![]() |
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
Ar fi bine sa ne intalnim cu totii sa mai vb, sfaturi, pareri...de ale golfistilor:D pe la Pescarus ca e loc destul.......ID MEss Ady_r_001 va rog sa ma anuntati si pe mine
|
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/19375-vw-fest-bucharest.html pentru mai multe detalii .... aici.... si mai cheamti lume :)
|
Golfistilor gata?? astia sunteti nu ni se mai alatura nimeni?????? hmmmmm Ps pt TONY din timisoara cu golful rosu: mai intra frate si tu pe mess ca mi-ai promis ceva si nu mai dau de tine!!! :))))
|
sal all, c se mai aude de intalnirea golfistilor ???pacat k e in buc :(
|
nu o sa fie intalnirea golfistilor
ci VW FEST....... te astpetamm si pe tine...daca ai posibilitatea de a te alatura..... comunitatii VW din romania o mica parte :D dar insemnata |
Ma fratilor topicul asta l-am deschis special pt Golfisti! am propus ideea unei intalniri !! S-au bagat altii si au transformat-o in intalnire VW! si apoi dupa iN VW FEST!!!!!!!!!!! Asta e ideea ca acum s-au combinat lucrurile cu cei de pe forumul 4 tuning care vor avea un adevarat VW FEST cu premii plm filmari etc!!! regret ziua cand am propus! poate reusim sa facem in viitor o intalnire simpla VW!!! VW FEST! plm betmen betmen
|
10 Attachment(s)
va arat si eu o mica si simpla creatie a golfuletzului meu :):):)
|
felicitari pt golf.moama ce......gume ai p spate!
vrem sa vedem INTERIORU :D:D:D:D:D lasa-ne uimiti de muzik din el pt k 100% ai ce arata ,sau? |
Quote:
fata.....195x45x14...aici mai am mici probleme pana nu gasesc minim 215 cu 45 nu fata :):):) partea de muzica in cateva zile se finalizeaza....aceea e floare la ureche si eu fiind instalator |
frumoase jucarii .. le vedem la vw fest ?
|
mai fratilor!!!anu trecut a fost full de showuri anu asta e f sarac in prezentari si concursuri de orice gen :(:(:( asta e adevaru...oradea noastra sta drepti si asteapta un show dar in zadar...intradevar e greu de organizat dar merita ;)
|
4 Attachment(s)
un golf facut la noi
|
hmmm nu vreau sa fiu rau dar daca imi permiti cateva obtiuni ti le voi spune daca imi cer parerea doar sa nu te jignesc ok ;)
|
hmmmm dragutz! niste stopuri mai performante si ar fii OK! cat l-a costata pe proprietar toata treaba asta?????
|
Quote:
si-a permis tipul sa puna xenon pe el si o sa ramana el cu stopurile astea? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
mi-am pus si semnale clear fumurii.. de la FK...
inca putina joaca si au rezultat: o cheie briceag :D si un backlight pe rosu, cu leduri, prin butoane, grila de caldura, si altele. n-am destule poze... |
3 Attachment(s)
acum desi nu-i gata pot sa-mi arat si eu mashina aici,lasand laoparte jantele pe 13 care le voi scimba cat de repede posibil,ce pareri aveti.....
|
of ce inseamna vopseaua proaspata... e superba :-)
|
ai vazut si tu prin ce-a trecut.....vopseaua e cireasa de pe tort:))
|
10 Attachment(s)
salut!!am lipsit un pic ptr ca am fost in ungaria la un tuning expo cu polo meu si am adus pentru ROMANIA locu 1 din top 10 la SHOW&SHINE TUNING EXPO CARSTYLING HIFI&MULTIMEDIA :):):)...AM SA VA ARAT UN PIC PORTOCALA MEA ATOMICA ...:):) si pe parcurs maine poimaine va arat un golf 2 de sta matza-n coada.....mat jos stopuri spate ceva nemaipomenit taiate etc etc va fac pofta de el dar din pacate maine seara primesc cardu cu pozele de la tipu care l-am dus doar pentru pozat ;)
am pus poze ce am avut prin calculatoru de acasa ca noi inca nu am doar una cu cupele actuale de ieri sambata 22 iulie ;) |
asta inseamna TUNING :D... in Romania.... clar cel mai frumos polo.. din romania.. si mi`a zis o pasarica :) ca a luat o cupa acu in ungaria.. la best of show :d.. o fii zis bine pasarica:D ......
bv sandule.. VW RULZ ! :D |
4 Attachment(s)
Stati ca pun eu ceva poze cu POLO de ieri de la show unde a luat cupa CAR OF THE SHOW !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
ooooooohhhhhhhoooooooooooo...................rupe fratica.......superba.......
|
6 Attachment(s)
si in sfarsit vin si eu cu pozele ....
masina e stock .... nimic schimbat pe ea decat portierele care aveau geam din 2 buc e model din 86 |
Quote:
|
7 Attachment(s)
si eu sper sa le turam impreuna vreodata.........:D ;) ...........dar pana atunci un reload cu tartaguta mea exceptand mascuta care era sparta......acum e alta in loc........pareri,sfaturi.....orice
|
pai blondule ce sa zicem.....carburatie, PIERBURG 2E, 1.6 8V(este la fel ca al meu) scoate abtipildurile alea de pe aripi si eleronul ala mare, aripioara jos neaparat si dak poti sa-ti pui spoilere mari de GTI...la interior ai o combinatie de culori prea saritoare daca ma intelegi ce vreau sa zic, masca daca poti sa o schimbi este ok din punctul meu de vedere..adik una clean cu 2 faruri..ceva praguri pt ca este un model care se preteaza la asta si in rest dragutza..
bafta a, era sa uit...husa aia de volan nu da bine deloc pe modelul ala sport.. |
gata bizonule, ai devenit anti-eleron mare? :D
|
Quote:
|
Quote:
daca nu isi acopera haionul nu are rost sa-l tina dupa parerea mea.tu stii bine ca eu am fost pentru asta intotdeauna si am avut chiar ceva discutii pe tema asta in alta parte.. bafta.. |
frate sper ca si la tine,ca si la mine,masina arata mult mai bine in realitate decat in poze ..... dar eu nu am inteles ceva : " motorul este 1.6 cu carburator dublu corp,injectie monopunct " pai ori carburator ori injectie ? eu sunt mic :P si nu stiu de amandoua odata pe aceeasi masina !!
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
hai k postez si yo ceva poze cu golfuletzu meu....:-) :-)
|
3 Attachment(s)
8) :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
|
asta al cui mai e???
|
al meu!
ce? nu iti place?:D |