czr`u startu ... a furat p ... :/mea |
Eu de cand am vazut filmul de pe sectiunea cu filme am zis ca a avut un timp de reactie extraordinar. Nu mi se pare start furat.. ci start prea bun.
|
p normal tre sa fii super expert sa-ti dai seama k am plekt cu 0.02 sec mai devreme k mainile sa fie perfect jos
ori din kte stiu eu,chiar si asa,s pleak knd mainile incep sa fie lasate in jos |
Lasa ma... ca pentru noi, tot tu esti campionul ;) :* :))
|
Quote:
Trebuie sa ai fler pt asta. |
la prima vedere asa se pare, ca a furat startul, dar daca va uitati voi mai bine... nu l-a furat, a fost o plecare perfecta !
|
Quote:
felicitari santosica ;) |
oricum la fel cuma zis si cezar nu aveau shanse aia acolo asta e .. poate a fost greshala lor ... asta e ...:(
|
nu a furat....a fost o plecare perfecta oricum a anticipat startul dar noroc ca in film e concludent ca a plecat instant dupa ce a coborat mainile cel care a dat startul (a plecat la intuitie czru)
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...566#post401566
Parerea mea e ca a plecat bine (chiar a facut o plecare PERFECTA) |
A dat vecu` startul?...
...oldest trick on the book... lol... se vede cine vine la curse de ieri si cine de pe vremuri... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning