![]() |
alooo, v-ati trezit sau ...
a fost mishto, inca o data La multi Ani ! Scooter si... a fost fain aseara, am ajuns cu bine ..Eu, ca voi nushtiu :roll: :lol: Cata, cate o tura cu cate 3-4 membri inauntru sau mai ai locuri si in spate in portbagaj?? :D |
Yep, am ajuns cu bine. Cioli si Alois erau prastie, radea taximetristu de ei :P
|
La Multi Ani catalin, mult asanatate, si toate cele bune.
bah copii, va beti mintile :wink: |
La multi ani Scooter & Catalin :wink:
|
multam fain dau de baut cand vin :D
|
Postez aici ca sa va scutesc de tastat. Cine va dori sa ma felicite mai incolo, o va putea face personal la cheful care va avea loc la Berini, la casa lui Ova, 28 km de Timisoara spre Sacosu Turcesc, pe undeva... Am incercat sa fac harta jpeg dar Autoroute-ul meu nu contine localitatea, asa ca ne vom intalni gramada si vom merge grup organizat. Treaba se intampla sambata, 26 martie seara si se intinde pana duminica dimineata, optional (Ova garanteaza locuri de dormit). Toata lumea e invitata, biensur.
Va astept, si fara replyuri gratuite. |
Si v-as ruga sa va anuntati aici cei care NU puteti veni, din diferite motive. Ceilalti consider ca vor veni, si ma supar pentru neprezentarea lor :evil:
|
Change of plans: cheful va avea loc la \"casa de chefuri\" a lui Mihai, din Mehala (strada Viilor or something). Am decis asta din motive bineintemeiate: va fi mai comod cu organizarea, cu transportul fiecaruia, cu flexibilitatea in toate cele (no offence Ova, multumesc pentru oferta oricum, you are the man :wink: ).
Deci: astept toata trupa sambata 26 martie la dixtractie :twisted: |
OMULE < casa nu e libera ... de unde tragi concluzii dastea ? sau asa stiam cel putin :? :shock:
|
E libera. Ramane cum am stabilit :wink:
|
Jeff, iti urez La Multi Ani, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
|
Re:
Mersi Corse. Sa-nteleg ca nu vii la chef? :arrow:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Laaaaaa Muuulti ANiiiiiii !!!! Jeff :wink: :wink: :wink: :wink: :!:
|
paharu' sus Jeff :D si La Multi Ani si NU te mai crede batran ca noi tot la mai multi ani o sa iti uram oricum :P
|
Sunteti draguti... :nospam:
|
Eu iti urez aici La multi ani si multa fericire , din pacate nu pot veni sambata :(
Distractie placuta si toate cele bune! |
Mersi Ovi, las ca recuperam :wink:
|
Invitatie pentru toti prietenii si cunoscutii RR, sambata 7 Mai la sat la Ova,
sa citez pe cineva care din pacate nu ma va onora cu prezentza: Quote:
cum preferati de pe-acuma sa shtiu, merem de cu ziua pt ceva fumigene :flamed: sau seara :?: Va Astept k de nuuu... :boxing: altceva nu zic :P |
se pare ca unii au alte planuri pt sambata, deci va rog anuntati-ma cei care nu puteti veni sa stiu ce asi sa mai scot din maneca :P si eventual sa putem schimba locatia...
|
la multi ani si tot ce iti doresti , la mai multe v8-uri :D
sorry dar eu cred ca nu pot sa ajung :cry: |
mane, nu vreau sa fiu rautacios, sau sa-ti stric planurile, dar m-am gandit la altceva. azi la scoala, stand la o discutie amicala cu maestru cioli, ne-am gandit ca nu prea are rost sa mergem la x km departare pt inca un (scuzati expresia) \"gay party\". daca kiar nu ne intelegem cu mihai (sa tinem la el la casa), si stiu ca scooter are divergente cu el, a-r mai fii o solutie sa tragem o iesire la iarba verde, in cinstea ta. un gratarel, o bere fara alcool pt cei ce conduc, etc.
ce zici florine? PS: parerea mea. fara intentii rele. |
La multi ani Florin, din pacate nu pot fi prezent, dupa cum am discutat :cry:
Distractie multa va doresc :!: 8) |
va multumesc de urari.. :lol:
ideea lui Corse man e buna dar ce facem, stam pe marginea soselei sa ne cinstim sau unde, la Albina ar fi fain dar am auzit k sunt baltoace :roll: mai propuneti ce si unde k trece timpul..si poate ramanem la cea mai simplista varianta la Draku' luni(ezac de ziua mea :D ), desi la iarba verde n-ar fi rau, de-ar tine timpul cu noi |
mda, cred ca e cam umed terenu la albina sau sag. cu inundatiile astea, poate ramnem naibii pe acolo. plus ca cica de joi se strica vremea iara (sper sa nu)
|
Nici o problema,mergem la padurea verde,la capatu lu Dumbravitza,imediat pe dreapta dupa ce iesi din localitate.De unde ai fo cu mine Florine daca te uitai peste drum,peste camp vedeai digu si padurea...
Ah era sa uit...digu unui lac de accumulare...deci cine se simte voini ia slipu si face o baie ! Mici e cea mai buna idee,everytime up to \"mici\" ! |
da mai EMA k bine zici, numa bine merg sa vad vo' 5 sau 6 masini vechi de p'akolo, de ziua mea.. :dance: :joy:
ce cadou fain baieti... :peace: Mersiiii :P merem, vreme sa fie |
Re:
Quote:
|
E drept ca so unflat destul de mult \"balta\" cu ploiilea alea,dar acum so retras...in atmosfera...asa ca daca avem vreme frumoasa sambata,chiar de ploua vineri nu o sa fie sfarshitu lumii !
|
ce ingenios sunt :wink: :P
deci...ramne asa? merem la gratare? daca e vreme buna |
putem s-o lasam si pe Duminica, mai aproape de ziua mea(9) poate repar furia ..crem :?: ah..sau veche :roll: sau cum o fi ea :twisted:
eh COrse iti mai speli si tu pacatele :mrgreen: si dk merem duminica numa bine iti faci plansele sambata, vezi k ma gandesc si eu la tine :P |
putem mere si la Parta daca e de mici.
am fost si duminica , si luni toata ziua si a fost cald si uscat pe jos. asa ca daca e cald ..... |
Parta :blink: sau Sag :?: :!:
Parta = gipsyssss :P eu unu shtiu k e mult praf la Prta sau nu mai e asha? |
Re:
Quote:
ce tigani , ce praf ? apropo , pana la urma unde si cum se tine treaba ? |
pai tu poate mergi la Timis in zona Parta nu in localitate, pt k akolo am avut eu treaba destui ani si iti spun k sunt destui tigani.
Pai eu zic k sa poata veni mai multi, Duminica, astept input(BNZ) despre Dumbravitza pt k e mai aproape dar am auzit ca akum 2 zile era cam ravasita balta aia are gratar careva :?: :P stie cineva kum e la strand la Sanmihai :roll: , putem face o baie cu sigurantza pt k e calda apa, bazine acoperite, o lada de bere si mititei :mrgreen: spuneti unde preferati si akolo merem |
pai florine hotaraste-te unde,cand si la ce ora si anunta-ma si pe mine !!! apropo LA MULTI ANI !!! :bunch: :bunch: :bunch:
|
La Dumbravita nu e afacere :roll: Sambata eu nu pot sa ajung, eventual duminica :? Anyway \"La Multi Ani :!: \" Sa postezi aici locatia precisa :wink:
|
ziua este Duminica dk vremea e buna(in caz contrar Dracula Luni :roll: ) dar locatia inka astept sa vad cum e cu strandul de la Sanmihai, dar nimeni nu mi-a zis cum e akolo, merita sau nu :!: :?:
In final ne lasam pe mana lu' Speedy5, dk nu e bene ii facem pana :twisted: |
cu vantul de afara nu vreau sa ne zboare prafu'n frigarui si fara un input despre alte locatii mentionate mai sus, ramane sa fac cinste luni dupa pozne :caffine:
|
Pai,asteptam Florine :D !In orice caz La Multi Ani!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning